New In: Rosenserien tinted moisturiser, eye cream och vitamin C serum

Tidigare i sommar fick jag hem 4 spännande produkter från fina rosenserien som jag har varit så nyfiken på att testa. Det är Rosenserien tinted moisturiser i light och dark, eye cream och vitamin C serumet. Serume är redan en favorit då den gör sig så len och mjuk på huden.
 

Make up store The Moon Shadow Palette - Swatches

Här kommer lite närmare titt på de superfina skuggorna i MUS The Moon Shadow Palett som verkligen är en must have! Skuggorna är lika bra, pigmenterade och hållbara som alla microshadows från MUS!
Rek. pris 895:-/24g

NOTD: My soft french manicure

Det är alltid så härligt med nya naglar även om jag inte har haft några gel naglar på ett långt tag. Så nu när jag äntligen tog tag i det blev det att testa på tippar igen och se att jag kommer ihåg allt fortfarande :)
 

New In: ACO SPF protection

Fick hem några härliga SPF produkter i början av sommaren och även om sommaren inte varit framme så mycket på mina lediga dagar så är jag  ändå väldigt noga att använda produkter med SPF när jag är ute. Aco har alltid kvalite på sina produkter och jag har aldrig blivit besviken än. Dessa är favoriter av solskydd.