Hästveckan

Ja nu ska ni få höra ^^, En hel vecka med bara en massa häst snack m.m. Väldigt roligt att vi fick igenom den ideen. Den startade igår kl 12 då vi gick en hästkortege genom centrum med ca 32 hästar som invigning och sen hade vi en liten uppvisning av massa olika raser och ridsett. bla av Frieser, Nordsvensk brukshäst, Nordsvensk travhäst, minishettisar, Sveriges minsta hästras Fallabellan m.m. Vi var som sagt väldigt många och vi hade väldigt trevligt med uppvisningar av den klassiska dressyren och den Akademisk Ridkonsten samt körning och Käpphästuppvisning m.m. Vi fick väldigt lyckat väder med stekande sol och mkt folk :) På kvällen var det kvälls trav på travbanan och det var mkt folk där också!

Under resten av veckan kommer det att vara full aktivitet i centrem, gammplatsen och på travbanan med bara hästar:)
LÄS MER HÄR!

Summer Time

15/6 - 2009
Ja nu är det äntligen sommarlov! Var länge sen jag skrev nått här men det har varit väldigt mkt i skolan de sista veckorna. Jag har hunnit vara på en AR kurs med den duktige instruktören Katrin Wallberg. Jag va med ett pass med Ludde och det gick jätte bra trots att det var 100år sen jag och Ludde höll på med det. Han skötte sig jätte fint ^^, Men det var den 9/6 så jag har inte rifit på snart 2 veckor :O hmm måste skärpa mej nu och fara ut :) Synd att det är så dåligt väder just nu! 

På torsdag blir det och fara till Mormor & Morfar i Nordmaling och vara i stugen ett tag med kusinerna :) Jag ska ju köra dit så det bli kul :) Hoppas på bättre väder!


Twilight - New Moon

Åh det är typ länge till den 20/11 :O Jag längtar :)
Den ser ut att bli jätte bra - eller vad tycker ni?