Glossybox Året 2012 Utvärdering/recension - Review

Ni är många som frågar om jag tycker att glossybox har varit bra i år och att ni har funderat på att prova själva!
Så nu tänkte jag visa en översikt och skriva vad jag tycker är bra och dåligt med glossybox.
 
Jag rekommenderar verkligen att ni som är nyfikna på glossybox att prova för jag har haft många roliga stunder när boxen har kommit hem i brevlådan! Det har alltid varit en spännande stund att öppna och se vad det är i. Dom har lyckats att ta fram många fina nyheter och produkter från olika märken, både kända och okända. svenska och utländska.
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,
 ♥ Dom utlovar två fullstora produkter i varje box men oftast är det fler så och det är ett stort +. Men även att det är så stor variation på produkter till ett mycket bra pris på 139kr i månaden och det känns som att det är nått alla kan lyxa till vardagen med även om man studerar, är arbetssökande eller jobbar så är det en lagom slant att skämma bort sig själv med. Boxarna är även väldigt fina och ger även den en lyxig känsla och dom är perfekta som förvaring!
 
• En nackdel är att i nästan varje box kommer det en shower gel så badrummet blir verkligen överfullt. Det är klart att man inte blir nöjd med alla produkterna som man får hem men har man fyllt i deras 'skönhets profil' rätt så borde man bli nöjd med största delen av tiden men det är kanon bra att man kan ändra sin 'skönhets profil' hur många gånger man vill.
 

Så har du beställt din prenumeration än? Och vad hoppas du hitta i boxen 2013?
Vill ni också prova på denna spännande ide så klicka på den här länken och läs mer ^^,

 
Glossybox 2012 (jan-dec + nyårs special)
 
♥ Köpinformation

Glossybox är en prenumerationstjänst som kostar 139 kr per box som du får hem i brevlådan en gång i månaden. Den innehåller fem utvalda skönhetsprodukter som med hjälp av din skönhetsprofil som du fyller i är anpassade efter dig. Storleken på produkterna samt utbudet kan variera allt efter vilken skönhetsprofil man fyller i samt vad företaget har fått tag i för produkter. Se det som att julafton kommer varje månad! Mer information hittar du på Glossybox hemsida.

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


MOA ~ brunetten i homs                       | http://homs.blogg.se/ | 2013-02-06 | 18:47:39 |

SV: Åh tack så mycket för svaret! Har funderat på att börja prenumerera, har bara hört gott om Glossybox. Kanske borde ta och göra det! :D

Svar: Ja det tycker jag verkligen att du ska göra, lika spännande varje månad ^^,
Therese Bertheim





»
»
»