SukiFace Exfoliate Foaming Cleanser - Produktbilder

 SukiFace Exfoliate Foaming Cleanser som doftar fräscht härligt av citron.

L300 Bio Energy Perfect Lift Face Serum - Review

L300 Bio Energy Perfect Lift Face Serum

Produktens Beskrivning: Ett koncentrerat och aktivt ansiktsserum med lätt, behaglig konsistens, som omedelbart ger en lyftande och uppstramande effekt. Fina linjer slätas ut och huden blir mer motståndskraftig.

 

Min kommentar: Ett lätt och lyxigt serum som luktar milt och gott. Den är för torr hur men fungerade bra på min blandhy också. Den är väldigt utjämnadne och återfuktande och kan användas på hela ansiktet och hals eller som en effektiv punktbehandling under dag eller nattkrämen. Förpackningen är i glas och väldigt snygg men inte så praktiskt i badrummet igentligen. Men ett stort plus i kanten får den också för att den kommer i pumpförpackning. Jag använder den framförallt som punktbehandling när jag får torra partier för effektiv och snabb återfuktning och den fungerar verkligen super. Den här blev en favorit i badrumsskåpet direkt!

Pris: 199:-
Volym: 30ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

L300 Bio Energy Perfect Lift Night Cream - Review

L300 Bio Energy Perfect Lift Night Cream

Produktens Beskrivning: En lyxig, närande nattkräm som passar hud som har förlorat sin fasthet och spänst på grund av dagliga påfrestningar eller ålder. Nattcremen slätar ut fina linjer och återställer hudens mjukhet och fuktbalans så att huden känns elastisk och spänstig igen.

 

Min kommentar: En lätt och lyxig natt kräm som luktar milt och gott. Den är för torr hur men fungerade bra på min blandhy också. Den är utjämnadne och återfuktande. Förpackningen är i glas och väldigt snygg men varken praktisk att ha i badrummet om man tappar den eller så hygienisk. Föredrar produkter i pumpformat alla gånger. En riktigt bra nattkräm som är effektiv med återfuktningen under natten och jämnar ut. Sjunker in lagomt snabbt.

Pris: 199:-
Volym: 50ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

L300 Bio Energy Perfect Lift Day Cream - Review

L300 Bio Energy Perfect Lift Day Cream

Produktens Beskrivning: En lyxig dagcreme som snabbt går in i huden och lämnar den mjuk, slät och behagligt återfuktad hela dagen. Huden får direkt ett lyft och känns fastare, och på längre sikt förbättras hudens struktur och förmåga att behålla fukten, fina linjer slätas ut och en ungdomlig lyster kommer fram.

 

Min kommentar: En lyxig och lätt dagkräm som luktar milt och gott. Den är för torr hur men fungerade bra på min blandhy också. Den är utjämnadne och återfuktande. Förpackningen är i glas och väldigt snygg men varken praktisk att ha i badrummet om man tappar den eller så hygienisk. Föredrar pumpformat alla gånger. En riktigt bra dagkräm som gör sig effektiv under sminket och funkar lite som en primer då den sjunker in i huden fort och jämnar ut.

Pris: 199:-
Volym: 50ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

DermOrganic Hair Care

Fått hem lite ny och trevlig hårvård från märket DermOrganic. Jag har hört en hel del bra rykten om dessa så ska bli roligt att få testa och recensera dom själv. Dom doftar väldigt gott.

Babor Ultra Performance Lip Colour - Review

Babor Ultra Performance Lip Colour

Produktens Beskrivning: En innovativ ny formel med synlig utjämnande effekt. Den känns inte klibbig och lägger sig heller inte som en hinna på ytan. Mycket glans, sitter länge och har mycket färgpigment. Läppstiftet skyddar den sensitiva huden på läpparna från förorening samtidigt som det fungerar vårdande och återuppbyggande.

 

Min kommentar: Ett väldigt härligt läppstift som varken klibbar eller torkar ut på läpparna utan ger en skön återfuktning men känns väldigt ordinärt så priset är lite för högt. Jag fick mitt i en glossybox så färgen var väll inte direkt vad jag hade valt själv men det ger en snygg och diskret nudefärg med lite guldskimmer. Finns i flera nyanser.
 
Pris: 199:-
Volym: 4g
Var: Babor.co.uk
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥

JELLY PONG PONG Lip Blush 'Marshmallow Pink' - Swatches


Une Glimmer eyes shadow - Review

Une Glimmer Eyes Shadow

Produktens Beskrivning: En krämig, lätt, mineralberikad ögonskugga som ger dina ögon en subtil slöja av glimmer. Innehåller naturligt sheasmör som återfuktar, skyddar och ger näring till din hud och naturligt bivax som är mjukgörande. Finns i 4 fräscha nyanser: guld, silver, koppar och rosa!

 

Min kommentar: Jag har kopparnyansen G16. Det är en väldigt lätt ögonskugga som inte är meningen ska täcka utan bara ge en glittrig slöja. Den är krämig och om man använder den för sig själv så lägger den sig lätt i vecket om man använder för mycket produkt. Kan användas som en glittrig primer då pressad och lös ögonskugga fastnar väldigt bra. Jag tycker att det är en hyfsad ögonskugga med fin effekt och glitter men hållbarheten och kontistensen är inget WOW eller annorlunda. Se länk nedan för swatch bilder.
 
Pris: 119:-
Volym: 1,5 g
Var: Åhlens, eleven.se,
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥

L300 Bio Energy Perfect Lift Eye Cream - Review

 L300 Bio Energy Perfect Lift Eye Cream 

Produktens Beskrivning: En lyxig ögonkräm som vårdar den känsliga huden runt ögonen och slätar ut fina linjer. Huden får ett lyft och blir mer motståndskraftig mot omgivningens påfrestningar.

 

Min kommentar: En lyxig ögonkräm som luktar milt och gott och har en lite tjockare och bra konsistens. Den är väldigt utjämnande och återfuktande. Förpackningen är i glas och väldigt snygg men varken praktisk att ha i badrummet om man tappar den eller så hygienisk. Föredrar pump/tub format, alla gånger. Den känns skön och behaglig på ögonområdet och gör huden mer elastisk och slätar ut bra. Jag upplever att mina mörka ringar under ögonen minskar och torrheten håller sig borta.

Pris: 179:-
Volym: 15ml
Var: Apoteket
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

L300 Bio Energy Hydrate & Repair - Produktbilder

Nu när jag är klar med testen av L300 Bio Energy 'Perfect Lift' serien som jag ska recensera för ej inom kort så fick jag även hem deras L300 Bio Energy Hydrate & Repair dag och nattkräm som jag ska börja testa nu.

Yves Rocher Peau Parfaite Sublime Skin BB Cream 6 in 1 - Review

Yves Rocher Peau Parfaite Sublime Skin BB Cream 6 in 1
Produktens Beskrivning: En multifunktionell, lätt färgad dagcrème med 6 effekter för en perfekt hud.
Vår mest multifunktionella skönhetsprodukt, med hela 6 olika effekter för en perfekt hud! Den lätt färgade dagcrèmen innehåller mineralpigment som jämnar ut din hud och ger fin lyster, precis som en lätt foundation. Samtidigt jobbar den med att återfukta och släta ut hudytan. Sist men inte minst har crèmen berikats med vitt te i kombination med aphloiaextrakt för att skydda mot yttre påfrestningar. En riktig vardagsfavorit!

Min kommentar: Den är lite tjock i konsistensen och jag tycker att doften är lite för stark. Ingen direkt täckning men en fin och neutral färgad dagkräm som det ska vara. Den är lite svårblandad men när man väl får till den blir den riktigt fin och håller bra. Finns i två nyanser 'Light' och 'Medium'. Inget utöver det vanliga eller WOW känsla men en riktigt bra färgad dagkräm som ger ett neutralt utseende men något glansig så puder rekommenderas.

Pris: 199:-
Volym: 50ml
Var: Yves Rocher
Köpa Igen: Nej
Betyg: 3/5 ♥