My New Canon EOS 650D

Som jag skrev på Twitter igår så hämtade jag min nya kamera. Den här gången blev det ett snabbt byte då ni kanske minns att jag nyss köpte en Canon EOS 1100D men den blev jag inte riktigt nöjd med då jag tycker att min gamla Canon EOS 1000D var mycket bättre så den saknar jag ordentligt. Men nu har jag köpt mig en Canon EOS 650D och jag bara älskar den redan!  Den är verkligen super härlig, ger bra kvalité och den vrid bara skärmen är kanon med självporträtt och filmning! ;D

Bold & Bright Make Up


China Glaze - Cirque Du Soleil, Worlds Away 3d 2012


China Glaze - Cirque Du Soleil, Worlds Away 3d 2012
I December släpper China Glaze en ny kollektion i samarbete med Paramount Pictures och deras nya film Cirque Du Soleil Worlds away 3d. Kollektionen består av 12 lack, varav ett helt gäng är spännande glitterlack som jag tror kommer sälja som smör överallt.
 
För dom som är sugna finns lacken redan på eBay, Head2toe och Transdesign som är utländska sidor. Svenskt släppdatum har jag ingen information om. 
 Whirled Away, Get Carried Away och Igniting Love
 
It's a Trap-eze!, Surreal Appeal och Escaping Reality
 
Bend Over Backwards, Running in circles och Def Defying
 
Creative Fantasy, Hanging in the Balance och Water you waiting for
Bilder & Källa: Honi

New In From Eleven.se

Var just och hämtade ett paket på posten. Läpp och hårvård från Pure Coconut som jag blev intresserad av att testa och ett läppbalsam på burk och två mud tea tree ansikts masker. Ska bli spännande att prova.

Höst Mys Med Ljus

Underbat att sitta här på kvällen, i mörkret, vid datoro med ljus tända lite överallt i hemmet.

Eminem - Not Afraid


Höst Frost i Macro

När hösten är här och det blir kallare och kallare så är faktiskt morgonfrosten det bästa! Det är så otroligt vackert och har man även tur får man med lite sol, dock hade inte jag sån tur idag men hoppas på det snart!

Derma Nail conditioner

Fick hem en intressant produkt som jag har hört mycket bra om. Det är ingen 'quick fix' produkt utan man ska regelbundet (en droppe vid varje nagelband varje kväll) för att få starkare och finare naglar. Ska bli spännande om man ser nått resultat!

Tampons for Free

Fick hem mitt första paket från Tampons for free för nån vecka sen, mitt först paket fick ett nytt idag. Tänkte jag skulle göra ett inlägg om dom då jag tycker det är en enormt bra idé. Dom skickar hem en låda med tamponger på posten med olika reklam kampanjer som är relaterade till mens m.m.
 
Du kan anmäla dig HÄR. Det kan dröja en stund innan du får hem ditt första paket då det är många som vill vara med men inte alltid så att det finns tillräckligt med paket till alla. Men det är riktigt bra och trevliga och fina askar med många intressanta tips och råd.


Twilight Breaking Dawn Part 2 "Inside Look"

Jag kan inte beskriva hur taggad jag är på att se sista delen av Twilight! Se klipper här under :)
Jag får rysningar när jag ser trailern då dom verkligen får fram känslan från böckerna! Ledsamt dock att det är slut efter denna!

Ny Kokosolje Kur

Nu har jag blivit trött på min långa rengörings rutin som inte ger mig det resultat som jag vill ha. Jag har blandhy men får inte direkt mycket finnar men däremot röda blemmor som ser ut som finnar innan dom slår ut. Till slut blir de jätte torra men de försvinner inte vad jag än gör. Har provat en hel drös med produkter, visst de funkar i viss grad men inte så att jag blir nöjd. Men då blev jag rekommenderad att lugna mig med rengöring och allt sånt så nu ska jag göra det.
 
Nu blir det endast rengöring på kvällen + mycket lite kokosolja i ansiktet + hals och på morgonen endast rengöring med ljummet vatten. Skulle vara så otroligt skönt om det här funkar och ekonomiskt.
Kokosolja finns att köpa på Ica och vanliga livsmedelsbutiker + life m.m. Billigt är det också!

Rocky in Action

Snön är borta för en stund och den fina hösten visade sig igen.
Då passade jag på att vara ute lite extra med kameran :)

China Glaze - Holiday Joy (Julen 2012)

Kollektionen består av 12 lack, varav 7 är glitterlack extravaganza, 2 är skimmerlack och resterande 3 är krämlack. Kollektionen släpps i USA i November och säkerligen ett par veckor efter här i Sverige om vi har tur.
 
Pizzazz, Glitter all the way och Glistening Snow
 
Angel Wings, Champagne Kisses och Pure Joy
 
Merry Berry, Winter Holly och Blue Bells Ring
 
Red Satin, Cranberry Splash och With Love
Bilder & Källa: Honi

Rockys Första Snömöte

Idag kom första snön och vi var såklart ute och busade. Första mötet med den kalla snön blev en glad överaskning för Rocky. Både gott och roligt, speciellt när man får springa fritt i parken.

Alessandro Pro White Original Nail Polish - Review

Alessandro Pro White Original Nail Polish
Produktens Beskrivning: En mirakelprodukt som, tack vare ett speciellt pigment, neutraliserar missfärgningar på nagelytan som kan uppstå från bland annat färgade nagelack eller efter en brun-utan-sol-applicering. Detta ger dem ett “glossigt” resultat och lacket appliceras enkelt på en rengjord nagel.

Min kommentar: Det här är ett lack som ska motverka missfärgningar och verka lite bleknande. Jag tycker att det fungerar superbra, jag brukar inte få missfärgningar men de brukar vara lite gula mitt på ibland men det försvinner faktiskt helt med ett lager av detta. Ni har sett för och efterbilder HÄR så ni kan ju se med egna ögon hur bra det funkar. Jag tyker även att de har en blekande effekt då man får väldigt fina och rena naglar när man avlägsnar lacket. Synd att den är så svår att få tag på då det inte verkar som att det finns någon återförsäljare i Sverige än dock så kan man hitta den på ebay också!

Pris: 119:-
Volym: 10 ml
Var: Alessandro Shop
Köpa Igen: Ja
Betyg: 4/5 ♥

New In, Fit Me Make Up


Var och köpte lite nytt som håller på att ta slut men som jag verkligen gillar och tycker är värt att köpa direkt igen.
Dock måste jag gå och byta pudret imorgon då jag köpte fel nyans, vill ha 115 inte 120 :)

Corset Nails Tutorials

Har länge velat göra en sån här design men det har bara inte blivit av.
Ska försöka göra designen innom den närmaste tiden iaf. ^^,

NOTD: Gradient Nail Art

En grymt fin kombination blev det här men svårfångad på bild måste jag säga. Faktiskt mycket snyggare IRL.
Jag har använt mig av:
China glaze - For Audrey
China glaze - Foie Gras
Nubar - Caramello
China glaze - Fairy Dust
En vanlig disksvamp

Scratch Nails No Soft Nails

Scratch Nails No Soft Nails
Produktens Beskrivning: No Soft Nail är ett vårdande, nagelstärkande nagellack från Scratch Nails, för behandling av mjuka, böjliga naglar som lätt skivar sig och splittras. No Soft Nail förstärker nageln och ökar tåligheten. Nagellacket kan användas ensamt, eller ingå i manikyren som underlack eller över färgat lack som överlack. Rosa transparent nagellack, framställt utan formaldehyd, toluen, DBP och kamfer.
 

Aktiva ingredienser:
Acetyl methionin - hjälper nageln att skapa keratin,
naturliga aldehyder - citrus, bidrar till att härda keratinet.

 

Min kommentar: Fint vårdande lack som verkligen har stärkt mina naglar och gjort de starka och hårda. Men skulle önska att de blev hårda men flexibla så att de inte går av om man råkar stöta lite för hårt i nått så de är inte mina opptimala produkter men de funkar superbra oh jag är nöjd. Den mattas även ner lite vid applicering så den ger ett snyggt naturigt resultat om man endast använder denna produkt.

Pris: 140:-
Volym:  12ml
Var: Åhléns, lindex
Köpa Igen: Ja
Betyg: 4/5

Isadora Second Nail 'Pink' - swatches and review

Namn: 696 Second Nail 'Pink', Isadora
Kollektion: -
Typ av lack: Förstärkande
Lager som krävs för full täckning: 1-2 lager
Volym: 6ml
Pris: 79kr
Kanske inte riktigt är ett lack som man swatchar men jag tycker fraktiskt om det här lacket och det är riktigt bra. Den rosa nyansen ser jag dock inte så mycket av jämfört med den andra som är Beige. Men det är riktigt snyggt med 'nakna' naglar ibland också. Lacket håller bra och passar även som underlack.

China Glaze Deviantly Daring - swatches and review

Namn: Deviantly Daring, China Glaze
Kollektion: Bohemian Luster Chrome
Typ av lack: Duokrome
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 98kr

Sista lacket ur China Glaze Bohemian Luster Chrome kollektionen är Deviantly Daring, faktiskt min favorit. Men duokrom effekten är inte så stark i det här lacket. Man ser lite skiftningar i ljusblått, mörkblått och grönt så det är en snygg Aqua nyans. Det har en bra konsistens och fint att lacka med, täcker på ett lager men rekommenderar två för att få en jämn och fin yta

Scratch Nails No Dry Nails

Scratch Nails No Dry Nails
Produktens Beskrivning: Scratch Nails No Dry Nail är ett nagelvårdande nagellack för behandling av torra, hårda naglar som lätt spricker och går av. Nagellacket verkar återfuktande, det stärker och återbygger nagelns spänstighet. Nageln blir elastisk vilket motverkar sprickor och avbrutna naglar. No Dry Nail kan användas ensamt eller som underlack i din manikyr. Ljusblå/lila transparent nagellack, framställt utan formaldehyd, toluen, DBP och kamfer.
 

Aktiva ingredienser:
Vitamin A Palmitat - återfuktar och återställer nagelns spänstighet, aktiverar återskapandet av keratin i nageln,
Vitamin E Acetat och vitamin B5 Derivat - återfuktande,
vitamin C Derivat - antioxidant och
arganolja - stärkande, skyddar bindväven.

 

Min kommentar: Fint vårdande lack som verkligen har stärkt mina naglar och gjort de starka och hårda. Men skulle önska att de blev hårda men flexibla så att de inte går av om man råkar stöta lite för hårt i nått så de är inte mina opptimala produkter men de funkar superbra oh jag är nöjd. Den mattas även ner lite vid applicering så den ger ett snyggt naturigt resultat om man endast använder denna produkt.

Pris: 140:-
Volym:  12ml
Var: Åhléns, lindex
Köpa Igen: Ja
Betyg: 4/5

Neon Flower Nail Tutorial


R.I.P AHA-gelen från Gilda

Ni har nog redan sett på min twitter om den ledsamma händelsen med toaletten. Är verkligen ledsen i ögat.. min nya AHA gel från Gilda åkte ner i toan och försvann idag! :'( Borta för alltid så den kommer jag tyvärr inte ha någon chans att recensera för er då jag bara har prova den några få dagar. Verkade dock väldigt bra så det var jobbigt att inse att den var borta och att jag inte kunde prova den mer.
 
Men vill ni läsa mer om den så klicka här

Månadens Favoriter September

Månadens Favoriter September
♥ - Garnier pure 3 in 'Wash, Scrub & Mask'
Underbar rengöring med bra peeling korn och doftar friskt och är uppiggande. Skrubbar samtidigt händerna så det är ett plus.
♥ - Australian Bodycare Tea Tree Oil Facial Wash
Härlig ansikts rengöring som mjukgör och lugnar huden. Hjälper till att läka och minska finnar och porer.
♥ - Pure Coconut Smoothing Hair Serum
Kärlek till topparna. Kokos är en favorit och det hjälper verkligen mot mina torra toppar.
♥ - E.l.f mineral eyeshadow 'Elegant'
En engel färg men med ett snyggt skimmer. Elegant och väldigt bra för diskreta sminkningar men även lätt att mixa till.
♥ - Australian Bodycare Tea Tree Oil Spot Stick
Finns inget som fungerar så bra mot mina finnar som den här. Toppen bra!
♥ - E.l.f Lip Stain 'Pink petal'
Asså det här måste ju vara det bästa i läpp väg. Sitter perfekt hela dagen och om jag använder den som underlag till läppstift eller glans så när den färgen försvinner så sitter ändå färgen från denna kvar!
♥ - E.l.f Mineral Booster 'Shimmer'
Ett mjukt och fint puder som jag använder för att fixera min foundation med. Mattar ner och håller nästan hela dagen.

New In From Åhlens

Lite nytt jag köpte med mig hem. Det går åt många Dip in hos mig så jag har så många nya lack att swatcha så jag byter varje dag.

OPI - Skyfall 2012 (Bond)

Är lite sent ute men den här nyheten känner jag men bättre sent än aldrig. Det är en ny Bond film som kommer 2012 och heter Skyfall och OPI är inte sen med att göra ännu ett trevligt film samarbete. Det blir en kollektion på 12 härliga lack med inspiration från filmen med båda namn och färger. Förutom de 12 lackerna i kollektionen finns det ytterligare ett bonus lack, ett svindyrt lyxigt top-coat med 18 karats guld som fått det mycket passande namnet "The man with the golden gun". Den kommer att släppas lagomt till Bond universumets 50 års jubileum.
 
Lacken kostar 150 kr/st och topplacket med äkta guld går på hela 489 kr.
Pic
GoldenEye, The spy who loved me, Die another day och You only live twice.
 
Casino Royal, Skyfall, Tomorrow never dies och Moonraker. 
 
The Living Daylights, The world is not enough, Live and Let Die och On her majestys secret service.
Bilder lånade från Honi

AHA-gel från Gilda

En överraskning med posten kom idag, ett pressutskick från fina företaget Gilda med deras AHA Gel.
Det är ingen ny produkt i Gildas sortiment, utan en uppdatering av en redan existerande produkt som dom har gjort en ny snyggare förpackning och valt att inkludera ekologiska fruktsyror.
 

Så här står det om produkten: Lätt fuktighetsbevarande gel som har en avslappnande och vitaliserande verkan på huden. Formulerad med Argireline, en kraftfull peptid som har en muskelavslappnande effekt på huden vilket leder till en reducering av linjer och rynkor. Ekologiska fruktsyror ger en skonsam föryngring och lyfter fram lystern i huden. Marint algextrakt är rikt på mineraler och aminosyror som skyddar huden och låser in fukt. Mjukgörande ämnen från oliv samt ekologisk rapsolja mjukgör hudenoch behåller den smidig.

Gelen passar alla hudtyper och ska användas dag och natt. 40 ml kostar 749 kr.


Annemarie Börlind Orange Blossom

Fick hem ett prov från Annemarie Börlind med deras nya Orange Blossom Energizer .
C-vitaminrik apelsinolja som piggar upp huden inför höstmörkret.‏
Orange Blossom Energizer från Annemarie Börlind är en intensiv antioxidantkur med naturligt C-vitamin som ger nytt liv och energi åt trött, torr och solpåverkad hud. Tillsammans med andra antioxidanter som betakaroten från morötter och E-vitamin skyddas huden från för tidigt åldrande och får både fukt och näring. Dessutom ger den huden en fin lyster och ton som får solbrännan att glimra på sommarfesten och vara längre. Den ljuvliga doften kommer från apelsinblommor och produkten innehåller inga syntetiska tillsatser. För att få 1 liter apelsinextrakt går det åt 1000 kg ekologiska blodapelsiner från Sicilien.
 
Aktiva ingredienser och dess effekter:
Blodapelsin- och apelsinblomextrakt - ger naturlig C-vitamin och ny energi till huden, stimulerar kollagenproduktionen, ger fukt och smidighet.
Betakaroten - Pro-vitamin A som skyddar och ger fin ton till huden.
Jojobaolja - Ger näring och smidighet, utan att lämna en fet hinna.
Makadamianötolja - Gör huden mjuk och smidig.
Pro-vitamin B5, mjölksyraFuktfaktorer.
C-, E-, A, vitamin - Skyddar huden och förebygger rynkor.

Beautibox

Jag har fått hem en låda med prover att testa och recensera från nya webbshoppen Beauti,

Glossybox September 2012

Så har du beställt din prenumeration än? Och vad hoppas du hitta i boxen?
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,

♥ - COWSHED Cow Pat Moisturising Hand Creme - MIN RECENSION
Mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men mad högst seriösa, ekologiska ingredienser.
♥ - FIGS & ROUGE 100% Natural Organic Balm Full size - MIN RECENSION
Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga ingredienser som vårdar och mjukgör.
♥ - ANATOMICALS Dont Just Clean It Woman, Scrub It - MIN RECENSION
Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal skrubbar huden len.
♥ - BALANCE ME Pure Skin Face Wash - MIN RECENSION
En antioxidantrik, mild men effektiv ansiktsrengöring från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me, Innehåller essentiella oljor från grapefrukt och petitgrain.
♥ - BIOSILK Silk Therapy - MIN RECENSION
Innehåller 17 av hårets 19 aminosyror vilket återuppbygger skadade hårpartier och skapar en len och jämn håryta, förstärker hårets egen förmåga att förebygga slitage.
 
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,
♥ Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst som kostar 139 kr per box som du får hem i brevlådan en gång i månaden. Den innehåller fem utvalda skönhetsprodukter som med hjälp av din skönhetsprofil som du fyller i är anpassade efter dig. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.


Color Club Halo Hues 2012

 Nu släpper Color Club holografiska lacker i en hel kolle ktion! Ska bli himmla spännande att prova dessa om man hinner få tag i någon. Dom är dyrare än vanligt och kostar 10$ så blir nog bara en eller två till att börja med men jag älskar holo lack men har faktiskt inte så många än! LAcken säljs från och med 4 Oktober.
 Harp on it, Cloud Nine och Halo-graphic
Blue Heaven, Cherubic och Angel Kiss
Bilder lånade från Honi