Flyttningen är klar!

Ja vi hade en rejäl flytt dag igår!! Vi var några stycken men jag var ju kvar i Umeå så Erik och dom körde från lycksele klockan 08 och när dom kom fram till Umeå så fyllde i släpet och Erik och hans bror körde tillbaka till Lycksele (min mamma och lillebror mötte upp dom och hjälpte till att bära) medan jag och Eriks mamma och mormor stannade kvar och städade! Efter 5 timmar var Erik tillbaka så då for vi och åt middag klockan 18.30 och sen fyllde vi på det sista och begav oss åter till Lycksele men nu var allt klart så i tre bilar + ett släp åkte vi åter till Lycksele, klockan var då runt 20 och när vi var framme i Lycksele var klockan runt 22 och när vi hade fått upp den sista lådan så var klockan 01.30.. Alla var vi trötta så det blev en snabb dusch när alla åkt hem till sig och sen var det sängen! Idag har vi bara packat upp i kök och fått upp alla möblerna där dom ska vara. Nu kan man iaf gå här!

Ja för ni som orkade läsa så har jag haft fullt upp i helgen så därför har jag ej hunnit blogga som ni säkert kan förstå ^^ Imorgon ska vi till Umeå igen och besikta lägenheten, handla lite och sen tillbaka för att fortsätta packa upp!

Alla som vill komma och besöka är välkomna <3 ^^ Bara att slå en pling innan! ;)
Kaffe och lite fika finns alltid att bjuda på ♥

Staind - This Is It


NOTD: Hallow Pump Nails


CCS Body Lotion

Älskar när man får överasknings paket (A) Det är Stephanie på CCS speciellt bra på! ♥ TACK!
Den luktar ljuvligt, går snabbt in i huden och man blir super mjuk! Älskar denna hudlotion!

NOTD: Scream Nails

haha ja nu höll jag helt på att glömma vad jag hade lovat XD
Ni skulle ju få en halloween design om dagen så här kommer dagens!

Demi Lovato - Mistake


Gele - Black butterfly

Hade en kund som ville ha exakt lika naglar som jag hade så då fick det bli så ^^,
Förlängd med mall

Rabattkod - Cocoo.se

Ange rabattkoden: Bloggspecial så får du 15% på hela din beställning!

Coola cocktailringar! Pris: 195 - 245 kr


NOTD: Spooky Halloween

Från och med idag till den 30/10 kommer det att visas en halloween design om dagen som jag suttit och gjort.
Här kommer den första som blev spöken. Kanske ska göra om den senare idag och ge er nya bilder då jag blev riktigt missnöjd med dessa xD Först och främst råkade jag ta en mörkblå nail art penna som såg svart ut med det gör det inte på bilderna XD Jag skulle ha haft spökena åt andra hållet och dom ser inte skrämmande ut heller XD haha de ser däremot väldigt glada och snälla ut xD Kanske inte meningen med halloween riktigt!

Jag behöver verkligen träna på mina måla för hand kunskaper XD Kommer ny design ikväll på dessa om jag hinner!

Halloween


Gele - Purple Pink

Camillas naglar, hon valde lite mörkrosa och lila till sina naglar.

Förlängd med mall


NOTD: Gele - Black Down

Gjort om mina naglar. Denna gång med egenblandad svart gel och lite silver med ringfingret dekorerat med glitter och en stämplad fjäril. Jag kommer definitivt att använda detta ofta då resultatet blev kanon!

Den här gången har jag förlängt med tippar.


Halloween Makeup


Frankenstein Naglar

Frankenstein Naglar för halloween!

NOTD: Green Citrus

Det här var en favorit i sommar så det blev som en sista sommardesign innan jag kunde släppa att den härliga tiden redan är över (hihi ja jag är lite efter, det är redan kyligt och kallt men kunde inte låta bli). Ska se om jag hinner med att göra nån snygg halloween design innan flytten! En ska man väll hinna göra iaf i helgen ^^,


The Legend Of Bloody Mary

Skräckisar är inget för mig då jag tycker alla är lika dana och de flesta är riktigt dåligt gjorda. Den här är väll inget undantag men jag tycker att dom gjorde det bra och lite speciellt när dom tog in och gjorde en historia om hur och varför allt hände, och spelade in sin version av det, slutet var väll lite sisådär XD
http://www.shareitall.se/img/torrents/1239.jpg
Handling: Ryan har plågats av mardrömmar sedan natten då hans syster Amy försvann för 8 år sedan. Hon försvann när hon spelade spelet ”Bloody Mary” som hon hade hittat på Internet. Sidan handlar om en häxa som kallas Bloody Mary och om ett spel att tillkalla hennes onda väsen.

♥/5

Nickelback - When We Sta..

Nickelback - When We Stand Together
Låten som går flera gånger om dagen just nu ^^, Tycker den är super härlig!

Kubiss - Green Nails

Green Kubiss nail polish från Dollar Store :)


E.L.F Condition Lip Balm

Swatches på ELF studio Conditioning Lip Balm Spf 15 "peaceful pink"

Justin Bieber - Mistletoe

Haha ja men man får väll vara lite udda men den här låten var så lugn och härlig ^^,
Söt video och låten gör iaf mig glad ^^,

Spara Bilder till Webben

Spara Bilder till Webben - Photoshop

Kommer från Frost08.se


Viva la Diva Live It, Love It

Viva la Diva Live It Love It Kollektion Hösten 2011

Viva la Diva Live It Love It Hösten 2011

Höstens kollektion från Viva la Diva innehåller mycket glitter och metalliska toner.

Jag är väldigt nyfiken på deras Viva la Diva Nail Care serie.

Lipstick Vitamin E

Lipstick Vitamin E

Viva la Diva Mini Nail Polish

Viva la Diva Mini Nail Polish

Viva la Diva Nail Polish Hösten 2011

Viva la Diva Nail Polish

Viva la Diva Nail Care Hösten 2011

Viva la Diva Nail Care

Viva la Diva Arty Nails Hösten 2011

Viva la Diva Arty Nails

Viva la Diva Eyeshadow Stick Hösten 2011

Viva la Diva Eyeshadow Stick

Viva la Diva Volume Mascara Hösten 2011

Viva la Diva Volume Mascara

Domed Eyeshadows

Domed Eyeshadows

Viva la Diva Glitter Eyeliner Pen

Viva la Diva Glitter Eyeliner Pen

Liquid Dip Eyeliner

Liquid Dip Eyeliner

48 High Pearl Eyeshadow Collection

48 High Pearl Eyeshadow Collection

Face-Eyes & Cheek Make Up Kit

Face-Eyes & Cheek Make Up Kit

3 in One Pop Out Make Up Kit

3 in One Pop Out Make Up Kit

64 High Pearl Eyeshadow Collection

64 High Pearl Eyeshadow Collection

Bilder & KÄLLA


NOTD: Flower & Black

♥ Mina Naglar ^^, ♥


Rise Against - Give It All


Flyttning Nära Igen

Ja jag har inte riktigt haft tid att blogga seriöst om mitt liv på sistone men ni har ju inte varit utan inlägg iaf :) Men det är lite stökigt just nu då jag och Erik flyttar till Lycksele helgen den 28-30 oktober då vi får den nya lägenheten den 26 men Erik har ju fått börjat jobba så vi måste flytta på helgen :) Just nu sitter jag själv här i lägenheten i Umeå och håller på att packa och städa :) Det går väll bra men det känns lite segt att flytta tillbaka till Lycksele igen men samtidigt är det rätt skönt och känns lite kul att få börja om lite i ny lägenhet, Erik har jobb och jag hoppas att jag kan få börja med nått så snart som möjligt jag med! Haidie följer troligen med oss till Lycksele så då utökar vi familjen lite extra under ett år så får vi se vad som händer sen! Jag håller på att ta fram en hel drös med bilder som jag ska framkalla för jag har en liten version om hur jag vill dekorera den nya lägenheten så vi får väll se om det går eller ej. Jag är så sugen på att äntligen kunna köpta lite nya prylar och göra hela lägenheten vår, personlig och hemtrevlig. Här i Umeå känns det inte riktigt så utan vi har bara satt upp det minsta och alla saker är ju sånt som vi fått typ men man får ju ta en sak i taget! ^^, Naglar kommer typ imorgon igen! ^^,


Sweet Kitten


Att Fota Vatten

Jag hittade en super bra youtube video om hur man fotar vattendroppar och det är nått som är super roligt ^^,
Kanske blir nått liknande i imorgon (A) XD
Denna videon har Michaela Fagerudd gjort för att visa hur hon fotar vattendroppar. Eftersom hon redan hade gjort denna grymma videon tänkte jag att jag visar den för er istället för att förklar själv. ;)

photoshop actions



Jag har ju  lovat för ett tag sen att förklara vad photoshop actions var för nått ^^, Här kommer en liten förklaring men den kanske inte är 100% bra då jag är väldigt ny med detta och håller på att lära mig mera om det här området då jag verkligen älskar resultaten och vill gärna lära mig skapa mina egna!

Actions för Photoshop innebär att en serie uppgifter genomförs i ett svep. Du kan skapa en action som ändrar storleken på en bild, lägga filter på en bild för att få en snygg effekt och sedan automatiskt spara bilden.

Det fina med actions är alltså att det gång på gång genomför en uppgift åt dig helt automatiskt. Det finns massor och åter massor av actions eller makron för Photoshop att hämta hem på nätet. Tex på deviantart.com eller så är det bara att google "photoshop actions" så får du flera 1000 förslag på sidor m.m. och de är oftast gratis.

Här listar jag mina favoriter som är bra att ha:
♥ - Gör skinnet på en person mer mjukt och behagligt
♥ - Ändra nyanser och liknande på porträtt
♥ - ändra färg på natur foton
♥ - Gör så att ett foto ser ut som 25 olika foton i ett kollage
♥ - Sätt ihop bilder så att de ser ut som de sitter på en filmrulle
♥ - Gör så att en bild ser ut som ett pussel

Det är super enkelt att ladda ner, du letar fram mappen Adobe (dator > (C:) hårdisken > Program > Adobe >) sen klickar du på det photoshop som du har tex som jag klickar på > Adobe Photoshop CS5 > Presets > Actions. När du har uppe den mappen så kan du börja spara ner alla de Actions som du vill ha! Du kan välja att göra olika mappar så länge du har dom i original mappen Actions. Hoppas jag inte krånglade till allt nu!

Alla Actions som finns att ladda ner är oftast inlagda i .rar format för att de inte ska vara så stora om det är så ska ni klicka på öppna filen i winrar istället för att spara direkt då ni måste dra .ANT (Actions filen) in till Actions mappen! Vet ni inte alls vad jag pratar om så googla winrar eller rar så kommer det upp förklaringar! Det är inte så svårt som det låter! ^^,

Lycka till och jag hoppas att ni har fått lite idéer och fakta. Är det nått ni inte fått svar på eller vill veta mer så googla eller skicka en fråga så ska jag försöka svara på det ;)

Fotokungen.se

Nu har mina foton som jag har beställt från Fotokungen.se kommit! Jag gick in och läste recensioner på Prisjakt och Fotokungen var de som hade fått högst betyg, så jag valde dem. De är lite dyrare än de andra (ingen speciellt stor skillnad dock), men det var det absolut värt! Jag är jättenöjd! Fem foton blev det sammanlagt varav 1st 30x45cm och resten 20x30cm, alla med matt yta.
Ynka 95:- gick kalaset på!

PLUS:
+ Fina, skarpa bilder
+ Bra förpackat
+ Inga repor eller skador
+ Bilderna ser ut i princip som de gör på datorn
+ Inga nivå- eller färgändringar

MINUS:
- Leveransen, 2 arbetsdagar skulle det normalt ta
men jag fick mina efter en vecka. Inget som berört
mig men det var det enda minuset jag kunde komma
på!

4,5 av 5 får de av mig

Svinhårsborste


Resultatet? Underbart! Håret blir direkt lent och glansigt, och borsten fastnar inte i tovorna utan reder snällt och långsamt ut dom. Fetterna från hårbotten fördelas i håret, vilket är anledningen till att det blir glansigt, och även anledningen till att den här borsten inte passar om man har problem med fett hår. Jag brukar använda ett balsam spray just innan jag borstar för att det inte ska bli spretigt som det lätt blir annars och det funkar kanon!

Vet dock inte hur djurvänligt detta alternativ till finare hår går till då jag inte hittar någon information på nätet hur man tillverkar en svinhårsborste.. Tex hur dom tar svinhåret m.m.

Rätt foundation

När du är ute och shoppar och letar efter en ny foundation så är det viktigt att du prövar dom på rätt sätt. Dom flesta tar lite foundation på handen och ser om det smälter in med sin egen hudfärg och gör den det så köper man den och sen när man kommer hem och ska aplicera sin nya foundation i ansiktet så är färgen helt fel. Det man ska göra istället när man testar foundation i affären är att ta lite och aplicera på sin käklinje, smälter den in då med sin hudnyans då så vet man att det är den färgen man ska köpa. Dock är det inte heller så lätt då butikerna ibland brukar ha konstigt ljus, oftast lite gult så man ser brunare ut så se upp för det!

Lycka till med era framtida foundationköp! :)

http://4.bp.blogspot.com/_We2_FWovDx4/S6UFzCtIJAI/AAAAAAAAD5U/AtDt-sw3Vxo/s400/maybelline_dream_creamy_foundation.jpg

Läsar Fråga: Förstärkning?

Hej!
Jag har alldeles nyss börjat prova tippar och gele. Men jag spelar gitarr så jag vill inte ha tippar på ena hande, men gör endå fransk manikyr på dom korta naglarna. Kan jag då ha gele på dom korta/mina riktiga naglar, så att manikyren håller? För jag tycker att det blir dåligt så fort annars.
Tacksam för svar! :)

Och din blogg är jätte fin! älskar den verkligen!!
Kram sanna



Hejsan och tack så jätte mkt :)
Ja naturligtvis kan du ha gele på den andra handen ockå så att det blir som en förstärkning :) Då håller det längre!

Lycka till!

Sara Bareilles - Gonna Get Over You


Team Jacob Video

Jag är nog både Team Edward och Team Jacob när det gäller twilight! ^^ hihi men här får ni en härlig video med Jacob ♥

Bild Redigering

Bild Redigering - Photoshop

Kommer från Frost08.se

YR Pure System II

Som jag skrivit förut så håller jag på att prova Yves Rochers anti finnar system = Pure System som jag skrev om för ett tag sen. Jag har nu testat produkterna i en vecka så jag tänkte att jag kan ju skriva lite om dom igen och vad jag tycker än så länge. Första tanken jag fick när jag kollade i paketet var att alla förpackningarna var så små! Jag hatar när det tar slut på en gång. Det är ju ändå en process som man gör morgon och kväll och då vill man inte beställa hem nytt efter 2 veckor men som vanligt är Yves Rocher dryga och man behöver så lite varje gång men de hade gärna fått vara större speciellt anstiktsvattnet och ansiktskrämen men som jag har funderat så borde det räcka med att beställa nytt varje eller varannan månad och det är väll helt okej ändå.

Under den här veckan har jag tvättat ansiktet morgon och kväll och första 4-5 dagarna blev finnarna värre så jag funderade på att sluta då de kanske inte passade min hud men jag vet ju att vissa produkter tar ut allt som ska bort innan de börjar värka så de här sista dagarna har det faktiskt blivit mindre så om en - två veckor kanske jag har fullt lovat resultat :) Låter iaf lovande i mina öron ^^, Men man är ju i en knepig ålder så man kan sällan vara helt fri från finnarna då det är både stress relaterat, matvanor och vad man pysslar med men bättre blir det skönt nog!

Nedanför är bilder på ansiktskrämen och den lilla mängd som man behöver för att smörja in hela ansiktet!

Case 39

Den var spännande och rätt skrämmande på sina ställen och den var inte så där typiskt förutsägbar och det gillar jag! I mina tidigare år har jag sett för många skräck/rysare så jag har tappat den där spänningen och nålsittar känslan när jag kollar på skräckisar men ibland med rätt film så funkar det om jag är själv (A) haha men det är rätt kul ändå då man blir lite paranoid och stänger alla luckor/dörrar och tänder alla lampor efter en film. Nu blir det nog lite Mr.Bean för att lätta stämningen lite för resten av kvällen och natten igen (A) ha en bra kväll! ^^,

Handling: Emily Jenkins (Renéee Zellweger) jobbar inom socialtjänsten i Case 39, och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilken blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Emily räddar henne, och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.

♥♥/5


YR Cure Solutions

I min förra beställning från Yves Rocher fick jag med den här sallvan som gåva så nu blir det att testa om den är bra. Den ska vara bra om man har trött hud och liknande nu när hösten och vintern snart är här.

Rimmel 60 seconds Nail - swatches

Ett enormt vackert nagellack som jag har haft länge. Minns inte var det är köpt men härligt är det!


Lägg till Blänk

Lägg till Blänk - Photoshop

Kommer från Frost08.se

Redigerings Tips - Vinjettering

Hittade ett intressant redigeringstips som verkligen gör bilden höstig och fin.

Jason Walker - What if I Told You?



Viktiga Boken - Boktips!

VIKTIGA BOKEN - CHARLOTTA FLINKENBERG


Var på biblioteket igår och snubblade över den här otroligt bra och roliga boken :D
En rolig och bra går ner i viktbok som handlar om en tjej som gick ner 25kilo och hur hon gör för att stanna där! Det är en skön bok som inte BARA handlar om bantning utan den är också rolig och spännande :)
Ni bara MÅSTE läsa denna! har läst 10 sidor och är FAST!

Jag Saknar Dig

Riktigt bra film med bra musik och en riktig snyftare :)
Så himla fin film och väldigt kul att den är inspelad i norrland:)
http://annamariaericajonsson.blogg.se/images/2011/jag-saknar-dig_163406460.jpg

Handling: Tina och Cilla (nykomlingarna Erika och Hanna Midfjäll) är enäggstvillingar på väg att fylla 15 och hormonerna går på högvarv. De är så olika man kan bli; Tina är den populära som lägger alla tankar på smink och killar medan Cilla är den udda feministen som engagerar sig i teater och välgörenhet. På mammans födelsedag sker en tragisk olycka och att växa upp som tonåring blir plötsligt svårare och tyngre än vanligt. Det här är berättelsenom hur alla runt omkring kan komma tillbaka till livet när någon nära dör, och hur ett nytt liv växer fram ur sorgen. Filmen Jag saknar dig baseras på Peter Pohls och Kinna Gieths roman Jag saknar dig, jag saknar dig, som vann Augustpriset 1992 i klassen Barn- och ungdomsböcker. En feelgood historia – om sorg.

♥♥♥/5

Curami by CCS

I onsdag var jag och hämtade ut ett överasknings paket på coop då jag inte visste av att jag beställt nått men då var det söta Stephanie på CCS som skickat ett till paket med en nyhet från CCS :) Det känns suer roligt att få sånna överaskiningar ibland och då kan jag lika gärna prova produkterna och blogga om dom också ^^, Dock är det inga krav ^^, Denna gång fick jag en nyhet från CCS serie för torr hud som heter Curami. Blir intressant!

Curami by CCS
Salva
 

Beskrivning

Curami by CCS Salva är en vattenfri salva med vegetabiliska oljor och fetter. Används på mycket torr hud och punktappliceras på t ex armbågar, knän, hälar, händer och läppar. Passar också som skydd mot uttorkning och kyla.

 

Curami by CCS Salva innehåller inga tillsatser av konserveringsmedel eller parfym.

 

Förpackning

30 ml PE burk

 


Såhär står det på deras hemsida om produkt serien:
Curami by CCS
Mer än 30 år har vi på CCS ängnat åt att ta hand om torr och känslig hud.
Den kunskapen har nu resulterat i en ny, unik hudvårdsserie. Med serien Curami har du nu allt som torr och känslig hud behöver i en och samma serie. För att underlätta är serien uppdelad i C, U och R- produkter (extra vårdande, undehållande och rengörande), något som anges på varje förpackning.

C- produkter: för extra torr hud
U- produkter: för dagligt underhåll och vårdande
R- produkter: för skön och skonsam rengöring, varje dag

Alla produkter är framtagna för att i kombination ge torr och känslig hud bästa möjliga hudvård.

One Less Lonely Girl

Nicole by OPI - One Less Lonely Girl
Nicole by OPI ska släppa en ny nagellacks-kollektion - Inpsererad av Justin Bieber.

Det känns lite konstigt att han gör lacker, parfymer och gud vet allt nu men det är ju PR och pengar!
Dock är dessa nagellacken faktiskt riktigt snygga:

  • One Less Lonely Glitter
  • Prized Possession Purple
  • Give Me the First Dance
  • Me + Blue
  • OMB!
  • Step 2 the Beat of My Heart

Dom kommer ut i början av December i USA, fast jag tror tyvärr inte att de kommer finnas i sverige. :(
KÄLLA

Svinhårsborste

Jag gjorde ett snabbt inpulsköp då jag var inne på Åhlens! Jag köpte en svinhårsborste kostade 119kr. Har hört så mycket bra om dessa och mitt hår är långt och tjockt så jag fått lätt små tovor och vanliga borstar nöter så extremt på håret så jag kände att jag ville prova nått nytt!

Läs vad jag tycker om resultatet här!

Zumba Fitness

Ja idag har jag provat Zumba här i Lycksele med min mor för första gången och det var riktigt roligt men sårt att hänga med då mamma har hållit på ett tag och jag hoppar in i deras grupp utan att ens kollat på förr. Men det var riktigt härligt att skaka loss och jag kommer så fort jag flyttar att börja följa med mamma de 2 ggr i veckan då man lär sig rätt snabbt men fötterna var inte alltid med måste jag säga xD Ser otroligt kul ut när det är så många på samma gång men det är ju bara roligare :)

För er som inte provat - GÖR DET ;)


Grey Inspiration


YR Pure System


Ja nu har jag fått hem den lovordade serien Pure System från Yves Rocher.

Nej till finnar, ja till fräsch hud

Effektiv och skonsam hjälp för problemhud i 3 enkla steg:
1 - Rengöring med micropeeling. Använd morgon och kväll/aften, och skölj av med vatten. 125 ml
2 - Ansiktsvatten. Använd morgon och kväll/aften på rengjord hud. 150 ml.
3 - Ansiktscrème för problemhud. Applicera morgon och kväll/aften på rengjord hud. 40 ml.
Bevisat resultat: Efter en månad är huden synligt renare: 81%* (*egen utvärdering, 52 personer).

Jag köpte även några ansiktsmasker som kommer 2x4 ml och en förpackning med SOS spot 8h.

Patch mot finnar - sos spot 8h

EN NATT FÖR ATT BEKÄMPA FINNEN SÅ FORT DEN VISAR SIG

Punktverkan på tre områden:
- Torkar ut finnarna
- Minskar finnarnas rodnad
- Minskar finnarnas storlek

Fördelar: Så diskret att den kan användas även på dagen.


Formula utvecklad under kontroll av hudläkare, rekommenderas av rådgivande hudläkare.

Finns även ett superbra prova på kit för endast 35kr för de som vill testa smått först!

Ni kommer få en recension sen när jag använt dom ett tag :)

Sweet Kitten


Bio Oil UPDATE

Jag kan verkligen inte hitta oljan son jag skrev om i det HÄR inlägget?! Någon som vet var man kan köpa den? Skulle finnas på apoteken men NEJ det gör den inte :S Så vet du nått ställe som säljer (gärna i Umeå eller internet) så hör av dig <3



UPDATE:
Tack fina Sara för att du hittade en internet sida som man kan beställa den på :D
Klicka här för att komma direkt till produkten!

NOTD: Black Fransk


Haha ja jag har faktiskt julgranen kvar men den åker senare idag xD (A)

Sweet Kitten


NOTD: Clear Tips

Det är ganska coolt att ha genomskinliga tipar eller"glas" naglar.
Dock blir det mycket snyggare med ett tunt nudelack och bättre filning ^^,

Adele - Rolling In The Deep


Bio Oil

Imorgon ska jag gå på jakt efter denna produkt! Skulle vara intressant att prova om den är så bra som dom säger ;) Jag har några bristningar som jag vill bli av med så ni ska nog få en recension om jag hittar den på apoteket!

Mirakelolja
Den naturliga oljan "Bio oil" beskrivs som en mirakelolja mot bristningar. Oljan innehåller vitamin A och E samt naturliga växtoljor - dessutom är den skön för både kropp och ansikte. Finns på Apoteket från 119 kronor.

"Bio‑Oil är en specifik hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.

Bio‑Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio‑Oil är också återfuktande, vilket förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. Bio‑Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

 

Bio‑Oil ska appliceras två gånger per dag. Vid ärr, bristningar och ojämn hudton i minst 3 månader. Resultatet är individuellt och varierar från person till person. Bio-Oil har flera gånger blivit bäst säljande produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor."


Two kitten's Adventure

Jag har ju så många oredigerade bilder jag inte har haft tid att visa för er XD Så igår tittade jag igenom och redigerade en massa härliga bilder från sommaren :) Speciellt på 2 små söta kattungar som jag hittade i stallet när jag skulle vara och fotografera Maja. Dom ställde gärna upp som nyfikna modeller XD


Lumene nr 9 Ocean Blue

Lumene nr 9 - Live It Up

Det är ett super snyggt lack som passar typ allt XD Den är super snygg torkar snabbt och håller länge!


EOTD: Smoky Eye

Degens enkla sminkning ^^, det är lie ljus grön som inte syns så mkt på bilden XD


Green Day - ...September Ends

Green Day - Wake Me Up When September Ends