Yves Rocher Guldskimrande Doftvatten - Swatches

Ett härligt doftvatten med guldskimmer som ger en väldigt fin lyster på nyckelben, bröstkorg och där man vill framhäva lite extra. Den doftar varmt av sommar och inte för mycket parfym.

Zoya Pixi Dust Collection - Flaskbilder

Chyna, Dahlia, Godiva, Vespa, Nyx, London
 
Idag fick jag hem ett paket med Zoyas kollektion Pixi Dust. Den innehåller sex stycken lack med gnistrigg sandfinish och kollektionen. Dom här så kallade sandlacken kan man använda precis som dom är och få en fin sandig yta som är knottrig eller så använder man överlack för att få till glansen och då syns allt glitter extra mycket.

Cow nail art tutorial


Microshadow Heaven, Voodoo Fever, Yaya, Parfait Amour Swatches

Fantastiska sommar skuggor från Make Up Store!
Den intensiva färgen är swatchade över Make Up Store High Tech Lighter ' Platina'

Depend 2062 Primrose - Swatches and Review


 Med ett lager överlack ↓
Namn: 2062 Primrose, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Näst ut från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det ljus lila Primrose. Jag blev riktigt förvånad när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt. Täckningen är kanon och på bilderna har jag ett lite tjockare lager. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen.

China Glaze - Hologlam Summer 2013

China glaze har nu i vår/sommar släppt en ny holo kollektion. Den heter Hologram och innehåller hela 12 holografiska lack. Dom har en mindre holografisk effekt än tex OMG!-kollektionen så man ska inte vänta sig för mycket regnbågar men dom ser väldigt fina ut ändå. Mina favoriter och som hamnar på önskelistan är When Stars CollideNot in This GalaxySci-Fly By och OMG a UFO. Ni hittar fina swatches på lacken HÄR.
Astro-hot, Get Outta My Space, Not in this galaxy och Infra-red
Cosmic Dust, Sci-Fly by, Strap on your Moonboots och Take a Trek
Don't be a Luna-tic, Galactic Gray, When stars collide och OMG a UFO
Bilder lånade av Honi

Depend 2061 Poppy - swatches and review

Med ett lager överlack ↓
Namn: 2061 Poppy, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Först ut från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det röda Poppy. Jag blev riktigt förvånad när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt. Täckningen är kanon och på bilderna har jag ett lite tjockare lager. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag, det blev något ljusare med överlacket på dock. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen.

Åker till Turkiet nu!

Nu åker jag till Side i Turkiet en vecka. Jag lämnar allt som har med internet att göra så jag kommer varken kunna svara på kommentarer eller mail fören jag är hemma igen för att njuta fullt ut. Jag har några olika blogginlägg färdiga så det kommer inte att stå stilla här ändå :) ni ska få se bilder från resan sen.
Puss och kram!

Vichy Aqualia Thermal UV + Vichy Idéalia Dagkräm

Snart åker jag till Turkiet och lagomt till det fick jag hem testprodukten Vichy Aqualia Thermal UV som skydder mot UV och innehåller sp 15 och återfuktar huden lite extra. Perfekt till sommaren och nu blir det testning.

ELF Cream Blush 'Heart Breaker' - Swatches

Krämiga men ändå väldigt lätt arbetade och man bygger lätt upp färgen till den effekt man vill ha.

Depend Rough Sparkle Collection, Spring 2013 - Flaskbilder

2061 Poppy, 2062 Primrose, 2063 Jade, 2064 Bluebell, 2065 Forget-Me-Not, 2066 Silver Mist
 
Idag fick jag hem ett pressutskick från depend med deras senaste kollektion Rough Sparkle. Den innehåller sex stycken lack med gnistrigg sandfinish och kollektionen finns endast i begränsad upplaga och släpps i butik under vecka 21-22. Dom här så kallade sandlacken kan man använda precis som dom är och få en fin sandig yta som är knottrig eller så använder man överlack för att få till glansen och då syns allt glitter extra mycket.
2061 Poppy, 2062 Primrose, 2063 Jade, 2064 Bluebell, 2065 Forget-Me-Not, 2066 Silver Mist
2061 Poppy
2062 Primrose
2063 Jade
2064 Bluebell
2065 Forget-Me-Not
2066 Silver Mist
Sandlack är det nya glitter lacket tycker jag! Dom blir fantastiskt glittriga med överlack men ändå är dom super enkla att ta bort med vanlig lackremover! Inga långa foliebehandlingar behövs för dessa fina glitter!

Clinique Chubby Stick Intense - Review

Clinique Chubby Stick Intense
Jag har nyanserna: 02 Chunlet Chili, 06 Roomiest Rose, 01 Curviest Caramel
Produktens Beskrivning: Fuktgivande läppvård som ger intensiv färg. Mjukgör och behandlar spruckna, nariga läppar och ger fukt både omgående och på sikt. Förbättrar fina, torra läpplinjer.

Min kommentar: De här är verkligen underbara. Nyanserna är fina och dom är lätta att bygga upp färgen på läpparna beroende på vilket resultat man vill ha. Dom återfuktar läpparna bra och gör dom jämnare och mjukare. Jag är dock lite besviken på hållbarheten på läpparna, de håller nån timme om man inte äter/dricker men hade väntat mig mer.

Pris: 215:-
Var: Clinique, Kicks, Åhlens
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

O.P.I - Couture De Minnie 2013

I juni kommer OPI släppa sin sommar kollektion som är i sammarbete med Disney's "Minnie Mouse" och heter Couture De Minnie. Den innehåller 4 lack och ett texturlack. Ni kan hitta swatches på dessa lack HÄR. Det är en härlig röd och rosa tonad kollektion med lite klassiska nyanser. Dom jag tycker är extra intressanta är Chic from ears to tail, Minnie Style och Magazine Cover Mouse. Ser ni någon ni blit extra intresserad av?
Chic from ears to tail, A Definite Moust-Have, Minnie Style, Innie Minnie Mighty Bow och Magazine Cover Mouse 

Yves Rocher Eyeliner Blå sol - Swatches

Den här har jag använt en del men aldrig visat men den är riktigt härlig både nyansen och att applicera!

Orly Mashup Summer 2013

orlys sommarkollektin är en riktigt härlig blandning av färger. Allt från ljus lila till coral orange. Skulle gärna ha alla i min ägo men favoriterna är Choreographed, Beautiful Disaster, Sparkling Garbage och Pretty Ugly.
 
Orlys nagellack har ett rekommenderat pris på 135 kr och finns att köpa hos Eleven, Nelly och Åhléns City. Mash Up Collection finns i butik inom kort..
Vad tycker ni om den här kollektionen? Någon favorit?

Oriflame Veryme Eye Crayon 'Black' - Swatches

En riktigt fin tjock sminkpenna med mycket glitter i som ni ser på bilden.

New Real Techniques 'Eyes Brush Starter Set'


Water Spotted Nail Art

Super söta naglar så här mot vår kanten :)

New Stuff From Make Up Store, Depend And Maybelline!

Make up store microshadow 'Parfait Amour', 'Yaya', 'Heaven' och 'Voodo Fever'.

Heart Leopard Nail Art


L'oreal Paris Nude Magique BB Cream SPF 15 - Review

L'OREAL PARIS Nude Magique BB Cream SPF 15
Produktens Beskrivning: En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt.
 
Min kommentar: Den har en häftig effekt måste jag erkänna och man ser att färgen blir olika beroende på hudens färg. Applicerar man den på armen blir den orange men i ansiktet blir den ljus och passar nästan min ljusa hy. Hållbarheten är väll inget att skryta om tycker jag men håller ett snyggt resultat i några timmar men långt ifrån hela dagen. Känslan är däremot bekväm och appliceringen bra (om man applicerar den direkt med en foundation pensel) annars blir det kornigt, lätt ojämnt och det blir lätt randigt efter fingrarna då den ändrar färgen snabbt när kapslarna tar i huden. Men många plus i kanten får den för att den mattar ner ordentligt. Kul att testa men inget jag kommer köpa igen då jag föredrar vanliga foundations tills jag möjligen hittar någon BB-kräm som jag inte kan leva utan men det får jag söka efter ett tag till.

Pris: 159:-
Volym: 30 ml
Var: Eleven.se, Åhlens, Lindex
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥