EOTD: Long time ago!

Hej på er! Bloggen har varit så opersonlig nu alldeles för länge och jag som trodde att jag skulle ha mer möjlighet att blogga men ack så fel jag haft! Vi har redan gått FYRA månader av utbildningen och det har hänt så otroligt mycket som ni inte fått sett än om ni inte följer mig på instagram. Men jag har en hel del att visa er så vänta bara. Det är verkligen så otroligt roligt och det känns ända ut i fingertopparna att jag valt rätt yrke för mig, att det va rätt beslut och att jag inte kommer att ångra det en sekund! Men tro mig, tiden har verkligen bara flygit förbi och jag har aldrig kunnat drömma hur snabbt det egentligen går!

NoniQue Vegansk Naturkosmetik Intensive Hand Creme - Review

 
2st minituber på bilderna
(kostar 10:-/10ml)
NoniQue Vegansk Naturkosmetik Intensive Hand Creme
Produktens Beskrivning: Intensivt vårdande och återfuktande handkräm. Fuktgivande handkräm berikad med bla ekologisk nonifrukt, ekologisk aloe vera, ekologisk olivolja och ekologisk avokadoolja. Alla dessa ingredienser ger tillsammans fukt och näring åt extremt torra händer. Behaglig doft av oliv och aloe vera.
Applicera dagligen vid behov på rena, torra händer.
 
Min kommentar: Det är en väldigt lätt och behaglig handkräm som snabbt sjunker in i händerna utan att lämna en klibbig yta. Doftar väldigt lättsamt och gott och jag rekommenderar den verkligen. Känns som att den ger en långvarig återfuktning också.
 
Pris: 89:-
Volym: 80ml
Var: gaiasverige.se, Life
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

New In: Isadora Sugar Nail Polish

Hej på er! Har införskaffat några fler sandlack från Isadora då dom är riktiga favoriter hos mig. Dom blir tjockare än vanligt nagellack så naglarna blir starkare och mer tåliga samtidigt som det är en cool effekt både som matt sandigt men även men två lager överlack för att få super glittriga naglar.
Rek.pris: 79:-/6ml

New In: Clinique Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge

Den här lilla duo dosan från Clinique har snabbt blivit en riktigt hållbar vardaglig favorit.
Den är i färgen Strawberry Fudge.
Rek.pris: 285:- / 2,2g