Glossybox Augusti 2016 "Beauty Kick"

Hej, jag hoppas att det är bra med er alla idag! Här kommer ett litet inlägg med mina produkter från månadens Glossybox*. I det stora hela är jag faktiskt rätt nöjd, boxen var otroligt lätt den här månaden och de flesta av oss fick exakt samma saker i boxen men bryn produkten från benefit blev direkt en favorit och blev glad över det extremt lilla provet av the body shop masken som ska bli spännande att prova.
 
♥ - The Body Shop, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 195:-/75ml (Originalstorlek)
Med inspiration från ayurvediska traditioner är Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en skönt pirrande lermask med kraftfulla ingredienser. Masken är perfekt för hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en naturlig lyster. Träkol av bambu från Himalaya djuprengör huden och tar bort överflödig olja. Blad av grönt te från Japan innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden. Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya hjälper till att ge en klarare hud.
♥ - Nabla Cosmetics, Eyeshadow Refill ‘Ground State’ 65:-/2,5g (Originalstorlek)
Högpigmenterad, cruelty free och vegansk ögonskugga som är lätt att tona och arbeta upp en intensitet som passar dig. Denna refill-ögonskugga är en del av Nablas smarta och miljövänliga refill-lösning för ögonskuggspalletter och har en magnet på baksidan så att du enkelt kan fästa skuggan i en palett.
♥ - Glam of Sweden, Micellar Extra-Gentle Cleansing Wipes 29:-/st (Originalstorlek)
Rengöringsservetter som passar alla hudtyper och som är rikligt fyllda med trendig micellärvatten som avlägsnar din makeup utan att skada din hud. Lätta att packa ned i res- eller träningsväskan.
- Medusa's Make-Up Lipstick ‘Sugar Daddy’ 110:-/3,5g(Originalstorlek)
Detta veganska nudefärgade läppstift passar perfekt för både vardag och fest. Det är krämigt och har ‘den där’ perfekta texturen. Alla glossies fick den snygga färgen 'Sugar Daddy', men detta läppstift finns även i en massa andra härliga färger. Spana in Medusas hemsida medusasmakeup.com om du är sugen på att testa fler färger av detta läppstift. 
♥ - Benefit Cosmetics, Gimme Brow 275:-/3g (Originalstorlek)
 Benefit har uppdaterat sin omtyckta Gimme Brow med en ny, snygg och lekfull förpackning. Funktionen är fortfarande lika bra; bygger upp tjocka, luxuösa bryn med sin pensla-på-fubergel och speciella lilla borste. Den färgade gelen smälter in fint och du får snygga definierade bryn med maxad volym. Innehåller marshmallow-extrakt för extra volym - mums!
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas iaf det! ^^,
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»