Min Bio lista ^^,

Det blir bio i år och jag längtar så jäkla mycket! Älskar att gå på bio, det är så mysigt!
Dessa har jag väll planerat att gå och kolla på och de flesta lär vara super bra! 
(Många uppföljare men har ju sett de andra och då måste man ju se resten också då dom är grymma!)
Ska ni se nån av dessa?


I Am Number Four = ♥ ♥ ♥ ♥/5 25 Mars 2011
John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigtpå flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.

Water for Elephants
= ♥ ♥ ♥ ♥/5 15 April 2011
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Red Riding Hood =
♥♥♥/5 20 April 2011
När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen.

Fast and Furious 5 =
♥♥♥♥/5 6 Maj 2011
Sedan Brian och Mia Toretto fritog Dom från häktet har de korsat många gränser för att kunna undvika myndigheterna. I Rio de Janeiro har de slutligen hamnat i en återvändsgränd och måste göra en sista stöt för att kunna vinna sin frihet. Medan de samlar ihop sitt gäng av toppförare vet de fortfarande att det enda sättet för dem att verkligen slippa undan är att konfrontera den korrupte affärsman som vill se dem döda. Men han är inte ensam om att vilja få tag på dem.

Den hårdkokte FBI-agenten Luke Hobbs missar aldrig ett mål. När han får i uppdrag att sätta stopp för Dom och Brian sätter han ihop en insatsstyrka av elitpoliser och går till angrepp. Men under sin jakt över hela Brasilien inser Hobbs snart att det är omöjligt att skilja de onda från de goda. Nu måste han lita till sina instinkter för att fånga sitt byte, innan någon annan hinner ikapp dem.

Pirates of the Caribbean 4 - I främmande farvatten = ♥♥♥/
5 18 Maj 2011
Jack Sparrow ska tillsammans med Barbossa hitta ungdomens källa men får reda på att Blackbeard och hans dotter har samma mål.

X-Men:First Class =
♥♥♥/5 3 Juni 2011
Efter fyra framgångsrika filmatiseringar av en av Marvels mest älskade serier kommer äntligen historien om hur allt började. Hur de två bästa vännerna Charles Xavier/Professor X och Erik Lensherr/Magneto sida vid sida tillsammans med andra mutanter kämpade för att rädda världen från en säker undergång och kom ut på andra sidan som bittra fiender.

Kung Fu Panda 2 - The Kaboom of Doom =
♥♥♥♥/5 10 Juni 2011
Alla Pos drömmar har slagit in. Nu är han inte längre en enkel nudelkypare, utan den legendariske Drakkrigaren, som beskyddar Fredens Dal tillsammans med de andra kung fu-hjältarna, De Fruktade Fem: Mästare Tigrinnan, Mästare Tranan, Mästare Syrsan, Mästare Viper och Mästare Apan. När en ny ond motståndare dyker upp med det mäktigaste vapen världen någonsin skådat, måste Po reda ut hemligheterna i hans mystiska förflutna för att kunna beskydda hela Kina och rädda Kung Fu.

Priest =
♥♥/5 10 Juni 2011
Historien handlar om en legendarisk krigare, Warrior Priest från det senaste vampyrkriget, som nu lever i en obskyr tillvaro bland andra överlevande människor i en muromringad dystopisk stad som styrs av The Church. När hans systerdotter blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer, bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt på dem innan de har lyckats göra henne till en av dem. Han får sällskap av systerdotterns pojkvän, en skjutglad sheriff och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.

Transformers 3 =
♥♥♥♥/5 1 Juli 2011
Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna.

Harry Potter 7 - dödsrelikerna Del 2  =
♥♥♥♥♥/5 13 Juli 2011
“Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2” är den sista filmen om Harry Potters äventyr och den direkta fortsättningen på ”Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1”. Allt har lett fram till detta, den ödesmättade uppgörelsen mellan de goda och onda krafterna i magins värld. Ondskan finns överallt och ingen går längre säker men det kan bli Harry Potter som måste göra den största uppoffringen när han en sista gång ställs mot Lord Voldemort. Slutet är här.

Bilar 2 =
♥♥♥♥/5 5 Augusti 2011
Blixten McQueen med sitt nya stallteam, med bärgaren som coach, åker de runt i världen på Race-turnering. De besöker länder som Japan, Tyskland, Italien, Frankrike och England. I England blir Bärgaren misstagen för någon annan och dras in i ett spiondrama.

Twilight 4 - Breaking dawn Del 1 =
♥♥♥♥/5 18 November 2011
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina                       | http://silverninas.se | 2011-03-24 | 23:38:54 |

Sv: jag har googlat mig fram och laddat ner dom i digital scrapbooking form =) Tycker också dom är jätte fina =)



Jag ska se I am number four i morgon =) Hoppas den är bra :D

Lisa                       | http://hosnilsson.blogg.se/ | 2011-03-25 | 11:28:59 |

Harry Potter är ett mååååssstttee!! ;D

Evelina                       | http://silverninas.se | 2011-03-26 | 17:22:52 |

Jag skriver in digital scrapbooking och sen finns det sidor som är gratis och sidor där det kan kosta. Sen inne på dom sidorna kan jag söka på t.ex. buttefly eller bara titta runt. Du kan såklart också söka på buterfly redan i google. =) Här är förslag på en sida du kan kolla på: http://www.blushbutter.com/store/



kram

Felicia                       | http://henrikssonfelicia.blogg.se/ | 2011-03-28 | 08:39:44 |

Jag älskar också att gå på bio ^^

Emmy                       | | 2011-03-29 | 22:58:19 |

åh jag älskar också att gå på bio ^^

Sandra                       | | 2011-03-29 | 22:58:50 |

Jag ska nog också gå på alla dom där :D





»
»
»