Rosenserien Cleansing Cream Sweden ECO Beauty - Review

Rosenserien Cleansing Cream Sweden ECO Beauty
Produktens Beskrivning: Rosenserien Cleansing Cream är en skonsam och vattenlöslig rengöring som effektivt tar bort smuts, makeup och döda hudceller. Den kan används på normal till torr hud eller känslig hud.
 
Min kommentar: Nu känner jag att jag även fått en riktig uppfattning om den här svenska och ekologiska rengörings krämen från rosenserien, som jag testat i lite mer än en månad och tänkte ge er en recension. Jag älskar helt klart den nya doften hos rosenserien då jag tastade några produkt för flera år sen och då luktade alla så väldigt starkt men nu är doften underbart och jag gillar verkligen att använda den här! Den är riktigt behaglig att använda då den är krämig och mjuk, lätt att gnugga och skölja av. Den tar bort sminket bra och lämnar ytterst lite kvar på huden men svider i kontakt med ögonen så tänk på att ta bort ögonsminket för sig. Har använt den morgon och kväll varje dag under testtiden och jag har över halva kvar ändå så dryg är den och man behöver bara ett lätt pump varje gång.
 
Pris: 289:-
Volym: 200ml
Var: Apotea.se, Life
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

New In: Make up store Microshadow Trio Diamond

En trio med microshadows från Make up store's diamond kollektion som är deras bröllops serie. I en lyxig vit ask med diamanter och skuggor som går i rosa toner och aubergine. Den är verkligen en super fin trio som jag ser mycket användning i!
Rek.pris: 275:-/6g

New In: Vision Haircare Spray and Clean & Brown Dry Shampoo

Fått hem prover på Vision Haircares nya produkter. Dom har gjort 2 nya torr shampoon. Ett som är neutralt och ett som är brunt. Jag fick hem en av varje för testning så det ska bli spännande att se hur dom fungerar och känns då jag gillar Vision haircare i övrikt då jag har en hel del från dom sen innan.
 
Rek. pris: 145:-/200ml

EOTD: Butterflies fly away

 
Produkter jag har använt i sminkningen:
 
Ansiktet
- Emite make up diamond heart base primer illuminating
- Lumene CC color correction cream "Light"
- Isadora velvet touch compact powder "Soft mist"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"
- Makeup revolutionultra cream contour palette
- The Balm Mary-Lou Manizer aka "The Luminizer"
- Wet n wild ultimate brow kit "Ash brown"
- Elizabeth mott queen of the fill "Light/medium"
- Make up store blush "Gold fusion"
 
Ögonen
- Make up store microshadow trio "Diamond"
- Make up store microshadow "Muffin"
- Make up store microshadow "Hero"
- Make up store microshadow "Flamenco"
- Make up store eye pencil "Vanilla"
- Benefit they're real! tinted lash primer
- Benefit roller lash mascara
- Make up store cake eyeliner "Black"
 
Läpparna
- Make up store lip pencil "Forbidden kiss"
- Make up store lipstick "Pink"

New In: CCS Shower Gel & Body Lotion by Sanna Kallur

För en stund sen kom dessa i brevlådan och det är nyheter från det svenska hudvårds företaget CCS healtcare som tagit fram två nya produkter i samarbete med friidrottaren Sanna Kallur. Dom är speciellt framtagna för ett aktivt liv och serien består av två produkter, Dushgel och hudlotion som passar extra bra i träningsväskan. Båda produkterna innehåller mentol och gurkextrakt som ska fungera svalkande och intensivt återfuktande. Doften är noga framtagen för att vara unisex och har en doft av melon, apelsin, äpple och näckros.
 
”- För mig som tränar så mycket är det oerhört viktigt med en mild kroppsrengöring som återfuktar ordentligt och en hudlotion som snabbt går in i huden. Att jag fått varit med och testa formulan och välja doften gör det här samarbetet extra roligt”, säger Sanna Kallur.
 
Rek.pris: 59:-/200ml

The Balm Mary-Lou Manizer Luminizer - Swatches

Swatch bilder på The Balm's härliga Mary-Lou manizer aka "the luminizer".
 
Den här underbart fina asken innehåller en härligt multiprodukt för att ljusa upp såväl vardagen som fest. Det är främst framtaget som en highlighter men även tänkt att användas som en skimrig ögonskugga. Silkeslen finish.
 
Rek. pris 228:-/8,5g

Rosenserien Gentle Peeling Sweden ECO Beauty - Review

Rosenserien Gentle Peeling Sweden ECO Beauty

Produktens Beskrivning: Rosenseriens Peelingkräm är en mild, skonsam peeling för ansiktet. Peelingkrämen innehåller mycket små korn av mikroniserad pimpsten som tar bort döda hudceller och ger huden en frisk och fräsch lyster. Peeligen gör även rent i porerna och är bra mot pormaskar.

Använd på normal till fet hud 1-2 gånger i veckan. På torr hud 1 gång i veckan.

 
Min kommentar: Nu har jag testat den här svenska och ekologiska peeling krämen från rosenserien en månad och tänkte ge er en recension. En peeling är nödvändig för att detoxa bort all smuts och alla orenheter som andra produkter inte kan tvätta bort. Vi får idag i oss så mycket onödiga gifter i vår mat och bara genom att gå ut. Den är riktigt behaglig att använda då det är små fina korn som inte blir för riviga och den doftar otroligt gott och ger ett mjukt och rent resultat och en långvarig känsla av frächet. Den hjälper porerna att hålla sig rena så jag har faktiskt varit finn fri och det är nog den här hjälpt till med. Har använt den flitigt men det är verkligen en dryg produkt!
 
Pris: 260:-
Volym: 40ml
Var: Apotea.se, Life
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

Grön Onsdag - Depend 2063 Jade

Idag är det grön onsdag igen hos Karin på bloggen vacker & underbar med det trevliga sällskap för lacknördar! Drar fram en gammal favorit den här veckan, ett depend lack som är med blå gröna skiftningar i en sandig finish, och det är riktigt vackert med det passande namn Jade.
Namn: 2063 Jade, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Depend 649 - Swatches and Review

Namn: 649, Depend
Kollektion: Summer 2013
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 29 kr
 
Det här är ett fantastiskt fint korall färgat lack med skiftningar mot rosa och skimmrar så fint! Ett riktigt måste som sommarlack! Har det även på tårna och det är dödligt fint!

EOTD: Sunlight is the right light

Ursäkta dom lite dåliga bilderna med överexponering av solljuset! Men det är ju så härligt ute!
 
Produkter jag har använt isminkningen:
 
Ansiktet
- ACO BB cream "Soft Beige"
- Isadora velvet touch compact powder "Soft mist"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"
- Isadora twist up blush & go "A day on the riviera"
- Makeup Revolution "Highlighter Palette"
- Wet n wild ultimate brow kit "Ash brown"
- Elizabeth mott queen of the fill "Light/medium"
 
Ögonen
- Isadora twist up blush & go "A day on the riviera"
- Make up store microshadow "Muffin"
- Make up store microshadow "Smog"
- Make up store microshadow "Cupcake"
- Make up store cake eyeliner "Black"
- Benefit they're real! tinted lash primer
- Benefit roller lash mascara
 
Läpparna
- Make up store lip pencil "Forbiden kiss"
- Make up store lipstick "Pink"

Make Up Store body lotion twisted melon & strawberry - Review

Make Up Store body lotion twisted melon & strawberry

Produktens Beskrivning: Djupt återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden. Med ljuvlig doft av melon och jordgubbar.

 
Min kommentar: Den luktar rätt så gott men ändå syntetiskt och det tycker jag inte riktigt om. Den går in snabbt i huden och man känner sig återfuktad, man är man riktigt torr behöver jag smörja på en hel del för långvarig känsla.
 
Pris: 165:-
Volym: 200ml
Var: Lyko.se, Make up store
Köpa Igen: Kanske
Betyg: 3/5 ♥

Glossybox Maj 2016 "Wing It"

Min Glossybox* blev jag tyvärr faktiskt väldigt besviken över igen! Temat är "Wing it" så jag hade verkligen sett framför mig en box riktat mot ögonen i sommarens rocka billy stuk! Men inget sånt men tydligen var det väldigt många olika varianter av produkterna i månadens box, så vad fick ni i eran? I min fanns:
 
♥ - Studio 10 Brow Lift Perfecting Liner: Definiera, forma och rama in ansiktet med brynfixaren från Studio 10! Den krämiga dubbeländade pennan har på ena sidan en universell nyans och på den andra sidan en ljusreflekterande highlighter som ger dina bryn ett lyft. 260:-/1,38 g (Originalstorlek)
- Dessutom för varje ögonbrynspenna som säljs så donerar Studio 10 hela överskottet till organisationen Look Good Feel Better. Denna organisation erbjuder cancerdrabbade kvinnor kostnadsfria kurser inom hudvård och makeup. Under kursen kan kvinnorna träffa andra kvinnor samma situation och få tips och råd på hur man exempelvis målar ögonbrynen som kan försvinna under cellgiftsbehandlingen. 
 
♥ - Trind Nail Balsam: Vattenbaserat balsam som ger näring och återställer fuktbalansen i torra, spröda naglar. Applicera ett tunt lager, låt sjunka in och massera för att stimulera blodcirkulationen. Torka bort resterna med en bomullsrondell. 129:-/9 ml (Originalstorlek)
 
♥ - Intiskin: Tighta kläder, träning och rakning kan leda till obehag för huden kring intimområdet. Multi-Gyn IntiSkin är en spray med naturligt antiinflammatoriska ingredienser som samtidigt motverkar irritation och oönskad lukt. Sprayen verkar läkande och lugnande på huden. 109:-/40 ml (Originalstorlek)
 
♥ - Glam Of Sweden Eyelashes: Ge dina fransar en riktig wow-effekt med lösögonfransar från Glam of Sweden! Måtta fransen mot ditt öga och klipp vid behov i ytterkant. Applicera lim på kanten, vänta 30 sekunder och fäst så nära dina egna fransar som möjligt. 39:-/st (Originalstorlek)
 
♥ - Desti Deodorant Unik antiperspirant från Desti med en skonsam formula baserad på salt och bikarbonat. Den ger ett fullgott och effektivt resultat samtidigt som du slipper omstridda ämnen som aluminium, triklosan och parabener. Dofterna passar alla tillfällen. 79:-/75 ml (Originalstorlek)
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas iaf det! ^^,
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

Grön Onsdag - Orly Sparkling Garbage

Idag är det onsdag och då är det hög tid att hoppa på Karins trevliga sällskap för lacknördar igen!
Mitt bidrag är det galet glittriga lacket från Orly Sparkling Garbage med sitt skiftande holo glitter i grön, blå och guldigt. Det är fantastiskt glittrigt med en täckande formula men färgen är lite grå dassigt i vissa ljus. Det ger en fin holo effekt och ett gnistrande djup i solsken. En stor favorit! 
Namn: Sparkling Garbage, Orly
Kollektion: Mash Up
Typ av lack: Holo Glitter
Lager som krävs för full täckning: 2-3 lager
Volym: 18ml
Pris: 135kr
Dock är det ovisade arkiv bilder denna vacka! ^^,