Skinplan Hudanalys

Jag hittade en spännande hudanalys på skinplan.se verkade intressant att testa. Många använder idag helt fel produkter än vad dom borde och därför får helt fel resultat. Tex är du en blandhy som jag så ska du inte använda produkter för fet hy som många tror, för då får man ännu mer finnar, pormaskar och fetare hy! Gör testet du också HÄR för att få reda på vilken hudtyp du är så du kan få mer information och hjälp om vilken typ av ansikts produkter som du bör använda i din dagliga rutin. På mig stämmer den in super bra!
Skinplan Erbjudande 1
 Mitt resultat blev en torr blandhy
Hej Therese, du har en blandhy vilket innebär att ditt ansikte består av två helt olika hudtyper. En del av ansiktet är fetare och den andra är normal till torr. Du kan betrakta ditt ansikte som om det skulle bestå av två olika zoner. En innersta del och en yttre.

Den innersta delen som ofta är fet och har större porer, kallas även för "T-zonen". Den är formad som ett "T", eftersom den sträcker sig horisontalt över hela pannan och vertikalt rakt ned över näsan ner till hakan. Det är i T-zonen som överproduktion av sebum (hudfett) sker. Där produceras större mängder av talg än normalt. Detta leder till att du lätt drabbas av pormaskar, komedoner (små vita prickar) och orenheter just på T-zonen.

Ramen runt ditt ansikte, alltså den yttre delen, är dock helt annorlunda. Där är huden torr, den kan strama lite och porerna är betydligt mindre än i T-zonen. För att sköta om din blandhy på allra bästa sätt måste du dessvärre behandla de två hudpartierna på olika sätt. Det existerar inga hudvårdsprodukter för blandhy som verkar olika beroende på hudpartierna. Oseriösa hudvårdsföretag kan dock påstå detta för att försöka fånga upp den stora målgrupp av konsumenter som även du tillhör. Så här kommer tips och råd som kommer att förändra din hy till det bättre.

Ett perfekt serum är - "Sebo Control Serum - som du applicerar på T-zonen. Det hjälper dig dämpa glansen, desinficerar området och förhindrar uppkomsten av pormaskar. Skulle din hy kännas extra torr på vintern, kan du använda "Vitamin A&E Night Cream" som nattkräm, men endast på kinderna då din hud är fet på T-zonen.

Med vänliga hälsningar SkinPlan
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»