renovering


Ja vad tycker ni nu om min nya och efter länktade blogg design renovering. ALLT är typ nytt/ändrat! Kodning och stil (dock samma rosa ton) Tycker den passar så bra till min blogg! Tänkte först ha den i nån grå färg men det skulle bli så färglöst och tråkigt men dock snyggt ^^, Kanske nästa gång! ;)

VAD TYCKER DU?! ^^,


Knep & knåp

Ja nu sitter jag här (har gjort det typ hela dagen) och försökt att fixa en ny bloggdesign XD Jag har ju haft min blogg nu i lite över 1 år och jag har samma design som jag startade med! Känns väldigt dåligt om jag ska va ärlig! Men nu börjar jag vara väldigt nöjd med min bloggdesign som jag har suttit och hållt på med hela dagen och som jag har kodat på min test blogg :) Är inte riktigt klar än men SNART ;)

Smakprov på den nya;



Min nuvarande;


Fotografi VATTEN




Klännings Design!

Ja nu har jag Mode & Design (på skolan) sitter och kollar på massa tyger för att se vad jag vill ha och göra. Jag har tänkt att försöka att sy nån av mina klänningar som jag har "designat". Får se om det blir nån av dom som jag har laggt in här på bloggen eller om jag ska rita upp en helt ny :) Ni får se senare! Men det är jätte svårt att att veta vilket tyg man vill ha + att det kostar multum!!! Men jag har tänk att göra en "lager på lager" klänning med först ett undertyg (tex tyll) för att få lite volym sen ett vanligt, lite tjockare (vet inte vad än) och sen på det ett Tunnt fint tyg (tex organza)
    
Det här tyget över för att få gläns och lite detaljer! Jag skulle gärna vilja ha en röd klänning så det blir nog det :) Antingen svart under detta eller rött på rött eller rött under och svart organza på! :) Får se vad jag hittar som passar till! :) Vad tycker ni?!


tex på denna klänning;


Twilight


New Photo On Me



haha jag glömde att spara orginalet innan det var för sent XD Men ni får dessa iaf! XD


Lägenhet på G?!


Ja idag var jag och Erik och kollade på ännu en lägenhet. En 2a. Den var grymt bra och helt perfekt! Både jag och Erik tyckte om den + att allt var typ nytt och renoverat. Den var stor och ljus med behagliga tapeter m.m. :) Jag hoppas att vi kan få ihop till den :) Vi ska prata ikväll när han kommer hem för han måste säga ja eller nej imorgon men både jag och han vill ha den så det blir nog så :) Men den blir inte ledig förens den 1a feb tyvärr! Men vi får väll vänta och se :) *HAPPY*


Tornardo



sweet violett


Vintern har rasat in

23/11 - 2009

Ja nu har vintern kommit. Igår hade vi inte ens en liten snö fläck men idag när man vaknade och tittade ut genom fönstret så såg det ut såhär;

Det är väldigt vackert men väldigt tråkigt med allt det gråa, jag vill ha ljusare tider men det ser ut som om det kommer att bli sol senare idag. Det är inte alls kallt ute så det är skönt :)


GRRR säger jag bara!

Han är bara för snygg ;) Grr..
Vilket ögongodis det var i scenen när Jacob drar av sig tröjan hehe...
Vad tycker du om New Moon? ^^,


New Moon

Igår kl 23.59 satt jag och Jaiin i en av SF biosalonger och väntade, och väntade! Spänninigen och pratet ökade tills filmen äntligen började! Man har längtat och längtat att den här filmen äntligen skulle komma ut! I flera månader har man funderat och drömt sig bort om hur dom har gjort filmen! Den var toppen!

Jag tycker att New Moon var mycket bättre än Twilight :) Alla skådisar har hoppat upp en nivå sen första och det är toppen :) Nu ska jag börja om att läsa böckerna ännu en gång ;) Vill ha Eclipse på bio nu! Väntar med spänning till den 30 juni 2010 ;) BARA 220 dagar kvar nu ju!! ;)


Beskrivning till åremössan

Det här behöver du:
•  Ett garnnystan Milano från hjärtegarn.
•  Stickor nr 10.

Beskrivning:
Lägg upp 38 maskor. Sticka därefter en avig och en rät maska (resårstickning) tills nystanet nästan är slut, spara ca 2 meter av garnet, avmaska.

Stickningen mäter nu ca 30x50 cm. Uppläggnings- och avmaskningskanten sys ihop med det överblivna garnet. Arbetet ser nu ut som en cylinder. Därefter tråcklar man med garnet ihop ena cylinderkanten och drar ihop. Fäst trådarna och TA DAA!! Du är nu färdig med din trendiga Åremössa. Det finns väldigt många trevliga färger att använda till din åremössa. Jag rekomenderar verkliegn denna typ av mössa för att den är varm och lätt att sticka själv + att den är snygg. Men vill man ha en längre eller bredare mössa så måste man nog köpa 2st garnnystan för att den ska bli exakt som du vill ha den! Tänk på att det är roligt att ha en färgglad också :) Jag ska sticka en röd och en brun också ;) LYCKA TILL NU :D


beskrivningen är skapad av kaki, hittade dock denna i en gammal samlarbok med gammla mönster i farmors ägor :) men den kanske kommer därifrån, måste iaf skriva det så då gör jag det XD

SE FLER BILDER HÄR


Photo Time

     


Hemma igen!

16/11 -2009

Ja nu är jag hemma igen :) Det va jätte roligt och trevligt men är lite besviken att det  inte fanns så mkt extra tilltugg efter maten när vi skulle prova olika viner till olika saker. Jag ville prova lite olika frukter och ostar men aja det va gott iaf! Vi provade 6 olika viner till olika smaker och ett vitt vin till maten! Vi fick fisk med potatisgratäng ocg nån fisksås. Det va mumms! Det vi fick som tilltugg efter var;
- getost (smakade hemskt)
- röktfisk (smakade bra till vissa)
- citron (smakade väldigt bra till de flesta)
- salt (en väldigt förändring på alla)
- socker (bra till de torra vineran)
- vitvins sås (smakade hemskt)

Men en sammanfattning så var det gott men vissa bättre än andra + att jag har kommit fram till att getost inte går att äta!
     


Vin provning ikväll!

16/11 - 2009

Ja nu ska jag snart åka på vinprovning. Det kan bli spännande ^^, Vi ska hålla till på skogskåtan kl 18.00 och prova vin i nån timme och äta god mat till :)


Avera & Dr.Melumad


Ja, igår var jag ju på en sminkkurs! Det var verkligen underbart kul och jag lärde mej massor av bra knep och sånna saker! Fick reda på lite mer om mina produkter och till vad dom passar bäst och sånna saker! Nu ska jag bara ragga ihop lite folk till nästa onsdag den 25 november då jag ska ha mitt första party! Då har jag bara tänk ha ett allmänt party, bara en visning och provning av alla mina produkter så att folk kan testa själva och sen så dom som är intresserade av att boka in ett valfritt eget party. Jag erbjuder ju inte bara smink partyn utan även ansktsbahandling med masker och allt som hör till, Fotbad/behandling, Handmassage m.m. Nu på torsdag ska jag och Susanne (min handledare) fara och ha babyplask :) Det kan bli väldigt spännande, för varken hon eller jag har ju haft nått sånt party så det blir nog kul! Då får mammorna bada sina barn och lära sig om alla våra barn & baby produkter som är väldigt skonsamma och bra för deras baby & barnhud!

Dr.Melumad är ju han som gör alla Averas produkter i sitt eget labratorium! Han lever för att skapa skonsamma, återbyggande produkter för män och kvinnor ur alla dess slag. Hans produkter hjälper mot allt från vanliga rynkor, torr hud, acne, eksem, brännskador, ärrbildning och amputerings sår m.m!!
Läs gärna mer om detta HÄR


Harry Potter - Halvblodsprinsen


Ja nu har jag läst ut den 6e boken om Harry Potter ^^, (Jag har läst dom några gånger men aldrig i följd som nu) Dom är verkligen underbara och super bra! Jag sitter och halvgråter för jag har en känsligdag så det va väll inte rätt tillfälle att läsa ut den igen men aja XD Jag hatar att Dumbledor måste dö.. Det är så sorgligt ju!!! Men nu ska jag försöka låna den 7e boken av nån så jag kan läsa den nu på en gång! Jag tycker att ALLA böcker om Harry Potter är ett måste för alla att läsa!

HANDLING
Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten ännu en gång. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Mörkret blir mer kompakt över hela trollkarlsvärlden och rektor Aldus Dumbledore värvar den till åren komne professor Snigelhorn som lärare i magiska brygder och Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningarna i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig"halvblodsprinsen". Snape tar över som lärare i försvar mot svartkonster som han så länge och alltid har velat göra. Harry får även privatlektioner av Albus Dumbledore i förhoppningen om att Harry skall kunna utvinna viktiga ledtrådar till hur Voldemort kan bekämpas, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ och forna historia.

•  LÄS DEN!


Fredag den 13

13/11 - 2009
Jag personligen tycker att det är ganska kul när man ser att det är fredag den 13 i kalendern då det inte är så ofta + att det går mkt snack om hur denna dag alltid för med sig oturen och sånna sägen! Men det är roligt att ha denna speciella dag och se på skräckfilmer och mysa. Det är nästan roligare än på Halloween. Den dagen har ju iaf ett syfte att hedra de döda. Men det har såklart blivit mindre sånt och mer lek och stojj på den dagen så därför gillar jag fredag den 13 bättre ^^, Jag har iaf inte haft nån otur idag *Stolt*
Har dagen varit bra eller dålig för dej?


Shall We Dance?

Väldigt söt film :) Slutet är bäst, kan vara väldigt seg in i handlingen men den är ganska rolig och när den väl börjar så blir den toppen :) Se den! <3

John Clark (Richard Gere) har allt; framgång, pengar och en underbar fru (Susan Sarandon), men saknar gnistan i sitt liv. Varje kväll på väg hem från jobbet fascineras han av en ung, vacker kvinna (Jennifer Lopez) som står i fönstret till en dansstudio. En kväll följer han ögonblickets ingivelse och anmäler sig till danslektioner för att få träffa henne. John upptäcker till sin förvåning att han älskar att dansa, men bestämmer sig för att hålla sin nya passion hemlig. Men hans fru börjar snart misstänka något... Peter Chelsoms Shall We Dance? är en underbart varm och rolig komedi om kärlek, passion och dans. Richard Gere (Chicago, Pretty Woman), Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) och Susan Sarandon (Dead Man Walking, Thelma & Louise) gör den här filmen till årets mest oemotståndliga romantiska komedi.


Runaway Bride

Söt film, det är vad den är :) Men ingen av mina favoritfilmer som man kan se hur många gånger som helst! Men ändå bra :)

Succén är given! Richard Gere och Julia Roberts är tillsammans igen, för första gången sedan Pretty Woman i en ny härlig romantisk komedi! Även nu är det Garry Marshall som står för regin. Ike Graham är en känd reporter på en tidning i New York, omtalad för sina cyniska artiklar om kvinnor. På stambaren får han en dag höra talas om Maggie, en ung kvinna känd för att ha övergett inte mindre än tre män vid altaret. Fascinerad av historien skriver ike en artikel om Maggie. Tidningsartikeln får dock oanade konsekvenser. Ike själv reser till Maggies hemstad i Hale i Maryland för att söka sanningen. När han dyker upp i Hale är datum redan bestämt för bröllop nummer fyra och hela staden håller andan....


Smink Party

Kul, kul :) Nu har jag äntligen börjat med mitt lilla hobby jobb som jag mest gör för nöjets skull :) Dock gör jag bara besök i Lycksele ^^, Men såhär ser min "reklam" ut XD Ska börja med mina små partyn under nästa vecka hoppas jag på om jag har hunnit få mina prylar :) Jag ska ju på smink kurs nu på söndag <3 



Pretty Woman

Det här är en underbar och söt film enligt mej! Jag såg den nyss och kan inte fatta att jag inte sett den på flera år! Richard Gere är ju så snygg ^^,

"Pretty Woman" är en av 90-talets stora succéfilmer, med Richard Gere och Oscar-belönade Julia Roberts i huvudrollerna. Edward är en framgångsrik affärsman på visit i Los Angeles. När han en kväll tröttnar på sitt ytliga umgänge och ger sig ut på LA:s gator, kör han vilse. I ett försök att fråga om vägen möter han Vivian, en tjej från gatan. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett, tillsammans med vackra kläder tillhör vardagen. Och för Edward öppnar sig en helt annan - kärlekens. "Pretty Woman" är en modern askungesaga som rymmer både skratt och romantik. För regin står Garry Marshall och i rollerna som Edward och Vivian ser vi Richard Gere och Julia Roberts.


Blogg Design Såld!

Denna köpte; Lillatoove.blogg.se


Maybe My Solution Are Here


Idag gick jag direkt till Lilla Bageriet när jag såg att dom sökte en helgjobbare! Hon berättade att dom sökte en till som kunde hjälpa till med allt möjligt! Jag praktiserade ju där för ett tag sen så det lät inte helt omöjligt att jag kommer få det. Isf kommer jag att jobba varannan helg (lördag + söndag) 11.00 - 16.00 så man får isf ihop en liten extra penning där! Jag har sökt helgjobb väldigt länge så jag hoppas verkligen att jag får det! + att jag fick ett litet nytt "hobby" jobb igår! Jag ska fara runt och hålla i olika sminkpartyn hos folk (sminka och berätta om produkterna) Sen får jag lite av vinsten på allt som jag säljer + rabatt på det jag själv vill ha! Jag kommer att få en STOR sminkväska med massor av trevliga och roliga prylar + en annan STOR väska med en massa hudvårds produkter av alla dess slag, tvålat och allt annat som bara har högkvalitet och som jag redan vet funkar (har provat och köpt själv innan jag gick med på att börja sälja) Jag kommer att sälja massa produkter mot acne/finnar och andra hudproblem + skönhets produkter - Ansiktsbehandlningar och sånna saker ^^, Jag ska på smink utbildning Söndag den 15/11. Det känns otroligt spännande och roligt och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mej med detta! Det enda jag egentligen är lite orolig över är att jag kanske inte kommer få in några bok.. Man jobbar ju efter referencer så det måste ju sprida sig lite och få fart. Hoppas bara att det gör det! Men det som är så himla bra är att jag behöver bara ha ett party i månaden (bestämmer själv när) och att dom bjuder på massa bra smink och skönhets kurser! Jag ville ju gå make up artist utbildningen sen när jag går ut så då är ju detta toppen + att jag kommer att lära mej grymt mkt! Känns underbart, som om mina problem är lite lösare ;)

ETT SMINK-PARTY GÅR TILL;
Att nån ringer/kontaktar mej och bestämmer vilken dag/tid jag ska komma och hålla det. Hon bjuder med sina vänner och bakanta (Jag kommer och håller detta HELT gratis och utan köptvång) Sen ställer jag upp alla mina produkter och kollar vad dom speciellt vill veta om och då berättar jag om det dom behöver m.m. Sen får dom välja en behandling som dom vill prova (tex, sminkning eller ansiktsmasker) Då sminkar jag värdinnan (en person) och väljer ut de passande produkterna medan hennes vänner får sminka/prova på sig själva eller varandra! Jag har varit med på några redan med min snälla handledare och det är verkligen super kul och jag länktar tills jag får MINA prylar och till den 15 då jag ska på smink kursen :) Visst låter det kul? ^^,


Kusinvitamin

7/11 - 2009

Ja nu är ju min söta kusin Jaiin här och hälsar på! Vi har varit ute och ridit och gått på dollar idag ;) Trevligt, trevligt! Nu ska vi sitta och se film och äta massa gott hela kvällen :D Ha det bäst ♥


Cat painting



Light


Rose Flower


Dress



Stegrande häst


an amusing person

Haha, jag kan tyvärr inte rita så väldigt bra och absolut inte ansikten (ögon, näsa, mun och allt sånt) Men vad gör man när man har lite att göra?! ;)


French Liner Pen


Jag måste bara få tipsa alla nagelintresserade människor om denna enkla sak! Alla som jag har upptäkt och använder/provat fransk manikyr med de där 3 små nagellacken som aldrig blir som man tänkt. Jag brukar ha stora problem då jag sitter och gör det för jag blir så lätt rastlös medan varje lack torkar så på nått vänster blir det alltid förstört i slutet iaf.. Men då såg jag denna underbara nyhet på ålens för 100kr. Det är en manikyr penna som man målar en jämn och snygg topp med! Det är enkelt och roligt + att den torkar på bara 1 min eller mindre!
Den kommer från Depend


Frost in Sunshine


Disney - Up

Jag tycker att den va mega bra ^^, Lite sorlig och väldigt spännande ändå ^^, Först trodde jag inte att den skulle vara bra för den är väldigt fult tecknat och jag är inte så mkt för Disneys nya animerade filmer. Jag tycker att dom har tappat mkt av sin glans men denna va bäst på länge ^^,

Carl Fredricksen har i hela sitt liv längtat efter att få upptäcka världen och leva livet. Men vid 78 års ålder verkar det vara aningen sent, tills en ödes nyck (den ihärdiga 8-årige scouten Russell) ger honom en ny chans. ”Upp” tar oss med på ett spännande äventyr där det omaka paret träffar på oländig terräng, oväntade bovar och djungelvarelser. Så nästa gång du letar efter äventyr – se Upp!


Mjuka Kanter

Detta är en variant på hur du kan få mjuka kanter på din text! ^^,


Foglösa Bakgrunder

Jag förminskar dom så ni får klicka på bilden för att se :)
Ni kan bli tvungna att zooma in i eran webbläsare för att se, Då funkar det jätte bra!


Detta är en variant på hur du kan sätta ihop en liten bakgrund till en stor utan kanter och annat irriterande! ^^,


Text På Knappar

Jag förminskar dom så ni får klicka på bilden för att se :)
Ni kan bli tvungna att zooma in i eran webbläsare för att se, Då funkar det jätte bra!


Detta är en variant på hur du kan göra egna texter på knappar till sin hemsida/design! ^^,


Skuggad Text

Jag förminskar dom så ni får klicka på bilden för att se :)
Ni kan bli tvungna att zooma in i eran webbläsare för att se, Då funkar det jätte bra!


Detta är en variant på hur du kan skugga din text/bild på ett snyggt sätt! ^^,


Egna Bakgrunder

Detta är en variant på hur du kan göra egna bakgrunder på enkla sätt! ^^,


Rundade Kanter/Hörn

Detta är en variant på hur du får en skarp kant rundad! ^^,


Gör Egna Penslar

Jag förminskar dom så ni får klicka på bilden för att se :)
Ni kan bli tvungna att zooma in i eran webbläsare för att se, Då funkar det jätte bra!


Detta är en variant på hur du skaffar/utformar dina egna penslar! ^^,


the only thing that bothers me


Ja nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Egentligen ska jag väll sitta och plugga på sånna här lite längre raster man jag orkar inte! Är så nervös för nationella proven som jag ska ha fixat till näst, nästa måndag!! Känns så jävla hopplöst för HON säger att jag måste göra bra ifrån mej på nationella för att få G i svenska.. Men blir ju inte mindre nervös precis.. Aja man får göra sitt bästa, så enkelt är det. Nu ska jag gå ner till köket och ha te provning med Åsa. Det kan bli spännande för hon kommer nog bli väldigt sur/arg för vi är bara 3 i min klass här idag! XD Puss på er!


The Parent Trap

Den här filmen blir man glad av ^^,
Den är gammal men underbart bra och rolig!
 


Enäggstvillingarna Hallie och Annie separeras bara några veckor efter födseln när deras föräldrar skiljer sig och behåller varsitt barn, pappan bor kvar i USA med Hallie, medan mamman flyttar till England med Annie. Barnen känner inte till varandras existens men av en slump möts de på ett sommarläger i USA. På lägret så blir de nästan som rivaler och ställer till med en del bråk, men de lär känna varandra och kommer bättre och bättre överens när de efter att ha stökat ned en hel stuga isoleras tillsammans i en egen stuga bortanför de andra stugorna. Där inser de till slut att de är tvillingar, då bestämmer de sig efter några veckor för att "byta plats" med varandra, båda har alltid drömt om att träffa sin mamma respektive pappa och följer efter lägrets slut med flyget hem till den förälder som de aldrig fått lära känna. När Annie, som nu flyttat hem till sin pappa, inser att pappan ska gifta om sig med en ny kvinna, får hon panik och ringer sin syster. Flickorna beslutar båda två att detta inte får ske och gör upp en plan för att få föräldrarna att träffas igen.


Djävulen bär prada

Jag såg den här filmen igår på tv4 ^^, Jag tycker den är himmla bra <3
Har sett den många gånger, men dock inte läst boken!

Filmens huvudperson Andy, som spelas av Anne Hathaway, vill bli journalist och får jobb som den berömda Runway-redaktören Miranda Priestlys (Meryl Streep) assistent. Snabbt upptäcker hon att hennes chef är rena djävulen och att hon dessutom inte alls passar in bland de andra på redaktionen eftersom hon inte intresserar sig för mode så värst mycket. Efter ett tag är hon trött på att inte få någon uppskattning för sitt hårda arbete och överväger för en stund att sluta, men beslutar sig för att fortsätta med tanke på hur många dörrar det öppnar att vara Miranda Prieslys assistent. Med lite hjälp av designern Nigel skapar hon en ny klädstil, och imponerar till och med en liten smula på chefen.

Med bättre självförtroende och hårt jobb går karriären hos Miranda uppåt och snart ber Miranda henne att följa med henne på modeveckan i Paris, vilket upprör hennes kollega Emily mycket, eftersom hon inte kan följa med p.g.a en "arbetsolycka". Men medan jobbet går uppåt går hennes privatliv nedåt. Hon riskerar både pojkvännen Nate och sina kompisar för jobbet. Och strax efter modeveckan säger hon upp sig, mot chefens vilja. Till sist får hon i alla fall jobb på en tidning och man kan väl också räkna den här filmen till filmer med lyckliga slut.


a hopeless situation


Nu är det sista dagen på det sköna lovet.. Tyvärr.. Men jag har hunnit med ganska mycket ändå. Jag har försökt ta det väldigt lungt och tillbringat mycket av min tid i sängen. Jag har äntligen läst ut Harry Potter 5 (tar så lång tid då man inte har haft tid över till läsning) och jag har även hunnit läsa halva 6e boken. Jag har pluggat lite extra + hunnit med 1 svenska uppgift som skulle va klar och lite sånt viktigt! Jag har varit med Erik (vilken överaskning va?!) då han inte jobbade och jag har även hunnit vara ute och rida :) Vi va på långritt i onsdag och red i 3½ så dagen efter hade man träningsvärk! Men vi fick lyckosamt bra väder med strålade sol och blå himmel (hade inte varit så på evigheter, bara grått väder hela tiden) Det var rena drömmen :) Jag och Erik har även börjat kolla runt efter lediga lägenheter tillsammans! Vi ska åka och kolla på en redan i veckan, den blir ledig från den 1/1 ^^, Jag hoppas att den ser fräsch och fin ut, och att den blir vår ;) Det skulle vara toppen, jag längtar tills vi får ett eget krypin!!

Men det känns inte roligt med skola imorgon. Jag blir så less bara jag tänker på det! Lite lätt stressad också tyvärr. Vi har haft läxor på lovet och så har vi 2st prov i veckan som kommer. Så man har inte kunnat slappna av helt och hållet som man brukar på lov. Men vi ska typ på hotellet och ha vin-provning på ondsag så det blir nog ganska roligt med det! Men BLÄ för skolan ändå! ^^,