Riktiga Parfymer

Riktig Parfym skickade hem lite små prover med deras parfymer. Dom är riktigt trevliga med roliga namn så det ska bli spännande att få prova ha på sig dessa och se hur långe de håller på huden. Någon som har testat eller hört talas om dom?
 
Min favorit blev direkt Orange Sanguine från Atelier Colognes – Frukosten i sommarsolen. Solmogna blodapelsiner, varm jord och pelargoner. Den känns uppiggande och passar alla tillfällen!
Dom säljer dekanter i olika storlekar på alla dofter vi har. En parfymdekant tillverkas genom att man tappar upp parfym från en större flaska till en mindre. Detta gör vi för att det är dumt att behöva köpa mer parfym än vad man kommer att göra av med. Dessutom, för samma peng som en helflaska kan man här kosta på sig en hel parfymgarderob med dekanter och därigenom få lite trevlig variation och ombyte, allt efter tycke och smak.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sigrun Olafsdottir                       | http://riktigparfym.se/ | 2012-12-04 | 10:54:55 |

Vad roligt att se våra dofter här :) Vi har ju utformat vår site att vara så informativ och trevlig som möjligt och beskriva hur de olika dofterna känns och inte bara räkna upp vad som finns i (även om vi gör det också). Nu har vi precis lagt upp ett gäng julklappstips och vi vi hjälper gärna till att svara på frågor samt välja ut parfymer!

//Sigrun (VD Riktig Parfym)

»
»
»