ELF Matte Finisher


ELF Matte Finisher Nail Polish
Produktens Beskrivning: Kommer att omedelbart att omvandla dina glänsande lacker för att matta ned färgen med denna genomskinliga färg. Denna formel som är motståndskraftiga som en sköld ger långvarigt sittande nagellack. Den dynamiskt designade borsten glider lätt över nageln och lämnar det felfritt, och den snabbtorkande formeln som ger perfekt resultat varje gång. Berikad med med vitamin E för starkare, friskare naglar.

Hur?
Applicera ditt favorit e.l.f. Nagellack och låt torka. Skaka Matte efterbehandlare flaskan före applicering. Applicera ett tunt lager av matt Finisher som din täckfärg för att förvandla dina glänsande lacker till matta.

Min kommentar: Kanske inte min stil riktigt då jag gärna vill ha den här lite glansiga ytan. När man använder mattlack får man ju inte ha överlack för då ger det inget för det blir ju direkt glansigt igen och utan håller inte lacket lika bra. ELF´s mattande lack fungerar som de lovar men det känns lite för tjockt för att lämna en fin jämn yta och det blir inte rikigt jätte matt heller som man vill ha. Men klart prisvärd för den som vill prova!


Pris: 15:-
Var: Elf Cosmetics
Köpa Igen: Nej!
Betyg: 2/5 ♥

 

Vill ni se ett visnings exempel så klicka HÄR.

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»