Glossybox Juli 2016 "Travel On"

Hej, jag hoppas att det är bra med er alla idag! Här kommer ett lite sent inlägg med mina produkter från månadens Glossybox*. I det stora hela är jag faktiskt rätt nöjd, det var roliga och intressant produkter och många som jag aldrig skulle köpt själv men ändå vill testa och det är väll halva nöjet med Glossybox*. Hade högre förväntningar på spoiler produkten från Rodial som är en så dyr kajalpenna men den är ändå riktigt bra. Elizabeth Mott har varit aktiv i tidigare boxar och haft många bra produkter men sherbet cleansern var riktigt hemsk då den lämnade en riktigt fet hinna i hela ansiktet men tog iaf bort sminket bra. Nomnom ringarna är inte snygga men ger en super fin toffs! 
♥ - CEV Chic Élégant & Love, CEV Nail Vernis 49:-/5ml (Originalstorlek)
Det söta nagellacket med en sten på locket gör det kul att måla dina naglar. Trots att formulan är tunn så räcker det med ett lager. Med två lager får du glänsande och vackra naglar som håller i upp till sju dagar.
♥ - NomNom, Hair Rings 39:-/3pack (Originalstorlek)
Telefonsladdsliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret falla mer naturligt. Töjer den sig efter flitig användning så är det bara att lägga den i varmt vatten för att återfå sin ursprungliga form. Finns i flera härliga färger samt som diskret transparenta.
♥ - De Bruyere, After Sun Lotion Monoï 110:-/50ml (Originalstorlek)
Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig att packa med De Bruyere’s After Sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.
♥ - Rodial, Smokey Eye Pen 250:-/1,2g (Originalstorlek)
Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.
♥ - Elizabeth Mott, Sherbet Cleanser 250:-/100g (Originalstorlek)
Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när tar du bort dagens smink, skölj med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.
 
Blev ni nöjd med era boxar? Jag hoppas iaf det! ^^,
*Glossybox skickas ut en gång i månaden med 5 produkter för 139 sek.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»