Eco Konjac Sponge Natural Vit, Hjärtformad - Review

Eco Konjac Sponge Natural Vit, Hjärtformad
Produktens Beskrivning: Vit Konjak Sponge är en svamp för ansiktsbehandling gjord av konyaku roten men som kallas "konjac". Den består till 100% av naturliga och vegetabiliska fibrer. Svampen är handgjord i Kina och hjälper till att rengöra, exfoliera och återfukta huden. Den är mjukare än vanliga tvättsvampar och är 100% biologiskt nedbrytbar.
 
Passar för torr hud. Regör på djupet
 
Användning: Blötlägg först svampen i vatten 3-5 minuter. Krama därefter försiktigt ur överflödigt vatten. Massera sedan svampen i mjuka lätta cirkelrörelser på huden. Skölj försiktigt ur den några gånger tills den är torr. Förvara och häng svampen på en sval och väl ventilerad plats. Heart.
 
1st konjac sponge Består av: • Vatten • Protein • Kolhydrater • Lipider • Natrium • Kalium • Magnesium • Järn • Fosfor • Koppar • Zink • A-vitamin • E-vitamin • D-vitamin • Vitamin B1 • Vitamin B2 • Vitamin B6 • Vitamin B12 • C-vitamin • Pantotenat • Niacin • Fettsyra • Folsyra
 
Min kommentar: Den är riktigt behaglig på huden, den torkar inte ut och den är lätt att göra cirkelrörelser med. Den hjärtformade designen hjälper till att rengöra alla partier och kommer åt jätte bra även runt näsa, ögon och hårfästet. När man blötlägger den blir den riktigt fluffig och hjälper till att dela trycket ordentligt så att man inte gnuggar för hårt på huden. Den känns riktigt återfuktande, hjälper huden att få en super fin och naturlig lyster. Jag har upptäckt en produkt jag inte vill vara utan och extra plus att det finns flera olika svampar beroende på vilken hudtyp du har. Som tex den gröna hjärtsvampen som innehåller grönt te, den låter också väldigt spännande då grönt te är uppiggande och nyttigt för huden.
 
Pris: 89:-
Volym: 1st
Var: Lyko.se
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

Grön onsdag - KleanColors Pearl Jungle

Hej, jag hoppas att det är bra med er! Det är grön onsdag igen hos Karin på bloggen vacker & underbar 
och i veckan bjuder jag på ett mysigt lack från Kleancolors.
Namn: Pearl Jungle, Kleancolors
Typ av lack: Shimmer polish
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 69 kr

Schwarzkopf Color Refresher - Review

 Schwarzkopf Color Refresher

Produktens Beskrivning: Schwarzkopf Color Refresher är en vårdande mousse som omedelbart ger lyster, intensitet och återskapar färgglans i håret. Den förhindrar att hårfärgen mattas av samtidigt som den gradvis döljer de gråa håren. Color Refresher kan användas i både färgat och naturligt hår. För färgat hår passar Color Refresher med permanenta och semi-permanenta hårfärger från Schwarzkopf samt hårfärger från konkurrenter och frisörsalonger.

Den vårdande formulan i Color Refresher är fri från ammoniak och peroxider och kan appliceras 1 gång i veckan eller dagligen för en mer intensiv färg. Det är inte kångligare än att använda en vanlig hårinpackning. Du applicerar moussen i duschen och behöver varken mixa produkter eller använda handskar.

 

Användning: Applicera Color Refresher i duschen, utan handskar eller blandning, för resultat på endast 3 minuter. Color Refresher intensifierar inte bara din färg, utan du kan också leka med den för att få en ny nyans i håret. Om du vill ge en twist till din nuvarande hårfärg genom att lägga till nya nyanser kan du låta Color Refresher sitta i upp till 10 minuter. Color Refresher For Cool Blonds får sitta i max 5 minuter.

 
Min kommentar: Det här är en produkt som många glossybox* prenumeranter har fått prova, men alltså jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här produkten. Ni har fått min snabb recension redan i mitt inlägg där jag visade före och efter. KLICKA HÄR. Det krävs i varje fall handskar om man använder den röda för jag blev helt orange! Den är väldigt lätt att applicera i håret då den kommer som ett hårmos i konsistensen. Jag ser ingen direkt färggivning efter användning och absolut ingen glans då mitt hår var mer rött och hade mer glans innan jag använde den här produkten än vad jag hade efteråt. Den bruna fungerade betydligt bättre och gav mer färg men lystern finns inte utan håret blir väldigt matt och torrt. Finns så många bra brodukter där ute som hjälper till att bevara färgen mellan färgningarna men det här var inte en av dom!
 
Ni kan se swatch bilder på före och efter HÄR.
 
Pris: 79:-
Volym: 75ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Nej!
Betyg: 1/5 ♥
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek. Läs mer via länken.

Toni & Guy casual sea salt texturing spray - Review

 
Toni & Guy Casual sea salt texturising spray

Produktens Beskrivning: Ger struktur och styrka med lätt stadga. Passar för alla hårtyper och är perfekt för en avslappnad strandkänsla. Spraya jämnt från rot till topp på handdukstorkat eller torrt hår och arbeta igenom för rufsiga vågor som rör sig naturligt.

 
Min kommentar: Saltvatten spray är nog det jag använder mest i min hår styling. Nästan det enda jag har i håret många gånger, förutom hårolja då jag tycker att det ger ett så snyggt fall och liv till håret. Den här är en av dom bästa saltvatten produkterna som jag testat!
 
Pris: 129:-
Volym: 200ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

New In: Make up store Leopard Midnight Hour Palette Limited Edition

Jag är helt i extas just nu, den är helt awsome och den är så snygg och smidig! Jag använde den i gårdagens sminkning och det är verkligen super fina skuggor, precis som dom brukar vara. Make up stor har några av mina favorit skuggor och dom har nu gjort några paletter med 12 skuggor i varje i olika samlings paletter. Midnight Hour är i deras Safari kollektion som är en Limited Edition palette med de 12 bästsäljande microshadowsen och den innehåller både matta och skimmriga skuggor för perfekt matchning.
 
Den innehåller: Satin, Muffin, masai, Dry lake, Cookie, Cupol, Scales, Velvet, Volga, Multi, Savannah och Pollution. Swatcher och recension kommer.
 
Rek. pris 895:-/24g

EOTD: Summer With Midnight Hour make up

På jobbet är det väldigt skönt med en snabb och neutral sminkning och det här är en favorit med den vita MUS skuggan "satin", ljust silver bruna "Velvet" och lite av den mörka bruna "Cupol".
 
Produkter jag har använt isminkningen:
 
Ansiktet
- Emite Makeup diamond heart base primer illuminating
- Lumene CC color correction cream "Light"
- Isadora velvet touch compact powder "Soft mist"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"
- Make Up Store bronzing powder "sun"
- The Balm Mary-Lou Manizer aka "The Luminizer"
- Wet n Wild ultimate brow kit "Ash brown"
- Elizabeth mott queen of the fill "Light/medium"
 
Ögonen
- Illamasqua cream pigment "Bedaub"
- Make up store microshadow leopard palette "Midnight Hour"
- Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner 24h "Black"
- Benefit they're real! tinted lash primer
- Benefit roller lash mascara
 
Läpparna
- Lord & Berry maxi matte crayon lipstick pen
- Isadora Perfect Moisture Lipstick "161 Purple Glitz

Grön Onsdag - Born Pretty Holo Polish #12

Hej, jag hoppas att det är lika bra med er som det är med mig idag! Det är äntligen grön onsdag igen hos Karin på bloggen vacker & underbar som vanligt men jag har missat några veckor + att hon tagit ett skönt sommarlov nu så jag tänkte vara med idag. Dagen till ära så blir det att visa det super fina skogsgröna holo lacket från Born Pretty nr 12. Mina naglar har växt så hemskt mycket så jag hinner inte med dom känner jag! Måste verkligen fila till en ordentlig form nu ser jag!!
Namn: #12, Born Pretty
Kollektion: Holografic
Typ av lack: Holo polish
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 6ml
Pris: 135 kr

Schwarzkopf Color Refresher - Swatches & Testing

Före <-                                                                             -> Efter
Kommer ni ihåg dom här som jag skrev om för att fräscha upp din hårfärgning som kom med en Glossybox*. Dessa bilder är tagna för ett tag sen när jag testade Schwarzkopf Color Refresher första gången och tänkte dela med mig av testningen och hur jag först upplever produkten. Som sagt så har jag färgat mitt underhår både rött och brunt i en stegfärgning för att behålla mitt blonda högst upp. Jag delar upp håret i etapper det bruna för sig och det röda för sig för att separera färgningen. Men tyvärr blev håret jätte frissigt som ni ser på bilden till höger som är efter bilden även om det stod att jag inte behövde balsam. Det behövs! Annars så funkar den bruna helt okej och gav en hyfsat snygg mörk toning och en uppfrächning men den röda gjorde ett sämre jobb då den mattade ner men gav nästan inget resultat utom frissigheten. Men det finns betydligt bättre produkter för att hålla färgen fräsch mellan färgningarna. Men en fullständig recension kommer strax också.
 
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

Toni & Guy Prep curl defining oil - Review

Toni & Guy Prep curl defining oil

Produktens Beskrivning: Vårdande hårolja med stylingeffekter, särskilt framtagen för lockigt hår. Ger intensiv näring och förebygger frissighet samtidigt som den definierar, vårdar och stödjer lockarna. Applicera en liten mängd olja i handdukstorrt hår. Arbeta igenom längderna och krama gärna upp håret i händerna, samtidigt som du reder ut håret. Låt självtorka.

 
Min kommentar: En härlig mjuk känsla efter bara ett pump som räcker till hela håret. Den mjukgör och återfuktar håret och hjälper lockarna att få och att hålla den där extra stunsen efter att man gjort sin stylingen färdig eller för att hålla lockarna efter nattens flätor hela dagen. Den gör verkligen det den ska med väldigt goda resultat och luktar fantastiskt gott i håret. Älskar den här!
 
Pris: 125:-
Volym: 150ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

Isadora Perfect Moisture Lipstick 161 Purple Glitz - Swatches

Det har en riktigt härlig ljust rosa/lila nyans med silver skimmer på en rätt genomskinlig bas.
Det är riktigt behagligt på läpparna och sitter länge!
Rek.pris: 125:-/4,5g

New In: Isadora Perfect Moisture Lipstick 161 & 109

Isadora Perfect Moisture Lipstick 161 Purple Glitz och 109 Bright Coral har hittat hem till mig!
Rek.pris: 129:-/4,5g

Glossybox Juni 2016 "Welcome To The Pink Planet"

 
Hej, jag hoppas att det är bra med er idag! Här kommer lite bilder på månadens Glossybox* som är riktigt gullig men innehållet förstår jag inte riktigt. Jag tycker att glossybox har börjat tappa nått fruktansvärt dom här senaste månaderna och jag börjar faktiskt att lessna. Det är super kul med olika namn och teman på boxarna men det känns som att dom bara slänger ner produkter utan eftertanke i dom. Den här boxen är framtagen med frontfiguren Linda Hallberg som är en vågad, färgstark och känd make up artist men jag tror inte att hon valt en enda pryl i den här boxen. Blev super glad när jag såg att det var "hennes" box och tänkte WOW nu kommer det lite produkter "outsid the box" lixom! Men neeh bara som vanligt med röd eller tant rosa nyans på läpp produkterna, maskara och dushkrämer.
 
♥ - Elizabeth Mott Thank Me Later Eyeshadow Primer 175:-/10ml (Originalstorlek)
Silkeslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocken. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken.
♥ - The Beauty Crop PBJ Smoothie Stick 130:-/2,5ml (Originalstorlek)
Färgstark läppstiftspenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienser och PBJ Smoothie Stick innehåller bland annat mandelsmör och gojibär, fulla med antioxidanter.
♥ - Palmolive Aroma Sensations Duschgel 23:-/250ml (Originalstorlek)
Palmolives Aroma Sensations är en serie med väldoftande duschkrämer som ger dig en aromatisk upplevelse! Kraftfulla naturliga ingredienser ger varje produkt en unik doft och färg som påverkar ditt humör.
♥ - Glam of Sweden Matte Top Coat 39:-/15ml (Originalstorlek)
Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. Lätt, roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret men cool look.
♥ - Icona Milano “Emotion Allowed” – Volume Waterproof Mascara 159:-/10ml (Originalstorlek)
Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad som hög luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym, går att bygga upp effekten.
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas iaf det! ^^,
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.

New In: Born Pretty Holo Polish #12

Hej, jag hoppas att det är bra med er idag! Jag har varit så sugen på att testa lacken från Born Pretty så jag klickade hem det här super fina i skogsgrönt #12 heter det!

Sneekpeak - New In: Make up store Leopard Palette Limited edition

Hej, jag hoppas att det är lika bra med er idag som med mig! Här kommer några sneekpeak bilder på mitt nytillskott i min sminksamling. Jag kunde verkligen inte hålla mig, så här får ni några snabba bilder tills ni får se några mer urförliga bilder och swatches på dessa. Make up store leopard palette Jungel Fever och Midnight Hour från deras ursnygga Safari kollektion har hittat hem till mig.
Rek.pris: 895:-/24g/st

EOTD: Cake By The Ocean

Produkter jag har använt i sminkningen:
 
Ansiktet
- Emite make up diamond heart base primer illuminating
- Lumene CC color correction cream "Light"
- Isadora velvet touch compact powder "Soft mist"
- Maybelline Fit Me Concealer "15 Fair"
- Makeup revolutionultra cream contour palette
- The Balm Mary-Lou Manizer aka "The Luminizer"
- Wet n wild ultimate brow kit "Ash brown"
- Elizabeth mott queen of the fill "Light/medium"
- Make up store blush "Gold fusion"
 
Ögonen
- Make up store microshadow "Muffin"
- Make up store eye pencil "Ocean Breeze"
- Make up store eye pencil "Green Card"
- Make up store eye pencil "Black"
- Benefit they're real! tinted lash primer
- Benefit roller lash mascara
 
Läpparna
- Make up store lipstick "Magic Spell"

Toni & Guy prep heat protection mist - Review

Toni & Guy prep heat protection mist
 
Produktens Beskrivning: Hjälper till att skydda mot skador och brutna strån orsakade av värmebaserad styling. Inför värmebaserad styling, spraya jämnt över handdukstorkat hår och kamma igenom.Addera ytterligare mellan hårföning och plattång genom att spraya lätt över torrt hår.
 
Min kommentar: Ett värmeskydd som doftar otroligt gott, är drygt och det hjälper håret att stå emot värmen men ändå ge ett bra resultat efter färdig styling som håller länge. Den gör helt klart det den ska, har ett bra pris och den jag sträcker mig efter i första hand när jag ska använda värmeskydd!
 
Pris: 130:-
Volym: 150ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

New In: Forté Pharma Solar Expert

 Fått hem kosttillskottet Solar Expert som jag ska prova. Vi har ingen direkt sol här i norr i sommar men jag måste väll gå på tron om att den kommer snart så då kan jag förbereda mig innan.
Rek.pris: 149:-/28 tabletter

New In: Eco Konjac Sponge Natural Vit, Hjärtformad

Har fått hem en hjärtformad Konjac sponge. Det är en svamp för skonsam ansiktsrengöring och den består till 100% av naturliga och vegetabiliska fibrer. Har använt likvärdiga konjac svampar tidigare och verkligen gillat resultatet då den peelar ansiktet skonsamt och rengör på djupet utan att torka ut.
Rek.pris: 85:-/st

Make up store Microshadow Trio Diamond - Swatches

Här kommer dom efterlängtade swatch bilderna. Skuggorna är dödligt snygga och dom kommer vara perfekta i sommar till både vardag och fest. Den champagne färgade rosa som har ett otroligt fint skimmer, den matta vita och den djupa aubergine lila nyansen är bara så fina.
 
Rek. pris: 275:-/6g

NOTD: Silver Gradiant, My Summer Favorite

Det här är nog min favorit "design" på naglar just nu. Har nog aldrig gjort om naglarna på samma vis så ofta nån gång men det passar ju precis till allt och alldeles lagomt glammigt. Jag är så glad att mina naglar äntligen har börjat växa och blivit starka igen som dom brukar vara. Här har jag använt två tunna lager Depend, 2066 Silver Mist och ett lager Seche Vite Top Coat.

RedKen Diamond oil shatterproof shine Intens - Review

RedKen Diamond oil shatterproof shine Intens
Produktens Beskrivning: Skräddarsydd blandning av oljor berikar hårets olika lager för utökad styrka och en multidimensionell lyster. Speciellt anpassad för normalt till grovt hår.
 
Användning efter tvätt: 2-3 droppar i fuktigt hår med koncentration på mellanlängderna och topparna. Applicera två gånger vid behov. För en insensivkur använd före Shampoo: Applicera på torrt hår eller i hårbotten. Vänta 2-3 minuter och schamponera ordentligt. För fler vårdande tips och användning av den här läs på lyko.se.

 

Min kommentar: En vårdande olja som luktar gott och återfuktar ordentligt. Den är lätt i konsistensen och jag använder den mest som en intensivkiur i håret innan jag duschar eller till och med över natten så stråna får suga in allt som går. Användning vid torrt hår är lätt att överdosera men hjälpen är pipetten som är perfekt då man får en liten mängd. En riktigt bra hårolja som hjälper torrt och slitet hår med snygg flaska i glas som räcker länge.

 
Pris: 359:-
Volym: 100ml
Var: Lyko.se, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Rosenserien Carrot Oil Sweden ECO Beauty - Review

 
Rosenserien Carrot Oil Sweden ECO Beauty
Produktens Beskrivning: Rosenserien Carrot Oil är en exklusiv olja som ger huden näring och en fräsch lyster. Morotsoljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar och är rik på A- och E-vitamin. Absorberas snabbt av huden.

Morotsoljan används främst som ansiktsolja och passar alla hudtyper, speciellt känslig hud. Oljan är ett bra komplement till fuktkräm, speciellt vintertid då huden behöver lite extra vård.

Av tidningen Hälsa utsedd till vinnare av Guldäpplet 2012 inom kategorin "Naturlig hudvård". Med motiveringen: "En skön, len ansiktsolja som glider in i huder - ger fukt, näring och en fin lyster. Doftar förföriskt och passar bra som extra fuktgivare vintertid."

 
Min kommentar: Ansiktsoljor har jag lite svårt till i vanliga fall så har varit lite skeptiskt till den här då jag brukar få finnar av oljiga produkter. Jag började mina två första testveckor med att använda den här varje dag, en droppe i hela ansiktet och den hjälpte alla mina torra partier men fick igång min finninvsion på hakan ganska fort och dom ville inte ge med sig. Så jag hoppade tillslut över den här på mina känsliga delar (näsa och haka) och smörjde endast in resten av ansiktet. Dock använder jag den här i hela ansiktet varje gång jag peelat ansiktet och då har det fungerat kanon med bra återfuktining, behaglig känsla och den är lugnande för huden. Den passar bra under sminket då den snabbt går in i huden och ger en jätte fin lyster. Den kanske känns dyr till storleken men jag lovar er att den räcker hur länge som helst då man använder en droppe till hela ansiktet och hals. Den har även hjälpt mina spruckna nagelband i stresstider så även ett plus.
 
Pris: 289:-
Volym: 30ml
Var: Apotea.se, Life
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

New In: Body Tattoos from iDiwa

Jag har fått hem två ark med trendiga kropps tatueringar i guld, silver och vitt från iDiwa.se i lite olika mönster och former. Har sett många som använder sånna här fake tatueringar och det är riktigt snyggt en solig sommar dag, så det ska bli spännande att prova och speciellt att hitta ett tillfälle att ha dom! Ni ska få fler bilder.
Rek.pris: 49:-/st