Cowboys and Aliens

Jag trodde att den skulle vara dålig så därför tog det lite tid innan vi såg den men ganska snabbt in i filmen så fick man en annan uppfattning! Jag tycker att det var bra skådisar, det händer mkt och man följer med i handlingen. En hel del oväntade händelser och spännande förlopp. Rekomenderar er att se den :)

Handling: 1873. Delstaten Arizona. En främling med minnesförlust vandrar in i ökenhålan Absolution. Den enda ledtråden till hans förflutna är en mystisk boja runt hans ena vrist. Han inser snart att befolkningen i Absolution inte välkomnar främlingar, och att ingen rör ett finger om inte den hårdhudade överste Dolahyde gett order om det. Det är en stad som lever i fruktan.

Men när Absolution attackeras av inkräktare från skyn tvingas byns invånare snabbt omdefiniera sin uppfattning avordet fruktan. Med hisnande snabbhet och ett förblindande sken för dessa monster bort invånarna en efter en, och utmanar samtidigt allt som befolkningen tidigare trott var möjligt. Plötsligt blir den främling byborna nyss avvisat deras enda hopp till räddning. Allt eftersom den mystiske revolvermannen sakta börjar minnas vem han är och var han kommer ifrån, inser han också att han bär på en hemlighet som kan ge byn en chans i kampen mot utomjordingarna. Med hjälp av den flyktiga Ella samlar han ihop ett gäng bestående av tidigare motståndare – bybor, Dolarhyde och hans folk, kriminella samt Apache-indianer – vilka alla nu riskerar utrotning. Enade mot en gemensam fiende förbereder de sig för en episk kamp för överlevnad.

♥♥♥/5
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»