Vera by CCS

 
Aloe Vera vet väll alla att det är en super produkt för huden så det är ingen nyhet i sig. Dent är den produkten som har alla de bra egenskaperna för att hålla huden fräch, stram och mjuk. Den har även kylande, återfuktande, läkande och vårdande effekt vid fula sår, solbränna, rodnader och insektsbett. Jag har alltid minst en produkt med Aloe Vera hemma, men vet aldrig när det kan behövas! Finns att köpa på Apoteket!

Vera by CCS har flera olika produkter så som; hand kräm, läpp balsam, body lotion, deo, gel, dag kräm, natt kräm,  ansiktsrengöring och ansiktsvatten.

Jag har endast gelen, läppceratet och bady lotion men ska köpa in dag & natt krämen och ansiktrengöringen för att testa som jag har varit sugen på att göra nu en stund :)

Så här beskriver CCS sin produkt serie;

"Naturens under. Vera by CCS ger fukt och näring med Aloe Vera
Växten Aloe Vera bär på egenskaper kända genom århundraden. Det är sammansättningen av mer än sjuttiofem olika välgörande ämnen, lånade från växtens kraftfulla blad, som är hemligheten bakom Aloe Veras fuktbindande förmåga. Den näringsrika växtsaften som utvinns från plantans blad har en unik blandning av vitaminer och mineraler som gör underverk för huden.

Varje produkt i serien innehåller lika mycket Aloe Vera som det finns i växtens blad. Det gör att huden snabbt återfår sin naturliga mjukhet."
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)