NOTD: I Herd That

Jag har använt mig av:
China Glaze - I Herd That
China glaze - Call Of The Wild

China Glaze I Herd That - swatches and review


Namn: I Herd That, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Glitter
Lager som krävs för full täckning: 3 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är I Herd That. Ett otroligt bekvämt och super snyggt glitterlack i en varmare guld orange med hologlitter. Det är täckande, utjämnande så det blir bara lite knotter efter torkning och det är mycket lättare att ta bort än vanliga glitterlack! Ett överlack måste man dock ha för att få fram allt glitter då det försvinner lite annars! Otroligt vackert för både nail art och som det är.

Light Blue & Roses Nail


Rockys Liv ♥

Ja idag kom en rolig kategori in i min meny! Under Foto hittar ni nu 'Rockys Liv ♥'.
Det är så spännande och otroligt roligt för vi har skaffat valp! ^^,
 
Från annons bild..
till vår älskade lilla Rocky!
Som ni kan förstå så kommer det att bli mycket foton på honom numera här på bloggen! Vi hämtade hem honom igår kväll och det går hur bra som helst och han anpassar sig verkligen super bra!

NOTD: Prey Tell

Jag har använt mig av:
China glaze - Prey Tell
China Glaze - Manhunt
China glaze - Kalahari Kiss
China glaze -  I'm Not Lion

China Glaze Prey Tell - swatches and review

Namn: Prey Tell, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är Prey Tell. Det är ett snyggt brun/rött lack dock är det väldigt likt 'Call Of The Wild' (samma kollektion) som är en nyans mörkare än detta. Det ger bra täckning och fint resultat med högblank yta, jämnar ut sig själv och torkar snabbt. Riktigt snyggt!

My New Canon EOS 1100D

Jag har faktiskt köpt en ny kamera. okej det är ingen stor uppdaterng men jag fick den billigt! Min gamla pålitliga och fina Canon EOS 1000D gav upp i går då "rullgardinen" i kamera huset fastnade eller nått sånt! Så då bestämde jag mig för att jag lika väl kan uppgradera mig lite till Canon EOS 1100D så att jag kanske kan börja filma lite :)
 
Man kan ju inte gå kameralös så nu blir det till att lära känna sin nya vän medan den gamla får vänta på en möjlig rehabilitering om jag hittar rätt delar och rätt person som kan laga den för en mindre summa annars blir det att uppgradera sig med någon bättre kamera senare igen kanske. Men nu ska jag köra på den här EOS 1100D och se hur det känns! 1000D älskade jag verkligen att fota med så det här blir nog toppen men just nu känns allt bara så konsitgt då det ändå är en helt annan kamera och dom har ändrat ALLT! Känner mig ändå lite besviken just nu för att den tar inte alls lika bra närbilder och bilder överhuvudtaget som 1000D gjorde utan problem men det är säkert bara mitt eget fel.. Hoppas jag iaf!
Pic

NOTD: I'm Not Lion

Jag har använt mig av:
China Glaze - I'm Not Lion
China glaze - Adventure Red-y
China glaze - Call Of The Wild

China Glaze I'm Not Lion - swatches and review

Namn: I'm Not Lion, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Glitter
Lager som krävs för full täckning: 3 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är I'm Not Lion. Ett otroligt bekvämt och super snyggt glitterlack i en varmare silverton med hologlitter. Det är täckande, utjämnande så det blir bara lite knotter efter torkning och det är mycket lättare att ta bort än vanliga glitterlack! Ett överlack måste man dock ha för att få fram allt glitter då det försvinner lite annars! Otroligt vackert.

Flower Glitter Manikyr Tutorials


NOTD: Marbling With Manhunt

Jag har använt mig av:
China Glaze - Manhunt
China glaze - Elephant Walk
China glaze - I Herd That

China Glaze Manhunt - swatches and review

Namn: Manhunt, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är Manhunt. Bilderna blev inte så bra men lacket är helt underbart! Det är en lite mörkare blå nyans som är riktigt härlig och lacket är perfekt att lacka med. Inte för rinnigt utan det flyter ut för att jämna till ytan och täcker på två lager med snabb torktid. Faktiskt favoriten i den här kollektionen!

Anatomicals Deep Cleansing Mud Mask - Review

Anatomicals Farewell the Scarlet Pimplehell
Deep Cleansing Mud Mask
Produktens Beskrivning: Från det engelska varumärket Anatomicals kommer här Anatomicals Mud Mask som boostar cirkulation och rengör dina porer på djupet. Den gör huden fräsch och ger lyster samtidigt som överflödigt fett absorberas och orenheter i huden försvinner. Är perfekt att använda som veckomask.
 
Min kommentar: En skön ansiktsmask mot orenheter. Den rengör på djupet och huden känns underbar efteråt. Den är extremt doftrik måste jag dock säga och om det är bra eller dåligt kan jag inte säga då det kan vara ingredienserna eller bara en hel del parfym så jag rekommenderar inte denna till er som har känslig hud eller en känslig blandhy. För mig gör det verkligen inget då den luktar gott och känns spaig. Den blir väldigt fort torr så jag sprutar på antingen vatten eller mitt rosenvatten från Rosenserien för att få den återfuktad igen så det rekommenderar jag att man gör då den räcker längre.

Pris: 39:-
Volym: 15 ml
Var: ?
Köpa Igen: Ja om jag hittar var man kan köpa dom.
Betyg: 4/5 ♥

Australian Bodycare Tea Tree Oil - Review

Australian Bodycare Tea Tree Oil
Produktens Beskrivning: Tea Tree Oil utvinns från växten Melaleuca alternifolia som växer i Australien. I flera hundra år har man använt ämnet i denna fantastiska växt, från hemmabruk till mindre skador i krig.

Många hudproblem är relaterade till okontrollerad flora i ansiktet, hormonförändringar eller liknande som kan leda till exempelvis ökad bakterieproduktion. På ett naturligt sätt kan Tea Tree Oil minska och förebygga denna uppkomst, balansera huden och hålla den frisk. Inspirerad av traditionella och inhemska läkemedel har Australian Bodycare skapat en hud- och hårvårdsserie.

  • Effektiv på bakterier & virus.
  • Skön vid smärta, irritationsförebyggande på exempelvis insektsbett.
  • Absorberas snabbt & lätt av huden.
  • Fri från parabener & parfym.

Min kommentar: Inte samma effekt som roll-on behandlingen utan den här är mjukare och passar bättre till torra partier, sår och liknande (det sägs att den ska vara väldigt uttorkande men så uppfattar jag inte alls den, snarare tvärt om då den har läkande effekt). På mina problemområden som haka och panna passar den inte då jag får mer och större finnar när jag använder den här men den är kanon till torra trampdynor på hundarna och sår. Det är en toppenprodukt att ha hemma ifall man bränner sig eller får andra mindre sår för den motverkar infektion och lindrar smärtan så för det rekommenderar jag den verkligen (4/5 ♥) men inte mot finnar som jag köpte den för så därför får den ett lägre betyg!

Pris: 69:- eller 149:-
Volym: 10 ml eller 30 ml
Var: Eleven.se
Köpa Igen: Ja men till hund och sår, ej finnar.
Betyg: 3/5 ♥

NOTD: On Safari, Kalahari Kiss

Jag har använt mig av:
China Glaze - Kalahari Kiss
China glaze - Desert Sun
China glaze - Call Of The Wild

China Glaze Kalahari Kiss - swatches and review

Mina depends dip in blir dåliga så fort ser jag! Mina fingrar är inte alls så grå/röda som på bilderna!
 
Namn: Kalahari Kiss, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är Kalahari Kiss. Ett snyggt ljusgult lack som är svår att få på bild faktiskt! Speciellt när ens lackremover färgar findrarna rödlila!! Det är ett fint underklädes lack till olika nail art och det går med lätthet att bära helt som det är också! HÄR har ni en duktig tjej som fångat den rätta nyansen på bild då mitt fönster ljus får det lite för gul/grått.
(Foto tält står på inköpslistan)

Brilliant Smile Whitening+ Toothpaste - Review

Brilliant Smile Whitening+ Toothpaste
Produktens Beskrivning: Tandkrämen löser upp och tar mycket effektivt bort ytliga beläggningar utan att ha en skadlig slipverkan på emaljen. Whitening+ toothpaste används därför med fördel 2 gånger per dag.

Min kommentar: En bra tandkräm som smakar fräscht och gör det den ska. Tänderna känns rena och fräscha länge och tänderna blir vitare och det varar faktiskt. Jag använder inte den här varje dag längre utan kanske 2ggr i veckan som ett komplement till den vanliga tandkrämen. Priset är ju ändå toppen bra men skulle vi att fler sålde den så man inte måste beställa den speciellt från ett ställe.

Pris: 149:-
Volym: 65ml
Var: Brilliant Smile Shop
Köpa Igen: Kanske
Betyg: 4/5 ♥

Alessandro Heel Rescue Balm - Review

Alessandro Heel Rescue Balm
Produktens Beskrivning: Ge dina fötter den lyxen de förtjänar! Produkten är bl a berikad med ingredienser som förhindrar uppbyggnaden av hård hud och ger ett långvarigt härligt resultat.

Min kommentar: En härlig fotkräm som luktar gott av typ melon och mint. Den vårdar torra fötter och hjälper mot hårdnader dock känns det inte långvarigt så för bästa resultat ska man smörja in fötterna 1-2 ggr om dagen. Den är något odryg men priset är helt okej för en så bra produkt. Synd att den är så svår att få tag på då det inte verkar som att det finns någon återförsäljare i Sverige än dock så kan man hitta den på ebay också!

Pris: 139:-
Volym: 100 ml
Var: Alessandro Shop
Köpa Igen: Ja, kanske
Betyg: 3/5 ♥

NOTD: Exotic Encounter

Jag har använt mig av:
China Glaze - Exotic Encounter
China glaze - I'm Not Lion
Lovie - Vitt nail art lack
Lovie - Svart nail art lack

China Glaze Exotic Encounter - swatches and review

Namn: Exotic Encounter, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Nästa lack från On Safari kollektionen är Exotic Encounter. Det har en snygg blå underton i det gröna men det känns som att det finns för många gröna lack i den här nyansen även inom samma märken. Lite tråkig gröndassig färg ändå men som är riktigt snygg på naglarna. Ingen favorit men kommer definitivt att använda den! Den är helt perfekt i formulan och jämnar ut sig själv och lämnar inga penseldrag och torkar snabbt.

China Glaze Elephant Walk - swatches and review

Namn: Elephant Walk, China Glaze
Kollektion: On Safari
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Första lacket från On Safari kollektionen är Elephant Walk. Färgen påminner såklart om elefanter och det har ett väldigt snyggt men diskret skimmer. Lacket täcker på ett lager men jag tycker att man ska ha två lager så håller alla lack bättre. Men det var helt perfekt i formulan och jämnar ut sig själv och lämnar inga penseldrag.

Björn Axén Leave In Conditioner - Review

Björn Axén Leave In Conditioner
Produktens Beskrivning: Utredande och återfuktande balsam som motverkar flygigt och statisk hår. Gör håret lätt att reda ut och konditionerar utan att tynga ner frisyren. Leave-in conditioner är perfekt att applicera innan styling-produkter för extra skydd och näring. Perfekt för dig med självlockigt eller permanentat hår som har behov av extra fukt. Väcker nytt liv i lockar.

Min kommentar: Ett bra leave in balsam som doftar otroligt gott. Dock lite udrygt i sina flaska om man har långt hår så det drar ner omdömmet, men håret blir mjukt och följsamt och lätt att reda ut. Ingen större vårdande effekt känner jag av så betyget är för att det ger ett fint och lättkammat hår och bra doft.

Pris:110:-
Volym: 125 ml
Var: Kicks, Åhlens, eleven.se
Köpa Igen: Kanske
Betyg: 3/5 ♥

China Glaze On Safari

Fick hem China Glaze On Safari kollektion idag och är super glad då alla är så vackra! Jag ska fortsätta min dagliga swatches med dessa så ni får stå ut med 12 dagar till med massor av naglar.
Vill ni läsa mer om den här kollektionen så kan ni kolla här.
Elephant Walk, Kalahari Kiss, I'm Not Lion, I Herd That
Desert Sun, Jungle Queen, Exotic Encounter, Manhunt
Prey Tell, Adventure Red-y, Call Of The Wild, Purr-fect Plum

EOTD: Oh So Special

Produkter jag har använt i sminkningen:

Ansiktet
- L'oreals Lumi Magique Foundation "C2 Rose Porcelain"
- ELF High Defination Powder
- Maybelline Fit Me Powder "115 Ivory"
- ELF studio blush "Pink passion"
- Yves Rocher Pärlemoskimrande Solpuder
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"

Ögonen
- Make Up Store High Tech Lighter "Platina"
- Elf eyebrow kit "Light"
- Sleek Palette Oh So Special "Cateau" & "Wrapped Up"
- ELF Kohl Eyeliner
- Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara

Läpparna
- UNE Lip toned colour i färgen L03

Red & Black Gothic Nails


The Giveaway Winner Is..

Giveaway: Laroche-Posay Effaclar skin care
Vad roligt att det finns intresse där ute att få prova på produkter även om de inte är helt nya som jag alltid har trott. Det kommer garanterat fler såna här "bort skänkes inlägg" då det är så himla tråkigt att bara kasta sånt man har fått hem/köpt men som inte alls fungerar för just mig.
 
Den här gången fik Anna turen att få hem ansikts serien från Laroche-Posay Effaclar skin care.

The Body Shop - Shimmer Cubes

Skimmerkuberna från The body shop är bara för vackra och välpigmenterade! Super fina!

Vichy NORMADERM Dagkräm - Review

Vichy NORMADERM Dagkräm mot oren och fet hud
Produktens Beskrivning: Anpassad till kvinnor och män med oren och fet hud. Även till känslig hud.
 
Transformerande hudvård mot 6 tecken på oren hud:
- Finnar
- Förstorande porer
- Blank hud
- Rodnad
- Märken
- Ojämn hudton

1. Reducerar orenheter.
2. Återfuktande i 24 timmar.
3. Mattgörande effekt.
 
Min kommentar: För några månader sen fick jag ju prova normaderms serien från vichy och den dagkrämen påminner mycket om den här men den hade många brister så som att den gick inte att ha under sminket utan att börja flagna av men det har dom rättat till nu och det här är min favoritkräm just nu då den håller mina fetare områden i trim och finnarna under kontroll. Mycket bra både som dag och nattkräm och väldigt dryg i sin smarta pump flaska.

Pris: 175:-
Volym: 50 ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥

Hummingbird Tutorial


Giveaway: Laroche-Posay Effaclar skin care

Hej på er alla, nu funderar jag om det finns intresse att få prova på produkter som jag redan har testat ett tag. Jag får hem många produkter och det är många som inte passar mig då jag har en svår hud att komma överens med så jag tänkte att istället för att bara kasta bort dom nästan fulla produkterna så kanske jag ska dela ut dom här om nån blir intresserad av att få chansen att prova nya produkter? Ni kanske hittar just eran nya favorit som ni inte kan leva utan.
 
Det blir endast såna som har hygieniska förpackningar så att man kan rengöra såklart så att de blir som nya! Jag tänkte börja kolla intresset om den här rengörings serien från Laroche-Posay Effaclar skin care som passar mot blandhy och de med fet/oljig hy. Den här serien innehåller en rengörings gel, ansiktsvatten och en ansiktskräm. Tillsammans har de ett värde på ca 500kr i nypris på apoteket och jag skickar med produktblad med info.
 
Allt har över 90% av innehållet kvar och jag petar ALDRIG i  mina produkter + att jag har spritat av dom ordentligt.
Så vill du få chansen att prova dessa produkter så skicka en kommentar i det här inlägget med ditt namn och e-mail adress och skriv gärna också varför du skulle vilja prova dessa.
 
Blir det flera intresserade så drar jag bara en slumpmässig vinnare som jag sen kontaktar via e-mail.
Skickar sen produkterna hem till dig med posten när jag kommer tillbaka.

Black & Pink Flower Nail


Ledig & Bortrest

Ja nu ska jag och Erik njuta av några dagars ledighet och då åker vi såklart till stugan ^^
Kommer fortfarande att blogga såklart men kanske inte lika mycket vi är nog tillbaka på måndag eller tisdag.
Vi hoppas nu såklart på fint väder, bad och fina lugna dagar vid vackra havet.

NOTD: Vampsterdam

Jag har använt mig av:
OPI - Vampsterdam
Lovie - vitt nail art lack

OPI Vampsterdam - swatches and review

Namn: Vampsterdam, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Frost
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Sita lacket ut Holland kollektionen är Vampsterdam. Det är ett riktigt snyggt, mörkt auberginefärgat lack med frostfinish. Känns minst sagt höstigt inte som en medlem av vår/sommar kollektionen.

NOTD: Dutch ’Ya Just Love OPI?

Jag har använt mig av:
OPI - Dutch ’Ya Just Love OPI?
China Glaze - Tru Passion

OPI Dutch ’Ya Just Love OPI? - swatches and review

Namn: Dutch ’Ya Just Love OPI?, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Dutch ’Ya Just Love OPI? Det har ett varmt lite mer diskret skimmer i en ljusare lila nyans som är riktigt snygg. Bra täckning och torktiden är super bra och det blir inga synliga penseldrag utan lacker flyter ut perfekt.

NOTD: A Roll in The Hague

Jag har använt mig av:
OPI - A Roll in The Hague
Color Club - Sparkle and Soar
Lovie - svart nail art lack

OPI A Roll in The Hague - swatches and review

Namn: A Roll in The Hague, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är A Roll in The Hague. Snyggt orange lack med otrolig glansig yta (på bilden har jag inget överlack) Det flyter ut och lämnar inga synliga penseldrag och torkar snabbt. Inget att invända mot formulan är perfekt!

OPI Wooden Shoe Like to Know? - swatches and review

Namn: Wooden Shoe Like to Know?, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Wooden Shoe Like to Know? Ett choklad brunt lack med varmt guldskimmer som ger ett fantastiskt fint och höstigt intryck och det har ett fint djup på naglarna. Ser lite dassigt ut på bilden men IRL är det mycket snyggare. Dock lite tråkigt att ha detta lack i en vår/sommar kollektion.

Dr Hauschka for oily skin

Fick hem några väldigt fina produkt prover från www.drhauschka.se. Deras ingredienser är ekologiska och speciellt framtagna för sina egenskaper och inget är testat på djur. Produkterna är fullständigt fria från mineraloljor, parabener samt kemisk-syntetiska färg-, doft- och konserveringsämnen. I deras sortiment finna allt för ansikte och kropp, men även hår- och munvårdsprodukter samt makeup så det ska bli riktigt spännande att få testa.

OPI Red Lights Ahead…Where? - swatches and review

Namn: Red Lights Ahead…Where?, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Red Lights Ahead…Where? Underbar röd coral färg som är ett bra alternativ om man tycker röda lack är för röda. Det är ett snygg creme lack, snabb torktid och lätt att applicera och få jämt på naglarna då det flyter ut och jämnar till sig själv.

Oliva by CCS Eco Bodylotion - Review

Oliva by CCS Eco Bodylotion Tub & Pump
Produktens Beskrivning: Oliva by CCS, nu med ny parfym och utseende. Doften är härligt fräsch och blommig med inslag av äpple, melon och jasmin. Produkterna är noga utvalda och miljöanpassade, utan allergener. Oliva by CCS baseras på olivolja som är en av historiens äldsta skönhetsmedel. Olivoljan bidrar naturligt till att fuktbalansen i huden bevaras.
 
Min kommentar: Den nya parfymeringen gjorde verkligen ett lyft för oliva serien. Nu luktar den supergott utan att bli för stark. Återfuktar otroligt bra då jag även använder denna till mina händer och det funkar kanon bra. Tycker verkligen om båda förpackningarna då jag fick en av varje och tuben har jag vid sängen och pumpen vid soffan så att det alltid finns tillgängligt. Pumpen har en smart vridbar stängning så den är lätt att ta med på resan.

Pris: 67:- och 99:-
Volym: 200 ml och 450 ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja
Betyg: 4/5 ♥

Oliva by CCS Eco Shower gel - Review

Oliva by CCS Eco Shower gel
Produktens Beskrivning: Oliva by CCS, nu med ny parfym och utseende. Doften är härligt fräsch och blommig med inslag av äpple, melon och jasmin. Produkterna är noga utvalda och miljöanpassade, utan allergener. Oliva by CCS baseras på olivolja som är en av historiens äldsta skönhetsmedel. Olivoljan bidrar naturligt till att fuktbalansen i huden bevaras.
 
Min kommentar: Luktar gott som de övriga nya produkterna och återfuktar bra. Gör vad den ska och är en mild rengöring som är dryg. Hade gärna sett en pump förpackning av denna då allt går mycket smidigare. Det känns  dock som att det inte är något speciellt över den här så det är en rätt medelmåttig dusch gel.

Pris: 45:-
Volym: 175 ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥

Oliva by CCS Eco Creme Deo - Review

Oliva by CCS Eco Creme Deo
Produktens Beskrivning: Oliva by CCS, nu med ny parfym och utseende. Doften är härligt fräsch och blommig med inslag av äpple, melon och jasmin. Produkterna är noga utvalda och miljöanpassade, utan allergener. Oliva by CCS baseras på olivolja som är en av historiens äldsta skönhetsmedel. Olivoljan bidrar naturligt till att fuktbalansen i huden bevaras.
 
Min kommentar: En härlig deo som är väldigt krämig och återfuktar huden bra. Dock tycker jag inte om krämiga och speciellt inte VITA deos då de färgar kläderna med tiden av regelbunden användning även om man tvättar ofta. Den luktar gott och håller doften borta så den gör helt klart vad den ska men den är väldigt blöt så tar lite tid att torka efter applicering.

Pris: 37:-
Volym: 50 ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥

OPI Gouda Gouda Two Shoes - swatches and review

Namn: Gouda Gouda Two Shoes, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Gouda Gouda Two Shoes. Det är ett ljust brunt skimmer lack som i skuggan blir ganska mörkt ändå. Det har en varm ton och skimmer så det är riktigt höstigt och klädsamt.

OPI I Don’t Give a Rotterdam! - swatches and review

Namn: I Don’t Give a Rotterdam!, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är I Don’t Give a Rotterdam!. Det är en ljusare nyans än OPI's I Have Herring Problem som ni såg igår men den går som i samma stål grå/blå nyans beroende på ljuset som har mycke silver skimmmer. Riktigt läcker färg med snyggt djup dock lite tråkigt att de är så lika lacker i samma kollektion men ändå roligt då de passar bra tillsammans som ni såg i designen igår.

New China Glaze Polish

Här är några nya China Glaze lacker som jag inte har visat er än.

NOTD: I Have Herring Problem

Jag har använt mig av:
OPI - I Have Herring Problem
OPI - I Don’t Give a Rotterdam!
Vitt nail art lack från Lovie
China Glaze - Liquid Leather

OPI I Have Herring Problem - swatches and review

Namn: I Have Herring Problem, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är I Have Herring Problem. Det är en fin stål grå/blå nyans beroende på ljuset som har mycke silver skimmmer. Bra täckning och snabb torktid som de flesta OPI lacker. Riktigt läcker färg med snyggt djup.

Australian Bodycare

Fick hem några fina produkter av Australian Bodycare som är en serie som är en komplett produktserie som innehåller Tea Tree Oil, och dessutom är fri från parabener och parfym. Tea Tree Oil är en av mina favorit ingredienser då den hjälper att läka finnar och sår utan att torka ut.
♥ - Australian Bodycare Tea Tree Oil
♥ - Australian Bodycare Spot Stick
♥ - Australian Bodycare Facial Cream

NOTD: Kiss Me on My Tulips

Haha ja ni får ursäkta hur fingrarna ser ut men måste köpa en ny depend dip in! XD
 
Jag har använt mig av:
OPI - Kiss Me on My Tulips
OPI - Alpine Snow
Konad Image plates M71

OPI Kiss Me on My Tulips - swatches and review

Namn: Kiss Me on My Tulips, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Kiss Me on My Tulips! Passande namn då det har en härlig tulpan rosa nyns. Lätt att lacka med och som ger en härligt glansig yta utan synliga penseldrag och snabb torktid.

New In From ELF

Alltid lika roligt att få hem paket från ELF.

OPI Thanks a WindMillion - swatches and review

Namn: Thanks a WindMillion, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Nästa lack ur Holland kollektionen är Thanks a WindMillion! Ett dimgrönt lack som är riktigt klädsamt men även lite tråkigt faktiskt. Ingen större favorit då det liknar OPI Mermaid's Tears från OPIs Pirates of the Caribbean kollektionen för mycket och det är mycket snyggare.

Sleek Sunset & Oh So Special

Super fina paletter landade hemma hos mig idag! Dom verkar väldigt härliga!

Gradiated With Flower Nail


EOTD: My Water Spring

Produkter jag har använt i sminkningen:

Ansiktet
- L'oreals Lumi Magique Foundation "C2 Rose Porcelain"
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Maybelline Fit Me Powder "115 Ivory"
- ELF studio blush "Pink passion"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"

Ögonen
- Elf eyebrow kit "Light"
- MUS Eye Pencil "Vanilla"
- MUS Eye Pencil "Water Spring"
- Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara

Läpparna
- Burt's Bees Tinted Lip Balm - Pink Blossom

OPI Pedal Faster Suzi! - swatches and review

Namn: Pedal Faster Suzi!, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 2-3 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Lack nummer två från holland kollektionen blev Pedal Faster Suzi! Ett super vackert ljusrosa skimmerlack som går i en kallare nyans med silver glitter. Jag har två lager på bildem men med ljuset och blixten ser man VNL så skulle nog behöva 3 lager för att få full täckning men det syns inte förutom på bilderna.

Sebamed Clear Face

För ett tag sen som ni kanske minns så fick jag hem sebamed clear face serie men de glömde skicka med denna så fick den nu i efter hand så nu blir det att börja testa produkterna ordentligt!

NOTD: Blue Leopard, Konad

Jag har använt mig av:
OPI - Did You ’ear About Van Gogh?
Yves Rocher - Blå Sol
China Glaze - I'm Not Lion
Konad Image plates M57

OPI Did You ’ear About Van Gogh? - swatches and review

Namn: Did You ’ear About Van Gogh?, OPI
Kollektion: Holland
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150kr

Föst upp i visningen av Holland kollektionen är Did You ’ear About Van Gogh? Ett av de tråkigare nyanserna ur kollektionen då det är en ljust grå dassig färg som dock passar perfekt till nail art och water marbling men som även kan vara riktigt klädsam och elegant ibland.

OPI Holland

Ni minns kanske att jag visade att jag fått hem OPIs Holland kollektion. Jag har inte haft tid att visa hur de se ut på men nu har jag tänkt göra det 12 dagar framåt ^^, Ni ska få se ett lack om dagen och vissa gör jag nog nail art på också och sen kan ni få en ordentlig sammanfattning av hela kollektionen.

Månadens Favoriter Juli

Månadens Favoriter Juli
♥ - Monoï de Tahiti - Olja med gardenia från Tahiti
Perfekt för alla torra partier som nyrakade ben och speciellt för torra nagelband! Favoriten till naglarna!
♥ - Oliva by CCS - Body Lotion
Doftar underbart och ger långvarig återfuktning.
♥ - L'oreals Lumi Magique Foundation "C2 Rose Porcelain"
En ny favorit foundation som är helt fantastisk till min hud och känns len och sjunker fint in i min hud och täcker lagomt.
♥ - Sebamed Deep Cleansing Facial Toner
Drar åt porerna och minska finnarna utan att torka ut huden.
♥ - Vichy Normaderm Dagkräm Mot Oljig Hy
Enda dagkrämen som verkligen har funkat den här månaden. Riktigt härlig.
♥ - China Glaze "For Audrey"
Så snygg blå/grön färg! Har haft den här flera gånger under den här månaden.
♥ - Yves Rocher "Pärlemoskimrande solpuder"
Lätt och fint solpuder med en mjuk ton och fint skimmer.
♥ - ELF Kohl Eyeliner
Har faktiskt inte testat en bättre svart eyeliner. Den här klår till och med MUS vattenfasta.
Make Up Store Eye Pencil "Vanilla"
Används till många sminkningar då den lyser upp sminkningen och får den fulländad. Håller hela dagen!

Önskeinlägg: My Nail Polish Collection 5/8 - 2012

Här kommer min nagellackssamling 5/8 - 2012.
Det ser inte ut att vara allt för mycket men det är ändå allt som allt 486 lacker (12 China Glaze som jag glömde på bordet som kom nya i förr går som jag inte har hunnit visa er än och de två vårdande lacken jag köpte idag är inte heller med på bild)
 
• Jag har 301 nagellack
• 38 Vårdande-/ Bas-/ Överlack
• 147 Nail art lack
Så totalt blir det 486 lacker i min samling och ändå rensade jag bort 30st som ej är med på bild ^^,
Blev väldigt förvånad över antalet faktiskt, det växer med stormsteg men är det en hobby så är det ^^,

Right Now It Will Be...

Nu har man kommit hem från Umeå och har städat undan m.m. så nu ska jag ta tag i att organicera, rensa ut och fotografera min lacksamling! Blir enormt spännande att se över vad man har gömt i lådorna som man haft och städa upp bland både lack och smink så man kan få någon ordning på allt.
 
Idag i umeå fick jag med mig  två nya Sally hansen vårdande lack som jag blev sugen på att testa.

Ikea Hurts Helmer

Ikväll blir det att organisera alla lacker och ställa i ordning i lådorna. Ska bli spännande att se hur många lack jag har just nu och ni ska få se bilder på hela min samling som ni har väntat på!
Hur har ni organiserat era lacker i er Helmer? Efter märken? Färger?
Eller i först i färg och sen i märkes ordning i varje låda? BEHÖVER TIPS!

New OPI Polish

Igår fick jag hem sex snygga opi lacker varav några även från shrek kollektionen som jag så länge velat ha :)
En riktigt färgrik skara med vackra roliga kulörer ^^,

Flower Manikyr Tutorials


Glossybox Juli 2012

Ska faktiskt bli roligt att testa alla produkter i den här boxen ^^, Speciellt fot krämen, lacket och vitamin booster!

Har du beställt din än? Och vad hoppas du hitta i boxen?
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,

♥ - SKIN PLAN Vitamin C Booster Full size - MIN RECENSION
Detta unika högkoncentrat med 98% C-vitamin korrigerar och boostar huden. Följ instruktionerna på vår hemsida, då ytterst lite krävs och blandas med din dagkräm.
♥ - ALESSANDRO Heel Rescue Balm - MIN RECENSION
Ge dina fötter den lyxen då förtjänar! Produkten är bla berikad med ingredienser som förhindrar uppbyggnaden av hård hud och ger ett långvarigt härligt resultat.
♥ - BRILLIANTSMILE Whitening + Toothpaste Full size - MIN RECENSION
Den perfekta lösningen för dig som önskar vitare tänder, utan att riskera en skadlig slipverkan på emaljen. Tillför en lyxig dimension i din vardagliga tandborstningsrutin.
♥ - ANATOMICALS Farwell The Scarlet Pimplehell, Cleansing Mud Mask Full size - MIN RECENSION
Denna mudmask presenteras exklusivt för er Glossies som en uppföljare till juni-succén, Cherry Lip Balm. Den ökar effektivt cirkulationen och gör rent din hy på djupet.
♥ - ALESSANDRO Pro White Nail Polish - MIN RECENSION
Låt oss presentera en mirakelprodukt som tack vare ett speciellt pigment, neutraliserar missfärgningar på nagelytan som kan uppstå från bland annat färgade nagellack. Detta ger dem ett 'glossigt' resultat och lacket appliceras enkelt på en rengjord nagel.
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,

Dead Sea Primer

Fick hem några fina produkter från dead sea primer. Ska bli spännande att få prova allt speciellt ögon krämen :)
Fick två produkter i full storlek: Moisture Complex for Normal - Oily Skin och Eye Cream och flera små mini produkter.
 Vill ni läsa mer om företaget och se andra fina produkter från döda havet klicka här.