Jane Iredale Longest lash mascara - Review

Jane Iredale Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara

Produktens Beskrivning: Den optimala mascaran för extra långa och fylliga fransar. En mjuk och krämig formula med lång hållbarhet. Longest Lash Mascara har en kraftig borste som gör den enkel att applicera samtidigt som fransarna separeras. Med några enkla drag ramar den i ögat perfekt.

 

Min kommentar: Det är en maskara som ska göra fransarna extra långa och det gör den verkligen, resultatet blir fylligt och fint. Den har även en stor och härlig borste som är lätt att jobba med och ger en fylligare look utan att det ser för mycket ut med en riktigt bra svärta. Lätt applicering och bra hållbarhet som inte smular.

Pris: 395:-
Volym: 12g
Var: Kicks, Skincity.se
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Jane Iredale 24-Karat Gold Dust - Review

Jane Iredale 24-Karat Gold Dust Shimmer Powder

Produktens Beskrivning: Underbara 24-Karat Gold Dust ger ett fantastiskt skimmer. Kan användas med torr pensel för en naturlig mjuk look eller med fuktig pensel som gör färgen mer intensiv och högmetallisk. Applicera med pensel eller borste där du önskar. Använd en primer så blir resultatet ännu mer hållbart och intensivt. Perfekt för festmakeupen.

 

Min kommentar: Den här lösa ögonskuggan föll mig i smaken, nu har jag endast provat en av dessa godingar. Den är intensiv, hållbart och med ett otroligt fint skimmer som är perfekt när man vill ha det där lilla extra. Den är mjuk och ger en lyxig känsla och fungerar lika bra med som utan primer men den blir två snäpp bättre med en bra primer under.

Pris: 195:-
Volym: 1,8g
Var: Kicks, Skincity.se
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Jane Iredale Pure moist lipstick - Review

Jane Iredale Pure moist lipstick

Produktens Beskrivning: Stilfulla stift med underbart välgörande oljor från bland annat avokado, apelsin och solrosor. Granatäpple och björnbär ger stiften sin fantastiska doft.

 

Min kommentar: Jag är svag för läpp produkter och den här blev fort en stor favorit. Det luktar gott men inte för mycket, skimrar helt fantastiskt men ger inte så mycket färg på läpparna. Det återfuktar och mjukgör väldigt bra och känslan håller i sig länge efter applicering. Dom finns i flera olika nyanser för alla tillfällen.

Pris: 245:-
Volym: 3g
Var: Kicks, Skincity.se
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Jane Iredale Longest lash mascara 'Black Ice'

Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara i färgen Black ice. Det är en maskara som ska göra fransarna extra långa. Stor och härlig borste och riktigt bra svärta. Lätt applicering och bra hållbarhet som inte smular.

Jane Iredale Pure moist lipstick 'Lucy'

Jag älskar produkter för läpparna och den här blev fort en favorit. Den luktar gott men inte för mycket, skimrar helt fantastiskt men ger inte så mycket färg på läpparna. Det återfuktar och mjukgör väldigt bra.

Jane Iredale 24-karat gold dust 'Champagne'

Här har vi en otroligt skimrande, lätt och fin lös ögonskugga. Färgen är användbar och kan användas i olika typer av sminkningar till alla tillfällen.

New In From Jane Iredale

Hämtade ut en fint paket från Jane Iredale. Det innehöll en 24-Karat gold dust shimmer powder ögonskugga i färgen Champagne, Pure moist lipstick i färgen Lucy och Longest lash thickening and lengthening mascara i färgen Black ice. Mer om vardera produkt kommer.

Tezzilicious Bloggpaus Över

 
Som ni har märkt har jag haft en längre paus från bloggandet nu och det beror på ett antal händelser och saknad av insperation. Men nu har jag hittat tillbaka och ska se om det går att ta upp bloggandet på samma nivå som innan. Jag har en massa nytt och spännande att visa för er och jag har testat en hel del fina, nya och intressanta produkter som jag nu kan visa, tipsa och skriva om. Känns riktigt roligt att hitta glöden igen och att se att ni läsare inte tappat hoppet utan fortfarande är inne och besöker min blogg.
 
Det är svårare än man tror att komma tillbaka och ta upp bloggandet då man varit utan den så länge! Man har liksom glömt bort den tiden i sin vardag som man gav till bloggen och gett den till annat. Men det tar väll sin tid innan man kommer igång i skrivar takterna och hinner följa upp allt man missat.