NOTD: Fransk Manikyr

Igår innan vi åkte till Lycksele så kom jag på i sista minuten att jag ville göra nått åt mina naglar ändå
trots att jag inte hade tänkt göra det så detta är resultatet på 10minuter XD

Jag valde ett par korta vita tippar för att förstärka mina naglar så att dom inte spricker. Använde ingen gele denna gång utan jag limmade tipparna, målade nagelplattan med ett stärkande och närande lack och sen 3 lager med det fantastiska över lacket Seche Vite och dom sitter som berget ^^, Det skulle bli tre gånger så mkt bättre om jag hade haft längre tid och gele för att få till allt lite extra men jag vill att dom lätt ska kunnas ta bort sen på söndag ifall jag inte vågar ha kvar dom för jobbets skull men IRL så ser dom riktigt snygga och eleganta ut! ^^,


Blev enkelt och snyggt så jag är supernöjd. Möjligen att jag faktiskt kan ha dessa på jobbet den sista veckan som skydd så man får väll prova på måndag och se ;)

Flower Lamp

Lite bilder på min nya härliga höst lampa XD Den ger ett så härligt ljus i vårt köks fönster :) Riktigt härlig!


Ron Pope - A drop in the Ocean


Rise Against - Hero Of War


Sorry, Sorry

Ja nu har det varit lite lugnt på bloggen som ni har märkt <3 Jätte kul att ni kommenterar och fortsätter fråga ^^, Jag har super mycket att göra och är dö trött efter praktiken så jag vill egentligen bara gå och sova efter jag ätit middag men jag håller mig uppe till kl 10 iaf XD Låter helt sjukt men så är det! Men jag ska göra mitt bästa och lägga in lite bilder som jag fotat <3 Hoppas att ni har tålamod men fortsätt fråga allt vad ni kommer på så svarar jag så snart jag kan och har tid :) I helgen blir det Lycksele igen då det är den härliga höst marknaden :)

Nu ska jag slö titta på Idol ett tag :)

One Stocke Favoriter

Vet inte om ni kan se alla men om ni klickar er vidare så kommer ni till hennes sida på Youtube där hon lägger upp en massa snygga designer ^^,

Friends with Benefits

Rolig och lite annars film :) Jag tycker att den var riktigt bra!

http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/friends_with_benefits-275x400.jpg

Handling: En ung kvinnlig headhunter i New York övertygar en potentiell manlig rekrytering att lämna sitt jobb i San Francisco för att tacka ja till ett jobb i The Big Apple. Trots en ömsesidig attraktion inser de båda att de representerar allt som de båda har sprungit ifrån när det gäller relationer, och bestämmer sig för att bara vara vänner... med förmåner. Det är ett perfekt arrangemang, tills de inser att det inte fungerar och att det inte finns någon relation som inte har förpliktelser.

♥♥♥♥/5

EOTD: Pretty in Pink II



Nagel Sprickor

Haha ja när jag ändå håller på att visa fula naglar så ska ni få se mitt lilla onda finger som sitter på höger hand!! Det gör jäkligt ont kan jag säga.. dock har jag klippt ner det så långt som det bara går och tejpat med sjukhustejp så att det inte ska fasta i nått och bli värre men det ska ändå kunna andas. Det här är min värsta spricka som jag har haft någonsin men har en liknande på pekfingret också men den är inte ens hälften så stor!

Tips på vad man kan göra? ^^, Jag lacker med ett starkt bas och överlack men även med ett stärkande och näringsberikande lack ibland för att få nageln att växa fortare och bättre.

Nagel Misshandel XD

Haha ja som ni ser.. Jag kan inte ha naglar på jobbet!!! Det är skit jobbigt. Dessa naglar gjorde jag i söndags och bilderna nedan är tagna i tisdags innan jag tog bort lacket. Det brun/grå lacket är från E.L.F och deras lacker brukar sitta länge och väl men inte när ens naglar ser misshandlade ut!! Kolla bara mina nagelband XD


NOTD: Konad - Brown Butterfly

I söndags gjorde jag om mina naglar. Stämplade och tog bilder så innan helgen ska ni få se en fin "steg för steg" visning på hur man konar naglar och allt som man behöver :)


EOTD: Pretty in Pink

Fler bilder kommer på dagens sminkning ^^, Den blev riktigt snygg så den kommer användas flitigt ^^,

Fick otroligt och ovanligt nog riktigt bra närbilder på den här sminkningen ♥


NOTD: Blue Leopard


NOTD: Long Blue Nails

Dessa naglar hade jag förra helgen när vi var ute på fest hos några av Erik kompisar. Ja det är heltippar som ni ser på bilderna då jag snabbgjorde dessa just innan vi for för att jag ville ha nått enkelt och som lätt tas bort då jag inte kan ha naglar när jag jobbar! Men gud vad jag saknar att ha långa naglar XD Därför blev dessa extrema, jag använde hela tipparna som jag inte ens klippte av ^^, Men med kamera blixt så syns det ju direkt att det är hel fake men det syndes inte IRL om man säger så ;)


Black and White Nail art


Nagel Frågor

Hejsan! Va duktig du är? tänkte fråga dig om det är vanlig lagellack du använt för att göra leopard mönstret? Och i så fall gör du mönstret efter att du skulpterat klart nagel med gelé/akryl? För jag undrar om inte mönstret kommer börja försvinna efter några dagar så som vanligt lagellack brukar göra? Tacksam för svar

Hej! Tack så mycket. Nej jag har använt mej av en akrylfärg som man kan köpa i pysselaffärer (tror jag), jag köpte nämligen min färg på ebay. Jag gör mönstret innan jag använder min finish gel så därför försvinner inte mönstret.


Hej!
Gud vad fina naglar du gör :) Jag håller också på lite, övar mest tills jag blir mer stadig på handen haha. Men vilket gel använder du? och vart köper du det? :)

Hej ! Tack så mycket! Jag använder gelen från Bio Sculture som jag fick genom min utbildning och den tycker jag är riktigt bra men jag håller på att leta ett nytt märke att prova då gelen som jag använder nu är väldigt dyr att använda. Men jag ska nog prova Euro-Line gelen som man kan beställa från Tyskland. Den har jag bara hört bra om! Hoppas du fick svar på din fråga!


Kan inte du berätta hur man applicerar glitter på naglarna? blandar man glittret med gele? :) hur gör du? Tacksam för svar!

Hejsan! Jag blandar glittret själv med gelé. Så att du vet så ska man blanda tills att konsistensen är så pass att spateln (den man blandar med) kan stå upprätt av sej själv i gelen, då är den perfekt! Lycka till!


Hej!
Jag hittade inte var man frågar så jag skriver här istället.
Jag undrar hur du gör fallande (asså så som du hade gjort med typ grönt på någon).

Hejsan!
Jag gör bara så att jag börjar med att lägga glitter högst upp som vanligt för att sedan gå nedåt och dra ut glittret mer och mer så att det blir tunnare och tunnare, sedan härdar jag det och fortsätter som vanligt. Hoppas du förstod och är nöjd med svaret! 


Måste bara säga att du är sjukt grym på naglar! :) Ska själv börja med gelénaglar, har du någe tips på vad man ska tänka på? Ha de bäst! :)

Tack så mycket! Det jag kan tipsa om är att läsa på jätte mycket om tekniken på internet och vara noga med att du använder ett gelémärke som du vet är okej och läser på om just ditt gelsystem. Om det går fel kan det ju få förödande konsekvenser så som nagellossning eller om gelén kommer på huden kan kunden bli allergisk och kanske aldrig mer kunna ha gelénaglar. Så mitt tips är att läsa på och träna på dej själv ganska lång tid innan du börjar göra naglar på andra så att du får in tekniken, det var så jag började. Lycka till och om det är något du undrar över när du väl har börjat får du gärna ställa fler frågor! 

Hur gör du när du gör franska naglar? Använder du vit gelé, vita tippar eller målar du med vit akrylfärg? Ser så himla fräsht ut på det sättet du gör!
Och hur gör du leopardmönstret? Kan du inte visa i en videoblogg eller kanske "steg-för-steg" via bilder?
Tacksam för svar! :D

Hejsan! Jag använder oftast vita tippar och sedan vit gele ovanpå, tycker att det blir snyggast så. Men om kunden har väldigt korta naglar och är typ nagelbitare tar jag de naturliga tipparna för att kunna bygga ut nagelbädden med rosa gelé och på så sätt få en mer naturlig look.
Ja det skulle jag kunna göra, det kommer antagligen i slutet av den här veckan i så fall! 
Hoppas du fick svaren du sökte!


Om ni har några funderingar är ni självklart välkommna att fråga! <3

Green Arabic Inspired Make-up!

Tycker sånna här tutorials är super bra för man lär sig, det gör iaf jag!
Nu är det bara att öva, öva och öva själv för att få till det :)


Blue - I Can


NOTD: Colorful

Blev en favorit i repris i veckan ^^, Men denna gång med silverglitter tippar :)


Talasso-Scrub

Gamla hud celler måste bort och det gör så att huden blir mjuk och följsam. Skrubba hela kroppen, använd en mild ansiktspeeling på ansiktet, smörj in dig med din favorit kräm :) Riktigt skönt och lyxigt för hemma behandlingar.

Själv använder jag Talasso-Scrub från Collistar, finns bland annat på Eleven för 440:-. Den känns lite dyr för plånboken för en skrubb men den är dryg i sin ovanligt stora burk som räcker väldigt länge då man inte behöver så mkt för hela kroppen och den är underbart fräsch, har en stark härlig mint-doft och jobbar sig verkligen in i huden. Minus är att den faktiskt är rätt dyr då jag tycker den kunde vara billigare men den fungerar bra fock är den lite för skarp för min smak så jag använder den bara ibland.


Såhär står det om produkten på elevens hemsida;
Talasso-Scrub innehåller vitaliserande och exfolierande salter med essentiella oljor. Den förnyar och vitaliserar huden genom att kombinera fördelarna med havet (thalassoterapi) med fördelarna hos utvalda essentiella oljor (aromaterapi). Samtidigt ger den också omedelbart en känsla av fräschör och dynamik.

Hemligheten ligger i dess exklusiva blandning av 90 typer av havssalt i en blandning med särskilt närande oljor och energigivande essenser. Om den masseras in på kroppen före duschning tar den bort döda hudceller och gör huden extra spänstig, smidig och mjuk.

Innehåll: 700 g

Heaven




OPI The Muppets

Pic
OPI´s julkollektion är som ni ser inspirerad av Mupparna. Kollektionen är uppdelad i två delar, Reds & Neutrals och Glitters. Kollektionenska vara ute i butik i början av november och lacken kommer kosta 150 kronor styck.

Är du ett Mupp-fan? Någon favorit?
Pic

Levande död i Dallas

LEVANDE DÖD I DALLAS - CHARLAINE HARRIS

Andra delen i true blood serien var verkligen inte en besvikelse. Även om den inte slå den första var den riktigt bra. Och som den första tar det ett tag innan man kommer in i boken, men när man väll har kommit in i boken är den verkligen bra och slutet gör att man bara vill fortsätta med den. Man märker knappt att den tar slut och det är ju ett bra betyg för en del böcker är det sista kapitlet väldigt tråkigt och man vill bara bli klar med boken för att det inte händer nåt. Men så var det verkligen inte med den här boken, tycket jag i alla fall;) Så läs den här serien om du gillar vampyr böcker!!
http://2.bp.blogspot.com/_QBbh65SRmwU/TQys-L6vyrI/AAAAAAAAARk/JF_l_9JWjV4/s1600/hh.jpg
Handling: Sookie Stachouse blir mer och mer involverad i vampyrernas värld, vare sig hon vill eller inte. En vampyr Dallas försvinner under mystiska omständigheter, och Eric hyr därför ut Sookies tjänster till vamyrerna där. Tidigare skulle vamyrerna använda sig av våld och tortyr för att få ut den informationen de behövde, men nu måste de hitta snällare metoder eftersom de vill passa in i samhället. Då kommer Sookies tankeläsningsförmåga väl till pass.

Breaking Dawn Part 1 Trailer


Jag finner inga ord just nu, vill ha November!! Helt fantastisk och av det vi sett tror jag att Breaking Dawn Part 1 blir den hittills bästa Twilight-filmen. 16 november, kom nu! Vad tycker ni om trailern?

Ikväll blir det 3D ^^,


Ja ikväll klockan 21.30 blir det bio. Känns så skönt och jag älskar dom här filmerna ^^ Typ de ända skräck filmerna som är nått att ha. Final Destination 5 i 3D blir spännande dock följer Erik bara med som sällskap (A) han är lite för snäll men tur är väll det ^^, Men såhär ser iaf min kommande tid ut för ikväll ^^,


UPPDATE: Filmen var riktigt bra men jag tycker det är lite lustigt att det var mer 3D effekter på inledningen (texten med alla som var med i början av filmen) än vad det var under filmens gång XD Men jag tycker att 3D är lite överskattat så jag håller mig nog till vanliga orginalen! Glasögonen man får är ju inte heller det snyggaste XD + att dom var lite för stora så jag fick sitta och putta upp dom hela tiden!!

Breaking Benjamin - So Cold


Fishnet Lips

Jäkligt snyggt <3

Överraskning ^^,

Ja idag blev det en trevlig överraskning då mamma ringde och sa att hon snart var i Umeå och undrade om vi skulle gå på stan :) Underbara mamma kan man ju inte tacka nej till så tog bussen till centrum och vi blev borta i flera timmar som vanligt (A) Dock var det hon som shoppade denna gång men det är inte mer än rätt :) Jag fick en ny läpp penna och ett nagellack och nöjd är jag med det :D XD Sen blev det kina mat (4 små rätter såklart) ^^, saknade dock den friterade kycklingen som jag skulle ha valt istället men räkorna var suvuränt goda :)

Ikväll blir det bara egen mys för min del xD Blir skönt för jag är så j*vla trött ska ni veta. Blir massa filmer som ni säkert ska få läsa lite om (A) Har även gjort en ny sminkning som ni ska få se några halv kassa bilder på men dom blev rätt bra iaf. Jag vill ha en digitalkamera som kan visa färgerna bättra (A) XD

Ha en underbar kväll nu :) KRAM

Breaking Dawn Part 1

Dessa två nya teaser posters för Breaking Dawn Part 1 är bara så underbara. Vad tycker ni? :D

Tisdag den 13 september kommer även en ny trailer till filmen! Längtar!! ;)

Tips mot Gula Naglar

Jag måste bekänna en sak. Jag har drabbats av gula naglar!! Trodde aldrig att det skulle hända mig men med allt slarv på senaste tiden då jag inte orkar ta hand om mina naglar när jag är på Willy´s då är det inte konstigt att det har blivit så. Samtidigt så kan det vara bra att det händer. Jag får testa nya produkter och kan skriva om det här ^^,

Jag har nu använt det här lacket i drygt 1-2 veckor och det fungerar verkligen bra!
Mina gula naglar är normala igen! Hurra :D


Vit Bakgrunt

Vit Bakgrunt - Photoshop

 

 

Kommer från Frost08.se


Never Let Me Go

Ingen höjdar film men den var bra på vissa ställen men vissa förstår man inte alls hur dom tänkt!

Inget jag kommer se igen men bara för det ska ni inte låta bli att se den :)

http://filmitch.files.wordpress.com/2011/08/never-let-me-go-movie-poster.jpg

Handling: En stark kärlekshistoria om Kathy och hennes två vänner Ruth och Tommy. De växer upp tillsammans på Halisham, vad som verkar vara en idyllisk engelsk internatskola, där de försöker hitta sina platser i den slutna värld som är deras, samtidigt som deras relation till varandra blir allt starkare. Tommy undrar ständigt varför det är en sådan katastrof att han inte är det minsta kreativ, att ingenting han gör är tillräckligt bra för att hamna i ”galleriet”, en plats alla på Hailsham känner till men som ingen har sett och som ingen verkar förstå syftet med. Vad har egentligen barnen på Hailsham gemensamt, varför har dom inga föräldrar, och varför har de ingen kontakt alls med resten av världen? Ju längre fram i filmen man kommer, desto tydligare blir svaren på varför Hailsham är som det är, och vilket fruktansvärt obehagligt öde som väntar Kathy och hennes vänner.

♥♥/5


NOTD: Blue Velvet


Har inget överlack när jag fotograferade, glömde tydligen (A)

Insperation ♥


Youtube klipp utan bild

Får alltid massa kommentarer på hur man gör för att få sina musik klipp utan bild som jag brukar ha ibland. Här är en suverän guide från designadinblogg.se som jag tänkte ni skulle få hitta lite lättare ;)


Ashley Tisdale - Suddenly


Läsar Naglar

Ja äntligen har jag fått in ett par läsarnaglar ;) Ni är lite svårflörtade med att visa upp vad ni kan ;)
Kom igen nu och skicka in era designer - [email protected]

Dessa snygga naglar har Nathalie Der Danielian gjort och ni hittar hennes blogg HÄR
Klicka er in på hennes blogg så kan ni hitta fler snygga naglar och intressant inlägg :)

Depend höstkollektion



Depend har lagt ut denna bild på höstkollektionen hos deras Facebookgrupp. Det finns inget släppdatum än men det sägs vara i butikerna väldigt snart. Snygga höstiga färger som ser riktigt lovande ut!
(Bild & källa Depend)

Tips på BRA Digitalkamera?

Ja, jag är sugen på att skaffa ny kamera, en mindra digitalkamera för att ta snygga närbilder på smink och naglar och när man är i farten men inte vill ta med sin riktiga kamera då den av någon anledning är för stor tex om man far och äter middag eller liknande :) Har för närvarande ingen annan kamera än min systemkamera men tycker att det är på tiden att köpa en bra digitalkamera också.

Nu har jag kollat runt på bloggar med snygga bilder, med det är ju typiskt att blogg.se's sökfuktion är ur (sök)funktion just nu, så jag inte bara kan knappa in "kamera" i sökfältet. Det jag har kommit fram till är iallafall att någon typ av Sony Cybershot eller den gröna Sony Cybershot verkar lovande, och även Canon Ixus.

Det viktigaste är att det är enkelt att ta bra närbilder med dom med bra färger och gärna så att man kan filma med dom i bra skärpa, färg och allt sånt men även att de inte ska kosta så mkt. Inte mer än 1500kr... Dock är ju Canon Ixus mycke dyrare men det kanske det är värt.

Nån som har provat nån av dessa eller till och med alla tre? Ska nog ta mig en sväng på stan och se om man har chans att prova dom nån stanns för att kunna avgöra XD

Så, kan ni rekommendera någon passande kamera? :)


Glitter Fantasy


Akryl

Jag håller ju på att lära mig akryl just nu! Har ej hunnit börja men ska börja träna snart (A) Därför kommer det upp lite snygga akryl inspirations videos om akryl ibland framöver :)

Newspaper Nails

Satt och kollade runt på Youtube och lite andra nagel bloggar för lite nagelinspiration och hittade detta.

Det ser ju super enkelt & super snyggt ut så måste nog prova nån dag! ^^,


Skicka in era bilder..

Nu har jag tänkt att starta upp en ny rolig grejj på bloggen! Jag vill se alla ERA nagel designer som ni skapar! Ni kan ta och göra en liknande/lika dan design som jag gjort eller helt och hållet en egen som ni vill visa upp! Skicka ett mail till: [email protected] med rubriken Naglar. Skriv eran bloggadress och namn så att jag kan länka er i inlägget som kommer att publiceras på min blogg under den här kategorin!

Ni får ett eget inlägg i min blogg med eran bild + länk till eran blogg ;D Bara att skicka bilden i ett mail med din bloggadress och namn :D Skriv gärna en motivering/"info" om din design. Tex hur du kom på den?! ^^

Jag hoppas att ni vill skicka in era bilder för jag tycker det är underbart att se andras konstverk! Det ger alla bra inspiration! Så kom igen nu! Skicka era nail art designer till: [email protected]. Ni får skicka in hur många ni vill. jag kommer att visa ALLA jag får här på bloggen :) Även ni som inte har en blogg får såklart skicka in era bilder också :)

Mohombi - Coconut Tree

Grymt härlig låt som man blir glad av ^^, Sommarens favorit!


Nail Shopping

Glömde ju faktiskt bort att jag beställt hem lite mer nagelgrejer.
Billigt som bara den och riktigt snabb och FRI frakt, vilket gör att jag får en otrolig ångest
över allt jag beställt från Sverige som är mycket, mycket dyrare! Nej, Born Pretty Store it is!

- De har allt mellan himmel och jord, både inom naglar, smink och hårgrejer.
- Priserna står i dollar (använder http://www.xe.com/ucc/sv/ som valutakonverterare
för att se vad dollarn motsvarar i svenska kronor).

- Du har möjligheten att betala via paypal, ett säkrare och snabbare alternativ.
- Har beställt två gånger från Born Pretty Store och första gången tog det 4 dagar innan
jag fick hem paketet (inklusive helg!) och nu senast tog det 5 dagar.

- Om man betalar 3 dollar, ca 19 svenska kronor så får du ett spårningsnummer där
du kan följa ditt paket hela vägen till ditt uthämtningsställe!


Grymt med andra ord, bara det att det är fri frakt spelar stoooor roll! Rekomenderas!

Har inte hunnit ta någon bild på grejerna än, så det får bli bilder från hemsidan:

Pink Color New Instant Cracking Nail Polish Nail Art-L005 White Color New Instant Cracking Nail Polish Nail Art-L009 Black Color New Instant Cracking Nail Polish Nail Art-20
500pcs Nail FORMS Art Acrylic UV Tips Extension
500 pcs Clear Half Acrylic False Nail Tips Nail Art

3st crecking lacker (white, pink, black), 500 akrylformar, 500 clear tipps.
Totala summan med spårningsnummer: 207 kronor

Naglar

Vill man ha snygga och långa naglar så ska man inte arbeta kan jag ju tipsa om! XD Ni vill INTE se mina naglar just nu! Jag har ju börjat på Willy´s och har varit där en vecka och jag har inga naglar kvar kan jag säga. Inget hjälper! Kan inte ens ha nagellack på naglarna för det mesta hinner flagna bort innan halva dagen är avklarad! Jag vågar inte ha gel heller ifall det bryts fel så kan man ju förlora hela den riktiga nageln och det priset är jag inte villig att betala då jag lyfter en massa XD Men jag ska bara vara där i 6 veckor så vi får väll se hur det går och vad som händer efter det!

Tur jag har några nageldesigner som jag inte har visat än som ni kan få se under tiden då jag har mitt nageluppehåll! Har jag tur så kanske jag kan få hem en och annan nagelkund så kan ni se på deras naglar också! Men jag kommer att sakna att göra naglar så jag kan ju alltid försöka mig på små önske designer som ni har frågat efter på korta naglar :)
Kan ju alltid vara roligt att pyssla med på kvällar och helger!

En liten favorit i repris ^^, Inga speciella naglar men älskar färgen och ringen ^^,

Död tills mörkret faller


Jag ÄLSKADE den här boken. Den är inte alls som andra vampyr-böcker jag har läst. Här lever vampyrerna fritt och lever på synetiskt blod (tror jag att det hete?) och blodhoror (tjejer, och en del killar, som njuter att att vampyrer bitter dom) Den var så bra att jag beställde andra delen direkt jag läst ut den och bara längtar efter att den ska hamna i min brevlåda. Den slår inte Twilight men den är näst intill lika bra ;) Som sagt, en ny favorit!

Handling: Sookie Stackhouse är på ganska många sätt en vanlig tjej bor i en liten håla i louisiana och jobbar som servitris på baren Merlotte´s. Med en liten skillnad, hon kan höra folks tankar. Hon tycker sitt liv är rätt tråkigt och att varje dag ser likadana ut. Men en kväll kommer en vampyr in till baren och sookie tänker att han har allt hon saknat spänningen och mystken. Hon har nästan väntat på att han ska komma. Men så börjar man hitta kvinnor mördade i den lilla staden. Alla mördade på samma sätt...