Rosenseriens Ögongelé - Review


Rosenseriens Ögongelé
Produktens Beskrivning: En ögongelé som reducera fina linjer kring ögonen. Lätt sammandragande effekt och gör huden mjuk och len. Trollhasselbladen innehåller sammandragande ämnen, vilket gör att partiet runt ögonen får ett naturligt lyft. Kan även motverka mörka ringar.

Min kommentar: Blev snabbt en favorit då den känns härlig på ögonkonturerna och luktar fantastisk av rosor. Jag tycker att den har hjälp mig att få bort mina mörka ringar under ögonen rätt bra och den jämnar ut de små linjerna man har under ögonen och passar perfekt under sminket då den snabbt sjunker in i huden. Förpackningen är otroligt smart utformad och man får lätt ut den lilla mängd man behöver och den är hygieniskt! En ny ögon favorit!

Pris: 179:- /20ml
Var: Life, Hälsokraft, Bodystore m.m.
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥
Svanenmärkt - för hälsa och miljö!svanen_mini
Vill du se några bilder klicka här

OPI Aphrodite's Pink Nightie - swatches and review

Namn: Aphrodite's Pink Nightie - OPI
Kollektion: ?
Typ av lack: Skimmer
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 15ml
Pris: 150 kr

Ett härligt lack som har en fin färg som ser ut som finaste silke och det känns neutralt men ändå elegant. Dock är det lite svårt att få jämnt på naglarna utan ränder men IRL ser man inte "ränderna" lika bra som det ser ut på bilderna så dom är inte riktigt rättvisa. Men verkligen super snyggt är det.

MaMaybelline Dream Matte Mousse Foundation - Review

Maybelline Dream Matte Mousse Foundation
Produktens Beskrivning: Världens mest sålda foundation i krämig mousseform. Matt fulländning. Luftigt mjuk känsla. Revolutionerande formula som ger luftigt och perfekt matt resultat.

- Färgpigmenten ger överlägsen täckning
- Smälter in i huden och ger ett naturligt och jämnt resultat
- Finns i 6 nyanser

Användning: För att fullända hudens nyans, applicera först foundation längs ansiktets mitt. Använd bara en liten mängd foundation och massera in den ordentligt i huden. Lägg på ytterligare lager för att uppnå önskad täckning.

Min kommentar: Jag använder färgen 10 Ivory och den passar mig riktigt bra. Den krämiga mousseformen är super härlig att använda och den känns skön på huden. Det går att bygga på täckningen något och den smälter fint in i huden och resultatet blir matt, jämnt och naturligt. En verklig favorit foundation som man kan applicera både med händerna eller pensel för bra resultat. Burken ser så otroligt liten ut så jag tänkte att den kommer ta slut på en gång men man behöver verkligen så lite varje gång så den är väldigt dryg. Älskar den här foundationen då den verkligen passar min hud perfekt! Men för er som vill ha bra täckning så rekommenderar jag den inte då den inte är så bra på ojämnheter så som blemmor och finnar, dock tar den bort alla röda områden.

Pris: 139:-
Var: Kicks, Åhlens, H&M m.m.
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥

EOTD: Pink Love Passion



 

Produkter jag har använt i sminkningen:

Ansiktet
- Maybelline Dream Matte Mousse Foundation "10 Ivory"
- Garnier Roll-on Anti-dark eye
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Elf High Defination Powder

Ögonen
- Too Faced Shadow Insurance
- Unique Eyebrow Pen"
- Elf 83 Piece Essential Makeup Collection
- NYX Slim Eye Pencil "Black"
- Maybelline The Colossal Volum Express Mascara

Läpparna
- Hawaiian Tropic Lip Gloss "Mango Papaya Spf 25"

LOTD: Hawaiian Tropic Mango



Hawaiian Tropic Lip Gloss Mango Papaya Spf 25

Rosenseriens Lermask - Review


Rosenseriens Lermask
Produktens Beskrivning: Exklusiv djuprengörande mask med rosa lera. Masken är avslappnande, mjukgörande och balanserande på huden. Leran innehåller en naturlig mineralblandning som förbättrar hudens kondition och kan stimulera cellförnyelsen.  Normalt att det ”pirrar”, känns lite i huden första minuterna lermasken efter applicering.

Min kommentar: Den är röd och väldigt färg pigmenterad så den röda tonen sätter sig direkt i hyn så den är kanske lite svår att tvätta bort. Jag älskar doften av rosor och upplever den väldigt avslappnande och jag använder den när jag ligger i badet eller bara vill ha lite extra lugn innan jag ska gå i säng. Färgen är som sagt lite svår att tvätta bort från ansiktet och kan upplevas lite som att de röda pigmenten är kvar efteråt men det försvinner när ansiktskrämen kommer på. Den är lös i konsistensen och man får inte glömma att skaka om förpackningen då den blir väldigt vattning men man applicerar den ganska lätt i ansiktet men hade gärna haft den lite tjockare för lättare applicering. Resultatet känns mjukt och rent och den är väldigt behaglig. Jag känner inget pirr men värme i början som sen försvinner. Förpackningen är på 30ml är lite liten tycker jag så hade gärna sett en större förpackning! Super produkt men med några priser men den gör sitt jobb med huden.

Pris: 194:- /30ml
Var: Life, Hälsokraft, Bodystore m.m.
Köpa Igen: Ja
Betyg: 3½/5 ♥
Svanenmärkt - för hälsa och miljö!svanen_mini

Rosenseriens Vitaminkur - Review


Rosenseriens Vitaminkur
Produktens Beskrivning: Snabbt återuppbyggande vitaminkur. Tillför näring och vitaminer, samt bygger upp och återställer hudens naturliga vitalitet.

Passar alla hudtyper.

- Används som nattkräm cirka 2 gånger per vecka och när huden är i behov av extra vård.
- Används vid behov varje natt.

 

Kan även användas som en fuktgivande, lugnande ansiktsmask:
- Appliceras då på väl rengjord hud, låt verka ca 15 min och torka därefter bort det som huden inte absorberat. Skölj inte med vatten.

 

Min kommentar: Jag har hört många säga att doften av ros är alldeles för stark så jag tror dom har gjort om den då det står "ny doft" på locket. Nu luktar den helt enkelt härligt av ros i lagom mängd. Så alla som har varit för känslig mot själva doften borde absolut prova den igen. Det är en lite tjockare kräm om man jämför med deras fuktgelé som jag skrev om HÄR. Den känns även lite tjock på huden när man lägger sig på kvällen men huden blir verkligen super mjuk, len och får en fin frisk lyster. En superprodukt för alla hudtyper som behöver extra näring och fukt och jag har inte fått en enda finne (som jag brukar när det är en fetare produkt) så det är bara ännu bättre. Förpackningen är som de andra, smarta och hygieniska och ett pump räcker för hela ansiktet och hals så den är väldigt dryg.

Pris: 275:- /50ml
Var: Life, Hälsokraft, Bodystore m.m.
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥
Vill du se några bilder klicka här

NOTD: Nail Marbling

Blev en enkel men stilren nail marbling idag.

Sorry Bad Update


Ni får ursäkta min lite sämmre uppdatering. Vet att ni är vana med typ fyra nya inlägg om dagen men jag jobbar en massa och har så fullt upp och sen sover jag resten av tiden. Det känns iaf det men lite mer aktiv ska jag bli än vad jag har varit de senaste veckorn det kan jag lova. Nu när snön har börjat tina bort (ja vi har fortfarande snö kvar) och solen är uppe längre så känner jag mig mycket piggare och gladare så det är super skönt.

Är det något speciellt som ni saknar med min blogg? Jag vet att ni som har följt mig länge funderar var alla mina personliga inlägg och bilder tagit vägen då det är en ren skönhetsblogg just nu, men sanningen att säga har jag inte haft någon inspiration och ork att gå ut och runt för att fota nått förutom mina skönhetsbilder som naglar och smink. Men det beror även på att min bildhårdisk pajjade för några månader sen så som det ser ut nu så försvann alla mina tusentals bilder då jag inte hade någon backup. Hade precis köpt en för att flytta över de bilder jag verklign ville spara ifall det skulle hända nått men det hann jag ju inte så är lite olyklig nu ska ni veta.. Men jag har lämnat in hårddisken så jag hoppas verkligen att bilderna går att rädda. Håller tummarna! Men säg väldigt gärna till om ni saknar nått, någon kategori eller om ni vill att jag ska ändra nått :) Vill ju alltid utvecklas och ibland behövs några bra ideer så jag ber er ;)

Rosenseriens Fuktgelé - review


Rosenseriens Fuktgelé normal och fet hud
Produktens Beskrivning: Närande, lätt gelé som snabbt absorberas av huden. Rik på C-vitamin och aktiva örtextrakt som har välgörande effekt på fet hud.  Kan reglera hög talgkörtelproduktion. Innehåller inte fett, bra för hud som lätt blir blank.

Min kommentar: Jag har hört många säga att doften av ros är alldeles för stark så jag tror dom har gjort om den då det står "ny doft" på locket. Nu luktar den helt enkelt fantastisk av ros i lagom mängd. Så alla som har varit för känslig mot själva doften borde absolut prova den igen. Jag tycker att den här gelén är superhärlig och sjunker snabbt in i huden. Den är dryg och jag älskar förpackningen då den är hygieniskt och ett pump räcker till hela ansiktet och hals. Jag har inte haft några finnar på väldigt länge och den här har verkligen hjälpt mig. Den fungerar superbra med mina andra rengörings produkter (Sebo Specific) från yves rocher så det glädjer mig att man inte behöver en hel serie för att produkterna ska fungera.

Pris: 229:- /50ml
Var: Life, Hälsokraft, Bodystore m.m.
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥
Vill du se några bilder klicka här

Vintage Minnie Mouse by OPI

Pic
Pic
I’m All Ears, Nothin’ Mousie ’bout it, If You Moust You Moust oct The Color of Minnie.

Det här ser ut som en väldigt söt kollektion som kommer att säljas snart. Vet dock inte riktigt när den släpps men ska försöka ta reda på det. Rött är ju en nyans som det alltid finns tusen nyanser i och dessa ser ganska vanliga ut men jag har faktiskt inte så många röda lacker så dessa kan mycket möjligt komma i min samling så småningom!

Buzzador - Nivea Roll-On



I fredags fick jag ett paket från Buzzador och hämtade just ut det och ett paket från eleven, men det får ni se en annan dag. Buzzador paketet innehöll en fullstor Nivea Pure & Sensitive och tio mindre prova på, super söta. De är ju helt oparfymerade så de doftar inget vilket jag inte är så mkt för då jag vill ha doft. Men det ska bli spännande att få prova och ni ska få en recension när jag har provat de här några dagar och fått se hur de fungerar ^^,

Är du en BUZZADOR än? Och vad hoppas du få prova?
Vill ni också prova på spännande nyheterna gratis så klicka på den här länken och läs mer ^^,
Pure & Sensitive är en antiperspirant roll-on från NIVEA helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsmedel. Den är berikad med lugnande och antiinflammatoriska kamomillextrakt, samt återfuktande avokadoolja. Pure & Sensitive roll-on ger dig ett effektivt 48 timmars antiperspriant skydd utan att irritera huden.

Vill du bli en Buzzador?! Klicka och registrera er här: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Tezzili

EOTD: Smokey Eye

Produkter jag har använt i sminkningen:

Ansiktet
- Maybelline Dream Matte Mousse Foundation "10 Ivory"
- Garnier Roll-on Anti-dark eye
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Elf High Defination Powder
- Isadora perfect Powder Rouge "16 cinnamon"

Ögonen
- Too Faced Shadow Insurance
- Elf eyebrow kit "Light"
- NYX Smokey Look Kit
- NYX Slim Eye Pencil "Black"
- Maybelline The Colossal Volum Express Mascara

Läpparna
- The Body Shop "Chocomania Lip Butter"

fastnade inte på nån bra helhets bild och har lite bråttom ^^,

Yves Rocher Ansiktsmask med granatäpple - review


Yves Rocher Ansiktsmask med granatäpple från spanien
Produktens Beskrivning: Lystergivande ansiktsmask med granatäpple från Spanien. En härlig mask som ger lyster på tre minuter. Strålande fräsch lyster på bara tre minuter! Denna uppfriskande mask är en ren njutning att använda, tack vare dess läckra, krämiga konsistens och doften av saftigt granatäpple. Använd masken en till två gånger i veckan för att väcka ny lyster i din hud. Testad under kontroll av hudläkare. pH-neutral för huden.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: extrakt från granatäpple från Spanien, trollhasselvatten, vegetabiliskt glycerin.

Min kommentar: En super härlig gelémask som ger huden rikligt med ny lyster utan att göra ansiktet för glansigt efteråt. Huden blir mjuk och len och masken doftar helt underbart och känns fräsch och uppfriskande.

Pris: 79:-
Var: Yves Rocher
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

Burgundy & White Nail Art

Burgundy & White Elegant Marble Nail Art

ButterCup Make-up


Schwarzkopf Gliss Daily oil elixir - review


Schwarzkopf Gliss Daily oil elixir
Produktens Beskrivning: Hårolja är den perfekta lösningen för hår i behov av mer glans och vård. Olja kan göra underverk, men tidigare har en nackdel varit att olja tyngt ner håret, speciellt tunt nordiskt hår. Stor utveckling har skett inom området och tack vare nya högteknologiska formuleringar har hårolja blivit lättare och kan även användas i tunt, fint hår.

Gliss Daily Oil Elixir kan användas på tre olika sätt:
♥ Före tvätt för intensivvård – Använd rikligt med hårolja i hela håret
♥ Efter tvätt som näringsrik behandling – Använd en mindre mängd som du fördelar i
hårets längder och toppar
♥ Efter styling för strålande glans – Applicera oljan på dina handflator och
massera lätt in i hårets yttre delar samt topparna, lämna hårets rötter
obehandlade.


Min kommentar: Den här väldoftande och följsamma oljan som förvandlar håret till ett mjukt fint hårsvall. Den reparerar och ger håret en strålande lyster och glans med en enda pumpning, så produkten är ganska dryg i den mindre flaskan på 75ml. Konsistensen är ganska trögflytande men det syns inte på håret då det varken blir nedtyngt eller fett. Det reder ut tovor bra och gör håret mjukt och följsamt. Efter regelbunden användning så känns det som om man kommer direkt från frisören när man använder den och man ser stor skillnad på mina toppar. Måste även hylla designen lite extra för att den är gjord med pumphuvud, ett enkelt sätt att få ut precis rätt mängd, inget kladd och inget spill. Verkligen prisvärd!

Pris: 79:-
Var: kommer säljas i de flesta butiker och på nätet.
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥
Vill du se några bilder klicka här

E.L.F - eye lips face

E.l.f står alltså för eyeslipsface.se. En hemsida lik de flesta där man kan beställa hem smink. Priserna däremot är EXTREMT låga. De flesta produkterna kostar bara 16 kr. Varför det är så billigt på e.l.f är för att du endast betalar för själva sminket, de har alltså inte alls satsat på flashiga förpackningar eller reklam. Alla produkterna har blivit noggrant granskade och följer Europas regler. De har därmed inte heller testats på djur. Sminket fraktas hem till din brevlåda från England. Trots detta går frakten ändå bara på 40 kr vilket, enligt mig, inte är mycket alls. Dom har nästan alltid något erbjudande om fri frakt, % avdrag eller gåvor så jag rekommenderar att man följer deras nyhetsbrev och facebook sida. Du betalar med kort direkt med din beställning och kan alltså inte välja faktura. Det är en väldigt omtalad sida så jag känner iaf att jag kan lita på dom! Supporten är väldigt vänliga och lätta att ha att göra med om man har några frågor, problem eller liknande! När man har beställt ett paket så kommer det inom 1-2 veckor så det tycker jag är helt okej frakttid.

Jag har beställt flera gånger så jag har en hel del ur deras sortiment men det är för att deras smink håller verkligen bra kvalité på det mesta och jag älskar det! Billigt, bra och har det mesta i sminkväg! När man beställer så beställer man oftast ganska mycket på en gång så därför har det varit mycket recensioner m.m. från ELF här på min blogg ^^,

Läs mer om vad jag tycker om produkterna i recensioner här!

Besök även deras svenska facebook sida för mer nyheter och bra info om erbjudanden. Ni hittar deras webshop här


Blouse Nail Art


OPI The Spiderman 2012 Colle..

OPI The Spiderman Collection
Pic
OPI gör ett samarbete med skaparna av Spider-man. Den kommer att säljas lagom till att den nya filmen The Amazing Spider-Man som går upp på biograferna i sommar. Jag ser verkligen fram emot denna kollektion.
Speciellt Your Web or Mine? och Just Spotted the Lizard kommer att hamna i min samling!

6 nya härliga färger och ett shatterlack får vi njuta av, nämligen följande:
  • Your Web or Mine?
  • Into the Night
  • Call Me Gwen-ever
  • Just Spotted the Lizard
  • My Boyfriend Scales Walls
  • Number One Nemesis
  • Shatter the Scales
  • Green Shatter
Kollektionen släpps i maj 2012.
Pic

Cover All mix på kicks

Jag måste bara tipsa om ännu ett bra erbjudande. Den här gången har Kicks 30% rabatt på Make Up Stores cover all mix concealer för alla medlemmar. Nu kostar den alltså 192,50:- istället för 275:-.
Ett riktigt kap så jag beställde genast en ny då min snart är slut.
Du hittar den direkt här

"Cover All Mix, Make Up Stores storsäljare är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka men Cover all Mix fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcka, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Vitamin E binder även fukt och skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc. Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som highlighter under exempelvis ögonbrynet. Applicera med en syntetpensel för att få ett så tunt och fint resultat som möjligt. För att få en tunnare konsistens kan du även blanda Cover all Mix med Blend & Fix, Skin Serum eller foundation."

Vill du läsa mer om vad Concealer är för nått så klicka här.

Yves Rocher Duschgelé Granatäpple - review


Yves Rocher Duschgelé Granatäpple från spanien
Produktens Beskrivning: Uppfriskande duschgelé med granatäpple från Spanien. Väck både kropp och sinne med saftigt, smakrikt granatäpple från Spanien. Denna syrligt fräscha duschgelé ger dig ny energi samtidigt som det fylliga skummet rengör din hud mjukt och milt.

Produktens +
- Produktens formula innehåller mer än 90% ingredienser med naturligt ursprung.
- pH-neutral för huden
- Lätt nedbrytbar formula
- Återvinningsbar flaska, tänk på att källsortera

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: extrakt från granatäpple från Spanien, ekologisk aloe vera-gel, vegetabiliskt glycerin, vegetabilisk tvättbas.

Min kommentar: En väldoftande duschgelé som gör huden mjuk och ger lyster till huden. Doften sitter kvar även efter duschen och den känns riktigt fräsch och uppfriskande men den hade gärna fått ha mer doft i sig ändå.

Pris: 44:-
Var: Yves Rocher
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Macadamia Natural Oil


Macadamia Natural Oil Travel Kit
Jag måste bara få tips er alla som inte har hunnit testa Macadamia Natural Oils produkter. Eleven.se har nu stor rea på Macadamia Natural Oils "prova på" travel Kit. Det kostar endast 195kr istället för 349kr. Jag har faktiskt bara testat deras hårinpackning men länge varit sugen på att prova fler av deras produkter då jag verkligen älskar den.
Så nu har jag precis beställt ett sånt här kitt och det ska bli super spännande!

Ni hittar prova på kittet här

"Detta kit innehåller 5 prova-på produkter från Macadamia Natural Oil. Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost". Ditt hår kommer att stråla av välmående!

Detta reseset innehåller:

China Glaze Hunger Game

Idag kom den nyaste China Glaze kollektionen, The Hunger Game i min brevlåda och vilken fantastisk kollektion. Jag är superglad och det är en härlig blandning av jordnära och bra grundfärger.

Ni kan läsa mer om kollektionen här!


Electrify, Mahogany Magic, Harvest Moon, Stone Cold, Smoke and Ashes, Agro

Dress Me Up, Fast Track, Foie Gras, Hook and Line, Riveting, Luxe and Lush





Swatches kommer så snart jag har tid! Men alla är fantastiska!

NOTD: Fransk Manikyr


NYX Jumbo Eyepencil - review

Produktens Beskrivning: Nyx Jumbo Eye Pencil är en blandning av två världar. En ögonskugga och eyeliner i ett. Pennan är större än en vanlig eyeliner och mer krämig vilket ger den intensiv färg och är lätt att blanda. Den glider lätt över ögonlocket och håller hela dagen.

Min kommentar: Dessa fina pennor finns i 28 olika färger. De är väl pigmenterade och håller dagen lång. Jag brukar använda en primer under och sen ett lager med dessa pennor för att skapa den perfekta basen för ögon make-up, men de går utmärkt att ha som dom är. De är lagomt krämiga och glider enkelt på ögonlocket men fungerar även riktigt bra på vattenlinjen för starkt och långvarigt resultat. En riktig super produkt med många användnings områden.

Pris: 95:-
Var: Nelly, Cherryculture, Beautyplanet
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

Cute Lace Nail Art


Produkter från Rosenserien

Jag har ju inte hunnit visa er vad jag fick hem för ett tag sen. Det är väll snart 2 veckor nu som jag har använt dessa men iaf. Jag fick några prover från den fina rosenserien och dessa produkter har jag nu använt ett tag så recensioner kommer inom kort!

Ögongelé, Vitaminkur, Fuktgelé och lermask.

UPDATE för mina länkar till recenstionerna om dessa produkter:
- Rosenseriens Ögongelé
- Rosenseriens Fuktgelé
- Rosenseriens Vitaminkur
- Rosenseriens Lermask

Smink från Yves Rocher


♥ - Ultra Volume Mascara Sexy Pulp
♥ - Duo Ögonskugga "Lilja och Svart tulpan"
♥ - Läppbalsam "hallon"
Vill ni se resten av beställningen klicka här.

Nytt från Yves Rocher

När man får en fantastisk parfym från Yves Rocher så måste man ju bara beställa lite ^^,
Jag beställde några rengörings produkter och passade på att beställa den nya Sexy Pulp mascaran.

♥ - Duschgelé med granatäpple från spanien - MIN RECENSION
♥ - Ansiktsmask med granatäpple från spanien - MIN RECENSION
♥ - Ultra Volume Mascara Sexy Pulp
♥ - Peelande rengöringsmousse
♥ - Rengöringscrème
♥ - Duo Ögonskugga "Lilja och Svart tulpan"
♥ - Botanical Expertise Stärkande kroppsbalsam
♥ - Läppbalsam "hallon"
♥ - Comme une Évidence - MIN RECENSION

Shabby Chic Floral Nails

Shabby Chic Floral Spring Nail Art Tutorial

Butterfly Nail Art


NYX produkter

Fick hem lite prover från NYX och det var en Dolly Eye mascara och ett mega shine lipgloss i färgen Juicy red.
Fick hem det här paketet för några dagar sen och ni kan läsa min recension om läppglanset här.

Brush Cleaning Day

Idag har jag tagit tag i den viktiga rengöringen av penslar. Jag har tvättat några av mina penslar och borstar idag och nedan får ni några bra tips på hur man kan gå tillväga. Jag brukar även rengöra min svinhårsborste med både handsprit och den dagliga rengöring med E.l.f Daily Brush Cleaner. Kanske inte är allt för bra för trähandtaget men känns mycket bättre att använda den när man vet att den är helt ren då den kan bli väldigt fet och kännas ohygieniskt.

Jag har skrivit det förr men tar det igen ^^,
Tänk på att det är väldigt viktigt att tvätta sina sminkpenslar då det bildas väldigt mycket bakterier som eftersom överförs ner i ditt smink och sen på din hud. Här kommer en liten snabb guide på hur du ska gå till väga.

♥ - Ta försiktigt en liten droppe penselrengöring, handdiskmedel eller schampo och massera in varje pensels borsthuvud noga. Vissa säger att kvalitén på diskmedel inte spelar nån roll. Förr använde jag alltid Yes, då det tar bort allt fett som lätt blir av alla creme produkter som man använder i smink värden. Men det är väldigt bra att ha en riktig penselrengöring hemma och jag kan rekommendera E.L.F "brush Shampoo" för 38kr.

♥ - Tänkt på att aldrig gnugga så att stråna spretar åt olika håll utan försök massera försiktigt i strånas riktning (medhårs).

♥ - Glöm absolut inte din ögonfransböjare och pennvässare, de är minst lika viktig att rengöra!

♥ - Skölj sen noga penslarna med ljummet vatten, tills vattnet ser helt rent ut.

♥ - Lägg sen penslarna på en tidning eller handduk för att låta dom torka. Tänkt på att om man ställer penslarna i ett pennställ eller liknande så kommer fukten att rinna ner i penselns skaft och lösa upp limmet som gör att penseln håller ihop så lägg dom ner istället så håller dom mycket längre!

♥ - Ännu ett tips är att köpa en daglig rengöring som man sprutar på efter man har sminkat sig för att döda de bakterier som kan ha kommit på penseln när du sminkade dig. Jag kör alltid på E.L.F "Daily Brush Cleaner" som jag tycker fungerar riktigt bra.

Det här ska man göra ganska ofta. Tror det är rekommenderat minst 1-2ggr veckan om man sminkar sig dagligen! Men var noga med rengöringen för att undvika infektioner.

Spring Bling Flower Nail Art

Spring Bling Flower Nail Art Colorful Tutorial

The Body Shop Tea Tree Night Lotion - review


The Body ShopTea Tree Blemish Fade Night Lotion

Produktens Beskrivning: En härligt lätt fuktighetsbevarare med skönt svalkande gelékonsistens. Perfekt till natten!

Min kommentar: Jag tycker inte att den har en riktig gelé konsistens utan mer en härligt lätt kräm som snabbt sjunker in i huden och svalkar skönt. När man först smörjer in ansiktet så kommer en varm känsla (som Tea tree face masken) som sen övergår till svalkande. Riktigt skön på huden och gör den mjuk och följsam. Blev direkt en favorit hos mig och den är verkligen super bra som nattkräm, inga finnar har jag fått på sistone heller. Den fungerar även superbra med mina andra rengörings produkter
(Sebo Specific) från yves rocher så det glädjer mig att man inte behöver en hel serie för att produkterna ska fungera.
Full pott får den av mig!

Pris: 145:-
Var: The Body Shop
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥

The Body Shop Tea Tree Face Mask - review


The Body ShopTea Tree Face Mask

Produktens Beskrivning: När fet och oren hy behöver lite extra - då är det dags att plocka fram Tea Tree Face Mask.
Skönt svalkande och djuprengörande. Njut!

Min kommentar: Oj säger jag bara, vilken underbar mask. När man applicerar masken får man en varm känsla som sedan går över till svalt. Den luktar ganska starkt men gott så det blir en lyxig spa relax känsla. Resultatet efter är mjukt och lent. Priset gör den bara ännu bättre. Jag rekommenderar den till alla, speciellt till er som har en knepig bland hy som jag med envisa finnar.

Pris: 125:-
Var: The Body Shop
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 5/5 ♥
Vill du se fler bilder på hur den ser ut klicka här!

Lack Shopping


Var in hos åhlens och såklart fick några godingar följa med hem. Jag köpte China Glazes cuticle Oil, Ruby Pumps, Liaquid Leather och OPIs Aphrodite's Pink Nightie men även en China Glaze Matte Magic som jag letet efter men fanns bara i en liten flaska så fick bli den. Alltid roligt med lite nytt, eller hur? ^^,

NYX Smokey Look Kit

Fick precis hem den här fantastiska lilla smink dosan.
Åh älskar den redan, ska blir super roligt att få sminka sig med denna

Finns på Eleven.se för 165kr

Kleancolor Sparkling Cosmos - swatches and review

Kleancolor Sparkling Cosmos

Namn: Sparkling Cosmos - Kleancolor
Typ av lack: Glitter
Lager som krävs för full täckning: 2 lager
Volym: 14ml
Pris: ca 24 kr (kleancolors hemsida)

Ett lite svår målat nagellack då det var ganska tjockt och klistrigt i konsistensen. Torktiden var ändå förvånansvärt snabb med tanke på lackets känsla. Färgen ser ut som i flaskan och glitterkornen är lite mörkare än vad jag trodde när jag beställde lacket men riktigt fint iaf.

Footloose

Orginalet från 84 med Kevin Bacon har jag inte sett än men måste nog göra det.
Det här var en annorlunda dans film som faktaskt var ganska bra men inte en av de bästa.

Handling: Ren MacCormack flyttar från storstaden Boston till den lilla sydstatsstaden Bomont där han upplever en verklig kulturschock. För några år sedan skakades samhället av en tragisk olycka som dödade fem tonåringar efter en natt på stan.

Bomonts fullmäktige och den älskade pastorn Shav Moore reagerade genom att införa regler och förordningar som förbjuder hög musik och dans. Men Ren är inte den som accepterar status quo, så han utmanar förbudet, väcker nytt liv i staden och blir dessutom förälskad i pastorns problemtyngda dotter Ariel.

♥♥♥/5

Schwarzkopf Gliss Daily oil

Schwarzkopf Gliss Daily oil elixir
Fick den här nyheten från Schwarzkopf hemskickad och nu blir det att testa.
Otroligt väldoftande olja som jag hoppas ska motverka mitt torra och lite skadade hår :)

"Schwarzkopf Gliss lanserar nya håroljan Gliss Daily Oil Elixir som skyddar och vårdar håret. Oljan ger håret vacker glans och hjälper oss nordbor att skydda håret från det torra och kalla klimatet, samtidigt som det inte tynger ner håret."

Se alla mina recensioner här

NYX Mega Shine Lipgloss - review

Produktens Beskrivning: Nyx Cosmetics signatur läppglans har en krämig, glossig yta med intensiv färg. Make Up artisters favorit och en bästsäljande produkt. Innehåller mineraler och lanolin oila för att återfukta och mjukgöra dina läppar.

Min kommentar: Dessa fina läppglans finns i 64 olika nyanser. Härligt fina färger och jag har "Juicy red", "Perfect Red", "French Kiss" och "Frosted Beige". Alla är otroligt härliga, klibbar inte, har bra pigment och hållbar färg. Men jag tycker dock inte de återfuktar nått som dom säger att de ska. Det är stora och bra förpackningar som håller om man råkar tappar ner dom i golvet.

Pris: 90:-
Var: Nelly, Cherryculture, Beautyplanet
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Glossybox Februari 2012

Ja äntligen fick jag min "lite" försenade glossybox ^^, Men vad gör väll det då behöver jag ju bara vänta nån vecka på nästa (A) (Snälla Emma skickade ju en ny då min var spårlöst borta hos posten?!) Aja innehållet i den här väldigt rosa boxen var inte lika WOW men helt klart underbara produkter! Det var inte mindre än fyra stycken fullstora produkter som jag ska få prova framöver.

Har du beställt din än? Och vad hoppas du hitta i boxen?
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,


♥ - Stockholmsgruppen Cosmetics Maja Mayskär Body Splash Full size. - MIN RECENSION
En stor rosa flaska med somrig och härlig doft. Dock tycker jag inte alls att lukten sitter på så länge så lite missnöjd är jag med denna än så länge.
♥ - Jelly Pong Pong Lash Extensions Full size.
Lösögonfransar använder jag sällan men jag får kanske börja lära mig, super fina iaf.
♥ - Dermalogica Special Cleansing Gel - MIN RECENSION
Spännande att få prova lite från märket Dermalogica. Hört mycket gott om dom men aldrig fått chans att prova.
♥ - Daniel Sandler Jumbo Jet Mascara Full size. - MIN RECENSION
Mascaror är alltid välkommet då man alltid söker efter den ultimata för sina fransar. Den här hylsan var stor och rejäl, lite för klumpig borste ganska men det väntar vi och ser.
♥ - Becca Eye Tint "Paracus" Full size. - MIN RECENSION
Jag har inte mycket för kräm ögonskugga men den här passar nog väldigt bra som underlag och den har en super snygg ton.


The Body Shop Chocomania Lip Butter - review


The Body Shop Chocomania Lip Butter

Produktens Beskrivning: Chocomania Lip Butter är perfekt för handväskan när du vill ha nära till en frestande och fuktighetsbevarande njutning. Gör dina läppar mjuka och intensivt chokladdoftande med sin krämiga formula.

Min kommentar: Den luktar fantastiskt men jag tycker inte att den är intensiv utan mer lagomt doftande av vanilj och choklad. Den ger ett super fint glans på läpparna som håller länge och den mjukgörande känslan sitter i ännu längre. Ett minus är den lite svåra och ohygieniska förpackningen dock. Men den följer helt klart med mig överallt.

Pris: 75:-
Var: The Body Shop
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥
Vill ni se fler bilder på hur det ser ut på KLICKA HÄR och HÄR

Tea Tree Face Mask

The Body Shop - Tea Tree Face Mask
Har faktiskt inte haft tid att prova denna mask än men nu tog jag mig tid och gud så härligt ^^,
Men man är ju alltid lika snygg i ansiktsmasker. Speciellt en grön en xD



När jag använder ansiktsmasker så smörjer jag in ansikten i ett ganska tunt lager då jag tycker att effekten blir den samma. Har jag någon finne eller ett parti som jag vill djuprengöra lite extra tar jag mer där.

Masken ger en värmande känsla som avtar efter en stund och den luktar ganska starkt men fräscht.

NOTD: Shy Fruits Nails


EOTD: Something Simple



hehe ni får ursäkta mitt hår på bilderna då jag ofta sminkar mig innan och låter håret vara till senare xD

Produkter jag har använt i sminkningen:
Ansiktet
- Maybelline Dream Matte Mousse Foundation "10 Ivory"
- Maybelline Pure Powder "Matte finish"
- Garnier Roll-on Anti-dark eye
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Elf High Defination Powder
- Isadora perfect Powder Rouge "16 cinnamon"

Ögonen
- Too Faced Shadow Insurance
- Elf eyebrow kit "Light"
- Elf 6pc Eyeshadow Set "Natural"
- Make Up Store Cake eyeliner "Black"
- NYX Slim Eye Pencil "Black"
- Maybelline The Colossal Volum Express Mascara

Läpparna
- The Body Shop "Chocomania Lip Butter"

Different Facial Cleansers


Det finns väldigt många olika typer av ansiktsrengöingar som ger olika resultat och effekter.
Jag tänkte ger er en lite beskrivning av de olika typerna som jag vet om.

Rengörings Mjölk används av alla hudtyper då den är återfuktande samtidigt som den rengör på djupet.
Rengörings Gel används av fet/kombinerad/acne hy då den ger en lite uttorkande effekt
Rengörings Skum är även denna oftast för fet/kombinerad/acne hy då den kan ge en lite uttorkande effekt.
Rengörings Créme används av alla hudtyper. Den här kategorin är väldigt bred då den ibland är väldigt lik rengörings mjölken i konsistensen och ibland har den olika sorters peeling korn för att motverka acne och orenheter.

Det finns undantag och väldiga blandningar i rengörings djungeln men dessa är de vanligaste men då kan olika märken ha olika beskrivningar så läs på förpackningen om vilken hudtyp de rekomenderar den för

Silver Swirls Nail Art


Top Model Sverige

Jag har precis sett de senaste två avsnitten av Top Model Sverige som jag har missat.
Fastnade för deras lilla make-up lektion som jag tycker var intressant och bra!

Chocomania Lip Butter

The Body Shop - Chocomania Lip Butter
Ett underbart väldoftande och fint läpp balsam med ett härligt skimmer som inte ger någon färg men ett hållbart återfuktande och glänsande resultat som är hållbart på läpparn. Ny favorit helt klart!



Face Primer Tips?

Jag är på jakt efter en ny ansiktsprimer och behöver verkligen hjälp! ^^, Jag har en rätt knepig hud som ger finnar för minsta lilla. Foundation och såna produkter har jag aldrig haft några problem med men jag har en ojämn hud i ansiktet typ "apelsinhud" eller vad man ska säga XD Nej men det är ytterst lite/små gropigheter i kinder och panna som nog bara jag ser men jag skulle vilja hitta en utjämnande och skön primer som är bra för min knepiga blandhy. Har ni några bra tips?
Gärna i olika prisklasser men max 350kr.

Jag har provat E.L.F Mineral Infused Face Primer men den blev gammal så den är slängd då jag fick finnar av den men annars var den ganska bra men är nyfiken på att prova någon annan.

Någon som har provat:
NYX studio perfect Photo-loving Primer "sellent photogenique" eller den gröna "anti-redness"
Smashbox Photo Finish Oil-Free foundation Primer
Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer

hur tycker ni att de fungerar och rekommenderar ni någon av dessa eller en annan?

EcoTools Foundation Brush - review


EcoTools Bamboo Foundation Brush

Produktens Beskrivning: EcoTools Foundation Brush för en snygg och enkel applicering av din kräm eller flytande foundation. Borsten är gjord av finaste kvalité från syntetiskt fibermaterial - helt fritt från grymhet. Borstfästerna är gjorda utav återvunnen aluminium. Skaftet är av bambu för att det är naturligt hållbart och påverkar miljön väldigt lite. Längd: 16 cm

 

"Alla produkter från EcoTools är skapta med omtanke för djur, natur och miljö. När du köper en ekologisk och naturlig sminkborste eller annat sminktillbehör från EcoTools kan du göra det med ett lugnt sinne. Du vet då att allt är noga genomtänkt att påverka miljön så lite som möjligt."

 

Min kommentar: Penseln känns väldigt mjuk, följsamma och ger ett otroligt bra resultat. Fondationen blandas med lätthet in i huden och ger ett jämnt resultat så jag är super nöjd. Det är en bra borste som inte lossar hår och den känns väldigt bra i handen! Jag kommer nog att beställa fler penslar från EcoTools senare!

 

Jag blev intresserad av EcoTools för deras djur- och naturvänliga verktyg. Borstarna är av finaste kvalité från syntetiskt fibermaterial - helt fritt från grymhet! EcoTools donerar även 1% av försäljningen till miljö organisationer som arbetar för en sundare och mer hållbar miljö. Dessutom är inga av EcoTools produkter testade på djur!

 

Det finns många olika set och singel penslar som man behöver till Ansikte, Ögon & Ögonbryn

så varför inte göra ett ekologiskt val?

Pris: 99:-
Var: Brallis.se
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥
Vill du se fler bilder på penslarna klicka här

Dreamer

Dreamer: Inspired by a True Story
En av de bästa hästfilmer som jag vet. Dakota gör rollen riktigt bra.

Handling: Hästtränaren Ben Crane (Kurt Russell) var tidigare en framgångsrik jockey, men flera år senare, då familjen Crane har ont om pengar och en trasslig relation, är den drömmen förbi. När den lovande galopphästen Soñador (som betyder Dreamer) bryter ett ben i ett lopp verkar hästens tävlingskarriär vara över, men Ben och hans dotter Cale (Dakota Fanning) antar utmaningen att få hästen frisk så att den kan tävla igen. Ben slutar sitt arbete och börjar tillsammans med dottern att träna hästen inför den stora galopptävlingen Breeders' Cup.

♥♥♥♥♥/5

Black Tie Event Nail Art


Lumene Arctic Aqua 2 in 1 - review


Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-perfecting Moisture-booster
Produktens Beskrivning: Den innovativa gelkonsistensen hos denna multifunktionella produkt återställer omedelbart hudens fuktbalans och bidrar till att reducera fina linjer som beror på att huden är yttorr. Moisture-Booster ger huden en mjuk, silkeslen känsla och utjämnar hudens yta till en perfekt bas för makeup. Innehåller ny Naturligt Återfuktande TeknologiTM, en unik sammansättning av rent, nordiskt källvatten med hög mineralhalt och naturlig hyaluronsyra.

Min kommentar: Serumet är en lättare geléaktig formula som lätt sjunker in i huden och gör den mjuk. Jag säger som några andra, man känner ingen direkt skillnad när man använder den här produkten men om man inte använda den DÅ känner man vad det här serumet verkligen gör för huden! Den tillför mycket extra fukt så ansikten får mer lyster och får en mycket mjukare och lenare känsla men den jämnar även ut huden som en primer. Förpackningen är även ett stort plus då man får ut så mycket som möjligt, och den är hygieniskt att använda. En pumpning räcker för hela ansiktet så produkten är rätt dryg och den gör även så att din vanliga ansiktskräm räcker längre då man inte behöver ta lika mycket har jag märkt.

Pris: 139:-
Var: Kicks, Åhlens, Lindex m.m
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

Depend - Dip in remover

Var och köpte en ny dip in remover från Depend och tänkte testa den miljövänliga och se hur den fungerar ^^,

The Body Shop

Fick hem några underbart fina produkter idag från The body Shop. Jag har länge velat prova Tea Tree serien och nu har jag äntligen fått chansen så det ska bli spännande ^^, Fick även en Lip Butter från Chocomania serien som luktar fantastiskt.

Recensioner kommer när jag har testat produkterna lite men dom verkar toppen. Blir ansiktsmask ikväll (A) ^^,

New NYX Lip Stuff

Nytt från NYX cosmetics :)


Jag har visat dessa innan. Nytt från i början av förra veckan ^^, Men ni ville veta vilka färger det var.
Nyx round lipstick i färgerna:
- Fire
- Rose
- Watermelon
- Rose Bud
- Strawberry Milk
- Pure Nude
- Circe

Vill ni se fler bilder på dessa fina läppstift klicka här. Swatches kommer under kategori Dagens Läppar.

Nyx övriga läpp stuff är i färgerna:
- Soft Matte Lip Cream "Stockholm"
- Round Lip Gloss "Natural"
- Mega Shine Lip Gloss "Frosted Beige"
- Lipliner Pencil "Mahogany"
- Lipliner Pencil "Orange"

Vill ni se fler bilder på dessa fina läppglans klicka här. Swatches kommer under kategori Dagens Läppar.

EcoTools 5 piece brush set - review


EcoTools Bamboo 5 piece brush set

Produktens Beskrivning: Ett högkvalitativt borstset i 5 delar från det Naturvänliga märket EcoTools. Skaft av bambu som har låg påverkan av jordens resurser. Syntetiska borstar som är 100% fria från grymheter. Borstfästema är tillverkade av återvunnen aluminium. Förvaringspåsen är gjord av 55% hempa och 45% bomull

 

"Alla produkter från EcoTools är skapta med omtanke för djur, natur och miljö. När du köper en ekologisk och naturlig sminkborste eller annat sminktillbehör från EcoTools kan du göra det med ett lugnt sinne. Du vet då att allt är noga genomtänkt att påverka miljön så lite som möjligt."

 

Innehåller:

  • Mineral Powder BrushFör att applicera puder eller mineral foundation
  • Concealer Brushför en snygg och enkel applicering av din Concealer
  • Eye Shading BrushSpeciellt anpassad för att applicera lös ögonskugga
  • Baby KabukiTäthårig borste skapt för att ge en mer täckande effekt av ditt mineralpuder.
  • Cosmetic Brush Roll För att du skall förvaring dina naturliga borstar på ett bra sätt

 

Min kommentar: Borstarna känns väldigt mjuka, följsamma och ger ett bra resultat. Jag var ute efter Concealer borsten men tänkte att lite fler penslar är alltid bra att ha så jag köpte setet och jag är super nöjd. Det är bra borstar som inte lossar hår och dom känns väldigt bra i handen! Jag blev speciellt fest vid Mineral Power Brush då den var så otroligt mjuk och härlig mot huden och passar perfekt för att applicera puder och rouge som ger ett fantastiskt resultat. eye shading brushen var lite väl stor för mig men den fungerar riktigt bra att sudda skuggorna med ändå.

 

Jag blev intresserad av EcoTools för deras djur- och naturvänliga verktyg. Borstarna är av finaste kvalité från syntetiskt fibermaterial - helt fritt från grymhet! EcoTools donerar även 1% av försäljningen till miljö organisationer som arbetar för en sundare och mer hållbar miljö. Dessutom är inga av EcoTools produkter testade på djur!

 

Det finns många olika set och singel penslar som man behöver till Ansikte, Ögon & Ögonbryn

så varför inte göra ett ekologiskt val?

Pris: 199:-
Var: Brallis.se
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥
Vill du se fler bilder på penslarna klicka här

Rosella Eco Beauty


Måste verkligen få tipsa om den här fantastiska och intressanta eco skönhets bloggen. Jenny skriver väldigt inspirerande, läsvärda och med upplysande fakta om allt från innehållet i produkter till vad man kan tänka på när man handlar nästa gång. Hon recenserar och tipsar om många spännande naturliga produkter och ger en väldigt bra alternativ till eco shopping.

Några extra bra inlägg:
- Ingredienser att undvika
- Naturlig Hudvård?
- Tyda INCI

Jag har faktiskt ingen riktig koll på sånt här med ekologiskt men jag har börjat bli nyfiken så ska nog fördjupa mig i ämnet lite mera och jag vill lära mig om vilka ämnen man ska akta sig för i smink och hudvård. - Ingredienser att undvika.

Företagen är ju alltid riktigt smarta och skriver sin INCI i de minst läsbara storlekarna och allt är väldigt tätt ihop. Därför orkar de flesta faktiskt inte bry sig (där är jag just nu) om vad alla olika tecken och konstiga saker och siffror är för något, men med såna här bloggar som Jenny skriver göra så att man får upp ögonen för ekologiskt, miljövänligt och det som är bra för vår hud.

Own Made Face Mist


Jag brukar faktiskt göra min egna face mist och speciellt på sommaren är den här skön då den är svalkande.

Det är väldigt enkelt. Du behöver:
- Te (ört eller mint te)
- En tom spray flaska.

Koka upp teet som vanlig och låt tepåsen ligga i vattnet tills det svalat helt. Sen är det bara att hälla ner i sprayflaskan och klart att använda. Förvara i kylen för längre hållbarhet (ca 2 veckor) och skönare känsla.

NOTD: Gele - Silver Flower


Ashley Tisdale - Not Like That


Princess Pink Leopard Nails


EOTD: Warm and Fozzie



Produkter jag har använt i sminkningen:
Ansiktet
- Maybelline Dream Matte Mousse Foundation - 10 Ivory
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Elf High Defination Powder
- Elf studio blush "Pink passion"

Ögonen
- Too Faced Shadow Insurance
- Unique Eyebrow Pen
- ELF 6pc Eyeshadow Set "Natural"
- NYX Slim Eye Pencil "Black"
- Maybelline The Colossal Volum Express Mascara

Läpparna
- NYX round lipstick "Narcissus"
ELF 6pc Eyeshadow Set - Smoky & Natural

Allt om Ansiktsmasker


Jag älskar ansiktsmaskar och är alltid på jakt efter en ny härlig mask. Min favorit är helt klart Olive Naturell masken (högst upp till vänster på bilden ovan) Det är en återfuktande kräm mask som gör mig super mjuk.

Olika typer av masker:
- Djurprengörande: Masker av lera djuprengör huden eftersom leran och andra verksamma ingredienser drar ut och suger upp orenheter. Lämpar sig för alla hudtyper med speciellt för fet och acne hud.
- Krämiga: Masker består främst av fett blandat med vatten och fungerar som fuktighetsbevarare och slätar tillfälligt ut rynkor, förbättrar spänsten i huden och stimulerar blodcirkulationen. Lämplig för alla hudtyper men speciellt bra och närande för torr hy.
- Exfolierande: Masker lämpar sig för livlös hy. De har en rensande och sammandragande effekt och innehåller ofta slipmedel som avlägsnar döda hudceller och stimulerar bildandet av nya, friska celler.
- Gelé: Masker av gelé har en flytande konsistens och bildar en tunn hinna när de torkar. Lämpar sig för ung hy eftersom de slipar och rengör hyn när de tvättas bort. Vissa innehåller örtextrakt.
- Olje: Masker är nyttiga för torr hy. Man lägger en varm oljeindränkt duk över ansiktet.
- Peeling: Masker med peeling effekt består av en latexemulsion som bildar en hudliknande hinna när de torkar. Ökar hudens fuktighet, men rengör inte på djupet.
- Uppfriskande: Masker innehåller ingredienser med sammandragande verkan, tex mentol och kamfer som sluter porerna, stimulerar blodcirkulationen och förbättrar spänsten i huden. De tar bara 5-10 minuter.
- Ögon: Masker för området runt ögonen är MYCKET känsligt. Man ska använda maskerna som är mycket milda, förekommer ofta i geléform och stryks på och tas bort mycket försiktigt. Läs noga på förpackningen.

Ansiktsmasker av naturliga produkter.
Man kan använda en rad olika livsmedel, alltifrån socker, honung, ägg och yoghurt till mjöl, havregryn, grönsaker och frukt, antingen var för sig eller blandade med andra ingredienser, beroende på vilka egenskaper de har.
- Torr hy: melon, avokado, sallad, morot, äggula, filmjölk, honung och bananer.
- Fet hy: vispad äggvita (stramar upp huden), yoghurt, citron, havremjöl, gurka, persilja, riven mandel och jäst.

Det finns en massa recept om ni googlar på egengjorda ansiktsmasker och under mina kategori Ansikts Vård finns det några riktigt bra som jag brukar använda mig av.

Hur lägger man en ansiktsmask på bästa sätt?
Välj den mask som lämpar sig för din hy och passar dina önskemål.

1. Jag rekommenderar att du bind upp håret, sen tvätta ansiktet noga.
2. Badda försiktigt med en bomullstuss med ansiktsvatten.
3. Lägg försiktigt på masken så jämnt som möjligt över ansiktet och halsen men undvik områdena kring ögonen och läpparna.
4. Lägg dig ned med ögonen täckta av bomullstussar med hamamelis vatten (eller något annat lugnande så som gurka eller te)
5. Dra loss masken eller skölj av med ljummet vatten efter att masken suttit så länge som den ska. Torka med en handduk.
6. Slut porerna med hjälp av ett milt ansiktsvatten och smörj in huden med en fuktkräm.
(Har du fet hy så använder du en fettfri fuktkräm.)

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att fråga ^^,
För några tips på egna ansiktsmasker och mer info besök DEN HÄR sidan.

Länkbyte: Marvelicious



Här har ni en blogg om allt från naglar till mode och många bra tips och trix om skönhet. Hon bjuder på många vackra bilder och en stor samling med fina nagellack som oftast visas. Besök hennes blogg här och skicka en kommentar.

China Glaze Summer Neons

Pic
China Glaze Summer 2012 - Summer Neons
I sommar är det neon färger igen, det är den tredje neon kollektionen China Glaze som har släppts under de senaste åren och jag tycker att de är fantastiska till sommaren och för nail art.
Pic
Jag ser verkligen fram emot att se lite swatcher på dessa för att se resultatet ^^

Happy Feet 2

Den här var bara för underbart söt. Faktiskt lika bra som ettan.

Handling: HAPPY FEET 2 tar oss tillbaka till det magnifika Antarktis, där återser vi vår steppdansande pingvinhjälte men han har ett problem – hans son Erik har koreografifobi och har Den Mäktiga Sven, en pingvin som kan flyga, som sin största idol och förebild. Men Erik får lära sig om sin fars hjältemod när denne samlar hela Antarktis djurbefolkning, från små krill till gigantiska elefantsälar för att rädda deras värld från en säker undergång.
♥♥♥♥♥/5

Glossybox?

UPDATE: mitt packet är spårlöst borta men Emma har skickat iväg en ny till mig så jag får den nog på fredag eller måndag!

Åh min saknade glossybox för februari har fastnat i Göteborg... :O Den har legat där sen den 27 och varken jag eller Emma på glossybox förstår varför så hon har nu kontaktat posten för att se vad problemet är..

Ni ska såklart få se bilder och info på innehållet så fort jag får hem den ^^,

Men det ser ut att vara fin fina saker i februari boxen och jag hoppas verkligen på vissa produkter!

Supersnabb sotning

Linda Hallberg är grymt duktig på att sminka och här visar hon en snabb och enkel sotning

Happy Feet

Det här är en stor favorit, älskar disneys barn filmer ^^,
Ikväll har jag sett Happy Feet och imorgon blir det Happy Feet 2 med Erik.

Handling: Filmen handlar om kejsarpingvinen Mumble som lever med sin flock på Antarktis. Mumble är dock olik från de andra pingvinerna då han inte kan sjunga. I kejsarpingvinernas samhälle måste pingvinerna sjunga för att hitta sin livspartner. Detta blir ett stort problem för Mumble, och hans föräldrar börjar befara att deras son kanske aldrig kommer att hitta sin kärlek. Mumble får det svårt i skolan då han inte kan delta i sångerna under lektionerna. Han tillbringar sin tid ensam längst bak i klassen, ofta försjunken i egna tankar. Mumble har dock en annan talang, stepp.
♥♥♥♥♥/5

Golden Swirls Dots & Flower


Kleancolor Nail Polish



Några nya härliga lacker från Kleancolor ramlade ner i min brevlåda idag och det ska bli spännande att få prova några lacker från deras sortiment som man hört så mkt bra om. De tre holo lacken är lite svåra att swatcha för er men de är väldigt fina!

Färgerna heter:
192 - Born to be Purple
198 - Bite Me
211 - Sparkling Cosmos
234 - Chunky Holo Purple
228 - Chunky Holo Candy
135 - Holo Blue

Yves Rocher Ögonskuggspensel - review


Yves Rocher Ögonskuggspensel hittar ni här
Produktens Beskrivning: En lätt rundad borste som ger en transparent applicering.

Min kommentar: Nu har jag haft denna ett tag och man kan aldrig ha för många penslar enligt min mening och speciellt inte när det gäller bra skuggpenslar. Detta är en väldigt bra budget pensel som har bra kvalité och ger ett super resultat. Den suddar skuggan väldigt enkelt och snyggt och är lätt att arbeta med, man kan även såklart applicera skugga med den också men jag använder den oftast som skuggpensel. Men den har lite för stor borste med lite för hårda strån för att få topp betyg av mig. Men den är verkligen värd att testa så rekommenderar den starkt.

Pris: 99:-
Var: Yves Rocher
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥

My Busy Weekend

Oj vad mycket jag har att göra ser jag. Jag har varit lite oaktiv i helgen då det har varit super fint väder med sol och Lycksele marknad, jag har hjälpt till att sälja godis hela fredag och lördag, och det har gått jätte bra och var verkligen super roligt med mycket folk ^^, Igår var jag och Erik på Rocka Billy night med några andra och jag har nu typ 50 kommentarer obesvarade så jag ska försöka sätta igång med det nu efter middagen så att ni ska få lite svar som ni väntar på. Dock känner jag mig trött redan så kanske svarar på några och sen ser någon film för att svara på alla resterande imorgon.

Yves Rocher Botanical Expertise Self Tan - review

Ja nu är solen tillbaka och alla vill vi ju vara härligt bruna och välmående med en fin lyster. Tänkte bara på att jag skulle tipsa om några jätte bra 'brun utan sol' produkter nu när sommaren är på ingång och man vill vara lite extra brun redan från dag ett på stranden ^^, Yves rocher har just nu 50% på sina BUS produkter så passa på att beställa nu.
Pic
Yves Rocher Botanical Expertise - Self Tan
I Yves Rocher´s BUS serie ingår bla. dessa:
Brun-utan-sol spray för kroppen, 150ml, 95SEK Länk
Fuktighetsgivande kroppslotion med gradvis solbränna, 150ml, 99SEK Länk
Fuktighetsgivande dagcrème med gradvis solbränna, 50ml, 87SEK Länk
- Det finns flera produkter och ni kan se alla genom att klicka här

Produktens Beskrivning: En skön, härligt återfuktande och lätt brun-utan-sol effekt för en vacker solkysst nyans som fördjupas med varje applicering. Då den är fuktighetsgivande kan man använda den varje morgon istället för den vanliga dagcrèmen. Gardeniablomman frambringar hudens lyster, jämnar ut och återfuktar huden för bästa resultat. Huden får vacker lyster och en naturlig solbränna snabbt och enkelt. Fuktgivande formula, testad under kontroll av hudläkare.

 

Användning: Några tips på hur du gör med brun utan sol för att få bästa resultat hittar du via denna länk.


Min kommentar: När jag använder BUS produkter vill jag ha ett snyggt, jämnt och naturligt resultat och det är just vad jag får med dessa fantastiska produkter. Dom doftar till och med underbart av gardeniablomm, som gör huden vacker med lyster och ger en gyllene färg. Färgen håller väldigt bra och jag behöver bara smörja in mig var annan till var tredje dag för att behålla en fin brun nyans. Vill man snabbt bli naturligt gyllenbrun så rekommenderar jag verkligen dessa!

 

Pris: fr 79:- (priser ser ni under bilden där uppe och vi länken)
Var: Yves Rocher
Köpa Igen: Ja
Betyg: 5/5 ♥

 


 

Vill bara tipsa om att Yves Rocher Botanical Expertise - Self Tan är på 50% rea nu!

Detta finns i YR´s Botanical Expertise Self Tan serie:

- Brun-utan-sol för skimrande sommarben

För en gyllene färg utan sol!

- Brun-utan-sol med lifting-effekt för ansiktet

Gardeniablomma, för en gyllene färg utan sol!

- Brun-utan-sol spray för kroppen (superbra och favoriten)

Gardeniablomma, för en gyllene färg utan sol!

- Fuktighetsgivande brun-utan-sol lotion för ansikte & kropp

För en gyllene färg utan sol!

- Fuktighetsgivande dagcrème med gradvis solbränna (superbra)

Gardeniablomma, för en gyllene färg utan sol!

- Fuktighetsgivande kroppslotion med gradvis solbränna (superbra)

Gardeniablomma, för en gyllene färg utan sol!

- Skimrande brun-utan-sol gelé för ansikte & kropp

För en gyllene färg utan sol!

- Peeling

En känsla av ny hud


EOTD: The way I am


Produkter jag har använt i sminkningen:
Ansiktet
- Maybelline Dream Matte Mousse Foundation - 10 Ivory
- Make Up Store Cover All Mix Concealer
- Elf High Defination Powder
- Elf studio blush "Pink passion"

Ögonen
- Unique Eyebrow Pen
- MUS cake eyliner "black"
- Maybelline The Colossal Volum Express Mascara

Läpparna
- NYX round lipstick "Rose"

LOTD: NYX Rose


NYX Round Lipstick " Rose"

Flavored Lip Shine by H&M - review

Pic
Produktens Beskrivning: Finns ingen vad jag vet

Min kommentar: De ger en fin färg och dom sitter faktiskt ganska bra på läpparna för att vara så billiga. Dock tycker jag det känns lite för klippigt då jag inte gillar den känslan på läpparna men det försvinner rätt fort. Stor och bra förpackning med en fin applicerings pensel. Dock är den lite felkonstruerad då det mesta åker åt sidan vid spetsen innan det kommer ut ordenligt så är man inte uppmärksam så klämmer man ut hur mkt som helst. De har en lätt skimmer ton som passar alla tillfällen så det är skönt att ett vardags läppglans.

Pris: 29:-
Var: H&M
Köpa Igen: Ja
Betyg: 3/5 ♥

Vill ni se bilder på de två jag har klicka HÄR och HÄR

Three Days Grace - Never Too..

Three Days Grace - Never Too Late

Shimmery Turquoise Blue


MIYO Cosmetic

På deras Facebooksida uppdatera de ofta och där kommer infon upp om vart produkterna kommer att säljas eftersom att butikerna köper in deras smink. Jag hoppas att det kommer att säljas på nån butik även här i Lycksele så att det blir lättare att få tag i så att jag kan testa några av produkterna här i bloggen fort.

I deras stora sortiment kommer det att finnas 40 olika nyanser ögonskuggor, flera varianter av läpp glans, 4 mascaror, foundation, puder, parfymerade nagellack, ett fransserum m.m. MIYO ger ett helt sminkutbud med kvalité till budgetpris, så allt kommer att kosta under 100kr. De har börjat att ploppa upp lite försäljnings ställen nu men listan är långt ifrån klar men det går att beställa från Beautybox redan nu :) Ta en titt och läs mer om produkterna.


LOTD: NYX Rose Bud

Idag har jag bara en helt vanlig nude sminkning med bas och mascara
så ni får bara läppar så ni inte blir less på såna bilder ^^,


Den lite mer suddiga bilden visar verkligen vilken härlig varm och skimrande färg det har! LOVE ♥
NYX Round Lipstick " Rose Bud"

Nail Art Design


En design jag suttit och knåpat ihop ^^,