Depend 378 - Swatches and Review

Namn: 378, Depend
Kollektion: Autumn 2013
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Nästa lacket från depends höst kollektion blir nummer 378, ett snyggt mörkare grå/brunt lack med fin glans. Täckningen är bra och man behöver ett lite tjockare lager eller två tunna för fin och full täckning. Formulan är lite rinnig men ändå ganska lätt att lacka på plats. Torktiden är riktigt bra och lacket blir glansigt även utan överlack.

Depend 377 - Swatches and Review

Namn: 377, Depend
Kollektion: Autumn 2013
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Nästa lacket från depends höst kollektion blir nummer 377, ett typiskt plommon lila lack med fin glans. Täckningen är bra och man behöver ett lite tjockare lager eller två tunna för fin och full täckning. Formulan är lite rinnig men ändå ganska lätt att lacka på plats. Torktiden är riktigt bra och lacket blir glansigt även utan överlack.

Depend 376 - Swatches and Review


Namn: 376, Depend
Kollektion: Autumn 2013
Typ av lack: Creme
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Första lacket från depends höst kollektion blir nummer 376, ett lite nertonat korall färgat lack med fin glans. Täckningen är bra och man behöver ett lite tjockare lager eller två tunna för fin och full täckning. Formulan är lite rinnig men ändå ganska lätt att lacka på plats. Torktiden är riktigt bra och lacket blir glansigt även utan överlack. Riktigt klädsamt och absolut en favorit i höst när man vill ha en passande höst färg på naglarna.

Depend Autumn Nail Polish 2013 - Flaskbilder

Det är 12st creme lack i jordnära färger i depends höstkollektion 2013. "Mättade dova höstfärger och pudriga pasteller i syren och nougat möter spännande kontraster i korall och petrol som lyser upp höstens naglar" -Depend. Tyvärr är minilacken odöpta som är lite tråkigt men har skrivit siffernamnet under varje bild.
 
Vilket lack är ni mest intresserade av att se?
# 376
# 377
# 378
# 379
# 380
# 381
# 382
# 383
# 384
# 385
# 386
# 387

Depend Autumn Nail Polish 2013

Ni som följer mig på facebook vet att jag för några dagar sendan (tydligen mycket försenat då det hade skickats ut i slutet av Juli..) fick hem ett fint paket som innehöll alla 12 minilack från Depends höstkollektion 2013. Dom finns tillgängliga i butik nu redan v.37 och lacken kostar 25 kronor styck. Alla ser jätte fina ut med ett tydligt höstig känsla i naturfärger som brunt, beige och blågrått samt en färgklick av corall och plommon lila. Ni ska få se tydliga flaskbilder i nästa inlägg innan jag börjar mina swatch dagar.
 
Vilket lack är ni mest intresserade av att se?
"Mättade dova höstfärger och pudriga pasteller i syren och nougat möter spännande kontraster i korall och petrol som lyser upp höstens naglar" -Depend

Tezzili's första men behövliga KÖPSTOPP! ^^,

Nu har jag infört mitt första köpstopp på nagellack på obestämd tid då jag får hemskickat en hel del som jag vill hinna med och jag har en drös av lacker som jag har haft stående hur länge som helst som jag inte ens har hunnit använda så känner att jag vill börja gå igenom det jag har och spara lite pengar tills vidare. Jag ska gå igenom minst 70% av mina lack innan jag häver mitt köpstop MEN det vet jag inte hur länge det kan ta.. Ska göra mitt bästa att hålla mina köpsug i schack här framöver, trots att jag vet att det är svårt med alla underbara lack som hela tiden kommer!!  
 
Jag har väldigt mycket nytt som jag inte haft tid att visa er heller, allt från pressutskick till egna inköp. Det kommer inom kort. Jag har även fått några önskningar på inlägg som jag har tänkt knåpa ihop till er snart.
 

Gradient Nail Art With Orlys 'Pretty-Ugly' & 'Sparkling Garbage'

Jag har använt mig av:
Orly Pretty-Ugly
Orly Sparkling Garbage

Orly Sparkling Garbage - Swatches and Review

Namn: Sparkling Garbage, Orly
Kollektion: Mash Up
Typ av lack: Holo Glitter
Lager som krävs för full täckning: 2-3 lager
Volym: 18ml
Pris: 135kr

Sista lack som jag fick hem ur Orlys kollektion Mash Up blir det super härligt grön, blå, gul glittriga lacket Sparkling Garbage. Det är fantastiskt glittrigt med en täckande formula men färgen är lite grå dassigt i vissa ljus. Det ger en fin holo effekt och ett gnistrande djup i solsken. En stor favorit!

Real Techniques 'Face Brush Starter Set' - Produktbilder

Nu har jag en hel del Real Techniques sminkpenslar och jag älskar dom! Riktigt fina penslar som ger ett bra resultat och vilken kvalié dom har!

Vichy Aqualia Thermal UV Creme - Review

 Vichy Aqualia Thermal UV Creme

Produktens Beskrivning: Vichy Aqualia Thermal UV är en stärkande och skyddande fuktkräm med SPF 15. Ger fukt i upp till 24 timmar och skyddar huden mot UVB- och UVA-strålar. Praktisk flaska med pump. Passar för normal/kombinerad hud och känslig hud.

 

Min kommentar: Ett lätt och mild fuktkräm som skyddar huden mot UVB- och UVA- strålar. Den återfuktar huden bra och jag använde den varje dag i Turkiet och upplevde den svalkande och hjälpa min nordiska hud från uttorkning utan att bli för tung och täppa till porerna. Förpackningen är i en smart och snygg pumpförpackning. Jag använder den som ansiktskräm men jag blandade dock ut den efter nån dag med en riktig SPF då jag som sagt var i Turkiets varma land. Här i Sverige använder jag den som den är när jag behöver lite extra fukt och vill ha SPF skydd. En riktigt härlig produkt som jag varmt rekommenderar. Dock tror jag att dom håller på att avveckla produkten från deras sortiment! Tror det går att få tag på de flesta apotek än så länge så passa på!

Pris: 199:-
Volym: 50ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Nail Art Whit Zoya Pixie Dust 'Godiva' & 'Dahlia'

Jag har använt mig av:
Zoya Pixie Dust Godiva
Zoya Pixie Dust Dahlia