Vårdande Till Budgetpris

Depend har en hel serie med vårdanade produkter till ett väldigt bra och billigt pris.

Dessa kan du hitta:
Nr 79 Skyddande Baslack
Som det låter är det ett baslack. Det skyddar och förhindrar missfärgningar, gör så att nagellacket fäster bättre och sitter längre.

Nr 80 Quick & Shine Topplack
Mega shine topplack ger en otrolig glans och slutfinish. Torkar supersnabbt och skyddar och förlänger varaktigheten på din manikyr.

Nr 177 Nagel- & nagelbandsrengöring
Depend Nagel- & nagelbandsrengöring är den viktigaste produkten för att uppnå en god nagelkvalité. Tar effektivt bort döda hudceller i området kring nagelbanden.Detta ökar syretillförseln som därmed påskyndar nageltillväxten och förbättrar dess kvalité.

Nr 178 Myrraolja
Depend Myrra olja ger intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare.

Nr 179 Nagelbandscreme
Depend Nagelbandscreme mjukar upp och ger näring och fuktighet åt nagelbanden. Cremen är berikad med aloevera och allantoin. Vårdar och påskyndar uppbygnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.

Nr 180 Stärkande Nagelserum
Intensivt återuppbyggande kurbehandling för torra, flisiga och spruckna naglar.
Depend Stärkande Nagelserum är speciellt framtagen för Dig som har torra och flisiga naglar. Fuktbalanserar och går in i nageln och hjälper till att binda samman nagelplattorna så att nageln kan växa sig stark och flexibel igen.
Berikad med D-panthenol och C-vitamin.

Nr 181 Powerflex Nagelstärkare
Powerflex nagelstärkare skyddar och bygger upp Din nagel och verkar omedelbart. Förhindrar att nageln knäcks, flisas eller skadas. Berikad med kalcium och vitamin B5. Perfekt för Dig som är mycket i vatten då Powerflex Nagelstärkare förhindrar att vatten tränger in i nageln och gör den mjuk

Nr 182 Allround lack
Depend Allround lack. Stärkare, baslack, topplack – ”allt i ett”-lack
Unik formula med en speciell sammansättning som ger alla dessa fördelar. Aminosyror tillsammans med olika plaster bygger upp, stärker och skyddar den naturliga nagelstrukturen.

Nr 183 Beauty lack
Depend Beauty lack återger naturlig skönhet och perfekt ytfinish. Violetta pigment och microfibrer kamouflerar och reducerar gulmissfärgningar samt jämnar ut ojämnheter i nagelytan.

Källa depends hemsida
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»