Neutrogena oil-free make-up remover - review


Neutrogena oil-free make-up remover
Produktens Beskrivning: En lätt, uppfriskande och oljefri make up remover som lätt tar bort alla spår av makeup, även vattenfast mascara. Lämnar varken sminkrester eller någon fet känsla efteråt. Den rengör porerna på djupet för att ta bort olja och överskottsfett som kan leda till finnar. Huden blir ren och fräsch, utan några spår av makeup. Applicera på bomullstuss och rengör, den behöver ej sköljas av med vatten. Den fungerar på två sätt, för en klar och fräsch hud varje dag:

. Tar bort alla spår av makeup på ansikte och ögon, till och med vattenfast mascara, utan att lämna efter sig ett kladdig hinna eller känsla
. Hjälper till att förebygga orenheter

Min kommentar: Jag älskar den här makeup removern. Den luktar gott, tar bort allt smink direkt och man blir inte flottig. Dock svider den lite i mina ögon om man råkar få in lite när man håller på, så den kanske är lite för parfymerad(?!) Den fungerar även klockrent för att ta bort mindre mascara prickar under tiden man sminkar m.m. om man bara applicerar lite på en bomulls pinne och duttar försiktigt som försvinner det fort utan kladd och man slipper förstöra hela sminkningen.

Pris: 62:-
Var: Apoteket, vanliga matvarubutiker m.m.
Köpa Igen: Ja!
Betyg: 4/5 ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)