Christmas holidays

25 - 30/12 - 2008
Under dom här dagarna som Erik åkte ner till kusinerna i Gbg har jag inte gjort så mkt. Har inte hunnit me nått som jag planerade direkt xD Jag ha bara varit i stallet 4 gånger på 13 dagar, väldigt lite för att vara jag. Jag har mest sett på film och tagit det lugnt och i torsdags kväll kom min kära kusin Jane från Ume till mej i Lse och vi hade jätte trevligt som vanligt ^^ På fredan for vi ut och red och hon fick va den första som red vårat nya sto Sally ^^ Sen på söndag tog vi bussen till umeå för att vara hemma hos henne ett tag också, efter middan for vi ut och red och vi tog 3 underbara galopper, skönt! ^^ På måndag åkte vi ner till stan och gick på alla affärer men jag hittade inget :O (ovanligt) Eller jo, jag köpte en ny julstjärna till mitt rum! Jane hittade en skit snygg väska, hon var nöjd! Vi va på stan från 10.00 till 18.30 då vi gick på bio - Twilight - :D Den va såklart mega bra! Idag (söndag) tog jag bussen kl 12 till Lse och va framme 14.15 och då for jag direkt från bstn till stallet och tog ut fina Ludde på en underbar ridtur i skogen, det va inte kallt och han va hur lugn som helst. Jag ha aldrig ridit honom så förr, jag tror att Marie hade drågat honom eller nått, han skötte sig jätte bra GLAD ^^
Imorgon kommer MIN ÄLSKLING HEM!

Ja imorgon är det sista dagen på året, bara några timmar kvar till år 2009. Tiden går fort, kanske lite för fort i vissa delar och i vissa väldigt långsamt. Aja, men det är bra, och man hoppas alltid på ett bra, kommande år. Eller hur?

Stolen

Twilight - Stolen
Jag tycker att det här är en jätte fin låt! Vad tycker Ni?!

Twilight - Stephenie Meyer

Idag har jag beställt 3 böcker av författaren Stephenie Meyer är jätte glad och jag länktar tills jag kan börja läsa dom. Jag ha beställt böckerna om Twilight som jag sa i inlägget innan är filmen hur bra som helst så då måste man ju såklart läsa böckerna :) Det finns 4 böcker men den 4 kommer ut i mars 2009 så den ska jag köpa då + filmen :P  VILL HA, VILL HA :D

BÖCKERNA HETER:
Twilight 1 - Om jag kunde drömma
Twilight 2 - När jag hör din röst
Twilight 3 - Ljudet av ditt hjärta
Twilight 4 - Så länge vi båda andas

Twilight

Twilight är en helt underbar film enligt mej. Men det är nog en film som man antingen älskar eller hatar för det är en sån story typ. Men jag tycker att ALLA ska se denna film och jag skulle hämskt gärna vilja se denna på bio så jag hoppas jag hinner göra det ^^ Jag har sett denna film minst 20 gånger på mindre än 13 dagar :O :P Han som spelar Edward är ju dö snygg i denna film ;) Så det är ju ett +.

Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan. Hon bor i Phoenix, Arizona, med sin mamma och mammans nya kille Phil. Men Phil behöver resa mycket i sitt jobb som basebollsproffs, så Bella bestämmer sig för att bo med sin pappa för att göra sin mamma lycklig. Pappa Charlie bor i den regniga småstaden Forks i delstaten Washington. Hon kommer dit i mitten av vårterminen, men får snabbt nya vänner. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och får snabbt känslor för den mystiske Edward Cullen. Edward unviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, tex att han är väldigt stark, snabb och hans ögon byter färg. Tillslut kommer hon fram till att han är en vampyr men det hindrar henne inte från att vara kär i honom. En komplicerad förälskelse tar sin början som gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för sin vilja att vara tillsammans.

Twilight är baserad på en bok av författaren Stephenie Meyer. Detta är den 1a i serien och det finns 4 böcker och hon har pratat om en 5a så vi får väll se hur många underbara filmer som kommer ut :D Men jag hoppas att skådisarna som spelar huvudrollerna stannar kvar i hela twilight serien. Blir så dåligt om man byter skådisar..

God Jul

24/12 - 2008
Ja jag hoppas att alla har haft en riktigt fin jul. Det har iaf jag haft. Jag skulle väldigt gärna ha haft med mej Erik under denna kväll men tyvärr är han ju borta än xD Vill ha nyår så han kommer hem igen! ÅÅH!
Iaf var jag en av de 3 miljonerna som satt i soffan kl 15.00 och såg kalle anka och hans underbara små vänner. Okej det är lite tråkigt att se samma sak år ut och år in men det är speciellt och jag ser det som en självklarhet! :)
Sen såg jag ju även "Tomten är far till alla barnen" den är mega rolig men ändå ganska rolig xD Vad gjorde ni i dag då? Favoriten på julbordet? Vad fick du? :D Jag är jätte nyfiken ;) Så skriv gärna era svar till mej i en kommentar så kan ni få veta mina också :D :D
MEN ALLA - GOD JUL! <3

Gratis mode

KLICKA HÄR, KLICKA HÄR - och registrera dej gratis så får du massa poäng direkt!
Det är en underbart bra sida och så lätt att få poäng att jag känner att jag måste nämna den för er som missat det! Men varför bli medlem?! Jo om du är aktiv så kan du lätt skrapa ihop poäng och lösa in dom till ett gratis presentkort - Ett presentkort du kan välja att få på väldigt många ställen du kan välja bland en hel del kända företag, bland annat H&M, Kicks, Din Sko, Åhlens, Guldfynd osv., beroende på vad just du känner att du är i behov av och kanske redan planerat att handla, då är det väl helt perfekt att du får lite hjälp på traven med hjälp av gratismode och kanske till och med har råd att köpa något extra som du verkligen vill ha! Träffa och prata med andra medan du samlar poäng och få extra rolig tillsammans! :) Så bli medlem nu; http://www.gratismode.se/?c=25535 - you are only one click away from this! Och när du blir medlem via mig, så får du 50 poäng rakt in på kontot direkt när du blir medlem!
Det är 100% GRATIS att vara med! Bra va? ^^,



Hur du sammlar poäng kan du bestämma helt själv det gör du genom att tex besökaolika utvalda hemsidor, värva andra medlemmar, tävla om fantastiska priser, göra erbjudanden osv. Ett enkelt sätt att ha roligt samtidigt som man tjänar på det, helt enkelt! Förresten, om ni blir medlemmar så kan ni även vara med och tävla om fantastiska priser. Sen finns det diverse saker du kan göra för att samla poäng! Du får bland annat ett poäng/dygn om du loggar in (vilket ger 365 poäng på ett år om du loggar in varje dag, och en inloggning tar inte speciellt många sekunder, eller hur?). Så som du kan se så belönas du för att vara social!! Sen kan du även ta del av erbjudanden; allt från 100 % gratis, till att handla hos en butik och få poäng för det! Du kan också vara med i olika tävligar - det kommer nya lite då och då! Vad väntar du på? Ni kan ju alltid testa själva genom att bli medlemmar genom att klicka här and started right now http://www.gratismode.se/?c=25535.


Beautiful


The world slow down


Visst är han vacker <3

I´m lonely

18/12 - 2008
Nu har älsklingen rest och ska vara borta i 13 dagar  :O hur ska jag klara mej (?!) xD Haha nej nu får jag skärpa mej! Men det känns som en hel evighet! Han åkte kl 19.40 och jag saknar honom mega mkt redan xD *Suck* Vi har varit tsm i 1½ år nu och det längsta vi har varit ifrån varandra är i 10 dagar ;) tro det eller ej men det är sant! Så 13 är REKORD!

Haha aja man får så lov att klara sig. Han kommer ju hem! Så det blir mkt foto för mej och mkt tid för stallet och det känns gansak skönt också :D Vi fick reda på att det kommer 5 nya hästar till tanne i helgen :D Ett sto med föl och en varmblodstravare och 2 nordsvenskar till :D Så då har vi 14 hästar på gården. kul, kul!!!

Love of nature

15/12 - 2008
Idag efter skolan (kl 12) for jag till Tanne för att fara ut och rida en sväng :) Det var ett underbart väder och jätte fint. Lite grått men man ska inte klaga. Jag hade äntligen med mej min kamera så jag kunde ta lite bilder. Innan ridturen hittade jag Grynet på gården och fotade henne sen hämtade jag vackra Ludde gubben och gjorde iordning honom :D Han var minst lika pigg på ideén att fara ut i skogen en sväng. Det var helt underbart och vackert!

Sweet love


Ludde min söta och håriga vän!

Freedom of choice

Grynets glada dagar är när hon får springa fritt runt på gården

Hon hade väldigt roligt.
Hon är liten på jorden men envis och stark när hon sätter den sidan till!

Wonderful horse

Hon fick namnet GRYNET för att hon tar värkligen ingen SKIT!

Idag var hon fri och vild på gården men hon hittade några kompisar i travarnas hage längst bort så hon stog och mummsade på deras hö och såg så belåten ut.

A little girl

GRYNET

Den minsta på gården, hon tror att hon kan göra vad hon vill
Grynet = Tar ingen skit!

Happiness

13-14/12 - 2008
Lycklig, Lycklig :D Känner mej helt jävla underbart lycklig efter denna helg :D Har hunnit med så mkt ^^ Jag och Erik for till hans pappa i siktele på lösdags morgonen och körde skoter hela dan och va me några av hans kompisar där. Sen åkte vi hem och välkomnades med en jätte fin midda (3 rätters) Hans mamma (Catrin) hade fått en idé om att ha en egen liten "Nobel midda" och den blev värkligen lyckad. Hon hade dukat fint och gjort till för rätt en skink och sparris soppa (Super god) och till varm rätt var det ädelostfylda älgbitar med pommes och till efter rätt var det en glassbomb :D Allt var jätte fint och det blev serverat pomack och vin. Till detta hade hon gjort var sitt diplom till alla som var där och "nobel pris" till alla utifrån vinst. Det var en väldigt bra idé och enormt speciellt :D Sen fick jag och Erik gå ner i källaren och bada bubbelbad och mys, mysa. Ett perfect avslut på en underbar kväll :D

Idag har vi varit med Danne och Maria hela dagen ^^ Klockan 12 for vi 4 till bocksliden och åkte pulka, bob och tefat. Det var lite kallt efter ett tag men det var jätte kul ^^ Vi åkte och åkte xD klockan 15 var vi hemma igen och då hade vi bestämt att vi skulle träffas igen kl 17 och fara till Hotellet och spa en stund. Mamma, Markus & Tomas, Evelina (mammas nya + hans dotter) skulle dit så vi följde med. Vi fick gå in alla 8 för 120kr (extremt billigt för att vara lse´s hotell) :O Men glada är ju vi för det brukar var mkt dyrare! :D Vi bubblade och hade rikigt trevligt hela kvällen sen for vi till frasses kl 20 och åt lite och drack milkshake :D Mkt trevligt :D :D

Men jag kommer sakna Erik grymt för mkt när han far bort på torsdags kväll xD (känner mej helt besatt av honom) Hmm, det är inte bra men så är det xD Är garanterat över kär xD Men jag vet inte hur jag ska bota det :P För han är precis lika dan själv, tur det iaf! xD Men det är nog bra att vara ifrån varandra ett tag också så man hinner sakna närvaron och känna hur mkt man älskar den personen så man inte blir less på varandra (om man går och lyssnar på alla andra) xD Låter alltid så :P Men enligt mej (kan ej svara för honom) :P Så har vi varit tsm snart 2 år och varit med varandra i princip varje dag under dom 2 åren och vi har varit jätte nära kompisar i 3 år innan vi blev tsm och var typ gämt med varandra så jag tror inte att vi tröttnar på varandra i första taget! ;) Men visst, det finns dagar man känner att man vill vara själv ett tag, göra annat och sånt, och då gör man det :D

Sadness

Nu har söta Speedy sålts. Eller rättare sagt var det i söndags han åkte. Han såldes till en tjej i Umeå. Men jag tror att han kommer få det enormt bra där ^^ Hon och hennes mamma värkade mkt intresserad och väldigt duktiga. Dom hade även andra hästar på gården. Hon har tänkt att utbilda honom i dressyr framöver och det kommer nog att gå super :D Förhoppningsvis kommer jag och Marie nån gång fara och hälsa på, det skulle vara väldigt kul ^^ Men jag saknar honom mkt redan! :/ Men, men det känns bra att han hamnade på ett så bra ställe!

Min sötnos!

i'm in love

Det stora hjärtat fick jag av Erik för länge sen innan vi blev tsm och jag ha det alltid på mej ^^
Det lilla fick jag av Maria för ett tag sen <3
fint

keep an eye on

Snart är det jul igen :D Det har redan varit andra advänt, men det känns som om tiden bara springer iväg. Skönt är väll det och man hoppas ju på en massa saker till jul ^^ Men tyvärr har jag inget planerat för i jul förutom att ta det lugnt hela jullovet och vara i min ensamhet ;) Synd att erik ska bort, ända till Gbg :( Kommer bli väldigt ensamt på lovet utan sin älskling! Han far den 18 och kommer hem den 30 :/ Det är lång tid! Åhh tråk...!

Expert på att rodna

  • EXPERT PÅ ATT RODNA - KATARINA VON BREDOW

    Idag läste jag ut ännu en bok från min favorit författare - Katarina von Bredow hon skriver om kärlek som ingen annan. Denna gång läste jag boken Expert på att rodna! Den är också helt underbar men inte hennes bästa bok men ändå läsvärd ^^, Man fastnar och går rakt in i handlingen i böckerna. ALLA  Katarina von Bredow´s böcker är helt underbara! ÄLSKAR <3 Hon har gjort många bra böcker om kärlek och konstiga förhållande. 

    HANDLING
    När hennes mamma flyttar ihop med sin nya kärlek måste Natalie följa med ut på landet till en ny skola, med nya gäng som inte alls är som hennes gamla. På köpet får hon också en ny bror, Jerker, spännande, snygg, "en sextontaggare", säger tjejerna i klassen. Natalie dras in i hans trollkrets och märker hur känslorna sjuder och gnistrar i henne. Är hon kär? Är det så här det ska vara? Livet på landet med en ny familj är inte så enkelt alltid, fastän hon får en nästan alldeles egen häst; att komma ny till en klass med färdiga hierarkier och okända regler sätter Natalie på hårda prov. Det är en stark och levande roman om pirrig förälskelse, fylld av omtumlande händelser och intressanta personer. 
  • LÄS DEN!

True eyes

Fin bild på mina ögon ^^
mina fina ögon ;)

Good girl

igen

Make a Wish

9/12 - 2008
Det har varit en ganska bra dag idag ^^ När jag gick till Lernia (resturang) i dag så va vi tvungen att hålla stängt hela dan så vi slapp göra så mkt ^^ Vi gjorde ingen mat och inget julbord *Skönt* xD Okej det är roligt och jag går ju utbildning för det men det är skönt att slippa ibland :P Vi städade hela resturangen och köket och hade det väldigt trevligt tsm ^^ Vi var 6 st av 10 idag (går bättre me få än när alla i klassen är där) Vi va tvungen att hålla stängt pga rökskada. Igår brann det där och idag var det helt rökfyllt i hela resturangen och det luktade hämskt! Vi städade och gjorde lunch åt oss själva och sen städade lite till och sen fick vi vika typ 500servetter till veckans julbord som startar imorgon. Jobbigt men det gick fort. Vi slutade kl 12 idag ;D

Kl 14 for jag och Janette ut till Tanne och skulle rida ^^ Jag red Ludde och hon red Jasmir! Vi pysslade me hästarna och pratade en lång stund när vi väl var klara så hade det redan börjat skymma men det va en stor klar måne på himlen med massa stjärnor och vi har ju pannlampor ^^ Men det var så underbart fint och vackert överallt. Jag önskar att jag hade en så bra kamera med lika bra skärpa som när man ser genom sina ögon. Det va underbart. Mycket snö överallt, på träden, marken ALLT! blande det med mörkret och silverljuset från månen så får man en underbar bild ^^ Ville ha kameran men hade tyvärr inte med den! :/ En riktig dröm tur blev det i silverbad ^^

On My Way

3/12 - 2008
Nää, nu ska ja sova ett tag sen ska ja upp imorgon :D (ÄR LEDIG) men ska upp 08.10 ändå xD BLÄÄ! Men jag ska till Umeå med mamma och shoppa i massor! Sen ska jag gå mer på stan med min kusin och sen ska vi hem till henne och ha det trevligt :D Det kommer bli skit kul. Men ska hem på fredag med bussen kl 17.20. Hem till min älskling <3 :)

Utmaning

UTMANING!
jag har blivit utmanad av Evelina

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget, genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag hatar sånna här utmaningar ;)
2. jag älskar att kolla på Disney
3. Jag vill flytta hemifrån
4. Att fotografera är ett av mina största intressen, vilket dom flesta nog vet xD
5. Jag har slut på pengar på mobilen
6. Jag saknar min Erik just nu! (han kommer snart) <3
7. Vintern är den hämskaste årstiden ;)

och eftersom jag inte har en aning om vilka jag vill utmana så tar jag bara några  :)

Jag utmanar: Jein | Therese | Linn | Rebecca | Julia | Erik | Mathilda

If Everyone Cared

Nickelback - If Everyone Cared
Är en underbar låt som jag bara älskar! Jag har lyssnat på den länge och den är lika bra. Den är lugn men ändå skit bra! Jag tycker att väldigt många av Nickelback låter är jätte bra men den här är den BÄSTA. Alla borde lyssna på de :D

Saknar

Jag och Maria <3
Jag saknar sommaren. Den tiden vi hade tillsammans. Den gången vi cyklade ÄNDA till umeå från Lycksele. Det var en rolig resa med mkt sol och glädje. Detta foto tog vi sommaren 07 :D

Räcker det om jag älskar dej?

  • RÄCKER DET OM JAG ÄLSKAR DEJ? - KATARINA VON BREDOW

    Idag läste jag ut ännu en bok från min favorit författare - Katarina von Bredow. Denna gång läste jag boken Räcker det om jag älskar dej? Den är också helt underbar om jag får säga vad jag tycker (det är ju min blogg så det får jag) ^^, Man fastnar och går rakt in i böckerna. Den är fin och ALLA  Katarina von Bredow´s böcker är helt underbara! ÄLSKAR <3 Hon har gjort många bra böcker om kärlek och konstiga förhållande. 

    HANDLING

    Det är en ungdomsroman som handlar om 19-åriga Fanny som är uppe i sitt första "Riktiga" förhållande. Hennes kärlek heter Johan,eller mr. P, och han har en egen lägenhet, en 1a,  medan Fanny fortfarande bor hemma hos sin mamma, fast hon är hemma hos sin Johan ganska ofta! Men en dag upptäcker Fanny att allt inte står rätt till. Fanny vill jätte gärna tro att hon och johan ska få ett "och så levde de lyckliga i alla sina dagar" men kommer det någonsin att hända? När so-läraren Finn erbjuder sitt stöd så tar Fanny tacksamt emot det.

    "Känslorna vibrerar i denna intensiva roman om kärlekens irrvägar och om att finna sig själv..."

  • LÄS DEN!

Idag

1/12 - 2008
Sitter i den tråkiga skolan och väntar på att ha svensk! SKIT tråkigt! Men nu är det bara 23 dagar kvar till jul och ännu mindre till jullov. Länktar. Vet ej vad jag ska göra men ta det lugnt iaf xD Det bara snöar och snöar, kan det inte sluta. Men bettre me snö än regn!!