Eclipse på bio nu!

Premiär idag <3 Tyvärr hade jag ite möjlighet att fara och se den så ska gå på bio så snart jag bara kan för denna underbar film <3 Tror den är fantastiskt bra!


.


Colour vs Black and white


Söt Mule


Sommarbild


Step Up 2

Inte alls lika bra som ettan men en helt okej film!

Det finns en plats där bara en sak betyder något: dina moves. Välkommen till The Streets! En rad av Nordamerikas hottaste dansare gör ”Step Up 2 the Streets” till den ultimata street danceupplevelsen från USA:s hippa dance-underground. Filmens soundtrack âr späckat med hits från Missy Elliott, Akon och inte minst jättesuccén ”Low” med Flo Rida feat. T-Pain.


Step Up

Underbar film, snygga skådisar och härlig musik :)

Med glödhet dans och storslagen musik är STEP UP en inspirerande berättelse om kulturkrockar och förvandling i musiken och dansens tecken. Snyggingen Tyler Gage är en rebell från fel sida av Baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. Han är utanför men utstrålar självförtroende vilket gör att den vackra balettdansösen Nora Clark får upp ögonen för hans talang för street dans. Nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan Tyler söker en väg till ett bättre liv. De kommer från skilda världar men när deras öden sammanlänkas slår det gnistor om dem - både på och utanför dansgolvet!


Twilight Saga


THE TWILIGHT SAGA
- Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Isabella Svan
2. Bästa scen i boken/filmen? Första kyssen, helt klart!
3. Favorit citat från boken/filmen? You already know how I feel, of course. I’m here… which, roughly translated, means I would rather die than stay away from you. Bella Swan, Twilight, Chapter 13, p.274
4. Bästa låten i filmen? Robert Pattinson - Never Think.
5. Favorit outfit från filmen? Bella, andra mötet med Edward. 

New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Isabella Svan.
7. Bästa scen i boken/filmen? Månaderna när Bella är ensam (även det värsta! så sorgligt, men så bra skrivit och spelat).
8. Favorit citat från boken/filmenI thought I’d explained it clearly before. Bella, I can’t live in a world where you don’t exist. Edward Cullen, New Moon, Chapter 23, p.509
9. Bästa låten i filmen? Possibility - Lykke Li
10. Favorit outfit från filmen? Bella, Födelsedagsklänningen!

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Bella Swan.
12. Bästa scen i boken? Bella & Edward på ängen!
13. Favorit citat från boken?
Isabella Swan? I promise to love you forever — every single day of forever. Will you marry me? Edward Cullen, Eclipse, Chapter 20, p.460
14.Vad ser du mest framemot i filmen?
Förlovningen.
15. Vad ser du minst framemot i filmen?
Kyssarna med Jacob.

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Bella, Edward & Renesmee ♥
17. Bästa scen i boken?
Finns så många, Isle Esme, Bröllopet, Renesmee, Och sista Scenen! ALLT!

18. Favorit citat från boken? Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you. Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 39, p.753 & I love you, too, Momma. We’ll always be together. Renesmee Cullen, Breaking Dawn, Chapter 35, p.675

19.Vad ser du mest framemot i filmerna? ALLT, ALLT & ALLT! 

20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Inget.. jag tror att det kommer vara de bästa filmerna, spännande, lycka, kärlek..

21.Team Edward eller Team Jacob?
TEAM EDWARD.
22. Favorit skådis?
Robert Pattison.
23. Vem skulle du vilja spela?
Bella, haha 
24. Vilken är din favorit bok? 1: Breaking Dawn, 2: Twilight, 3: Eclipse och sist men inte minst New Moon.

25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Det bästa man kan önska sig ♥


Midsommar

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLT ^^,
Idag har jag haft en lugn och trevlig dag med Erik tills han skulle åka till sin pappa och hälsa på där under helgen! Vi har varit i min fasters stuga och hälsat på och nyss har jag varit ute och käkat middag med min lille bror och pappa på Knuten! Det var jätte trevligt :) Har haft en underbar dag så det hoppas jag att ni också har haft!

Imorgon ska jag köra till mormor och hälsa på där ett tag! Kommer inte vara så mycket uppdatering!
Kommer hem på måndag kväll nån gång ^^,           Kram på er!


Rösta Tack!

Rösta gärna på mig! HÄÄÄR!
Det är en liten tävling om snyggast blogg och jag är otroligt glad över att bli utvald! Tack!
Avgörs den 1/7 - 2010 så snälla rösta på mig (blogg nr8) ^^


Nagellack


20/6-10

Igår bakade jag och Erik citronmuffins och toblerone muffins och de blev super goda! Ni ska få se bilder och rezept på resultatet som blev ^^, Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra förutom att gå en lång skön promenad nu när det ändligen inte regnar längre! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men det kommer väll under dagen ^^,


Flicka 2

Den var väldigt bra med tanke på att dom bytt skådisar men dom hade gjort det på ett snyggt och sammanhängande sätt som jag iaf uppskattar ^^, Toppen bra film!

Carrie är en storstads tonåring vars liv vänds upp och ner när hon flyttar till en häst ranch i Wyoming för att bo med sin far. Men allt förändras när Carrie möter Flicka, en vild, kolsvart mustang (häst) som är lika frigjorda och viljestark som Carrie. De två utgör ett speciellt band och Carrie öppnar sitt hjärta för sin far och en vacker, lokal pojke, men när en svartsjuk rival sätter Flickas liv i fara, måste Carrie göra allt som krävs för att rädda hennes bästa vän.


Flicka

En underbar hästfilm som man blir glad av! Den är både sorglig och otroligt bra!

En egensinnig 16-årig Katy McLaughlin önskar att arbeta på familjens bergssida häst ranch, men hennes far insisterar på att hon måste avsluta sin internatskola. Katy finner en mustang (häst) i bergen i närheten av sin ranch. Katy bestämmer sig därefter att hon ska tämja en mustang och bevisa för sin far att hon kan jobba på ranchen. Men när tragedin inträffar, kommer det att ta all den kärlek och styrka familjen kan uppbåda för att återställa hopp.


strawberry ♥


Blogg Design Såld!

Denna Köpte; Hannahhattara.blogg.se


Heaven


27 Dresses

En rolig, söt och ganska bra film :)

Jane (Heigl), en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna – en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget ”lyckliga i alla sina dagar - slut”. Men då Janes chef – som Jane är hemligt förälskad i – blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.


Studenten

Dagen före (torsdag) var vi och fikade tårta och annat gott hos söta Åsa! Sen fixade vi lastbilen!


Den stora dagen blev toppen bra :P Upp tidigt för att göra iordning sig sen iväg för att äta frukost tillsammans!
Vi hade fotografering, väntan, uppvisningar och betygsutdelning innan vi äntligen fick tåga ut från skolan!


Sen vi kom ner från skolan till familjen och upp på flaket och runt stan :)
Lite dåliga bilder, jag lämnade över kamera med fel inställningar för soligt väder, men de blev ganska bra iaf!


Sen var det fika hos min underbara farmor!


Fotografering av mig och solen ^^ Härliga bilder :)





På kvällen blev det stan för att se Brolle som gästade scenen ^^,


Dripp, Dropp

Jag ska bort nu så det blir inget mer bloggande idag! Kram på er ^^,

KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF-S 18-55mm + Close up x10 filter


Sommarlov


Ja nu sitter man hemma och har sommarlov. Erik jobbar några strödagar men jag hoppas verkligen att vi får allt bekräfftat snart så att vi kan börja flytta. Känns så onödigt att man inte viste om när vi skulle flytta så att man kunde ha tagit ett sommarjobb men det gick ju inte när vi inte viste om vi far i juni/juli eller augusti.. Aja sitter hemma och bara slappar med filmer som ni säkert har märkt xD Det är väldigt skönt men i längden blir det ganska jobbigt och långtråkigt! Men jag hoppas att solen snart kommer tillbaka så att man kan ligga ute och sola, gå promenader och allmänt bara vara ute :)


Dödligt Vapen 1-4

Jag tycker att den här serien av filmer är fantastiskt bra polisfilmer! Både roande och spännande!

Dödligt Vapen
Martin Riggs (Mel Gibson) är ingen vanlig snut. Han är en komplett galning, en man vars expertis på att döda och själmordsbenägenhet gör honom till ett dödligt vapen för vem som än kommer i hans väg. Roger Muthaugh (Danny Glover) är en stillsam morddetektiv med en lycklig familj, ett stort hus och en pension han inte vill förlora. Föreställ dig Murtaughs chock när han inser att hans nya partner är den vilde, utbrände Martin Riggs. Dödligt Vapen är den actionpackade thrillern om två Vietnam-veteraner som bara har en sak gemensamt förutom att de båda är poliser: de hatar att jobba tillsammans med en partner.

Dödligt Vapen 2

När de flesta poliser ligger illa till kallar de på förstärkning. Polisveteranen Roger Murtaugh är inget undantag men hans kollega, Martin Riggs, älskar att bryta mot spelets regler. Han löser helst alla svåra fall på egen hand. Den här gången är de ute efter några storsmugglare från Sydafrika, som planerat allt så väl att de knappt går att komma åt. De gömmer sig bakom lagen och gör inga synliga misstag. Men Riggs och Murtaugh är tålmodiga och tror sig veta hur de skall kunna sätta dit dem. Samtidigt som de har fullt upp med smugglarna måste de skydda ett viktigt vittne (Joe Pesci) som kan hjälpa dem lösa hela historien.

Dödligt Vapen 3
En rånare har stulit stora mängder vapen från Los Angeles polisen. Riggs och Murtaugh får naturligtvis uppdraget att sätta fast den skyldige och hans kumpaner. Med sig har de den hektiske Leo Getz (Joe Pesci), som lyckats övertyga de båda att de absolut inte kan klara sig utan honom och hans kunskaper. Riggs träffar också sin tvillingsjäl, den tuffa och vackra polisen Lorba Cole (Rene Russo). En kvinna med många dolda talanger.

Dödligt Vapen 4
Poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjar tänka mer och mer på sin ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna, som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, ledd av den hänsynslöse Wah Sing Ku. Med Leo Getz och den nyblivne polisen Lee Butters som sällskap startar en envis jakt för att stoppa brottsligheten. 

Möt stjärnor som Mel Gibson, Danny Glover, Rene Russo, Joe Pesci, Chris Rock och Jet Li i denna actionrykande film, regisserad av Richard Donner.


Vinnare #2

Vinnaren av en reflexsskärm 56cm från Tvspelsweb.se är...

Therese, som fick ihop flest röster med sin bild (nr1)
"sommar för mig är när häggen står i blom och sprider sin doft överallt.
Det tycker jag är bästa och första sommarkänslan som finns!"

(Mejla dina uppgifter till; [email protected] så skickar vi din vinst snarast)

Jag fick in otroligt många röster men jag sållade bort en hel del fuskröster.
Så jag räknade endast med de röster med bloggen registrerad eller en email ifylld!

♥ 1; Therese, Nr 1 = 91p
♥ 2; Mathilda , Nr 4 = 67p
♥ 3; Cajsa, Nr 10 = 59p


Honey

En fantastisk film om dans. Honey är en superbra film!

Honey Daniels är en ung, talangfull lärare i hip hop-dans. En kväll får den stora musikvideoregissören Michael Ellis syn på henne på dansgolvet på hennes stammisklubb. Han erbjuder henne att vara med i några av hans videos och innan hon vet ordet av arbetar hon som koreograf för några av de stora stjärnorna inom hip hop och R&B. Dock börjar fundera på om detta är vad hon egentligen vill.


Studentbilder

Här har ni en bild på klassen ^^ Imorgon ska jag sitta och kolla igenom alla bilderna + lägga ut en hel del av dom! Dock blev dom inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig då jag glömde ändra inställningarna då Erik fotade med min kamera men dom går iaf att titta på som tur är ;) (Försmak, HR3)


Sleepy Hollow

Ett mästerverk om nån frågar mig. Helt undebar rysare! Tim Burton är grymt bra!

Den mästerlige berättaren Tim Burton (Batman, Edward Scissorhands) väver ihop en kuslig och förtjusande version av denna klassiska skräckhistoria. Johnny Depp spelar Ichabod Crane, en exentrisk utredare fast besluten att sätta stopp för den "Huvudlöse ryttaren". Christina Ricci spelar Katarina Van Tassel, den vackra mystiska unga kvinnan med hemliga band till den övernaturliga skräcken.


Dear John

En fantastisk, romantisk, sorglig film som man måste se ^^ Helt underbar!

En arg rebell, John, hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning. Och under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen måste han inse fakta att trots att Savannah är gift med en annan är hon fortfarande hans livs stora kärlek – och i och med det ta det svåraste beslutet i hans liv.


valentine's day

Den var ganska så bra men inget som jag kommer att se många gånger!

Alla dessa stjärnor, alla dessa skratt! En stjärnspäckad ensemble briljerar i denna vansinnigt roliga och värmande romantiska komedi från regissören av Pretty Woman och The Princess Diaries. Historier korsas, krockar och återkommer i denna titt på en dag i kärlekens liv. Någon som friar. Blommor som inte blir skickade. En stor hemlighet som till sist blir berättad. Tanken att "jag dyker upp och överraskar honom" som slutar i en överraskning för henne. Gräl, kyssar, fel val; rätt drag och mycket mycket mer. Vare sig du är nyförälskad eller har slutat älska, så kommer du att älska de 19 stjärnorna i den här hyllningen till romantik som ser det hela från den roliga sidan.


American History X

En film som alla ska se! Den är både hemsk och fantastisk på samma gång!

Filmen utspelar sig i Los Angeles gängland där rasism och nynazism har starka fästen. Bröderna Derek och Danny Vineyard mister sin far, en polis som blir mördad i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet pressar den verbalt begåvade Derek till radikala handlingar och han blir snart en karismatisk ledare för en nynazistisk rörelse. Den yngre brodern Danny, som desperat söker en fadersgestalt anammar blint Dereks ideologier. Ett skottdrama med dödlig utgång blir den slutliga vändpunkten för den splittrade familjen. Derek döms till tre års fängelse...


Frukost ♥


Studenten!


Ank Fotografering


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Sigma 70-300mm F4-5,6 DG Macro


Akut hjälp NU

Vilka strumpbyxor ska jag ha imorgon på studentagen? Vanliga naturella eller de med blommönster?!

Naturella                          eller                           Blommönster
till min vita klänning och svarta skor?!


Today

Idag ska klassen fara hem till först Åsa (lärare) kl 10.00 och fika efeter det runt 12.00 ska vi åka hem till Robert (lärare) och käka lunch, får se vad dom bjuder på :) Hoppas att det blir roligt iaf ^^ Sen slutar vi för dagen så det blir skönt! Hem och fixa lite fler bilder hit och kolla igenom alla kommentarer!

Tyvärr verkar det vara otroligt mycket fusk i min tävling just nu så jag har beslutat att jag inte kommer att räkna med alla röster som inte kommer från en blogg!


John Moore

I helgen var John Moore i Lyckele och gästade Tannegård med sin kunskap och det var verkligen intressant och många hästar och ägare lärde sig en hel del av hans tips och  knep!

Han är en härlig typ som är enormt duktig med hästar! Han klarar av det mesta och han har en stor härlig gård med mycket arbete i Colorado. Han är ofta och reser och håller i olika kurser. Jag trodde att man inte fick fotografera så jag tog inte med mig min kamera så det var en stor miss från min sida men han kommer ingenn snart igen till lilla Lycksele och håller kurs i juli också!

                                                                             Länk till han hemsida John Moore väldigt intressant att läsa!


5i1 Reflexskärm [Finalisterna]

Att välja finalister var svårare än vad jag hade förväntat mig då alla var riktigt fina och tänkvärda..
så nu efter 1-2 h är jag äntligen klar med de här inlägget. Konkurrensen var väldigt bra och inte lätt att välja ut några få bidrag av alla som deltog.

[Kollar alltid IP nr vid röstning så att det inte blir massa fusk! Kom ihåg det så snälla försök inte ens är ni så snäll!]

Regler
- 3 röster per person / ip-nummer
- Du får fördela dina röster på ett eller valfria finalister
- Rösta genom att skriva Nr X & antal röster
- Fuskning är ej tillåtet! Kollar alltid IP!
....................................................................................................................................................
1.
Therese
"sommar för mig är när häggen står i blom och sprider sin doft överallt. Det tycker jag är bästa och första sommarkänslan som finns!"

2.
Lisa
"Jag valde denna bild för att jag tycker den ser allmänt sommrig ut och ger mig sommarkänslor :)"

3.
Tilda
"Denna ger mig såna sommar kännslor så jag vet inte vad, tänk er ett ljummet vatten med massor av fräna fiskar och en undervattenskamera, kan det bli bättre? Nej tänkte väl det!;D"

4.
Mathilda
"Det här är sommar för mig helt enkelt"

5.
Emma
"Vad är inte mer somrigt än solen och ett par bara ben? För mig är detta en sommarbild."

6. Jenny

för mig är att kunna sitta ute mitt i natten med mina vänner utan att frysa och bara ha det roligt och skratta. Den här sommaren ska innehålla många sådana kvällar. För Stockholm är så vackert på natten.

7.
Cecilia
"Sommar för mig är när man är med sin bästavän en sen sommar kväll vind stranden och prata om allt och har extremt kul. åhhh jag bara älskat!"

8.
Elin
"den här bilden ger mig sommarkänslor. Jag tog den här bilden en riktigt fin sommarkväll när jag var på ridläger förra året, och vi var påväg för att hälsa på våra ridlägerhästar."

9.
Annica
"Jag valde bilden för jag tycker det är somrigt med stranden, och man själv får känslan av att  bara springa i o simma i det sköna varma vattnet, och man börjar längta för det varma sköna dagarna på stranden :)"

10.
Cajsa
"den här bilden ger mig massa sommarkänslor: Ingen riktig sommar utan jordgubbar såklart"

....................................................................................................................................................

                                           Röstningen pågår tills måndag den 14 juni ca kl 12.00 -

                     Flest röster vinner. Så nu får ni & era läsare se till att rösta, må bästa bidrag vinna.
                                                   Tack till alla som deltagit! & Lycka till alla finalister.

Aldrig Mer!

Aldrig mer ska jag ha lösögonfransar XD Det var verkligen svårt att få dom på plats när man skulle göra det själv! Hmm men det var coolt att testa iaf men kändes ganska skumt då man hela tiden väntade att dom skulle ramla av men dom höll iaf hela kvällen som dom skulle :) Men snyggt blev det iaf!


Disney´s musik Lista


Ikväll bjuder jag på mina favorit låtar innom disneys filmer :) Alla låtarna kommer att vara på svenska den här gången då det finns underbar låtar både på svenska och engelska som disney använder! Mina favorit är ju filmen Björnbröder (på svenska ska man se den filmen) offtast tycker jag att man ska se dom på orginalspråk (engelska) med vissa undantag som tex filmen Björn bröder!


Aladdin - En Helt Ny Värd - Vacker låt med fin mening och text.
Aristocats - Alla snubbar vill ju vara katt - Cool låt med härlig melodi.
Björn Skifs - Finns ingen utväg - Vacker och härlig text med fin mening.
Brotherber - Jag är på väg - Rolig och verkligen en fin låt.
Den lilla sjöjungfrun - Havet är djupt - Härlig låt med lite fart i.
Lejonkungen - En värld full av liv - Härlig text och fin film.
Lejonkungen - Känn en doft av kärleken - Vacker och härlig text.
Mulan - En spegelbild - Vacker och med en stark tanke bakom texten.
Pocahontas - Färger i en vind - Underbar film och mening med allt.
Skönheten Och Odjuret - Skönheten Och Odjuret - Vackraste filmen.

Som ni ser älskar jag disneys låtar, dom är alla vackra och har en bra mening! Men jag tycker att många av dom nya filmerna som har kommit från Disney har tappat den tråden med musiken och handlingen. Men dages barnfilmer är ju inte alls lika bra gjorda och handlingen är betydligt sämre och


Nya Bilder

Bilder som jag tog efter balen när jag var hemma och skulle byta om för nattklubben xD


Balen 2010

Vi hade en väldigt trevlig kväll men dock skulle komiten ha kunnat göra så mycket bättre med både planering och genomförande! Fotade lite bilder under kvällen också på vänner m.m. men med en annan kamera så de bilderna får ni kanske se lite senare ^^,


Sista dagen

Idag är det sista anmälningsdagen till min sommar fototävling ^^, Inatt kl 00.00 blir det inte fler deltagare (dock sitter jag inte uppe och kollar men jag ser ju när kommentaren är skickad!) Imorgon efter skolan kommer finnalisterna upp här och då är det bara att rösta allt vad ni kan ^^, Jag kommer inte att godkänna några kommentarer om rösterna fören när tiden är slut för att göra der mer spännande tror jag (A) aja vi får se hur det blir. Jag har verkligen fått in massor av anmälningar till tävlingen och det är enormt roligt ^^,

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIN BILD (NR4) HÄÄÄÄR! ;)

Foto bomb laddning ♣

Jag har haft väldigt fullt upp den senaste veckan så det har inte blivit så väldigt mycket bloggande. Jag har även varit på en John Moore show i lördags och det var helt otroligt att se vad han kan göra med hästar, dock inga bilder blev tagna! Men ikväll ska jag sitta och föra över bal bilderna, HR grill bilderna och KU bilderna så framöver kommer det bli väldigt långa bild bomb inlägg så att ni vet ;) Snart är det studenten och då kommer det bli massa mer bilder ;) Roligt är det iaf! Fler blommor, droppar och blad har blivit fotade + att kameran kommer följa med hela sommaren hoppas jag! ^^, Kom och besök ikväll/imorgon för att se nya bilder!

Rösta ^^

rösta på min bild HÄR jag är nr 4 ^^,
skulle betyda otroligt mycket om jag vann :) så snälla rösta :)

Klicka HÄR för att rösta på mig! (Nr 4)


Bal tider ♥

Ja imorgon är det bal för min del ^^, kl 08.00 ska jag göra min frissyr hos susanne och sen ska jag ha fotbad, ansiktsbehandling, dusch och slutligen ska jag sminka mig. Vi ska ta massor av kort så jag hoppas på soligt väder iaf från 16-18 xD Sen kan det regna om det så vill xD Bilder får ni se på lördag när jag vaknar. Blir ju nattklubb på fredag kväll (A)

Vi är i grupp 2 så vi ska fara från gamplatsen kl 16.45 till hotellet. Middagen blir väll runt 19.30 så får vi se vad som händer. Efter middan är det en paus från 21.30 som man får fara hem och byta om till nattklubben och förfest och sånna saker så vi får väll se lite vad som händer ^^, Blir säkert super roligt ^^,

Jag var ju med Erik på hans bal för 3 år sedan så det blir roligt att få gå igen ^^

såhär såg jag ut för 3 år sedan på Eriks bal; (oredigerad och orginal)


Kvack, kvack


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Sigma 70-300mm F4-5,6 DG Macro


Mörkrosa Ros


Lovley

Dessa måste jag bara köpa från skopunkten ^^, Perfekt till min studentklänning <3 
Pumps från Skopunkten.com


Movie Time x3


Mellan den 29-30 juni ordnar SF Bio och Nordisk Film TWILIGHT MOVIE NIGHT, en maratonvisning av TWILIGHT och NEW MOON som avslutas med den allra första publika visningen av ECLIPSE.

Jag hoppas verkligen att jag och Jane hinner få några biljetter till denna underbara natt. :) 


Washington D.C.

WASHINGTON D.C. - MEG CABOT

Den här boken är en rolig, knäpp och underbar bok som man kan läsa när man ligger i solen och steker=)
http://biblioteket.se/default.asp?id=2203&isbn=&btj=http://tifo.btj.se/2470469198731893
Handling: Det handlar om Samantha som är allt annat än vanlig. Hon äter hamburgare VARGE dag, bär alltid svarta kläder ( för att stöda djurpologeri ) och istället för att plugga på tyskan ritar hon av personer i skolan tillsammans med kändisar. Och så har hennes systrar allt som hon inte har, hennes stora syster är snygg, är hejarklackare, har bra betyg och hennes pojkvän är Samanthas dröm kille. Hennes lilla syster är ett geni och går på en smartskola. Men när hennes storasyster skvalrar om att hon målar potträt av kändisar tillsammans med folk från hennes skola, som hon tar ganska mkt betalt för tvingar dom henne att gå på konstkurser. Men sen blir allt anurluna när hon råkar rädda livet på presidenten....

Lugna Favoriter

         Här är några av mina lugna favorit låtar ^^ Har ju en hel del men dom här är verkligen bra ^^,


Hannah Montana - Butterfly Fly Away
- Grymt fin och härlig låt.
Edward Cullen - Bella's Lullaby - Älskar att lyssna på denna.
Hilary Duff - Someones watching over me - Grymt härlig och fin låt!
Björn Skifs - Finns ingen utväg - Vacker och härlig text med fin mening.
30 Seconds to Mars - The Kill - Grymt skön och bra låt.
Bella’s Lullaby & score från New Moon remix - Underbar och vacker.
Muse - Neutron Star Collision (Love is Forever) - Helt underbar låt som kommer i Eclipse
Lena Meyer-Landrut - Satellite - Härlig låt som man fastnar för!
Gavin DeGraw - Cheated on Me - Härlig låt.

Pink flower


Party Dress

Verkligen jätte söt :) Från Gina såklart ^^