New in: NaoBay natural & Organic Face toner, peeling & shampoo

Jag har fått alla tre produkterna i olika Glossybox*.och jag håller på att testa dom här nu. Naobays Calming Face Toner, Moisturizing Peeling och Protective Shampoo & Shower Gel. Naturliga och organiska produkter från Noabay och jag gillar verligen face tonern då jag har tjuvbörjat med den för nån vecka sen.
 
Rek.pris: 119:-/200ml, 139:-/100ml och 129:-/200ml
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. Läs mer via länken.

New In: OPI "LISBON" Collection spring/summer 2018

 
Alltid lika spännande att hämta ut de okända paketen och det är extra roligt när dom är speciellt inslagna eller har det där lilla extra intrycket. Jag har sett fram emot den här kollaktionen och alla lack är så fina!
 

Isadora Perfect Moisture Lipstick 109 Bright Coral - Swatches

Super härlig färg och skön konsistens som faktiskt sitter riktigt länge på läpparna.
Rek.pris: 125:-/4,5g

The Balm Nude Eyeshadow Palette Nude´tude - Swatches

Serious, Sexy, Sophisticated, Stubborn
Stubborn, Sophisticated, Sexy och Serious
Swatchade skuggor Stubborn, Sophisticated, Sexy och Serious på ren hud utan något underlag. Det är riktigt fina och pigmenterade skuggor i både skimmer, glitter och matta skuggor i en snygg kombination.
 
Vill ni ha swatches på alla 12 skuggorna på underlag?
Så att ni får se alla skuggorna eller räcker det med dessa 4 för att se hur otroligt snygga skuggor det är? ^^,
 
Rek.pris: 399:-/11,8g

Icona Milano Lipstick 04 - Swatches

Tänkte visa er lite bilder på läppstiftet som kom i en tidigare Glossybox*. Märket är Icona Milano i färgen 04. Super fint nude läppstift som är lätt att få skirt på läpparna eller bygga upp till riktigt täckande med två appliceringar. Färgen är klädsam och enkel. Hållbarheten är helt godkänd men inget long lasting.
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum - Review

MayBeauty Moroccan Miracle Hair Serum

Produktens Beskrivning: Moroccan Miracle Hair Serum är en ultralätt, icke fet hårolja med en unik blandning av Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja med kraftfulla essentiella fettsyror som penetrerar och vårdar ditt hår och ger det en naturlig silkeslen och skinande look. Serumet torkar ditt hår snabbare och ger det en långvarig fuktgivande effekt som gör håret lättare att styla och ta hand om.

 
Min kommentar: Det här serumet kan jag nog faktiskt inte ens vara utan. Mitt hår är väldigt torrt i grunden även utan alla färgningar och styling som jag inte ens har utsatt mitt hår för speciellt mycket. Jag har kass hårkvalite och väldigt torrt hår. Men jag kände verkligen skillnad direkt när jag började använda det här serumet som rutin efter varje dusch. Den hjälper även till att hålla färgen bättre har jag märkt. Det är en väldigt dryg olja som räcker länge, den känns inte fet och tynger inte ner. Två små pump räcker till hela mitt hår och jag har använt den här flaskan i flera månader nu!
 
 
Pris: 279:-
Volym: 100ml
Var: maybeauty.se
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥