Glossybox September 2016 "The Burgundy Box"

Hej, jag hoppas att det är bra med er alla idag! Här kommer ett litet inlägg med mina produkter från månadens Glossybox*. Jag är redan riktigt överraskad av ögonskuggans rika pigmentering och fina skimmer. Läppbalsamet blev en rikig favorit och hänger med överallt just nu under höstens blåsiga dagar. Resten har jag inte hunnit prova än faktiskt men det kommer.
♥ - Yves Rocher Hydra Végétal ansiktsrengöring & ansiktscrème 79:-/125ml 129:-/50ml (Originalstorlek)
Denna månad fick några glossies testa ett kit med ansiktsrengöring och ansiktscrème från Yves Rocher.
- Ansiktsrengöringen är som en uppfriskande dusch för huden! En lätt och fräsch rengöring som jobbar på djupet med att ta bort alla spår av makeup och orenheter, samtidigt som den återfuktar med hjälp av lönnsav och trollhasselextrakt. Huden känns ren, behagligt mjuk och strålande klar.
- Den lätta gelcrèmen återfuktar i 24 timmar och är anpassad för normal till kombinerad hud. Den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Detta, tillsammans med den härliga konsistensen, gör att huden känns riktigt mjuk och smidig.
♥ - Affect Colour Attack Foiled Eyeshadow 59:-/2.5g (Originalstorlek)
En sammetslik, metallisk ögonskugga som innehåller kaolin, en lera från Kina. Leran används vanligtvis i masker anpassad för oljig hy, vilket gör att dessa ögonskuggor är lättapplicerade, håller längre och motverkar rynkor.
♥ - Universal Beauty Secret Flush 199:-/4,5g (Originalstorlek)
Härlig Cream Blush med mycket lyster. Kan användas både som rouge och på läpparna. Le för att se den högsta punkten på kinden och applicera produkten där. Duttas ut med fingrarna för en mjuk toning.
♥ - Bee Natural Pomegranate Lip Balm 35:-/4,2g (Originalstorlek)
Detta krämiga läppbalsam har en smarrig doft av granatäpple och hjälper till att förebygga och skydda dina läppar mot väder och vind. Bivax har antibakteriella egenskaper och hjälper spruckna läppar att läka snabbare.
♥ - The BrowGal Eyebrow Gel 195:-/6,5ml (Originalstorlek)
Gelen är transparent och vattenfast så du kan bada eller dansa tills svetten lackar. Brynen kommer vara ’on fleek’ hela natten! Den är: Vattenfast, Klumpar inte, Medium till fast stadga, Håller hela dagen & Transparent formula.
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas iaf det! ^^,
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»