I long for that

Idag var jag och pappa ute och kollade efter en systemkamera
Det lutar mot en Nikon D60 :) - VILL HA


Är den bra? Vad tycker du?

    
D80 eller D60?

My Only Dream

Lite underbara bilder på Ludde.
Jag var på Tanne idag och tränade lite AR med honom.
Det var väldigt länge sen vi körde AR på banan men han skötte sig fin!

              

         

Before and After

Bild av mitt öga efter PhotoShop förvandling!
Jag VILL ha gröna ögon! ^^, snyggt


Bilder på mitt öga - Höger är innan jag tog dom i PH
              
Vilken färg vill du ha?

Fall For You

Secondhand Serenade - Fall For You
En jätte fin och bra låt :) Eller hur, vad tycker du om den?

Depends Handkräm

Depend kommer med fler nyheter! Nämligen Dag och natt handcreme.

Handcreme Dag 150 ml
Depends daghandcreme absorberas snabbt av huden och kladdar inte. Naturliga oljor mjukgör och återfuktar. Berikad med aloevera, allantoin och E-vitamin.  Används så ofta behov finns.

Handcreme Natt 75 ml
Depends natthandcreme verkar intensivt återuppbyggande. Naturliga oljor tillför fukt och verkar mjukgörande under tiden som Du får din skönhetssömn. Berikad med aloevera, allantoin, E-vitamin och sheabutter.


Light and Dark

Blev en läcker bild :D Eller hur?

Älskar ljus och mys. Bästa med mörkret - Man kan alltid få det ljust!

Good Night

17/1 - 2009
Idag har jag hjälpt Marie med photo shop, hoppas hon ha lärt sig lite grunder och kommer ihåg vad ja gjorde ^^, Vi lär snart se mer om detta på hennes blogg :D Jag älskar PH! Man kan göra så otroligt mkt!
Någon mer som tycker om det?

Men innan jag hjälpte Marie kl halv 2, hann jag mkt annat också. Jag och Emma gick till Tanne :O (Igen) Vi möttes halv 11. Det är ca 6km och tar 1 timme att gå ^^ Sen red jag Ludde och hon Zorro runt Myrholma, det va väldigt halt ute så Ludde lekte bambi på hal väg ;D

Wintertime

Jag hoppas att vintern inte blir kallare än vad den är nu.
Vi har nog med snö och det behöver inte va mer än -5 ute!
Eller hur?
Fin vinterbild ^^ ,

Sleep Well

12/1 - 2009
Ja, nu ska jag äntligen gå och sova. Jag är så trött. Inatt somnade jag kl 4 (råkade ligga och läsa lite för länge) och så steg jag upp kl 8. Har inte sovit så väldigt bra på hela helgen så därför var detta väldigt jobbigt för det snurrade väldigt mkt i huvudet när jag va uppe och gick. Men en Ipren och en macka sen va det iväg till skolan. Tur vi bara gick till klockan halv 11. Men efter (smart som jag är) for jag ut och red med Marie, Linda och Susanne. Ludde skötte sig så bra STOLT! Nä, nu ska jag ligga och läsa ett LITET tag, sen SOVA!

Stolen my heartNu har jag läst ut alla 3 Twilight böckerna (3st) den fjärde ska jag köpa när den kommer ut den 5/3! Väntar på den! Jag tycker att den tredje boken var bäst och mest spännande av de 3 :D Första boken var såklart jätte bra också och jag tycker att man borde ha läst boken innan man ser filmen för man förstår allt så mkt tydligare då. Dom har plockat bort massor av viktig info när dom gjorde filmen men annars skulle det bara bli drygt och en väldigt lång film. Synd bara att det dröjjer tills den andra filmen kommer ut! New Moon beräknas komma ut på bio den 20:e november 2009. Vill se den NU ju!!


Twilight 1 - Om jag kunde drömma
Twilight 2 - När jag hör din röst
Twilight 3 - Ljudet av ditt hjärta

För de intresserade besök; http://www.twilightsweden.se/
Jag tycker att böckerna är suvuräna :D Vad tycker du?

Bend and not Break

9/1 - 2009
Gu vad länge sen det va ja skrev ett inlägg! :O
Men jag har mer tid för datorn när skolan är igång, tro det eller ej ;) Men jag har mkt bättre saker att hålla på med när jag är ledig! Iaf nu är det nytt år och nya möjligheter :D Skolan började igår, tyvärr... Men vi hade en lugn start och idag började vi 14.10 fast vi blev bara 3 på den lektionen, bra första intryck på den nya läraren ;)*NOT*. Aja men vi gjorde typ inget men innan skolan for jag ut till stallet och red med Susanna. Jag red Ludde och hon sin egna häst Aron. Vi red en väg som vi kallar vv (vackra vägen) ;) Väldigt trevligt och vi fick ett underbart väder med sol och lagomt kallt!