EcoTools Foundation Brush - review


EcoTools Bamboo Foundation Brush

Produktens Beskrivning: EcoTools Foundation Brush för en snygg och enkel applicering av din kräm eller flytande foundation. Borsten är gjord av finaste kvalité från syntetiskt fibermaterial - helt fritt från grymhet. Borstfästerna är gjorda utav återvunnen aluminium. Skaftet är av bambu för att det är naturligt hållbart och påverkar miljön väldigt lite. Längd: 16 cm

 

"Alla produkter från EcoTools är skapta med omtanke för djur, natur och miljö. När du köper en ekologisk och naturlig sminkborste eller annat sminktillbehör från EcoTools kan du göra det med ett lugnt sinne. Du vet då att allt är noga genomtänkt att påverka miljön så lite som möjligt."

 

Min kommentar: Penseln känns väldigt mjuk, följsamma och ger ett otroligt bra resultat. Fondationen blandas med lätthet in i huden och ger ett jämnt resultat så jag är super nöjd. Det är en bra borste som inte lossar hår och den känns väldigt bra i handen! Jag kommer nog att beställa fler penslar från EcoTools senare!

 

Jag blev intresserad av EcoTools för deras djur- och naturvänliga verktyg. Borstarna är av finaste kvalité från syntetiskt fibermaterial - helt fritt från grymhet! EcoTools donerar även 1% av försäljningen till miljö organisationer som arbetar för en sundare och mer hållbar miljö. Dessutom är inga av EcoTools produkter testade på djur!

 

Det finns många olika set och singel penslar som man behöver till Ansikte, Ögon & Ögonbryn

så varför inte göra ett ekologiskt val?

Pris: 99:-
Var: Brallis.se
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥
Vill du se fler bilder på penslarna klicka här
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)