Blogg Design Såld!

Denna köpte; Lillatoove.blogg.se

 


Light and Dark


A Pretty Little Girl

Har man lite att göra så sitter man i photoshop och provar saker med bilder ;) Tycker denna blev rätt frän ^^,

(Vänster = orginal - Höger = Fixad)
  


Bookworm


Harry Potter


Glittrande Vatten Droppar  


Longing For That

DayJolie80 gör många bra twilight-klipp. Nu har hon gjort en ny igen med klipp ifrån olika new moon trailers! Enjoy!


Pretty Thing


My Real Dream Dress

Här är en klänning som jag har ritat (är inte så bra på det) men såhär skulle jag vilja ha min balklänning i juni :D Jag skulle vilja ha den i olika röda passande nyanser eller en guld/brun beige färg :)
A Dream Dress

Här är en klänning som jag har ritat (är inte så bra på det) Men såhär skulle jag vilja ha min balklänning i juni :D Jag skulle vilja ha den i olika röda passande nyanser eller guld/brun beige färg :)


Fotografi
Genom Dina Ögon

•  GENOM DINA ÖGON - STEPHENIE MEYER

Ja nu fortsätter jag med ännu en Stephenie Meyer bok. Först när jag läste baksidan på denna bok tänkte jag 'Det här är inget för mej' men jag läste den iaf bara för att det var en Stephenie Meyer bok! Jag ångrar mej inte! Den va spännande och väldigt bra! Den är inte kopplad till hennes andra böcker så att ni vet! Rekomenderar även denna för er läsare där ute :) 

HANDLING
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort. Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

•  LÄS DEN!


Edward

Edward Cullen är en av huvudrollerna i böckerna "Om jag kunde drömma" (Twilight), "När jag hör din röst" (New Moon), "Ljudet av ditt hjärta" (Eclipse) och "Så länge vi båda andas" (Breaking Dawn). Serien heter på engelska The Twilight Saga och är skriven av Stephenie Meyer. Edward är vampyren som förälskar sig djupt i människan Bella Swan.


EDWARD CULLEN
Edward Cullen (Edward Anthony Masen Cullen) är en fiktiv karaktär i bokserien the Twilight saga.

Böckern är skrivna av Stephenie Meyer. Serien innehåller fyra delar, Om jag kunde drömma (Twilight), När jag hör din röst (New Moon), Ljudet av ditt hjärta (Eclipse), Så länge vi båda andas (Breaking dawn). Edward är en vampyr som blir förälskad i en människa, Isabella Swan. Första boken utspelar sig i highschoolmiljö i staden Forks, där Edward och hans familj bor. Cullens har valt att leva som "vegetarianer", och dricker därför bara djurblod. När Bella flyttar till Forks för att bo med sin pappa förändras hennes och Edwards liv för alltid. Stephenie Meyer började visserligen att skriva på en femte bok, Midnight Sun, som skulle vara ur Edwards perspektiv, men eftersom stora delar av innehållet i boken läckte ut på internet så är det osäkert om den kommer att publiceras.

Edward Cullen har bronsfärgat hår, och en ögonfärg som varierar mellan bronsfärgad/guld och svart. Innan han blev vampyr hade han gröna ögon. Han beskrivs som otroligt vacker, liksom alla vampyrer. Som person är han väldigt "manlig" och tar den manliga rollen på stort allvar. Han är en gentleman och har en lockande och tilltalande röst. Han är även väldigt generös, omtänksam och mystisk. Edward har en förmåga att läsa tankar, alla utom Bellas, vilket gör honom frustrerad men också fascinerad. Edwards förmåga gör att han kan höra alla tankar från personer som är i närheten av honom.

Edward blev biten av sin "far" Carlisle och förvandlades till vampyr när han låg inför döden i spanska sjukan på ett sjukhus år 1918. Carlisle gjorde detta efter att ha vårdat Edwards föräldrar utan att kunna rädda dem. På sin dödsbädd bad Edwards mor Elisabeth Masen Carlisle att göra allt som krävdes för att rädda hennes son. Sedan dess förblir han för alltid 17 år. Han föddes den 20 Juni i Chicago 1901.

Robert Pattinson har rollen som Edward i filmerna


Jacob

Jacob Black är en av huvudrollerna i böckerna "Om jag kunde drömma" (Twilight), "När jag hör din röst" (New Moon), "Ljudet av ditt hjärta" (Eclipse) och "Så länge vi båda andas" (Breaking Dawn). Serien heter på engelska The Twilight Saga och är skriven av Stephenie Meyer. Jacob är en av dom drivande karaktären. Han är förälskad i Bella Swan men obesvarat - hon ser honom som 'bästa van'!


JACOB BLACK
Jacob är son till Billy Black, Bella Swans pappa Charlies vän. Jacob är hemligt förälskad i Bella, och tycker av förståeliga skäl inte om hennes pojkvän, vampyren Edward Cullen. Ännu ett skäl till att Jacob inte kan tolerera Edward är för att han är en varulv. Vampyrer och varulvar är till naturen fiender och självklart vill Jacob skydda Bella från "blodsugarna".

Jacob beskrivs som väldigt lång, över 2m, med kortklippt svart hår. Hans hud är rödbrun och hans ögon svarta/mörkbruna. Han har stora muskler och efter att han blivit varulv ligger hans kroppstemperatur på ca 43g C. Därför går han oftast runt utan tröja - året runt. I början tar Bella det för fåfänga, att han vill skryta med sina muskler, men han förklarar att det beror på att när han är i sin vargform så är det lättare att springa med så lite packning som möjligt. När han är varg är Jacob rödbrun till färgen, och större än de andra.

Taylor Lautner har rollen som Jacob Black i filmerna.


Bella

Isabella Swan (Bella i filmen) är en av huvudrollerna i böckerna "Om jag kunde drömma" (Twilight), "När jag hör din röst" (New Moon), "Ljudet av ditt hjärta" (Eclipse) och "Så länge vi båda andas" (Breaking Dawn). Serien heter på engelska The Twilight Saga och är skriven av Stephenie Meyer. Bella Swan är människan som vampyren Edward Cullen förälskar sig i.


BELLA SWAN
Bella beskrivs som en förstående, omtänksam, seriös, blyg, och intellegent person med ett tråkigt sinne för humor, klumpig och även envis. Hon har ett väldigt privat sinne, vilket är anledningen till varför Edward inte kan läsa hennes tankar, och hon är fast belsuten om att bli en vampyr. Det är också sagt att hon är jättedålig på att ljuga, men är emmelanåt bra på att skådespela. Bella blir svag/illamående vid lukten eller synen av blod.

På Stephanie Meyers hemsida har hon beskrivit Bella som:
"smal, med långt, rakt, mörkbrunt hår och chokladfärgade ögon. Hennes ansikte är hjärtformat med en bred panna, stora, inordnade ögon, framstående kindben, liten näsa, och en smal käke med en spetsig haka. Hennes läppar är lite ur proportion, lite för fulla för hennes käklinje. Hennes ögonbryn är mörkare än håret och de är mer raka än bågformade. Hon är 162.5 cm lång (5 feet 4 inches), slank och inte alls muskulös, och väger ungefär 52 kilo (115 pounds). Hon har stubbiga fingernaglar för att hon har en nervös vana av att bita på dem."

Bella har också ett halvmånformat ärr på hennes arm efter att hon blivit biten av James, en jägarvampyr, i Om jag kunde drömma/Twilight. Ärret är beskrivet som vitaktig, alltid några grader kallare än resten av kroppen, och glittrande, som en vampyrs hud, i solljus.

Karaktären Bella Swan spelas av Kristen Stewart i filmerna.


Så Läng Vi Båda Andas

•  SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS - STEPHENIE MEYER

Detta är verkligen mina favorit böcker! Jag har aldrig läst några bättre tror jag! Inga som är så spännande hela tiden än hur många gånger som man läser dom! Det spelar som ingen roll om jag läser alla böckerna 4 gånger efter varandra eller om jag väntar och läser nått annat mellan och sen läser om dom igen! Alla som inte har läst dessa 4 böcker har verkligen missat nått! Så lär dom än om ni ser filmerna (speciellt då)!

HANDLING
Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en fantasi och en mardröm dödligt farlig i en verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade...

•  LÄS DEN!


Ljudet Av Ditt Hjärta

•  LJUDET AV DITT HJÄRTA - STEPHENIE MEYER

Detta är verkligen mina favorit böcker! Jag har aldrig läst några bättre tror jag! Inga som är så spännande hela tiden än hur många gånger som man läser dom! Det spelar som ingen roll om jag läser alla böckerna 4 gånger efter varandra eller om jag väntar och läser nått annat mellan och sen läser om dom igen! Alla som inte har läst dessa 4 böcker har verkligen missat nått! Så lär dom än om ni ser filmerna (speciellt då)!

HANDLING
I Stephenie ­Meyers tredje berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek om liv eller död? vänskap eller hat? Det är en stor fråga i dessa böcker! Ett utdrag; "Bella?" Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen. Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina - som om han var rädd att vår tid höll på att rinna ut. En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

OMSLAGET
På omslaget är ett nästan avslitet rött band. Bandet står för valet som Bella måste göra. Hon måste välja mellan sin kärlek till vampyren Edward Cullen eller sin vänskap/kärlek till varulven Jacob Black. Stephanie Meyer har även sagt att bandet står för att Bella inte helt och hållet kan slita sig loss från sitt mänskliga liv. 

•  LÄS DEN!

När Jag Hör Din Röst

•  NÄR JAG HÖR DIN RÖST - STEPHENIE MEYER

Detta är verkligen mina favorit böcker! Jag har aldrig läst några bättre tror jag! Inga som är så spännande hela tiden än hur många gånger som man läser dom! Det spelar som ingen roll om jag läser alla böckerna 4 gånger efter varandra eller om jag väntar och läser nått annat mellan och sen läser om dom igen! Alla som inte har läst dessa 4 böcker har verkligen missat nått! Så lär dom än om ni ser filmerna (speciellt då)!

HANDLING
Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på omslagspapperet och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ... Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

•  LÄS DEN!

Om Jag Kunde Drömma

 • OM JAG KUNDE DRÖMMA - STEPHENIE MEYER

  Detta är verkligen mina favorit böcker! Jag har aldrig läst några bättre tror jag! Inga som är så spännande hela tiden än hur många gånger som man läser dom! Det spelar som ingen roll om jag läser alla böckerna 4 gånger efter varandra eller om jag väntar och läser nått annat mellan och sen läser om dom igen! Alla som inte har läst dessa 4 böcker har verkligen missat nått! Så lär dom än om ni ser filmerna (speciellt då)!

  HANDLING
  Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. Bella Swan utdrag; "Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.

  OMSLAGET
  Stephenie Meyer har berättat att äpplet på omslaget representerar den förbjudna frukten i Edens lustgård. Det symboliserar Bella och Edwards förbjudna kärlek som liknas vid den förbjudna frukten. Äpplet representerar också det val Bella har, att antingen ta emot den "förbjudna frukten", Edward, eller att välja att inte vara med honom.

  •  Hela "Twilight" serien är så j*vla bra! ♥


Get Me Started

25/10 - 2009

Idag har jag suttit och fixat lite med bloggen som ni kanske ser ^^, Jag har fixat till kategorierna och menyn lite så att det är lättare att hitta + sorterat lite i inläggen :) Jag har ju även äntligen fixat till min "under blogg" till min bloggdesign försäljning som jag har funderat över väldigt länge + att jag gjort en ny bloggdesign som är till salu ^^, Jag blev väldigt nöjd med den :)

Jag efteröyser nu massa kommentarer. Jag tycker det är jätte synd att man får i genomsnitt 50 besök per dag men max 2 kommentarer av dom 50 :O Det är inte bra jag vill ju ha massa roliga kommentarer. Kommenterar ni så besöker ju jag eran blogg och kommenterar såklart!


Disappointed

Just nu sitter jag och sörjer igen att Jeiin eller nån annan inte är lita tokig i Twilight som jag! Vill ju gå på nattvisningen i Umeå på torsdag den 19! Det skulle va megaroligt <3 Men jag får väll vänta till fredag den 20 istället! :/ Då ska jag och Jeiin gå och se New Moon tsm ^^, Det kommer att bli väldigt roligt för jag har väntat och väntat väldigt länge nu ;)


Blogg Design Till SALU #1

Ja nu är denna lila inspererade blogg designen till salu!
Kodning och allt ingår och jag sätter in den me!
Klicka på bilden för att se den på min extra DESIGN blogg!
Där är den färdig kodad som den kommer se ut när den är din!

MEJLA DITT PRIS
Vad ger du?


Invigning till den NYA kategorin

Ja nu är det så att jag ska  sälja lite olika bloggdesigner! (Ej på beställning) Jag kommer att göra lite bloggdesigner när jag har tid. Dom kommer att bli/va i olika stilar och färger! Sen lägger jag in dom och kodar på min 'underblogg' så att ni får se hur den kommer att se ut i helheten! 
Min underblogg - DEN HITTAR NI HÄÄR


Beautiful Nightmare

Beyonce - Beautiful Nightmare
Denna låt är underbar trotts att det inte är min typ av musik XD


High Tension

23/10 - 2009

Hej nu sitter jag hemma hos Erik ^^, (Är lite osocial) men kände att jag va tvungen att skriva ett inlägg ^^, Vi sitter och väntar på att idol ska börja igen <3 Jag tycker att Lyckseles egna idol - Rabih - Var väldigt bra ikväll. Gillar hans röst och han gör alltid ett bra framförande <3 + att han är ju ganska söt ju :)
Vad tycker ni andra?! ^^,


Autumnal


Ja nu är det äntligen höstlov. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra under denna sköna vecka men jag har massor med dumma läxor jag måste göra. Jag ska iaf ligga och ta det lugnt imorgon när Erik far och jobbar! ^^ Jag ska se på Twilight (igen, för typ 50e gången) XD sen ska jag ligga och läsa min bok så jag blir klar med den nån gång. Jag har tyvärr väldigt lite tid nu för tiden att läsa böcker! Det är en sak jag inte tycker om att erkänna för jag älskar att läsa och har en hel lista med böcker som jag verkligen vill läsa NU! jag skulle gärna vilja läsa ut en bok per dag men det går ju såklert inte XD Det är ju så mycket som man vill hinna med! Min åremössa har jag långt kvar på så den ska jag också jobba med i helgen/veckan + att jag ska försöka komma ut till stallet och rida minst 2 ggr! Sen får vi se vad jag hinner med mer :) Läxor och slappa med boken i första hand är planerat!


Thinkgs We Own

Takida - The Things We Owe
Underbar låt men Takida låtar är alltid bra ♥

Russian Roulette

Rihanna - Russian Roulette
Jag brukar inte gilla sån här musik men hennes röst är härlig
och den här låten är väldigt bra ^^,


Little Time To Think

Jag har just nu många funderingar och tankar kring min framtid!..

Jag vet inte vad jag vill göra riktigt än, nu när jag går ut, men jag vet att jag ska plugga vidare ett år, det är jag säker på! Det finns så väldigt mycket som jag skulle vilja göra. Det jag vet är att jag vill flytta från dumma, värdelösa Lycksele. Vart vet jag inte än men Erik har lovat att flytta med mej. Det hoppas jag blir av! Helst vill jag flytta till Göteborg, men det finns många bra skolor på flera ställen såklart. Jag har tänkt välja ut några ställen och sen får han välja, typ (?!) XD Han gillar inte storstäder som jag, men han är tydligen villig att bo i en i ett år med mej i alla fall! ^^, (Han är världens bästa) Jag ska boka tid med syon så snart som möjligt så att man kan börja kolla runt ordentligt och välja nått. Det är väll snart tid för att söka eller liknande ^^, Tiden går ju så fort just nu!

Det jag skulle vilja plugga är;
- Foto - En amatörfoto kurs, skulle va väldigt kul för att lära sig mer om foto!
- Florist - Ja det har jag alltid velat gå för det skulle vara skit kul!
- Make up Artist - Det är nått jag verkligen skulle vilja göra!

Jag skulle verkligen vilja gå ALLA dessa linjer - Jag skulle kunna plugga hela livet känns det som! ^^, Jag har hittat en väldigt intressant Make up Artist skola (www.internationalmakeupcenter.se) Den skulle jag verkligen vilja gå på! Men den kostar 29.000kr för 10 veckor (intensiv kurs) Men då ingår ett sminkpaket värde 15.000kr. Det låter fruktansvärt lockande Finns även en 20 veckors kurs för 49.000kr men den är mer riktad mot teater smink! Men jag har en liten ny "plan" som jag jobbar på för fullt i huvudet, Jag tänker att jag kan ju plugga nån av linjerna Foto/Florist i ett år och sen går jag den 10 veckors Make up utbildningen när jag är klar med det andra! Då har jag mycket att välja på och om jag inte lyckas innom Make up Artist karriären (vet ej om jag har fantasi nog) så kan jag ju alltid börja jobba som florist eller ha Make up på sidan av! Det finns många alternativ att välja på men jag måste bara komma på dom bästa. Det låter iaf bäst hitentills! Eller om jag går Make up artist skolan på en gång, Hmm jag vet inte! Det är svårt att veta vad man vill! Det känns väldigt vågat att välja Make up utbildningen på en gång, då man måste vara väldigt duktig och framåt för att bli nått. Men jag tror verkligen att jag vill jobba med detta, det skulle vara grymt och roligt! Men de blir nog att ta den efter isåfall.. Det finns ju massa små snabbkurser på olika sminkaffärer som tex. Make up Store har kurser på sina affärer för inte alls så dyr penning + att man får smink för samma summa som man betalar med sen! Man kan ju gå en sån snabbkurs medans man pluggar och sen gå make up artist utbildningen efter ^^,

Men då är ju bara den andra frågan kvar.. Vad ska man sälja av dom två övriga linjerna? - Florist skulle vara väldigt roligt att plugga och jobba som! Det ville jag redan då jag slutade 9:an men mamma tyckte inte att jag skulle flytta till Vännes. - Foto är ett av mina största intressen så det är jag väldigt intresserad av att lära mej mer om. Det skulle vara grymt att fara och fota modeller och annat men då ska man ju ta sig dit upp också! Det skulle vara väldigt roligt att bli en jätte bra/känd fotograf! Men jag skulle inte vilja jobba på nån 'dags/kvälls' tidning som VF eller nått som man oftast får börja med! Men som sagt skulle jag gärna vilja bli modell fotograf, det skulle vara grymt roligt!

Det enda som jag verkligen vet just nu förutom att jag vill flytta från stan är att jag INTE ska fortsätta att jobba med nått inom mat/resturang! Jag valde verkligen fel program! Men allt som fanns att välja skulle ha blivit helt fel på den här dåliga skolan! Men det är bara att stå ut, bara dryga 8 månader kvar nu tills jag tar studenten! YEEII ♥ Men jag skulle förmodligen ha passat bäst på Estet-Bild programet.. Det ångrar jag verkligen att jag inte tackade JA till då jag fick förfrågningen om att börja där.. Men då var jag helt inne i att Hotell & Resturang var det jag ville gå! Fel av mej! Aja man får väll se hur man klarar tiden till studenten.. Jag är verkligen DÖÖ less på alla skitlärare som vi har nu!


Horseshoe


Furious Pace


Åhh jag vet inte vad jag ska välja att prata om på nationella provet i svenska nu i höst, om några veckor.. Jag har ingen aning, ingen av texterna i häftet tilltalar mig, inte ens lite. Det finns bara udda texter och udda bilder. Jag förstår inte hur jag ska göra.. Jag förstår inte varför man inte får välja helt själv, vad man vill. Annars är det ju helt omöjligt att prata inför klassen i 5 min själv.
Jag vill inte göra det muntliga..

Nån som vet vad som händer om man skiter i det och bara gör det skriftliga?! XD

Men man kankse inte får nått betyg alls i svenska B då?! Hmm.. SvB är ju en viktig kurs då man iaf vill ha G på den.. Jag skriver detta i djup ångest, stress och irritation för er som inte förstår det! XD Våran lärare är helt störd och man blir bara irriterad så fort hon öppnar munnen! Jag vill inte prata, hatar min klass, har inget att säga..

Jag har alldrig varit bra på at prata, allra minst högt, ensam, inför en klass. Det finns inget värre, inget jag hatar mer! Undrar vad som händer om jag struntar i det, bara går?!

När man frågar henne om vad som händer om man inte "klarar" det muntliga provet så kan hon inte svara..


Sleep Well


Freezing Point


Morning Frost


In A Month

Ja nu är det bara 1 månad kvar till den underbara premiären!
New Moon är efterlänktad av många - speciellt av mej ^^,
Eclipse är även färdiginspelad nästa vecka! <3


Good Morning

20/10 - 2009

God morgon alla ^^, Nu ska jag skynda iväg till skolan och ha prov på dryckes kundskap och hur man tillverkar allt från Vodka till Likörer xD Aja det kan ju bli spännande för det var otroligt svårt att få in i skallen då det är hur många olika drinkar som helst som man ska kunna!! Men aja sen kommer jag hem igen - typ 2 (lite ovärd skoldag;  13.00 - 14.00) XD Aja sen ska jag försöka ta mej ut till stallet med någon och rida ett litet tag ^^, Sen blir det plugg (eller inte, vi få se)


Bilden är tagen för ganska länge sen med min gammla mobil!


Movie Time


Japp som ni ser ska jag lägga mej och se Wallander filmerna nu!
Jag ska se några i följd tills erik kommer. Hinner typ 3st ^^,
♥ Ha det bäst ♥ kommentera gärna ♥ Puss, Puss ♥


Undon Me


Rapid Progress

Sitter på skolan och ska snart gå och ha dumma Lena i Ung företagare. Vi ska tydligen registrera vårt företag idag och bli 300kr fattigare... Dumma XD Aja jag älskar skolans datorer. Dom har verkligen blivit mega snabba ;)

Ute snöar det MASSOR känns inte kul att man ska måsta ga hem sen idag.. Men hoppas Erik ska hämta mej (A) Jag är inte redo för vinter! Skulle gärna gå i ide tills sommaren är här igen!! XD

Bilden är inte tagen idag! Nu är det mkt mer snö!


I'm lovin' It

En sån här vill jag ha <3 Den här planch ändrar sig beroende på ljuset och hur man står och tittar på den! Tycker faktist att den är rätt häftig :) ♥

HÄR HITTAR NI DEN!


A Sweet Dessert

Idag bakade jag en UNDERBAR kladdkaka!
♥ Den blev prefekt och precis som den man går och köper på bageriet ♥
'nästan lite godare' ;)

Tillagningstid ca 50 min
Portioner: 12 bitar

Ingredienser
150 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker

Glasyr
2 dl grädde
1 msk honung
1 1/2 msk strösocker
100 g fin mörk choklad
2 tsk smör

Hallonsås
250 g hallon (färska eller frysta)
1/2 dl socker
1 msk konc apelsinjuice

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Smält smöret. Blanda ägg och socker i en bunke. Häll ner det smälta smöret i blandningen.
3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en annan bunke.
4. Häll ner de torra ingredienserna i äggsmeten och blanda noga. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbara kanter, ca 22 cm i diameter. Grädda i 30 minuter. Tryck ner kanterna när kakan är klar så att den blir jämntjock.
5. Blanda grädde, honung och socker i en kastrull. Låt det koka upp. Bryt chokladen i en bunke och klicka i smöret.
6. Häll den varma blandningen över och mixa slätt med en stavmixer.
7. Låt svalna. Ställ in i kylskåp för att stelna. Bre den över kakan när den kallnat.
8. Mixa hallon, socker och apelsinjuicekoncentrat till en sås och servera till. Vispad grädde smaksatt med lite apelsin är gott till.


Sweet Face


Åremössa


Haha, ja nu ska jag börja med mitt lilla projekt - Åremössa!
Tycker dom är så himmla härliga så jag vill sticka en egen nu :)Min ska va naturvit till att börja med men jag skulle även vilja ha en brun och ren vinröd! Får väll se hur många jag orkar! Men jag ska iaf göra en ;)
(Bilder tagna från google.se)


Sweetish

Jag var och fotade några söta små ankor för nån dag sen :) När jag skulle locka till mej dom så kom denna sötnos fram och bet mig i fingret XD Alla kom fram och anföll mej(!) Nee men dom är väldigt vana att få mat så fort nån kommer! SÖTA!


 
Prepared!

15/10 - 2009

Ja nu är jag helt redo för NEW MOON ♥ ;)
Det är ju bara 36 DAGAR kvar nu <3

Jag fick min biobiljet ner i brevlådan - GRATISBIO är en jätte bra sida <3
Gå med du också - KLICKA HÄR så får du 75p som startpoäng!


I have done it

15/10 - 2009

Ja nu har jag äntligen fått och hämtat mitt körkort <3 ^^, *NÖJD*

om ni undrar varför det är så suddigt är det ju för att ni inte ska se nått ni inte borde ;) Man ska hålla sina uppgifter för sig själv!


Darkness is Falling


Shining Sun


One's True Mé


Good Friends


Heaven


Barista

Idag var jag och min klass på en Barista kurs! Det var mega skojj och intressant!

Night SkyFortunate


Long Lonely Walk


Hope for ME

      


Straw


Jag älskar hur den här bilden blev! :)


Yourselves

Ny bild på mej som Jaiin tog ;)


Saturday

3/10 - 2009

Idag har jag och jane varit och fotat i massor ^^,
Det har varit väldigt roligt och vi har fått mkt fina bilder!
Kommern senare! ;)


Fredas mys

3/10 - 2009

Är hos Jane i helgen ^^, Kommer fin fina bilder på oss lite senare ;)