Robattkod i samarbete med Rosenserien

Fick som sagt hem ett paket från rosenserien med några underbara produkter!
Ville bara tipsa ännu en gång om rabattkoden som jag fick med för att dela med er.
 
Ni får 50kr rabatt när ni handlar på rosenserien.com och anger koden: WEB60
den gäller till den 30/6 - 16.
*Pr utskick

Schwarzkopf Color Refresher - Warm browns & for all red shades

   
Swatch och visningsbilder på de nya Schwarzkopf Color Refreshe for warm brown & for all red shades.
 
Det här är en produkt från Glossybox*. Jag fick inte med denna i min box men fick tag i dom ändå av några andra snälla glossier som inte var intresserade av dom. Då jag verkligen ville testa och se då jag har färgat mitt hår i både rött och brunt fixade jag en av varje. Speciellt då man har rött hår behöver man verkligen all hjälp i världen för att hålla en fin och fräsh nyans så jag ser fram emot den här och hoppas att dom håller det dom lovar.
 
Rek. pris 79:-/75ml
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. Läs mer via länken.

Makeup revolution Ultra Cream Contour Palette - Review

Makeup revolution Ultra Cream Contour Palette

Produktens Beskrivning: Makeup Revolution Ultra Cream Contour Palette gör contouring till en fröjd och ger ett otroligt stilfullt resultat. Cream Contour Palette innehåller 8 cream baserade nyanser som smälter samman väl med huden och hjälper dig att skulptera, definiera och förbättra dina naturliga ansiktsdrag. Med en contour palett kan du skapa en illusion av högre kindben, lägre panna, en mjukare käklinje eller en smalare näsa. Den krämiga texturen blandas väl på huden och kan användas både för att skapa en mer diskret framtoning eller en mer dramatisk till speciella tillfällen.

Övre raden från vänster finner du en ljus hudfärgad ton och därefter kommer en "bananpowder" liknande nyans och dessa två används främst under ögonen, i pannan och på hakan. Tredje nyansen kan användas för att skapa konturer men även för att ljusa upp och den 4e nyansen är en highlighter.

Nedre raden från vänster innehåller fyra olika nyanser av brunt som var och en hjälper till att skulptera, lyfta fram eller tona ner näsa, kindben, panna och käklinje.

 
Min kommentar: Jag har nyligen upptäckt makeup revolution som märke i sig och tycker verkligen om deras produkter. Dom har super fina paletter för dig som vill börja med contouring då det är ett väldigt bra pris på dom och det ger ett fint resultat. Den är väldigt lätt att blanda in i huden, nästan så att det blir för lätt så att effekten försvinner. Man behöver inte överarbete utan lätta drag ger ett bra resultat och man bygger lätt upp färgen som man vill ha. Men är du helt ny med contouring så rekomenderar jag dig att börja med en palett i puderform i första hand. Därför att det är betydligt lättare att lära sig sitt egna ansikte, ansiktsdragen och hur mkt effekt man vill ha. Jag vill nog personligare ha en lite fastare konsistens och mer pigmentering i nästa paletten som jag köper därför blir det ett kanske på köpa igen. Jag rekomenderar den starkt ändå och jag använder den här dagligen då den ändå gör sitt jobb väldigt bra och jag tycker om den.
 
Pris: 119:-
Volym: 13g
Var: brallis.se, nordicfeel.se
Köpa Igen: Kanske!
Betyg: 4/5 ♥

Make Up Store Fragrance Library body mist 'Saint' - Review

 
Make Up Store fragrance library body mist 'Saint'

Produktens Beskrivning: Make Up Store Fragrance Library Body Mist Saint är en underbar kroppsmist som lämnar din kropp ljuvligt doftande av röda vinbär, äppelblom och mysk. Din hud kommer bli härligt uppfriskad och återfuktad - du kommer inte kunna få nog!

 
Min kommentar: Det här var ingen doft för mig då jag tycker att den är alldeles för mörk och stark. Tycker dock inte heller att den håller på huden så länge heller tyvärr så känner inte för att måsta testa dom andra. Man får inte glömma att skaka flaskan väl innan användning då den annars bara luktar alkohol. Nä inget för mig!
 
Pris: 195:-
Volym: 180ml
Var: Eleven.se, Make up store
Köpa Igen: Nej!
Betyg: 2/5 ♥

Makeup Revolution Highlighter Palette - Swatches

Swatch bilder på Makeup Revolution Highlighter Palette.
 
Super fina och användbara nyanser som ger en snygg lyster utan att bli glittrig. Den mittersta är något hårdare och mindre pigmenterad men det är väldigt önskvärt i många sminkningar så den är ett extra plus för att fullfölja en komplett highlighter palett.
 
Rek. pris 119:-/13g

New In: The Balm Mary-Lou Manizer Luminizer

Den här highlightern har jag suktat efter en bra stund för den är så jäkla vacker!
Så när jag trillade över den på brallis butiken här om dagen kunde jag bara inte låta bli den.
 
Rek.pris 228:-/8,5g

Toni & Guy casual forming spray gel - Review

Toni & Guy casual forming spray gel

Produktens Beskrivning: Lätt formula som förstärker vågor och skikt, tillför struktur med flexibel stadga till håret som sedan rör sig naturligt. Spraya håret på 15-20 cm avstånd från längderna in mot roten i handdukstorkat eller torrt hår.Arbeta igenom håret med fingrarna eller borste.

 
Min kommentar: Det här var faktiskt ett felköp en gång då jag va på jakt efter deras salt spray men den här har jag ändå använt rätt flitigt ändå. Den ger ett bra och hållbart resultat när man vill få bort jobbig frissighet vid uppsättningar och ger en bra stadga och volym när man använder den i utsläppt hår men det blir ganska stumt reslutat för att vara en lätt formula, så inget att dra fingrarna igenom men en väldigt bra att ha hemma produkt.
 
Pris: 125:-
Volym: 150ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 3/5 ♥

Maria Nila Cream Heat Spray - Review

Maria Nila Cream Heat Spray

Produktens Beskrivning: En vårdande värmespray som återbygger skadat hår, förebygger kluvna toppar och skyddar ditt hår mot värme. Krämen tillför samtidigt glans och eliminerar friss. Spraya ett tunt lager kräm på håret innan föning och värmestyling. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100 % veganska ingredienser. Förpackningen är 100% CO2-kompenserad.

 
Min kommentar: Den här har helt klart blivit en stor favorit hos många glossybox* prenumeranter och även en stor favorit hemma hos mig! Den doftar gott och är lätt att spraya på håret för jämt resultat. Skyddar mot värme och ger en extra hållbarhet till hårstylingen.
 
Pris: 229:-
Volym: 150ml
Var: Royalapothic.com
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. Läs mer via länken.

Toni & Guy Cleanse Dry Shampoo

Toni & Guy Cleanse Dry Shampoo

Produktens Beskrivning: TONI&GUY Dry Shampoo är det professionella torrschampot som gör ditt hår rent och fräscht! Den eliminerar snabbt smuts, olja och andra orenheter för att lämna ditt hår i ett fantastiskt fräscht skick. Då man bör undvika att tvätta håret varje dag är denna perfekt att använda dagen efter, för att få ett renare utseende på håret, eller bara för att ge ett intryck av nystylat hår. Utan att lämna rester ger den även stadga och volym. Perfekt som en extra finish i din dagliga hårrutin!

 
Min kommentar: Torr shampoo är inget jag överanvänder då jag inte behöver tvätta håret så ofta ändå. Men det är ändå en produkt som alltid är bra att ha hemma. Däremot tycker jag inte alls om den här. Den doftar gott men jag märker ingen direkt skildnad på håret och ger ingen volym om man inte använder halva flaskan vill säga.
 
Pris: 119:-
Volym: 250ml
Var: Lyko.se, eleven.se, Åhlens
Köpa Igen: Nej!
Betyg: 2/5 ♥

EOTD: Beauty in a natural sight

Produkter jag har använt isminkningen:
 
Ansiktet
- Emite make up diamond heart base primer illuminating
- Lumene CC color correction cream "Light"
- Isadora velvet touch compact powder "Soft mist"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"
- Makeup revolutionultra cream contour palette
- Makeup revolution highlight palette
- Wet n wild ultimate brow kit "Ash brown"
- Elizabeth mott queen of the fill "Light/medium"
 
Ögonen
- Benefit they're real! tinted lash primer
- Benefit roller lash mascara
- Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner 24h "Black"
 
Läpparna
- Glazel Visage lip pencil "Orange Nude"

New In: Make up store Hair, face & Body Stuff

Tinted day cream 'medium', swirl hair elastin, body lotion 'twisted melon & strawberry', body mist 'saint'
 
Lite nytt från make up store som har legat och väntat på att jag ska komma tillbaka till mitt bloggande. Synd för vissar har faktiskt redan börja utgå från sortimentet. Men det ska bli spännande att börja testa ändå och ni ska få bättre bilder på både dagkrämen och hår serumet.
 
Rek.pris: 259:-/30ml,145:-/75ml, 165:-/200ml, 195:-/180ml.

New In: Rosenserien Cleansing Cream, Carrot Oil, Gentle Peeling

Har fått hem tre spännande produkter från det fina svenska eco märket rosenserien. Jag har testat några produkter tidigare så jag blev så glad när det damp ner ett så här fint paket i brevlådan. Deras produkter är noga framställda och deras bas är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem både skonsamma och dryga. Jag fick hem Rosenseriens Cleansing Cream, Carrot Oil och Gentle Peeling.
 
Fick även en härlig rabattkod till er läsare där ni får 50kr rabatt när ni handlar på rosenserien.com och anger koden: WEB60 som gäller till den 30/6 - 16. Så passa på att hitta era favoriter.

New In: Toni&Guy Flexible Hold Hairspray & Radianting Tropical Elexir

Köpt in lite nytt till håret. Jag har länge velat hitta en hårspray som ger volym men som ändå ger en luftig känsla och framför allt att man fortfarande kan dra fingrarna igenom. Så tänkte testa den här och se om den uppfyller det då jag verkligen tycker om Toni & Guys andra produkter. Tänkte även testa deras radianting tropical elexir då mitt hår behöver all återfuktning som går just nu! Den doftar iaf helt fantastiskt!

Makeup revolution Ultra Cream Contour Palette - Swatches

Swatch bilder på Makeup revolution Ultra Cream Contour Palette.
 
Fina kärmiga nyanser som passar vi som är väldigt ljus i hyn och dom är lätta att arbeta med för att få en snygg effekt och hjälpa till att hitta och framhäva dom naturliga ansiktdragen.
 
Rek. pris 119:-/13g

Mememe Lip Glide Velvet Finish Lip Colour - Swatches

Swatch bilder på den fina nude läpp pennan från Mememe i färgen Playful Peach.
 
Det här är en produkt från Glossybox*. Det är en väldigt fin, men lite svår färg har den här läpp pennan från Mememe men den kommer att bli toppen i sommar när man är lite brun. Pennan i sig är väldigt lättarbetad och ger snygg färg och den känns inte kladdig på läpparna men färgen sitter inte på så super länge.
 
Rek. pris 149:-/2g
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. Läs mer via länken.

Glossybox April 2016 'Face On'

Min Glossybox* var lite sen den här månaden och tyvärr blev jag faktiskt väldigt besviken över min box den här månaden då andra har fått gel nagellack och hår färgnings produkt men det jag är mest glad över i den här boxen är faktiskt Tea tree spot & blemish patches och Unani ansiktsmasken.
 
♥ - Benefit Cosmetics Dew The Hoola: Fuska fram en tillfälligt solkysst hy med denna nya flytande bronzer från
benefit som på ett naturligt sätt smälter in i huden. Formulan är superlätt och ger ingen täckning utan bara sidenlen solkysst hy. 310:-/30 ml (Originalstorlek)
♥ - Unani Dermo Defence Mask: Underbart fuktgivande ansiktsmask som förser huden med extra näring samtidigt som huden rensas från orenheter. 160:-/100 ml (Originalstorlek)
♥ - Hey Honey Good Morning: Honey Silk Facial Serum: Lätt och lyxigt serum som förnyar huden. Vårdande ingredienser så som honung, aminosyror, havtornsolja och Vitamin E ger en intensivt återfuktad hy som strålar. Kan användas som primer under makeup för en perfekt finish. 340:-/30 ml (Originalstorlek)
♥ - Conscious Skincare Grapefruit Lemon and Cedarwood Wash: Ekologisksk duschcrème med väldoftande grapefrukt, citron och cederträ. Den löddrande formulan rengör skonsamt huden utan att torka ut. Innehåller enbart veganska ingredienser. 180:-/250 ml (Originalstorlek)
♥ - Beauty Formulas Tea tree spot & blemish patches: Behandla finnar effektivt med dessa genomskinliga, runda små plåster som appliceras direkt på blemman. Innehåller tea tree-olja som har antibakteriella och antiseptiska egenskaper. Låt gärna plåstret verka under natten! 39:-/36 st (Originalstorlek)
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas det! ^^, 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. 

NOTD: French manicure Nail Art

Jag har använt mig av:
Gelpolish white & Silver.

New In: Skin Plan Cleanser, Day Cream, Gel Mask & Serum

Efter att jag gjorde hudanalysen hos skinplan.se som ni fick läsa om HÄR, för några dagar sen så fick jag hem lite produkter för testning som ska vara dom perfekta produkterna för just mig. Ska bli väldigt spännande att få se om det snabba testet verkligen stämmer med dom produkterna som rekomenderades för mig. Ni ska få ta del av slutresultatet i mina recensioner senare efter en stunds ordentlig beprövning.

Om bloggen & Policy

Om bloggen

Mitt namn är Therese, jag är 25 år gammal och har skönhetsbloggat på tezzilicious.blogg.se sedan 2011. Jag bor i Lycksele som ligger i västerbotten där jag jobbar i hälsokostbutiken Life. Jag är även utbildad nagelteknolog hos Bio Sculpture. Här på bloggen visar jag upp mitt skönhets intresse, nya produkter, sminkningar, nail art, recenserar produkter, swatchar nagellack och smink för att hjälpa andra att hitta det dom söker efter. Jag samlar på läppisar, älskar glittriga nagellack och färgglada ögonskuggor!

 

Mina åsikter är alltid mina egna (positiva eller negativa) och kan inte påverkas av tredje part.

 

Jag finns även på andra kanaler:

• Bloglovin: Tezzilicious

• Facebook: Therese Bertheim

• Instagram: Tezzilicious

• Twitter: Tezzilicious

 

Mina förutsättningar:  

Hår:  

• Långt, fina strån

• Torrt & skört

• Färgat ej blekt

• Gillar och behöver rikligt med fukt i mina hårprodukter  

 

Hud:  

• Torr blandhy i ansiktet 

• En aning förstorade porer runt näsan 

• Få hormonella finnar, men känsligare haka

• Normal/Torr både i ansikte och på kroppen under vår/sommar-månaderna 

• Torr både i ansikte och på kroppen (Speciellt på fötter och armbågar) under höst/vinter månaderna

 

Övrigt:

• Bär alltid nagellack

• Neutral hudton

• Väldigt ljus hy

(NW10 hos Mac, Siberia hos Nars, Jorunn hos Idun Minerals, C1 i L’Oreal True Match etc.)

• Älskar ljusa BB & CC krämer med SPF på sommaren.

 

Min Policy:

För att kunna testa en bra variation av produkter (Och hålla mig uppdaterad på vad som händer inom skönhetsvärlden) så tar jag tacksamt emot arbetsmaterial i form av information, bilder och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer, men jag bestämmer själv om och när materialet publiceras på bloggen. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syftet att just provas. De är i många fall också en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge min åsikt vidare till mina läsare. Bloggen strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen och lovar aldrig att en produkt ska visas/recenseras på bloggen, eller att en produkt endast får omnämnas positivt. Alla prover jag tar emot är utan krav på motprestation, för mig är ärlighet jämtemot mina läsare det viktigaste. Jag tar inte emot produktprover som ersättning för inlägg!

 

Ärlighet är väldigt viktig för mig. Jag är utbildad nagelteknolog men inte utbildad inom kosmetik eller skönhet, utan allt som skrivs är baserat på min egen kunskap och erfarenhet. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar. Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga!

 

Alla åsikter som framförs i produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är mina egna och är inte påverkade av tredje part. Vill man ställa frågor om min PR Policy eller bara komma i kontakt med mig kan man göra det via mail: [email protected]