Isadora Eyephoria Eye Shadow 'Graphite Glam' - Swatches

Väl pigmenterad ögonskugga. Swatchningen är helt utan underlag, applicerad direkt på huden.

Depend Rough Sparkle Collection, Spring 2013 - A Summary

Depend kollektionen Rough Sparkle Swatches
2061 Poppy, 2062 Primrose, 2063 Jade, 2064 Bluebell, 2065 Forget-Me-Not, 2066 Silver Mist
 2061 Poppy
2062 Primrose
 2063 Jade
 2064 Bluebell
 2065 Forget-Me-Not
2066 Silver Mist
Namn: Rough Sparkle kollektion - Depend
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25kr

Här är hela kollektionen på Depends senaste nyhet Rough Sparkle. Den kommer i begränsad upplaga. Jag är helt överumplad hur bra dom här lacken var. Dom har snygg finish, torktiden var bra och täckningen var kanon. Hållbarheten var över förväntan även när man inte använde överlack. Sandlack är det nya glitter lacket tycker jag! Dom blir fantastiskt glittriga med överlack men ändå är dom super enkla att ta bort med vanlig lackremover! Inga långa foliebehandlingar behövs för dessa. Med överlack blir varje lack några nyanser mörkare så det är som två olika lack i ett. Favoriterna är det ljus blå 2065 Forget-Me-Not och det röda 2061 Poppy.
 

Sally Hansen Fast & Gentle Polish Remover - Pictures and Quick Review

Många tycker att det är svårt att få en lagom mängd när det är en stor öppning men jag har inte några problem med det. Flaskan är rätt stor så den blir lite tung i början men den är verkligen kanon bra. Den avlägsnar lacket (även glitterlack) väldigt fort och sen jag slutade använda depends dip in och började använda den här så har mina naglar slutat skiva sig och dom är inte torra längre så den är verkligen skonsam och jag är väldigt nöjd!

Zoya London - Swatches and Review

Med ett lager överlack ↓
Namn: London, Zoya
Kollektion: Pixi Dust
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 15ml
Pris: 149kr

Först ut från zoyas liquid sand kollektion Pixi Dust blev det ljus grå London. Formulan är lite rinnig men torktiden är snabb med fint resultat. Lackets sandstruktur är verkligen superhärlig och man kan bära lacket utan att känna att man fastnar i allt även då det är matt och knottrigt. Med överlack blir det nån nyans mörkare och gråare och glittret kommer fram mycket bättre. Gillar verkligen båda resultaten!

New in: Isadora Eye Shadow, Maybelline Mousse Foundation

Inhandlade lite nytt i lördags, det blev en av dom nya Eyephoria Eye Shadow i nyansen 'Graphite Glam' och en Quartet '63 Brown Patina - Smoke & Shimmer' från Isadora men även en ny matt mousse foundation från Maybelline.

New in: Balance Me Pure skin face wash, +

Fick hem mitt paket med två förpackningar av min favorit rengöring. Det är den enda som verkligen har fungerat klockrent på min blandhy så jag är verkligen imponerad. Fick även några andra mini produkter att testa.

Cute Pink Gradient Nail Art

Nu har jag precis hunnit gjort om mina naglar innan jag nu åker iväg mot Umeå för att sen invänta flyget som går 22.45. Det här blev i alla fall mina naglar inför veckan i Turkiet.
Jag har använt mig av:
China Glaze Fairy Dust
China Glaze Strawberry Fields
China Glaze Mom's Chiffon
OPI Bubble Bath

Turkiet Nästa »

Nu har jag fått min riktiga semester och då passar jag på att åka tillbaka till Turkiet igen :) Fantastiskt är bara förnamnet, hoppas på en till toppen resa. Det roliga är att jag är bättre på att blogga när jag är borta, än när jag är hemma så i veckan får ni inlägg varje dag. Jag tar med mig mobilen den här gången så följ mig på facebook för mer uppdateringar dom gånger jag hittar bra wifi. Sen åker jag till stugan en vecka jag kommer att vara borta i ca två veckor!

Leopard to (Nail Art Sunday)

Det är NailArt Sunday igen och då passar jag på att fixa naglarna. NailArt Sunday är något som Lela på bloggen Lelack.blogspot.se håller i och veckans tema är fritt så då fick det bli snabb leopard design!
 
Jag har använt mig av:
Ztiz - 3
China Glaze - White Cap
H&M - Black
China Glaze - Going My Way
China Glaze - I Herd That
Tandpetare

Depend 2064 Bluebell - Swatches and Review

 
Med ett lager överlack ↓
 
Namn: 2064 Bluebell, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Sista lacket från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det mörkblå/lila Bluebell. Jag blev riktigt förvånad även på det här lacket när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt även med detta. Täckningen är kanon och på bilderna har jag ett lite tjockare lager. Med överlack blev det ganska mycket mörkare. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen.

New in: Nail Repair and Nail Care

Nytt till min nagel rutin. Sally Hansen Fast & Gentle Polish Remover, Trind Nail Repair and OPI Diamond File.

Depend 2066 Silver Mist - Swatches and Review

Med ett lager överlack ↓
Namn: 2066 Silver Mist, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Näst ut från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det silvriga Silver Mist. Jag blev riktigt förvånad även på det här lacket när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt även med detta, silvriga nyansser brukar vara lite mer skira i basen. Täckningen är kanon och på bilderna har jag två lager. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag och det här har en riktigt fin folie effekt. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen både med och utan överlack.

L300 Bio Energy Perfect Lift - Produktbilder

Ja, nu när jag har varit borta så har jag fått en hel del saker att visa, testa och kanske skriva om :)
Så jag tänkte börja med att testa L300 Bio Energy 'Perfect Lift' serien. Den innehåller dagkräm, nattkräm, ansikts serum och ögonkräm.

Depend 2063 Jade (Grön Onsdag) - Swatches and Review


Med ett lager överlack ↓
Namn: 2063 Jade, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Det var ett tag sen jag var med nu men idag är det Karins gröna onsdag och då kan jag passa på att visa näst lack från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det blå/gröna Jade. Jag blev riktigt förvånad även på det här lacket när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt även med detta. Täckningen är kanon och på bilderna har jag ett tjockare lager och det täcker på en gång. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen men även super snyggt med överlack. Det blev en något mörkare nyans när jag applicerade överlacket.

Depend 2065 Forget-Me-Not (Blå Måndag) - Swatches and Review

Med ett lager överlack ↓
Namn: 2065 Forget-Me-Not, Depend
Kollektion: Rough Sparkle
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 5ml
Pris: 25 kr

Det var ett tag sen jag var med nu men idag är det Lindas blå måndag och då kan jag passa på att visa näst lack från depends nya liquid sand kollektion Rough Sparkle blev det ljus blå 2065 Forget-Me-Not från Depend. Jag blev riktigt förvånad även på det här lacket när jag började lacka hur enkelt och bra det blev direkt även med detta. Täckningen är kanon och på bilderna har jag två normala lager. Torktiden är riktigt bra och det blir ganska matt med gnistrande inslag. Riktigt klädsamt och jag älskar strukturen.

Side, Turkiet - Fotografier Del 1

Här kommer en liten del av bilderna sen turkiet resan. Saknar en massa bilder då jag fotograferade mycket med en annans kamera och jag har inte fått dom bilderna än. Vi bodde på ett jätte gulligt hotell som heter Leda Beach Hotel som ligger i Side, nära stranden och gamla stan och granne med turkiska ullared.