Gunmetal Make Up


Make Up Store Eye Pencil - Swatches

Väldigt bra ögonpennor men en besvikelse som inliner på vattenlinjen, endast Vanilla som håller sig bra!

My Summer 2013 So Far <3

Jag vet, det är över en månad kvar av sommaren är "över" men har fått så många fina bilder och trevliga stunder så kan ju visa varför jag har varit lite oaktiv här på bloggen. Min semester har varit fantastisk med utlandsresor, äventyr och fina promenader. Än är det mycket kvar av sommaren och roliga utekvällar väntar. Visar lite fina bilder över min sommar än så länge, samtliga bilder är fotograferade med min mobil och i sverige! Fler bilder från turkiet kanske kommer senare ^^,

Zoya Pixi Dust Nail Art

Var bara tvungen att se hur färgerna passade ihop och det blev riktigt snyggt. Speciellt sista med vit rand ^^,

Jane Iredale Absence Oil Control Primer - Produktbilder

Fick hem en intressant produkt från Jane Iredale. Absence Oil Control Primer är som det låter en primer som ska absorbera och förhindra att oljan ska tränga igenom sminket under dagen. Fick även med ett test på deras full täckande Mineral BB-cream Glow Time.

Orly Choreographed Chaos - Swatches and Review

Namn: Choreographed Chaos, Orly
Kollektion: Mash Up
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 18ml
Pris:135kr

Nästa lack som jag fick hem ur Orlys kollektion Mash Up blir det neonrosa Choreographed Chaos. Formulan är inte lika rinnig som det blå pretty-ugly och torktiden är snabb med fint resultat. Lacket är neon rosa med små babyrosa skimmerinslag. Det ger en fin lyster och ett gnistrande djup i solsken.

Orly Pretty-Ugly - Swatches and Review

Namn: Pretty-Ugly, Orly
Kollektion: Mash Up
Typ av lack: Shimmer
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 18ml
Pris:135kr

Det är Lindas blå måndag och då kan jag passa på att visa första lacket ur Orlys kollektion Mash Up, det ljus blå Pretty-Ugly. Formulan är lite rinnig men torktiden är snabb med fint resultat. Lacket är ljus blått med små turkosa skimmerinslag. Det ger en fin lyster och ett gnistrande djup i solsken.

Orly Mash Up. Choreographed Chaos, Pretty-Ugly, Sparkling Garbage - Flaskbilder

Under min semester (som ni har märkt av att jag inte bloggat särskilt mycket under.. Det ber jag verkligen om ursäkt över! Kommer bli bättre nu när jag är tillbaka i min vardag) har det kommit många paket med produkter och pressutskick som jag inte har hunnit gå igenom allt än men det kommer att visas ordentligt här på bloggen eftersom jag testar dom! Flera recensioner kommer också att komma upp på produkter jag har testat klart.
 
Men först ut ur min presshög hittade jag tre lack ur Orlys vår/sommar kollektion Mash Up. Blev lite efter sin tid nu men dom är helt klart värda att visa upp och ska bli spännande att swatcha dom.
Choreographed Chaos, Pretty-Ugly, Sparkling Garbage
Choreographed Chaos
Pretty-Ugly
Sparkling Garbage

Une Glimmer eyes shadow 'G16' - Swatches

Fina ögonskuggan Une Glimmer eyes shadow i färgen G16
Swatchningen är helt utan underlag, applicerad direkt på huden.

Zoya Nyx - Swatches and Review

Namn: Nyx, Zoya
Kollektion: Pixi Dust
Typ av lack: Liquid Sand
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 15ml
Pris:149kr

Näst ut från Zoya´s liquid sand kollektion Pixi Dust blev det ljusblå Nyx. Formulan är lite rinnig men torktiden är snabb med fint resultat. Lackets sandstruktur är verkligen superhärlig och man kan bära lacket utan att känna att man fastnar i allt även då det är matt och knottrigt. Med överlack blir det nån nyans mörkare och blåare och glittret kommer fram mycket bättre. Gillar verkligen båda resultaten!

Babor Ultra Performance Lip Colour - Swatches

Swatches på det guld bruna Babor Ultra Performance Lip Colour .

IsaDora Eyeshadow Quartet '63 Brown Patina - Smoke & Shimmer - swatches

Isadoras eyeshadow quartet '63 Brown Patina - Smoke & Shimmer.
Swatchningen är helt utan underlag, applicerad direkt på huden.