NoniQue Vegansk Naturkosmetik Intensive Body Care Lotion - Review

NoniQue Vegansk Naturkosmetik Intensive Body Care Lotion
Produktens Beskrivning: En intensivt, vårdande och återfuktande kroppslotion berikad med bla ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe vera, ekologisk olivolja, ekologisk avokadoolja och ekologisk mandelolja. Formulan ger extra intensivvård och långverkande effekt även på extremt torr hud. Med en fräsch doft av bla avokado och lime.

Applicera generöst med masserande cirkulära röelser, vilket gör att de aktiva ingredienserna frigörs och tillgodoser huden med fukt och näring på bästa sätt. kroppsbehandling enhetligt i en cirkulär rörelse till hela kroppen på. Genom att försiktigt massera de aktiva föreningarna utvecklas ännu bättre. Den bästa effekten uppnås när du använder krämen efter dusch eller bad då porerna öppnats och hudens absorbtionsförmåga är som bäst! Vid extremt torr rekommenderas upprepad användning närhelst din hud känns torr.
 
Min kommentar: Doften gör allt, den är fräch och uppiggande. Den här kroppslotionen är lätt att smörja ut på huden och sjunker med lätthet in utan att kladda. Min vintertorra hud älskar den här då den innehåller allt min hud behöver för att inte bli torr och irriterad! Prisvärd och dryg så bara plus med denna.
 
Pris: 129:-
Volym: 200ml
Var: gaiasverige.se, Life
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»