Brun Utan Sol Tips


Om du använder brun-utan-sol produkter så har jag några små tips på hur man ska gå tillväga för bästa möjliga resultat.
  • Innan du börjar så är det bra att förbreda huden. Om du brukar raka benen, gör det först! Använd en ordentlig skrubb/peeling för att ta bort torra partier och döda hudceller som håller på att lossna så att du får fram det nya fina lagret. Sen är det bra att smörja in de områden som brukar vara lite torrare så som armbågar, knän, tår och knogar med en vanlig lotion för att undvika att extra mycket färg samlas där så att resultatet blir mer jämt. När du ska smörja in dig med din BUS så ska du smörja dig med uppåtgående och neråtgående rörelser först och sen smörja in tvärs över för att få ett mindre randigt resultat. Tänk på att inte smörja med fingrarna utan försöka smörja in med handflatorna för att undvika att få ojämte och ränder.
  • När du kommer till ansiktet så tänkt speciellt på hårfäste och ögonbrynen. För säkerhets skull så råder jag att torka av där försiktigt med en bomullspad och glöm inte att tvätta händerna när du är klar och smörj in ovansidan sen med hjälp av en servett eller en plasthandske.
Här under får ni lite olika tips på BUS produkter men jag rekommenderar verkligen Yves Rochers BUS produkter (bild ovan i början av inlägget) då dom ger en långvarig och gradvis bränna och den luktar fantastiskt gott! Ni hittar den HÄR.

Pic

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»