MATRIX BIOLAGE


Jag måste bara tipsa om den här underbart väldoftande och fungerande hår serien! Den är inspirerad av naturens fantastiska orkideér som har ett naturligt inbyggt skydd.


Biolage Colorcarethérapie, med Orkidé och UV Filter som ger näring och skyddar håret för att hjälpa till att bevara DJUPET, NYANSEN och GLANSEN hos färgbehandlat hår. Produkterna är fria från parabener och syntetiska färgämnen.


Produkterna som finns i Matrix serien är:

Color Care Shampoo - rengör varsamt för att bevara färgens intensitet samtidigt som det lämnar håret mjukt som blombladen och fullt av glans.

Color Care Conditioner - återfuktar för att framhäva fägens intensitet samtidigt som håret blir mjukt, fritt från trassel och lätt att reda ut.

Color Care Color Bloom Masque - har en härligt krämig koncistens som omsluter varje hårstrå. Gör håret silkeslent utan silikoner och glans utan att lämna tyngd. Använd i stället för balsam en gång per vecka.

Color Care Shine Shake - konditionerar för ett tätt fjällskikt och för att försegla hårfärgens fräschör och UV filter som skyddar nyansen från att blekna. Ger härlig mjukhet och glans till håret. Spraya lätt över fuktigt hår.

 

Läs min recension här!

Går tyvärr endast att köpa på utvalda salonger. Mer ingfo hittar ni på matrixsverige.se

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»