Blogg Design Såld!

Denna Köpte; Lillatoove.blogg.se


National Treasure 2

En av mina favoritfilmer <3

Skattletaren Ben Gates ger sig åter ut på ett spännande och actionfyllt uppdrag för att avslöja gömda skatter och en glömd historia. När en förlorad sida ur Bens gammelfarfars dagbok återfinns blir han plötsligt inblandad i Abraham Lincolns död. Besluten att bevisa att hans släkting är oskyldig följer Ben ledtrådar som tar honom från Paris till London och tillbaka till Amerika. Resan tar inte bara Ben och hans medhjälpare till överraskande upptäckter utan även till världens mest dyrbara hemligheter.


National Treasure

En av mina favoritfilmer <3

Nu är Tempelriddarnas skatt en mytomspunnen legend, men det finns fortfarande de som är villiga att trotsa farorna för att hitta den. En äventyrare och arkeolog, Ben Gates (Nicolas Cage) söker efter den legendariska skatten, vilket hans far (Jon Voight) och flera tidigare generationer har gjort i hans familj. Men han är inte ensam om sitt sökande och han lär sig snabbt att när det gäller den här skatten kan han inte lita på någon. Förutom kanske sin bästa vän Riley Poole (Justin Bartha), en spänningssökande dataexpert. En spännande och rolig film med mkt action och roliga ideer :)


at a superficial glance

Idag har jag haft måndag hela dagen sen jag vaknade. Väldigt irriterande ska ni veta XD Aja, idag har jag och Erik bara legat och slappat hela dagen i sängen :) Vi vaknade kl 11.30 ca (Rekord för oss) jag kommer inte ens ihåg senast som vi sov så länge ändå var vi i säng innan kl 2 som vanligt :S Det var väldigt skönt iaf! Vi käkade frukost och sen satte vi på Shrek 3 (vi såg den andra igår) :) Jag blev DÖ sugen på godis så jag sa att Erik fick fara och köpa godis till mej så kunde jag laga middag medan han for :) Det gick han med på, så när han kom tillbaka med mina Kina puffar och lite lösgodis från Dollar var middan klar som lovat (Köttbullar med makaroner!) Nu är han hos sin kompis Tobbe och spelar lite TV spel så jag ska lägga mej och läsa lite medan man kan, ska bara tvätta av min ansiktsmask som jag kör med varje söndag numera *skönt* :) HA DET BÄST ;) PUSS

 


Foderhäst ♥

Jag kanske ska ha en Tinker häst på foder under vintern :) Han är verkligen underbart söt :) Ska åka och kolla på honom på tisdag men det ser lovande ut :) Jag ska såklart ha honom på tanne med dom andra hästarna och det känns väldigt roligt! Det är en valack som heter Hope och är 8 år ♥ han står just nu i Vindeln, han är inte så stor, bara 150cm ;) Men visst är han söt?! :)

Klicka för att se nästa bild

stroll in the woods

Hej alla glada, jag kom nyss hem från en kall ridtur med Elina! Det var verkligen trevligt att ta sig ut, dock inte kylan som man fick på köpet, den skulle man kunna stå över helt! Men vi red runt myrhollma och det var skönt med galopp i lössnön. Tornardo och Tyson tyckte att det var jätte roligt och busade lite :) Dom är så söta! Nu ska jag springa in i duschen och värma upp mej lite ^^, Sen kommer Erik och vi ska väll försöka hitta på nått att göra till middag. hmm får se vad det blir :)


I Am Legend

Jag tycker att den här var den bästa "zombie" film jag sett. Den var ganska bra men inte riktigt min typ av film! När hunden dog så blev filmen genast sämmre och mindre "tro värdig" än innan. Men slutet var bra!

Den siste mannen på jorden är inte ensam. Will Smith spelar huvudrollen som ensam överlevande i I Am Legend, en episk actionfilm om ett folktomt Manhattan. En riktig nagelbitare som garanterat ger dig kalla kårar. Vetenskapsmannen Robert Neville (Will Smith) är av någon anledning immun mot ett ohejdbart och obotligt virus. Han är den ende överlevande människan i hela New York och kanske den ende i hela världen. Men det visar sig att han inte är ensam. Offren som viruset skördat lurar i det fördolda och bevakar Nevilles framfart in i minsta detalj – i väntan på att han ska begå ett enda ödesdigert misstag. Neville är mänsklighetens kanske sista hopp och han har en enda sak i sinnet – att hitta ett motgift med hjälp av sitt eget immuna blod. Men han står ensam mot många fiender. Och tiden håller på att rinna ut...


Blogg design

Idag har jag gjort en ny bloggdesign :) Blev nöjd med den ;)
Men det är riktigt roligt att sitta och göra nya designer då det är roligt med olika så att man kan byta ofta :)

VAD TYCKER DU OM DEN NYA HEADERN?!

Min tidigare;


Change in sight

Just nu sitter jag och pysslar med en ny bloggheader ^^, Den blir i samma rosa tema då jag är nöjd med allt förutom den nuvarande headern XD Hmm jag vet inte hur jag ska göra riktigt så jag hoppas att jag får några ideer snart :) aja ska iaf sätta in en ny idag så får vi se om jag blir nöjd eller om jag måste göra en ny senare igen :) Det är ju roligare att kunna byta mellan olika designer så man inte sitter med samma som jag har gjort tidigare!


Merry Christmas!

24/12 - 2009

GOD JUL PÅ ER ALLA :)
måste rusa nu igen ;)


Jul lov

23/12 - 2009

Jag har nästa glömt att jullovet började igår. Jag har ju varit ledig redan hela förra vecka (typ) och i måndags var det ingen lektion och igår var vi bara och sa god jul och hej då och fikade lite så man var hemma på en timme igen XD Men skönt är ju det! Man behöver ju vila och ta igen sig lite och få bort allt onödigt som man inte hinner med annars :) Imorgon är det julaffton och det känns riktigt kul :) HOPPAS NI ALLA FÅR ETT TREVLIGT LOV :)


Eclipse

Känns som om den snart är här <3 Nyligen var det bara 200 dagar kvar till premiären! Idag är det bara 188 dagar kvar <3 Längtar till den 20 Juni <3


Higher ♥

Erik Grönvall - Higher
Den här låten växer sig bra, i början va den mesig och "vanlig" men nu har den blivit bra XD


Miranda nallar ♥

Jag älskar de här så Miranda Nallarna som finns överallt :) Dom är så mjuka och godiga och söta att kolla på :) Men jag tycker speciellt mkt om de tecknade Nallarna då de visar så många olika känslor, dom passar till allt! Dom talar av sig själv, deras "kroppsspråk" och stil är så enkla men ändå så talande på nått sätt ^^, Aja tänkte ha det här som ett litet special inlägg för att fylla ut min lilla blogg med nått nytt!

DOM ÄR JU SÅ SÖTA OCH FINA


the Prisoner of Azkaban

♥ Ska se den här nu ♥
Jag tycker väldigt mkt om Harry potter, både böckerna och filmerna :)
jag tycker att film 1 & 2 är bättre än böckerna men sen är resten lite sämre om man jämför med böckerna :) Jag vill verkligen se 7an då bocken var helt underbar och spännande <3 LOVE


I Harry Potter och fången från Azkaban återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten. De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande stugan som är det mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar. Tillsammans med sina vänner bemästrar Harry avancerad magik, korsar tidsbarriärer och ändrar banan för med än ett liv. Regisserad av Alfonso Cuarón och baserad på J.K, Rowlingstredje bok, är det här en förundrande trollbindande film full av skrattoch gastkramande överraskningar som bara återfinns i Harry Potters äventyr.


Ansiktsmask ♥


Jag har upptäckt den sköna känslan med ansiktsmasker ^^, Det är helt underbart både under och efter den lilla och smidiga behandlingen :) Just nu sitter jag med en honungs mask från Avera. Väldigt behaglig och torkar inte sådär läbbigt som vissa göra. Det är inte lika skönt med stelnande maskar som med krämiga ^^, Men det är en riktigt skön behandling och det som är bäst är ju att man kan göra den själv och bara sitta i 10 min vid datorn och vänta medan den "jobbar" och fixar själv :) Skönt och avslappnande! Bilder kommer senare på både före, under och efter den lilla processen.


Facebook (?!)


Haha jag skaffade en Facebook för någon dag sen men gick in idag för typ första gången. Jag Fattar typ nada av den sidan (är dålig på eng antagligen) ;) Nä men den ser så tråkig ut.. Både i stilen, färgerna och allt det ser bara tråkigt och rörigt ut XD Man får inget direkt sug av att vara inne där så det blir nog ingen sida som man stannar på då jag har bloggen men man kan ju alltid va inne där och se på andras sidor då de flesta har Facebook idag :P Men alla ni som har det skaffa blogg istället ;) Mkt roligare!


Julklappar ♥

22/12 - 2009

Ja, nu har jag suttit och slagit in julklapparna som jag har köpt! Jag är väldigt fattig i år så jag har bara köpt 4 julklappar i år. Det är bar 3 på bilden för att den 4e har jag redan gett till Maria! <3 Den lilla till vänster är till mamma och den va dyrast! Den till höger är till min Lillebror och den understa och största är till Erik ♥ Jag är så dålig på att köpa julklappar så jag brukar bara köpa till Erik men i jul ska jag slå på stort :) Mamma blev verkligen gulligt glad när jag sa att jag köpt en sak till henne så det värmde! Jag har lite dåligt samvete för att jag ska fira jul hos Erik så att hon måste sitte hemma på kvällen helt själv. Tomas ska äta midda med henne men sen ska han jobba natt. Men hon klarar sig säkert! 


Skytten

Jag tycker att den här wallanderfilmen var jätte bra. Jag tycker att Wallander filmerna brukar va en mkt dålig kopia på Beck filmerna men den här var inte som dom andra är. Den var spännande och inte som man trodde ;) Den var verkligen väldigt bra!

En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död. Wallander tvingas nu leda en utredning i vilken skyttens lista har utökats med ett namn - Pontus Ung. Samtidigt dyker Pontus pappa upp helt oanmäld och oinbjuden, han vill få Pontus att sluta som polis, Pontus pappa är advokat och väldigt krävande, pappan gör allt för att få pontus att förstå att han ska bli advokat i stället för polis. Pappan har med sig Pontus hemlighet, hans oplanerade son.


Sadness

20/12 - 2009

Ja nu sitter Erik på bussen påväg till Umeå och jag sitter här vid datorn och sörjer! Jag ska nog lägga mej och se nån film snart ;) Ni får veta vilken senare när jag har bestämt mej ^^, Gud så godis sugen jag är XD Det riktigt suger i magen efter choklad <3 Men jag orkar inte gå och köpa nått nu så det får vara!

Idag har jag varit och ridit Tornardo, det var verkligen härligt att vara ute idag då det inte va så kallt som det har varit i några dagar. Det va bara -6 grader typ :) Dock inte så vackert väder, men ingen snöfall eller regn så det var bra iaf! Tornardo blir så lugn och bra när han är med Tindra så det är toppen :) Sötnosen <3

Mitt internett funkar inte än heller så jag kan inte lägga ut några bilder. Hoppas att det går till sig under nästa vecka :) Blir ju inte en riktig foto blogg annars :) ;)


Apelsiner




Role in the ground

19/12 - 2009

Hej, idag är det nått fel på mitt internet så jag får inte riktigt upp bloggen som den ska men jag får se om detta publiceras eller ej XD Dom håller på att byta nån domän eller nått sånt jobbigt! Men aja nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Funderar på om jag skulle orka ta mej ut till stallet och rida och kanske fota lite. Det är ju bara -9 ute just nu så det är ju inte så farligt! Igår gick jag och Erik på stan och handlade det sista till min jule stil, jag har köpt en röd snygg klänning från Gina Tricot, röda strumpbyxor från Ålens, Rött sidenband från ålens och en svart kofta från H&M och armband från Ur&Penn :) Ska se om jag hittar eller orkar ta några bilder senare idag :)


End is Near


Jag sitter och har lite ångest.. Erik ska på julfest i Jönköping på måndag (21/12) med sitt arbete (den årlig julfesten) Men han måste fara på söndag då de måste köra bil ner (alla flyg var fullbokade) Så han kommer hem sent på tisdagkväll och jag sitter och ångrar bittert att jag tackade nej till att följa med. Men jag vet nästan redan hur det skulle sluta om jag följde med.. Han är pratglad och sprallig och springer runt och pratar med alla och så glömmer han att ta mej i handen eller se så att jag följer med, så vi skulle antagligen bara tappa bort varandra och så skulle jag stå där som nått fån eller stå tyst bredvid. Nog tror jag att jag skulle få roligt men jag är inte den "stora fest" älskaren utan jag tycker det blir för mkt folk, speciellt när man inte känner nån alls. Det är maskerad och sen disco och det är jag inte heller van vid. Men jag vill hellre ångra att jag vågade prova att följa med än som det är nu då jag inte vågar prova alls. Det kanske skulle va superkul och roligt hela kvällen?!.. Jag tror iaf det men det är nog lite för sent att ändra sig + att jag inte riktigt vet om Erik vill ha mej med iaf, jag är ganska krävande och han vet att jag inte är nån festare så jag tror han tycker att det skulle va bäst att jag stannar hemma så jag inte blir sur/stött eller vad jag nu blir om han "glömer" bort mej och går iväg som inte är så vanligt! Jag vet att han inte vill göra mej illa eller sårad. Men det är svårt att bestämma sig då han inte riktigt vet vad han vill utan han säger bara vad han tror. Men aja jag får sitta och sakna honom i 2 dagar istället och hoppas att han får trevligt och vinner lite nya saker :) Ha det bäst ♥


knowledge

18/12 - 2009

Hej alla läsare :) Jag har beslutat att jag ska försöka använda min dagbok som en dagbok XD Den har ju bara använts lite nu och då men jag ska försöka skriva ett inlägg per dag nu mera!! Blir ju lite roligare och fler inlägg då :)! Jag har ju varit ledig typ hela veckan och det känns verkligen skönt! Vi har inte haft några lektioner och inte läxor eller prov att göra och det känns underbart! Det enda lektionen vi hade va i onsdag 8.30 - 9.30 sen har det varit NADA! *skönt* jag har fått reda på att jag blev godkänd i nationella provet i svensk och att mitt senaste katastof prov i dryckes kunskap blev godkänt, känns skönt då det var väldigt svårt (dock pluggade jag ej så mkt..) Men vin och öl är inte mitt största intresse så jag behöver inte kunna hur man gör dom!


Snow


Äntligen har vi vit, puder glittrande snö på träden igen :) Det snöar och snöar och det blir bara finare och finare ute :) Men nu börjar man frukta att kylan ska komma.. burr vad kallt säger jag bara XD :) Ska iväg och fota lite imorgon (är ledig och hoppas på fint väder)


Old best friend


Filur ♥


Snyggaste Paret idag



Lucia ♥

Idag har jag och Tanne hästförening varit och lussat på stan med hästar och vagnar av alla dess slag :) Vi bjöd på pepparkakor och sång ;) Det var riktigt mysigt och nått som troligen kommer att hållas årligen me tanke på hur många som hade farit ner på stan enkomt för att se oss :) (Jag va lucia)

Här nedan ser vi "tåget" i centrum. Dock ser man inte alla deltagare!


Depressed


Jag vill ha min fotokänsla tillbaka! Det är så dystert ute. Det är mitten av December snart och vi har max 5cm snö på de plana gräsmattorna på tomtarna som man går förbi, Ingen snö på varken träd eller buskar, inte ens lite i skogen (?!), vägarna är bara och kylan är ingen kyla längre vi har grå himmel och inget som lyser upp dagarna! Det är så trist så att man blir deprimerad ju! Man får inget fotosug då bilderna blir lika tråkiga, jag saknar den glittrande snön och den rosa/lila/blå himlen när solen går upp eller ner! Jag saknar snön på träden som blir så fin på bild! Saknar ni snön och den riktiga vintern?!


Luddiga Ludde ♥

MY LOVE

jag är verkligen jätte nöjd med den här bilden ;) Luddis <3


Hästveckan


Nu har jag tagit på mej att fixa hästveckans design till hemsidan! Det kommer nog att bli kul, jag har teckant upp några förslag som jag ska sitta och fixa ihop i PS :) Tänkte att jag skulle ha nått att göra under jullovet ;) Nä men det kommer att kännas roligt att få göra den me tanke på att hästveckan (som vi hade första gången i sommras) blev en sådan succé så att den kommer att hållas varje år :) Hoppas den blir bra! Jag kommer att lägga ut mina förslag här på bloggen så får vi se vilken det blir till slut :)


Night Frost


Starshine

8/12 - 2009

Äntligen har vi fått strömen tillbaka!! Den gick igår kväll runt 20.00 och kom tillbaka i några minuter och sen for den igen och har varit borta typ ända till NU! Det var väldigt irriterande så jag låt och läste med alla ljus tända + men pannlampa ;) Det funkade ju men känndes lite roligt ! Men det enda som är bra med strömavbrott är ju alla ljus man får tända och ha det mysigt med! Det är ju så fint speciellt när jag fick hem mina underbara filter igår som man testade vilt i mörkret ;) Så här blev min fina adventstake med Starfilter (Star x8)


Snabb skiss!


Som ni ser så är detta bara en snabb skiss på en klänning som jag skulle vilja ha <3


cold frost


happy & proud

6/12 - 2009

Igår var vi ju och sålde bullar på marknaden och vi hade ca 70 påsar med oss och allt blev slut på 2 ½ timme! Vi sålde 5 lussebullar för 25:- och 10 Kanelbullar för 25:- så det är ju billigt men vi gick över 800kr + :) Känns skönt! Nu har vi bara pappersarbete kvar på vårat företag som vi tar nästa termin :) <3 Good, Good!! ♥


Lussebullar eller Kanelbullar?!




Hej jag har ju glömt att berätta att jag och en klasskompis bakade i torsdags. Vi bakade 200st kanelbullar och 150 lussebullar :D (tog tid må ni tro!) Nu ska vi stå på julmarknaden och sälja så jag ska snart åka och plocka upp henne för att bege oss till gamplatsens årliga julmarknad! :) ♥
Vi säljer bullar till/för vårat projektarbete som vi måste göra via skolan! Jobbigt men det går nog bra för oss ändå!

Har inte hittat min kamerasladd till datorn än så jag lånade några bilder till detta inlägg!


Frost and drops


It is GOOD, or?!

Jag har börjat dricka kaffe?! Det är jätte konstigt men det va efter att vi hade den där kaffe-kursen i skolan som jag har börjat att dricka kaffe! Kan inte förstå det sjävl men just nu sitter jag här med min varma kaffe kopp med lite grädde i :) Dricker ni kaffe?!


Dragon on the rock


Expectant ♥


Gud vad skönt och roligt det känns att jag äntligen har beställt mina filter som jag har velat ha så länge ^^, ♥ Det kommer att bli så roligt att testa på de olika egenskaperna som dom kommer att föra med sig! Speciellt Soft Focus (som tar "bort" alla skarpa/kantiga linjer, tex i ansiktet) eller Star x 8 Filtret (gör så att man får 8 ljus strålar från ljuskällan /likt en stjärna) Kommer att passa mej perfect då jag älskar att fota ljus och sånna saker. ROLIGT :) Så här såg min beställning ut;

Produkter
1 x  Soft Focus Filter Ø58 mm 99:-
1 x  Skylight Filter Ø58 mm 109:-
1 x  Close-Up+10 Filter Ø58 mm 99:-
1 x  Effektfilter 8x Star Ø58 mm 89:-
1 x  Motljusskydd Ø58 mm 99:-
 Jag beställde allt det här från Tvspelsweb.se                                          Endast 29:- i frakt för detta :)
 
   
    
   
   


Frustrerande eller VAD?!

4/12 - 2009

Nu när jag äntligen har tänkt lägga in mina nya fina bilder på datorn från kameran så hittar jag inte sladden.. Jag har letat överallt ju men jag hittar den ändå inte.. Jag som tänka vara snäll och visa min senaste kreativitet ;) Men det är så typiskt att den är borta just nu!
Aja det får väll blir en äldre bild då :)
 


Luddis ♥


Fotografisk ♥


1a december!


Ja nu är det äntligen 1a december! Det känns verkligen skönt att man snart har gjort bort ett ½ år av det som är kvar av skolan och att man tar studenten om ½ år!! Känns helt sjukt men så är det! ♥ Jag har helt glömt att skriva att jag och Erik har tackat JA till en lägenhet men vi får tidigast flytta in den 1/1 och senast den 1/2 beroende hur det skulle lösa sig för han som skulle flytta! Den är ganska stor och jätte snygg/mysig, fina ljusa färger och jag är helnöjd med hur planlösningen och allt ser ut! :) Men nu har jag en hel hög med läxor som jag måste ta tag i! Puss på er ♥


Wet Roses






Rose