Gott Nytt År ^^

Ja nu är det snart raketskjutning och jag ska försöka få några trevliga bilder att visa ^^,
Tyvärr glömde jag mitt stativ i umeå så det blir nog inte alls de bilderv som jag vill ha! Men jag får skylla mig själv! Väldigt tråkigt då jag verkligen hade sett fram emot detta, blir ju så fina bilder. Dock ska vi inte skjuta så många raketer i år och jag och Erik orkar inte gå till hotellet för att se alla deras miljoner raketer ;)

God Jul & Gott Nytt År på er alla!


Chanel Cristalle

VÅR! Det är vår och här är ett absolut måste i parfymhyllan. Chanel Cristalle. Ljuvlig fräsch parfym med doft utav vita blommor, magnolia och citron, härlig kombination som du bara måste testa! Men rätt dyr tyvärr!


Finns att köpa här!

Nubar Finest Silks

Nubar Finest Silks
Pic
Nubar Finest Silks är Nubars nyaste kollektion, de finns att köpa på Nailshop.se för 135 kronor styck.

#48


Tvätta dina penslar

Pic
Tänk på att det är väldigt viktigt att tvätta sina sminkpenslar då det bildas väldigt mycket bakterier som eftersom överförs ner i ditt smink och sen på din hud. Här kommer en liten snabb guide på hur du ska gå till väga.
♥ - Ta försiktigt en liten droppe penselrengöring, handdiskmedel eller schampo och massera in varje pensels borsthuvud noga. Vissa säger att kvalitén på diskmedel inte spelar nån roll.. Förr använde jag alltid Yes, då det tar bort allt fett som lätt blir av alla creme produkter som man använder i smink värden. Men det är väldigt bra att ha en riktig penselrengöring hemma och jag kan rekommendera ELF´s "brush Shampoo" för 38kr.

♥ - Tänkt på att aldrig gnugga så att stråna spretar åt olika håll utan försök massera försiktigt i strånas riktning (medhårs).

♥ - Glöm absolut inte din ögonfransböjare, den är minst lika viktig att rengöra!

♥ - Skölj sen noga penslarna med ljummet vatten, tills vattnet ser helt rent ut.

♥ - Lägg sen penslarna på en tidning eller handduk för att låte dom torka. Tänkt på att om man ställer penslarna i ett pennställ eller liknande så kommer fukten att rinna ner i penselns skaft och lösa upp limmet som gör att penseln håller ihop så lägg dom ner istället så håller dom mycket längre!

Det här ska man göra ganska ofta. Tror det är rekommenderat minst 1-2ggr veckan om man sminkar sig dagligen! Men var noga med rengöringen för att undvika infektioner.

Jay Smith

Jay Smith´s album 2010! Riktigt bra som jag fick i julklapp ;)

  1. Dreaming People
  2. Like A Prayer
  3. Rocks
  4. Enter Sandman
  5. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
  6. White Wedding
  7. I Want It That Way
  8. Bad Romance
  9. Wherever You Will Go
  10. Here Without You
  11. Black Jesus 
  12. Heart-Shaped Box
  13. Never Ever 

vecka 52


#47


Bra ögonsminkborttagning

Mitt smink brukar inte vara vattenfast, men hållbart däremot väldigt länge och bra! Har verkligen haft svårt att hitta en bra sminkborttagare som inte irriterar mina ögon så jag hade nästan gett upp hoppet men till slut har jag nu skaffat L'oréal Dermo-Expertise Eye & Lip Remover Waterproof, och är så nöjd med den, dock är den väldigt oljig och ger en liten hinna efter sig men den försvinner direkt när man tvättar sig med vetten. Den tar bort allt! Rekommenderas.


Tips på Paletter!


Precis såhär ser min Manly-palett ut.


Eleven har en palett för 275:-
Queens & Shadows har några olika paletter för 249 - 269:-/st
Men även E.L.F. har en 100 pallet för endast 110kr som funkar skit bra.

Men det jag främst rekommenderar är att köpa nya, oanvända paletter på Ebay eller Tradera för där finns en uppsjö. Jag kom undan med ca. 120 svenska kronor på Ebay, för min Manly-palett med 120 starka färger. En krona per ögonskugga är väl ändå helt okej?

Tänk bara på att alla paletter inte nödvändigtvis är bra. Min Manly-palett hörade till den bra sorten, men det är stor skillnad på kvalitet från skugga till skugga! Tänk även på att ögonskuggor kan gå sönder i frakten. Men jag rekomenderar att ni kollar säljarens kommentarer och se vad andra säger om säljarens produkter!

Fotografering

Idag blir det vinter fotografering med Maja och hennes unerbara häst Privero.
Blir jätte roligt och säkert många fina bilder som ni ska få se senare! :)


#46


Juldagen

Japp nu var julen över och man är mätt och belåten sen igår ^^,
Vad fick ni i julklapp då? Allt ni önskade er? ^^,
Det fick iaf nästan jag ^^,

Jag fick massa smink som jag önskat mig, choklad, mycket pengar, presenkort på bla H&M, kicks & make up store. Men även lite smarta grajjer till lägenheten som man behöver så som lite skålar, porslin, grytor, matberedare och slevar och andra smarta tillbehör som behövs i ett hem! Mysigt!

Vi har det väldigt vitt och fint här i lycksele och inte alls lika kallt som igår då det var -33, idag har vi bara -19 ^^,


GOD JUL


Japp nu sitter vi och väntar på Kalle Anka och hans vänner medan vi snaskar i oss massa julgodis så som egengjorda praliner, bullar och kakor men även alladin choklad bitar och dricker glögg! Senare blir det lång julmiddag i flera timmar skulle jag tro sen blir det lite familjespel, julklappar, film och mer fika :)

God Jul Och Gott Nytt År På Er! <3


Sunshine


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Jul Naglar

Insperation!

                                                                                                                            Pic


#45



Bingolotto ikväll

Rubriken säger väll allt (A) haha. Nu ska vi käka efterrätt och sen blir det bingolotto XD Hoppas iaf nån av oss 10 som ska spela vinner nått iaf ^^, Men det är en mysig familjesak iaf så det är kul iaf! Kram på er!
Var dåligt med bilder men kanske kommer senare ;)


Wanted

Åh det här vill jag verkligen beställa ^^ (Allt från E.L.F)


All I Want For Christmas Is You

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


Wanted

Åh det här vill jag verkligen beställa ^^ (Allt från E.L.F)


NOTD: Red Merry Christmas


#44


Battlefield

Bara lite bilder som jag fotat XD ingen speciell mening med dessa men tycker de blev vackra, gick bara förbi en kyrkogård och såg hur vackert det var med solen på håll. Inte de bästa bilderna men!

KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Julgranskulor ^^

Idag klädde vi julgranen och sprutade på lite lossassnö (Älskar det) Kommer fler biler senare på hela granen och fler kulor ^^ Hoppas ni haft en bra dag!


#43


Gör egen Glögg

                    
Gör egen glögg!                                                                                                                 Pic...
Jag hittade ett enkelt recept på hur man gör egen glögg, det verkar ju hur mysigt som helst så det måste jag såklart prova på!Här är receptet för er som också vill prova på

1 Liter äppeljuice
3 apelsiner, sköljda och skivade
3 msk honung
3 kanelstänger
1 tsk kardemummakärnor
5 cm färsk ingefära (krossa dem)

              Gör såhär:

  • Blanda äppeljuicen, apelsinerna, honungen, kanelstängerna, kardemummakärnorna och ingefäran i en kastrull.
  • Låt sjuda i ca 10 till 15min.
  • Sila av och servera

                                     Om du vill spetsa glöggen funkar det utmärkt med vodka!


Depend Cracked effect

 

 

 

 

Isadora's graffitilack blev en stor hit och de tog snabbt slut i alla butiker. Men nu har även depend släppt sina egna graffitilack, så ni som inte hann med att köpa Isadora's har nu en ny chans att haffa er favoritfärg!

 







De kommer i 6 olika nyanser och kommer kosta 39 kr styck.

(Bild & källa Depend)


Tävling #6

OBS; Tävlingen är förlängd till den 6/1 - 2011 p.g.a att jag är bortrest!

FÖR ATT VARA MED OCH DELTA;
* Klicka dig in på www.princesspotion.se & hitta svaret på frågan som står här nedan.

FRÅGAN; Vad lämnar dom ut till alla sina produkter?
Ledtråd;
Kolla i menyn till vänster i information - Om Princess Potion - inga hemligheter

FÖR ATT FÅ EXTRA LOTTER;
- Börja följa bloggen via bloglovin. (1 extra lott)
- Skriv ett inlägg på eran facebook. (1 extra lott)
- Skriv ett inlägg på eran blogg. Använd gärna bilden ovan! (1 extra lott)
(Ej ett måste) Skriv om du gjort nån eller några av de ovanstående punkterna för att få extra lotter. Du kan max få 3 extra lotter.


OBS GLÖM INTE ATT ANGE MAILEN I KOMMENTAREN! GÄLLER ALLA! ^^
Jag kommer att lotta fem personer av dom som svarat rätt på frågan som får var sitt presentkort som gäller ett år fram!

LYCKA TILL <3 :)


winter time


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


#42


vecka 51


Snöigt i vinter

Japp jag är inte så sugen på snö som ni kan förstå!! Tycker inte om vintern men den är ändå vacker men för kall för min smak! Men idag har jag bakat lite olika jul saker så som bullar, pepparkakor och godis! Bilder kommer senare om jag orkar! ^^, Den här bilden fotade jag för nån dag sen! ^^ Hoppas ni haft en toppen dag!

KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


#41


Fukt till huden

Såhär i den kyliga vintern är det förstås lätt hänt att hyn blir extra torr...

Torr hy är inte det lättaste att sminka! Då är det lätt hänt att det ser kakigt och fnasigt ut. En genomfuktad hud gör allt 1000 gånger enklare. Själv har jag lite halvtorr hy året om, förutom på sidorna av näsan och på hakan, där det brukar glänsa. För det första så ser jag till att använda en ansiktskräm med mycket fukt i, och lite fett. För mycket fett gör ofta att det uppstår finnar och annat tråkigt. Intensivt återfuktande ska det vara istället!

När hyn känns extra vintertorr så brukar jag först peela ansiktet väldigt försiktigt, och sedan lägga en återfuktande och rengörande ansiktsmask. Och när ansiktsmasken är borttvättad gör jag det som funkar bäst av allt! :) Jag tar samma ansiktskräm som vanligt, men lägger ett lite tjockare lager. Absolut inte så att ansiktet blir alldeles vitt av kräm, det är bara slöseri. Men bara lite tjockare än vanligt, så att en hinna av kräm syns. Jag brukar ha extra mycket på kinderna, där jag blir som torrast. Sedan går jag omkring så tills krämen har sjunkit in! Hyn äter upp det den behöver helt enkelt :)



Bildkälla: Aftonbladet.


Lycksele

Idag blir det inte så mkt uppdatering på bloggen då jag och Erik ska på 2 möten sen åker vi direkt till Lycksele för att fira jul och nyår. Så det blir mindre inlägg än vanligt här på bloggen men jag har några förpublicerade godingar som kommer att ploppa upp under agen! Jag kommer inte heller att vara inne och svara på era kommentarer och frågor fören jag har tid på kvällen eller tisdag ^^, Men jag hoppas verkligen att ni fortsätter att kommentera under tiden för det är alltid lika roligt att se och svara på när man loggar in! KRAM!

På tisdag kommer även en tävling upp som Annika på [Princess Potion - Handgjord hudvård och hårvård] har sponsrat till med 5st presentkort ^^,
Det blir väll roligt?


Hudvård

Basen i en sminkning är det viktigaste. Är inte basen bra, blir inte resten bra. Viktigt för att basen ska bli bra är förstås att huden mår bra. Ser hyn bra ut behövs det alltså inte så mycket smink. Därför ska jag ge några hudvårdstips...

*Motionera ofta (huden får chans att svettas ut gifter, och du får lite naturligt rouge)- men INTE med smink eller krämer på. Man kanske inte vill gå till gymet osminkad, men mascara går ju bra, så länge huden får andas. Om huden börjar svettas när den är täckt med smink eller kräm, finns risken att porer täpps igen.
*Drick mycket vatten! Ca. 2 liter rumstempererat vatten om dagen är lagom. Vatten rensar ut gifter, ger snygga muskler, klarare hy m.m... anledningarna är många.
*Använd en ansiktspeeling 1- 2 ggr i veckan. Den ska försiktigt masseras in i ansiktet, inte gnuggas in.
*Använd en ansiktsmask 1- 2 ggr i veckan (efter peelingen). Jag rekommenderar "Spa Face Care Mud Mask", ca 50 kr.
*Se till att tvätta bort allt ditt smink varje kväll med en bra sminkborttagning. Använd därefter ansiktsvatten om du vill, och smörj sedan försiktigt in med fuktkräm/nattkräm.
*Tvätta av ansiktet med ljummet vatten varje morgon, och smörj in med fuktkräm.
*Var försiktig med vatten. Det är inte bra att tvätta huden för mycket. Använd aldrig varmt eller kallt vatten till ansiktet; det ska vara ljummet. Och när du torkar ansiktet- gnugga aldrig med handduken, tryck den istället försiktigt mot ansiktet.


Ögonkräm är säkert bra också. Men det vet jag inget om, jag använder aldrig det P:

Mat som på olika sätt är bra för huden:
Blåbär, paprika, solrosfrön, apelsin, avokado, spenat, melon, jordgubbar, nötter.
Läs mer om det HÄR: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article245016.ab

I Believe


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Syoss Heat Styling Spray

Någon som har testat Heat-Protect Styling-Spray från Syoss? Vanligtvis kostar den 79 kr på Åhléns. Jag köpte hem den igår, och har hunnit testa den en gång... så jag kan inte ge något utlåtande ännu :) Men den verkar lovande! Jag sprayade på den här innan jag lockade håret med plattång, och lockarna har hållt bra. Fast produktens främsta löfte är ju att skydda håret mot värme. Den ska klara upp till 200 grader, sägs det. Och hur ska jag kunna veta att det är så? Inte förrän om några månader kan jag kanske möjligtvis se att håret inte är lika skadat och slitet som vanligt. Men antagligen ser jag ingen skillnad alls. Jag får bara se till att använda den ändå och hoppas på det bästa. Och gå efter hur fett eller stelt håret blir eller inte blir av den :) Återkommer när jag har testat den ordentligt!

Men jag tycker att alla Syoss produkter är väldigt bra ^^


Just nu..

...sitter jag här vid datorn och fixar till mina julnaglar å vi åker till lycksele imorgon på dagen efter Eriks jobbintervju och mitt Miroi möte. Bilder på naglarna kommer tyvärr inte ikväll men kanske orkar lägga in dom på datorn imorgon kväll eller liknande ^^ De är iaf röda med guldigt glitter och lite svart i detalj :) Aja sitter iaf här och pysslar om dom och ser på New Moon :) Mysigt!


Små Tips

Två allmäna sminktips:
*Använd mörkbrun kajal istället för svart. Svart blir för skarpt för dom flesta, speciellt till vardags.
*Använd alltid en ljus (vit-aktig), gärna skimrande, ögonskugga precis under ögonbrynet och en bit nedåt - gärna över hela ögonlocket. Att bara ha en ögonskugga med färg ger för skarpa kanter (sudda ut uppåt till det vita), och att ha din färgglada eller mörka ögonskugga ända upp till brynet är INTE snyggt.

...och ett allmänt må-bra-tips:
Smörj in hela fötterna när du har lagt dig, med fotkräm eller vanlig fuktkräm. När du stiger upp kommer det kännas som om du går på moln :)

#40


Body Glow

Nyheter hos E.L.F. Cosmetics :)
 Uppnå en soldränkta glöd med denna rena gyllene kropp skimmer. Den silkeslena och fint pulver smälter jämnt och lätt på huden för en lätt känsla. Använd över hela kroppen för en snyggt sken. Buffa på ansikte, armar, ben, axlar och hals med en kabukiborste eller powder puff för att uppnå den perfekta glöden. Läs mer HÄR

Den här vill jag verkligen prova :) Kommer nog med i nästa beställning helt klart! 


Beat Of My Heart

Hejsan alla läsare ^^ Funderar på om jag ska idas vintra upp min blogg header lite XD Har funerat på det länge men aldrig orkat ta tag i saken! Har även en tävling på G som kommer upp i början av veckan :D Det blir väll roligt? Jag sitter och leker lite i photoshop då jag inte har nått bättre för mig! Väret är kasst med typ snö storm och jag vill verkligen ha tillbaka solen som vi hade för nån dag sen! ^^ KRAM

KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Tävling


Vill ni bli större och mer känd som bloggare och dessutom gratis annonsering värde 100.000kr? 
För dig med blogg, hemsida eller eget företag är SEB´s tävling ett riktigt bra val! Jag själv har precis skickat in min motivering till varför jag ska vinna annonsering till min blogg, snabbt enkelt och såklart gratis att vara med så anmäl din blogg/hemsida eller ditt företag också!
Klicka här för att komma till SEB´s hemsida och tävling :) 

min motivering till SEB:
Jag är en av alla unga i Sverige som drömmer om att kunna leva på att fotografera. Startade min blogg för att få ut mina bilder men det är svårt att få dom att synas. Drömmen är att bli fotograf på heltid och jag har funderat på eget företag och då blir det ju ett enkelt val med SEB enkla firman som är tryggt och bra! Men först och främst vill man ju komma in i branchen så att man har en grund att starta på. Jag vill kunna inspirera andra människor och ge hjälp och tips till dom som behöver och då skulle det vara jättebra med lite reklam till min blogg. Jag delar med mig av olika tips och skriver om min vardag men även om skönhet då många har olika problem som om vill ha hjälp med som jag försöker svara på. Om jag fick mina "15 minuter i rampljuset" kanske det skulle hjälpa och få upp andras ögon. Kanske då skulle jag få in en fot och få börja fotografera folk och få ihop en portfolio och sen se vad det kan leda till. Jag är villig att verkligen ge allt och jag försäker så gott det går men det är svårt att få modeller för att utvecklas i sitt fotograferande! Om jag vann tror jag verkligen att det skulle ge mig en enorm chans att uppnå min dröm!


Bloggtrafik (Det funkar!)

Jag har inte varit medlem i det här alls länge men jag har faktist märkt hur statistiken ökar. Självklart kan jag inte vara 100 % säker på att det beror på just det här men det var ju precis i samband med att jag blivit medlem och så, så det verkar faktist funka! Testa ni också, klicka er in HÄR och bli medlem så kanske du får några extra läsare snabbt, enkelt och helt gratid. Kan det bli bättre? ^^,


Sunset


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Häst Dikt

Har man lite att göra så lekar man i photoshop!


#39


vinter


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Bra fanmade video om Isle

Tyckte att denna video var riktigt bra gjord! Tänk att vi måste vänta nästan ett helt år innan vi får de “riktiga” Isle Esme-scenerna.. Aja, tiden går ju rätt fort iaf :)


Heaven

Kul vad man kan göra med några härliga penlar ^^ Hade lite att göra!


#38


Twilight Beauty

Goda nyheter allihopa, Twilight Beauty-produkterna har nu börjat säljas även här i Sverige!

Twilight Beauty är en sminkserie som inspirerats av skådespelarna och karaktärerna ur Twilight-sagan. Sminkkedjan har gjort succé i USA. I nuläget finns de följande tre make up-serierna:

Luna Twilight
: smink som inspirerats av Bella, Alice, Victoria och Rosalie. Mer info här.
Volturi Twilight: smink som representerar the Volturi. Mer info här.
Twilight Nox: smink inspirerat av Cullen-klanen. Mer info här.

Utdrag från Beauty Planet.se:

“Vi är den enda nätbutiken i Norden som har fått förmånen att sälja det underbara sminket från Twilight Beauty. Twilight Beauty presenterar tre kollektioner med smink; Volturi, Luna och Nox. Produkterna är inspirerade av de populära Twilight böckerna/filmerna. Sminket från Twilight Beauty kommer i snygga förpackningar med motiv från miljön i böckerna/filmerna.”


Jag personligen tycker att det är fantastiskt roligt :) Det här är en sak som jag verkligen ska spara ihop och beställa då jag älskar twilight och jag har bara hört bra om dessa proukter och att dom är superbra i kvalite, konsistens och pris! :)

 

Vad tycker ni? Nått ni skulle vilja ha?


 
Länktips:
Besök svenska sajten för Twilight Beauty eller NFs officiella grupp för Twilight-filmerna på Facebook för mer info om alla sminkprodukterna. Där hittar ni även länkar till online shoppen där sminket går att beställa! Har ni blivit lite inspirerade till julklappar nu, hihi? :)


#37


Lila Skymning


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II + FLD filter


Church in Winter


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Veckans blogg


Forma Dina Ögonbryn

Ja nu är det så att många frågar hur man vet sin ögonbrynsform så att det blir snyggt!
Jag är så dålig på att förklara så jag letade reda på den här och hoppas att den hjälper er alla som undrar :D


Kottar


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Sigma 70-300mm F4-5,6 DG Macro


Star Brushes


#36


Snälla Tomten

 


Det här är vad jag har önskat mig till julklapp i år, jag tror jag kommer få det en del iaf ^^, Vad har ni önskat er?


Vinter 2010


KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Canon EF 50 F1.8 II


Du har produkterna i kylen

                              
Visst känns det bra att kunna blanda till sin egna ansiktsmask?

Det tycker jag! Då vet du vad som finns i.. Så jag skrev ner några olika masker här, anpassade för olika hudtyper som jag tycker om och brukar använda! Lycka till :D Min absolut favorit är ju såklart cocos masken som finns längre ner! :)

Jordgubbsmask - Passar fet hud
Jordgubbar är rika på c-vitamin, som mjukar upp huden. Yoghurten stimulerar och ger lyster. Inte att rekommendera för känslig och allergisk hud!
5 jordgubbar
2 tsk naturell yoghurt
2 msk mandelmjöl
Blanda ingredienserna och applicera på rengjord hud. Låt verka i 15 minuter och skölj försiktigt med ljummet vatten.  

Jordgubbsmask & Cocos mask - Passar alla hutyper
3 Jordgubbar
1 msk naturell yoghurt
2 tsk honung
1 msk kokosmjölk
Blanda ingredienserna väl. Applicera på rengjord, torr hud och låt verka i fem minuter. Luktar otroligt somrigt.

Gurkmask eller potatismask (funkar med bägge) - mot påsar under ögonen
Tunna skivor läggs direkt på, mosad gurka/potatis mellan två bitar gastyg och pressad saft doppar man bomullstussar i. Lägg på ögonlocken och vila en kvart. Lugnar, tar bort påsighet och gör blicken klarare. Kan upprepas dagligen i ett par veckor som en kur.

Kokosmask - Mask som bleker skönhetsfläckar. För alla hudtyper
1 tesked naturell yoghurt
1/2 tesked kokosmjölk
1/2 tesked honung
Blanda ingredienserna väl. Applicera på rengjord, torr hud och låt verka i fem minuter. Luktar otroligt somrigt.

Bananmask - Passar torr hud
Banan har återfuktande egenskaper och havregrynen skrubbar bort döda hudceller som gör att huden blir ännu lenare. Har du fet hud kan du byta ut honungen mot naturell yoghurt.
1 banan
5 msk havregryn
1 msk honung
Mosa bananen och blanda i havregrynen. Lägg på fuktad hud och låt verka i tio minuter. Skölj av med ljummet vatten.

Bönmask -  Mjukgörande för alla hudttyper
Yoghurten lugnar huden medan bönorna har en mjukgörande effekt. Gör din hud garanterat sammetslen.
3-5 stora gröna bönor
naturell youghurt
ljummet vatten
Blanda ingredienserna och låt verka i ansiktet under tio minuter. 

Nötmask
- Passar alla hudtyper
En mask som gör din hud strålande!
2 matskedar naturell yoghurt
1 tesked honung
1/2 tesked olivolja
1/2 krossade valnötter
1/2 paket jäst
Blanda ingredienserna väl, var speciellt noga med att jästen inte klumpar sig alltför mycket. Låt verka i fem minuter.  

Persikomask
- För normal hud
Fruktenzymerna i persikan är antiflammatoriska och har lätt sammandragande egenskaper som löser upp smuts och döda hudceller.
1 mellanstor persika
1 matsked honung
Mosa persikan och blanda väl med honungen. Låt verka i tjugo minuter. 

Citronmask -
Passar fet hud
Citroner innehåller höga halter för c-vitamin, som både mjukgöra huden och avlägsnar smuts och bakterier. Rekommenderas inte till torr hud eftersom citron har en uttorkande effekt.
1 äggvita
1/2 glas färskpressad citronjuice
Vispa ihop äggvitan med citronen och låt verka i tre minuter.  

Jästmask
Vanlig jäst, inte torkad, som man använder när man bakar, är toppen för hyn. Man smular på en talrik eller i en skål en jästförpackning tillsammans med lite honung och citronsaft (mindre citron om man har torr hy, mer om man har fett, men var försiktig med både honung och citron så att det inte blir för flytande), lägger på ansiktet som ansiktsmask, väntar tills det torkar och vill man göra peeling kan man smula sönder allt och sedan tvätta bort resterna med vatten, eller så kan man köra med vatten på en gång. Otroligt näringsrikt, och samtidigt enkelt. 

Harry Potter 7

Vill ha juli nu så att vi får se hur det slutar för potter och hans vänner ;) Böckerna är såå bra!
Trailer del 1
Trailer del 2


Vinter Kyla

Japp idag har det varit riktigt kallt ute. Vi har ca -20 grader ute nu och så har det varit hela dagen! Men jag var i vilket fall som helst ute och fotograferade tidigare idag! Det var verkligen kanon fint väder trotts kylan! Frosten låg kvar hela dagen och solen sken! Verkligen vackert! Håller på att fixa till några bilder just nu så att ni kan få se :)


#35


Believe

Believe - Britney Spears

Believe från Britney Spears lanserades 2007 och är en optimistisk, feminin och förförisk doft. Den är avväpnande sensuell och varm. Ljuvligt mjuk med toner av en sprakande blandning av exotiska frukter, mjuka och lätta blomsterdoft och förförisk amber.

--> SE MER HÄR


Klockt Tips Om Hår

Många tjejer med långt hår har en tendens att sätta upp håret i en toffs efter att man duschat då håret är blött. Kanske duscha på kvällen efter träningen, orkar inte torka håret och så sätter man upp håret i en toffs och går och lägger sig. Morgonen därpå så är håret fortfarande fuktigt. Många av er känner nog igen detta. Många tror att man gör håret en tjänst eftersom man hoppar över hårfönen. Men det är inte riktigt sant.

Tänk er då detta. Om man lägger ner nått i vattnet under en längre tid så mår det inte särskilt bra efter ett tag. Bara när man badar så ser man hur mycket hudavlagringar som lossnar, huden blir som russin på tår och fingrar.. Tänk er då hur håret mår under flera timmar i fukt! Ni vet väl också vad som händer med kläder då man inte torkar dem på en gång, utan man låter dem ligga blöta under en längre tid? - de börjar lukta och sen möglar.


Så ha detta i åtanke nästa gång ni har duschat. Lägg er inte med blött hår!


#34


Coola Frisyrer ^^

Dom är på japanska(?!) men det gör inget då hon visar väldigt bra så man förstår endå!
Så har du lite att göra, prova nån av de här snabba och snygga frisyrerna! Det ska iaf jag göra!


Marc Jacobs Lola

Marc Jacobs Lola - Calice Becker och Yann Vasnier

Något flirtig med en lekfull underton, denna utsökta doft utgör den ursprungliga kärnan av Lola-kvinnan. Lola är en varm bukett blommor - fängslande och livligt lockande. Doften är en berusande blandning av rikliga ingredienser som sveper in huden i sinnrikt blommiga noter, där fuschia-pion utmärker sig.

Lola gnistrar med sina fruktiga toppnoter av utsökta rosépepparkorn, förföriskt d'Anjou-päron och underbart rubinröd grapefrukt. Doftens ultrafeminina hjärta av blommande fuschia-pion framhävs av mjuka noter av ros och geranium.

Basnoten dröjer sig kvar på huden och utstrålar en varm och förförisk aura av omsvepande noter som len vanilj, tonkaböna och krämig mysk.

--> SE MER HÄR


vecka 50


Lucia


Japp idag är det den 13/12 och då är det såklart Lucia ^^


Letters To Juliet

Jag tycker den var riktigt fin men lite för mkt av allt :) Men se värd!

Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo&Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet handlar om som hon hittat bevarats i muren i sina 50år.

♥ ♥ ♥/5


Twilight Beauty

Goda nyheter allihopa, Twilight Beauty-produkterna har nu börjat säljas även här i Sverige!

Twilight Beauty är en sminkserie som inspirerats av skådespelarna och karaktärerna ur Twilight-sagan. Sminkkedjan har gjort succé i USA. I nuläget finns de följande tre make up-serierna:

Luna Twilight
: smink som inspirerats av Bella, Alice, Victoria och Rosalie. Mer info här.
Volturi Twilight: smink som representerar the Volturi. Mer info här.
Twilight Nox: smink inspirerat av Cullen-klanen. Mer info här.

Utdrag från Beauty Planet.se:

“Vi är den enda nätbutiken i Norden som har fått förmånen att sälja det underbara sminket från Twilight Beauty. Twilight Beauty presenterar tre kollektioner med smink; Volturi, Luna och Nox. Produkterna är inspirerade av de populära Twilight böckerna/filmerna. Sminket från Twilight Beauty kommer i snygga förpackningar med motiv från miljön i böckerna/filmerna.”



Jag personligen tycker att det är fantastiskt roligt :) Det här är en sak som jag verkligen ska spara ihop och beställa då jag älskar twilight och jag har bara hört bra om dessa proukter och att dom är superbra i kvalite, konsistens och pris! :) 

Vad tycker ni? Nått ni skulle vilja ha?


 

 

Länktips:
Besök svenska sajten för Twilight Beauty eller NFs officiella grupp för Twilight-filmerna på Facebook för mer info om alla sminkprodukterna. Där hittar ni även länkar till online shoppen där sminket går att beställa! Har ni blivit lite inspirerade till julklappar nu, hihi? :)


OPI Katy Perry

OPI Katy Perry
Pic
Detta är OPI´s samarbetat med popstjärnan Katy Perry lacker.
Kollektionen innehåller fem lack som är döpta efter hennes senaste platta Teenage Dream.
Pic
Lacken kommer finnas i svenska butiker till januari.

I´m Sorry

Ni får ursäkta att det är så tomt på egna speciella saker från mig på bloggen nu för tiden. Men jag skyller på att det är för att vi är inneboende hos Eriks syster och hennes familj, känner mig lite instängd då vi befinner oss i Hörnefors som ligger 3 mil utanför Umeå så man känner sig långt borta från allt. Som sagt känner jag mig instängd i deras källare då vi "bor" i ett mini rum och jag har inte ork till nånting alls vad det gäller naglar, sminkningar, håruppsättningar m.m. Men vi har ju en lägenhet som vi väntar på så det är ju skönt iaf då vi får flytta in den 1 februari och tiden går rätt fort iaf! Men hoppas ni står ut med de halv tråkiga inläggen som jag publicerar just nu men jag lovar att skärpa mig så fort vi kommer in i våran egen lägenhet på Mariehem då man får tillgång till sitt eget badrum och sina egna speglar och kan packa upp alla sina foto tillbehör, smink och allt sånt som man verkligen saknar! Har massvis som jag vill prova på både på skönhetsfronten och foto fronten som jag vill visa!

Jag funderar även starkt på att färga mitt hår brunt (A) Vad tror ni om det?!


#33


The Sims 3


Japp jag har nyss fått hem The sims 3 från cdon ^^ Skit roligt tycker jag och väldigt enkelt att fördriva tiden de dagar man inte har nått att göra ^^, Love It! Ska köpa till 'Jorden runt', 'Late Night' och 'kvälls nöjden' eftersom :)


#32



Absolutely Me

Absolutely Me - Escada

Absolut Me är en glamorös ny doft från Escada. En lockande och levande doft inspirerad av andan hos dagens glada, spontana och fantastiska kvinna som lever ut sina glamorösa fantasier och gör dem oemotståndligt äkta. Vare sig det är att dansa barfota på fest eller gå med sin hund i parken i en couture klänning, vad hon än gör, gör hon det med stil.

Doften öppnar med ett friskt, fruktigt och klart basen i gourmanddofter. En glamorös, lockande och livfull doft inspirerad av rosa macaron-kakor blandad med len hallonsås. Skapa en doft som är intensivt frisk och beroendeframkallande ätbar.

--> SE MER HÄR


Självporträtt



Beställt från E.L.F

Japp nu har jag varit lite onödig igen ^^ Men der får bli en julklapp till mig själv (A)
Jag har beställt en hel del roliga grejer från E.L.F alldeles nyss! Det här har jag beställt;


Sensational

Sensational - Celine Dion

Doften Sensational från Celine Dion fångar de många sidorna hos en kvinna. Doften öppnar upp med noter av päron, äpple, fresia och plommon för att utvecklas till mimosa, jasmin, ros, orris, muguet och viol. Doften avslutas med en bas av amber och mysk.

--> SE MER HÄR


#31


Inlägg om Gratis Bio!



Jag är medlem på en sida som heter Gratisbio.se. Jag tycker verkligen att denna sida är en av de bästa gratis sidorna som finns där man kan samla poängen snabbt och enkelt!

Ni kan ju alltid testa själva genom att bli medlem genom att KLICKA HÄR :)
Blir ni medlemmar via min länk så får ni dessutom automatiskt 1000 startpoäng! Fiffigt, va? :)



Nu sitter ni säkert med en del frågor och tankar om detta, lite svar kommer nu :)

○ Hur sammlar man poäng? - Det gör du jättelätt, det finns flera olika sätt att samla poäng. Finns allt från 100% gratis kampanjer till dom som kostar! Du får poäng genom att besöka hemsidor, värva andra medlemmar, tävla om fantastiska priser m.m. Du kan även handla via gratisbio och få en summa poäng för det :) Du får även poäng för att vara aktiv! Tex Logga in 5p/dag, skriva i nåns gästbok 5p/dag, Bli vän med någon 5p/dag! Du får även poäng för att blogga som jag gör nu! Du kan få mellan 100 - 50000poäng per inlägg om gratisbio (max ett inlägg per månad) Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 1000:- hos nelly.com.

○ Vad kan jag få för mina insamlade poäng? - tex biobiljetter eller presentkort på nån av de populära affärerna Kicks, H&m, Vero Moda, Åhléns, Din Sko, JC, Stadium, Guldfynd, Panduro, Bianco mdf.
Du kan även välja att få några av alla de coola nya prylarna eller varför inte en prenumeration på valfri tidning?

○ Hur får jag mina presentkort/biobiljetter/priser? - Du får dom direkt ner i brevlådan några dagar efter att du har skickat efter :) Lätt som en plätt!


Jag har samlat ihop en hel del snabba poäng helt gratis ^^ Jag har nu beställt 8 presentkort under ett år ^^
Du behöver inte betala ett öre om du inte vill :) Jag älskar att gå på bio men även att shoppa såklart ;)



Börja samla poäng redan nu <3 Gå med i gratisbio via min länk och få 1000 poäng direkt
- http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=38036 -


Couture Couture Couture

Couture Couture Couture - Juicy

Juicy-tjejer behöver inte göra som de blir tillsagda. De bryter reglerna med stil: en läcker eau de parfum i en glittrande flakong med dragkedja och Juicy J- och Love G&P-hängen samt en glittrig, gyllene kork. Inuti busar ackordet av rosa vindruva med apelsinblomma, mandarin, vinrött plommon, kaprifol och lättjefullt, krämigt sandelträ. Du kommer att älska att leka med dem!

Toppnotens läckra mandarin är insvept i naturlig apelsinblomma, den dyraste i parfymbranschen. Sedan gör det saftiga ackordet av rosa vindruva (skapat exklusivt för Couture Couture) sig gällande. Lekfull, flirtig & instinktiv. Inslagen av vindruva är beroendeframkallande. Stjärnjasmin och kaprifol fungerar som volanger kring hjärtnoten som ger mildhet och kvinnlighet. Naiviteten i det lila plommonet har en sensuell inverkan med sin fylliga, fruktiga nektar. Den varma och behagliga bakgrunden lyses upp av fuktig ambra och vaniljextrakt där njutningen tar överhanden. Krämigt sandelträ ger en sammetslen mjukhet. Det saftiga ackordet av rosa vindruva har inspirerats av Pam och Gelas resor i södra Frankrike. Parfymören skapade det här ackordet med vindruva NaturePrint® blandad med historisk mystik och en nyckfull fransk flirtning!

Blanda med kärlek och få hela världen att lukta gott!

--> SE MER HÄR


Vinter Sorg

Ja de är suddiga men det är lite meningen! Vill förmedla lite sorg över vintern med de här bilderna.
Frost, kyla, ensamhet, dött. Solen på slutet får mig att rysa och längta till våren ;)
KAMERA; Canon EOS 1000D   OBJEKTIV; Sigma 70-300mm F4-5,6 DG Macro


Versace

Versace -  Vanitas

Fåfänga och skönhet gestaltas i en ljus och förförisk doft som väcker både känslor och förnimmelser. Denna förföriska doft, uppfattas av doftsinnet och förvandlar den till något underbart och äkta. Det mest feminina i kvinnans ego är nu en parfym. Vanitas är uttrycket för femininitet. Versace och Vanitas har en gemensam historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Versace Vanitas Eau de Parfum är en förening av utvalda och rena element som kombineras i harmoni. En rik och skön tiareblomma upphöjd genom ett uns av lime och fresia som är insvept i accenter av cederträ och tonkaböna. Element från det Italienska medelhavet förenar sig med tiare blomman och ger doften elegans, värme och en äkta känsla.

--> SE MER HÄR


#30



Fixat Datorn

Jodå idag har jag fixat hela datorn eller igenligen har jag fixat så att allt är som nytt när jag köpte den! Jag omprogramerade allt så att alla mina program m.m. försvann + mina fel som tur är ^^, Nu funkar allt som det ska och jag kan se mina DvD filmer och bränna igen :P Var nån fil som var knas men nu vet jag iaf hur jag ska göra om det blir samma fel igen ;) Men jobbigt har det varit att installera om alla program som man vill ha tillbaka så som Photoshop, Avast! Utorrent, winrar, vlc med flera ^^, Men det känns iaf skönt att få rensa ut lite dåliga saker som har hamnat lite överallt i filerna!


Har även fixat en egen kategori för 'skönhet' där jag har delat upp olika tips som jag delar med mig av så som ansikts vård, kropps vård, nagelvård och smink m.m. ni kan se den där uppe i menyn mellan Naglar och tips & Trix. Hoppas ni får nytta av det jag skriver om där ;)


vecka 49


Skönt Hemma spa

                            
Det är söndag och det tycker jag är den absolut bästa dagen att koppla av på. En utmärkt dag att ladda batterierna inför veckan.
Såhär har min dag varit:

♥ Lång promenad - Bra för både hälsa och välbefinnande, ni vet väl att ljus är en typ av terapi!
♥ Frukost - En god och uppiggande smoothie.
♥ Fixat Naglarna
♥ Sedan lyxade jag till det med lite hemmagjort spa. Tänkte dela med mig med lite tips och recept här nedan;

                  

1. Öppna porerna med ett ång bad:
Koka upp två liter vatten och häll i en stor skål, dra en stor handduk över huvudet och sänk ansiktet över skålen. Blir det för varmt under handduken, släpp in lite luft då och då. Sitt i minst tio minuter och torka sedan ansiktet.

2. Ansiktspeeling
1/2 dl strösocker
1 msk olja

Blanda ihop ingredienserna och peela med lätta, cirkulerande rörelser för att avlägsna döda hudceller. Sedan är du redo för ansiktsmask.

3. Hemma gjord ansiktsmask med banan

1 banan
1 msk havregryn
1 msk honung

Mosa bananen och blanda med havregrynen som du stött i en mortel. Blanda sedan ner honungen och rör om till en jämn smet. Applicera på fuktad hud och låt verka i 15 minuter. Skölj och badda ansiktet torrt.

4. Hårinpackning
1 äggula
2 msk creme fraiche
1/2 msk olivolja
några droppar från en apelsin

Blöt håret och handdukstorka. Vispa ihop ingredienserna och massera in i håret och låt sitta i 30 minuter. Skölj och tvätta håret som vanligt.

Ett tips för att öka stämningen är att sätta på avkopplande musik och tända massor med ljus.. mmm vad det är myspys!


NOTD: Red Love

Jag har verkligen glömt hur snyggt det är att ha hel röda naglar, elegant och snyggt! ^^,
Jag ska ha dom här till några dagar innan jul då jag ska förlänga och dekorera dom till mina julnaglar ^^,


#29


I´m so Sorry

Jag har varit DÖ dålig på att lägga ut mina nya bilder på bloggen ^^ Jag har inte fotat så mkt på sistone då jag har tappat lite sug med det går lite upp och ner det där ^^, Ska bli bättre på det sen det är bara det att jag hatar vintern och visst den är super fin ibland men jag blir så nedstämd och trött! Men här får ni en vinter bild till att börja med iaf!


Tous H2O

H2O - Tous
Miljövänlig och doftar ljuvligt!

Tous H2O är född ur en önskan och en övertygelse om att en rättvisare värld är möjlig, och att föreningen mellan skönhet och hållbarhet är ännu ett steg gentemot ett vackrare universum. H20 representerar den perfekta harmonin mellan naturen och högteknologin. För första gången någonsin presenteras en exklusiv parfym med hela sin finess i behåll - som samtidigt kombineras med hel och full respekt för miljön. Naturliga råvaror från ekologiska gårdar, biologiskt nedbrytbar flaska, förpackning och beståndsdelar som tar hänsyn till den hållbara utvecklingens normer.

En doft skapad ur livet och för livet. Med gnistrande toppnoter från saftig citron och lavendel, sveper den här parfymen in din hud i en samstämd harmoni av ros och ingefära samt träaktiga bottennoter. En vatten droppe har gett inspiration till parfymflaskan och ger känslan av lyx. En flaska lika blå och transparent som vatten. Elegansen, lystern och ädelstens-formen förvandlar den till en juvel. Den här underbart fina och väldoftande parfymen finns att köpa på de flesta affärer ^^,

--> SE MER HÄR


By Night

By Night - Christina Aguilera

Christina Aguilera by Night är en lockande doft med en antydan av lekfullhet. En orientaliskt fruktig blandning, där doften gifter värme och intensitet för att skapa en sensuell lockelse full av behag. Doften öppnar med noter av tangerin, rött äpple och fresia, som stärks av sensuella element som mandel. Hjärtat i doften, den sexiga och söta vaniljblomman, mixas med flörtig körsbärsblomma. Basen i doften utstrålar värme i form av ambernoter och svart vanilj som framhäver en sexig och provokativ karaktär.

Flaskan fångar glamour och elegans i sin design, färg och doft. Christina Aguilera by Night fångar en ung stjärnas klassiska feminina stil, samt hyllar den ljuvliga och eleganta sidan av varje kvinna

--> SE MER HÄR


Curious

Curious - Britney Spears

En spännande och fräsch parfym med doft av vita blomster som omges av sensuell mysk med vaniljinslag.

--> SE MER HÄR


Dofta Jul


Jag halkade in på eleven.se och kikade på parfymer från The Library of Fragrance. De tillverkar dofter som luktar allt från bubbelgum till smutsig jord. Nu har de kommit ut med två juldofter, Julgran och Pepparkaka. Vad tycker du om idéen?
Gott eller bara knasigt?


Curious In Control

Curious In Control av Britney Spears

Curious In Control från Britney Spears lanserades 2006 och är sexig med sötma. En fruktigt varm eau de toilette med toner av orkidé, vanilj och crème brûlée. En av mina alla favoriter!


Perfekta Julklappen

De kinesiska te blommorna är så enormt läckra! Så det är perfekta julklappen eller presenten till en person som älskar att dricka te. Dom är inte så dyra man får 12st teblommor för ca. 100kr, det är såklart olika beroende på vilken och vad du ska ha för något! Det finns i flera olika smaker, utseende och varianter på dessa fina teer. Ni kan hitta och beställa HÄR samt läsa om alla olika sorters teer från hur dom gör till vad dom görs av! Den HÄR sidan är också väldigt intressant att kolla på, den har fina bilder och bra beskrivningar! Dom finns i sthlm för alla er som bor eller ska åka dit! Karta finns på deras sida! Det är många som inte vet att man kan brygga flera gånger av samma teblad/blomma. Dom flesta går att brygga 2-3 gånger så det blir många muggar te på en blomma (En teblomma/boll ger upp till 1 liter te) ^^, Helst ska man ju ha en glaskopp eller glaskanna (genomskinlig) så att men kan se blomman vecklas ut. Låt blomman ligga kvar i glaset/kannan, häll gärna ner mer varmt vatten efter behov. Visst är dom coola?!


Exploding box

Vi startar med en "Exploding box", en perfekt gåva att ge bort till vänner och familj.
Har du inte provat detta innan, rekommenderar jag starkt att du provar. Det är superenkelt!

Material du behöver:

  • 5 dubbelsidiga mönstrade papper i tjockare kvalité. 4 st till själva boxen & 1 till locket.
  • dekorationer
  • lim eller dubbelhäftande tejp
  • falsben eller annat bigningsverktyg
  • penna
  • linjal
  • sax 


Bild 1. Dina papper ska vara i följande storlekar:

Papper 1 - 30,5 x 30,5 cm
Papper 2 - 28,5 x 28,5 cm
Papper 3 - 26,5 x 26,5 cm
Papper 4 - 25 x 25 cm


Bild 2. Biga dina papper med 2 linjer åt varje håll, så att du har 9 stora rutor.

Papper 1. Biga 10 cm in på varje sida
Papper 2. Biga 9,5 cm in på varje sida
Papper 3. Biga 9 cm in på varje sida
Papper 4. Biga 8,5 cm in på varje sida

Vik fram och tillbaka så att de blir enkla att vika till en ask senare.


Bild 3. Klipp ut hörnen från papprena (spara dem ev till dekorationen senare) Runda hörnen med en hörnstans eller för hand. 


Bild 4 & 5. Limma eller använd dubbelhäftande tejp och sätt fast papprena över varandra.
Den största underst, sedan den mellersta och den minsta överst.

För att hålla ihop boxen behöver du ett band. Klipp 2 remsor som är 22 cm långa och 2 cm breda. Limma fast dem tillsammans så att de blir en ca 42 cm lång remsa. Vik den 4 gånger med 10 cm intervaller och limma ihop ändarna så att den passar perfekt runt boxen.

Detta kan vara lite trixigt så mät innan.




Bild 6 & 7. Nu är det dax att göra locket till boxen. Använd ett matchande papper och klipp till storleken 19,5 x 19, 5 cm. Biga 4 cm och 2 cm in från kanterna. (De svarta strecken visar hur) Klipp ut hörnen på locket (följ den röda markeringen)



Bild 8 & 9. Vik in kanterna och göm bitarna genom att limma över den översta kanten.



Bild 10 & 11. Nu är det dax att göra en rosett till locket.
Klipp 5 remsor i storleken 15 cm x 2,5 cm. Vik ihop dem enligt bilden.



Bild 12. Klistra fast dem tillsammans och sätt en blomma i mitten


Bild 13. Nu är alla bitar klara... grunden till boxen, bandet som håller ihop boxen samt locket med rosetten. Då är det bara det roliga kvar; att dekorera! Perfekt att sätta små foton eller små anteckningar. Här finns det hur mycket plats som helst för journaling!




LYCKA TILL!!


Klistra fast ögonskuggan

Har ni hört talas om ögonskugga som klistras på?

Bildkälla.

Det har funnits ett tag nu, men själv har jag aldrig provat. Skulle vilja testa någon av dom här ovan :) Riktigt läckra! Finns att köpa hos Colonpro för från $18.00 till $30.00. Inte så billigt kanske, men varje klistermärke går att använda 8 - 20 gånger. Jag menar inte att det kanske räcker 8 gånger och det kanske räcker 20 gånger, utan det är olika beroende på vilka man beställer helt enkelt :) Därav prisskillnaderna också.


Jultävling


Jag tävlar om valfria pepparkaksformar för 100 kr
från Formina i Bagerskan julkalender.
Var med och tävla här du också!


Oliva by CCS


                                               Oliva by CCS - återfuktar och vårdar huden med olivolja
                                                                        Finns att köpa på Apoteket!

"Precis som namnet avslöjar baseras Oliva by CCS på olivolja. Historiens äldsta skönhetsmedel, känt för sina vårdande och återfuktande egenskaper, eftersom olivolja penetrerar huden långsamt bidrar den på ett naturligt sätt till att fuktbalansen i huden bevaras.

Att erbjuda dig sköna produkter som varsamt vårdar din hud, är hela vår grundidé. Vi har alltid utgått från en enkelhet och renhet men nu har vi tagit Oliva ett steg längre för att göra innehållet ännu bättre för dig - och för vår natur. Därför är Oliva by CCS eco; en förfinad hudvårdsserie som ger din hud mesta möjliga omsorg och naturen minsta möjliga belastning. Och som fortfarande ger en känsla av naturligt välbefinnande som stannar kvar länge."
                                                                                               KOM TILL DERAS SIDA HÄR FÖR ATT LÄSA MER!

Produkter som ingår i serien:
Fondation Natural, concealer, Foundation Tan,
body lotion, läpp balsam, hand kräm, ansiktsmask, showe gel, serum, body butter, make up remover wiper, ögon kram, dag & natt kram, rengörings mos, Deo, nagelbands olja, shampoo, balsam, Flytande tvål och tvål.

Oliva by CCS


                                               Oliva by CCS - återfuktar och vårdar huden med olivolja
                                                                        Finns att köpa på Apoteket!

"Precis som namnet avslöjar baseras Oliva by CCS på olivolja. Historiens äldsta skönhetsmedel, känt för sina vårdande och återfuktande egenskaper, eftersom olivolja penetrerar huden långsamt bidrar den på ett naturligt sätt till att fuktbalansen i huden bevaras.

Att erbjuda dig sköna produkter som varsamt vårdar din hud, är hela vår grundidé. Vi har alltid utgått från en enkelhet och renhet men nu har vi tagit Oliva ett steg längre för att göra innehållet ännu bättre för dig - och för vår natur. Därför är Oliva by CCS eco; en förfinad hudvårdsserie som ger din hud mesta möjliga omsorg och naturen minsta möjliga belastning. Och som fortfarande ger en känsla av naturligt välbefinnande som stannar kvar länge."
                                                                                               KOM TILL DERAS SIDA HÄR FÖR ATT LÄSA MER!

Produkter som ingår i serien:
Fondation Natural, concealer, Foundation Tan, body lotion, läpp balsam, hand kräm, ansiktsmask, showe gel, serum, body butter, make up remover wiper, ögon kram, dag & natt kram, rengörings mos, Deo, nagelbands olja, 2 olika shampoo, balsam, Flytande tvål och tvål.

Oliva by CCS


                                               Oliva by CCS - återfuktar och vårdar huden med olivolja
                                                                        Finns att köpa på Apoteket!

"Precis som namnet avslöjar baseras Oliva by CCS på olivolja. Historiens äldsta skönhetsmedel, känt för sina vårdande och återfuktande egenskaper, eftersom olivolja penetrerar huden långsamt bidrar den på ett naturligt sätt till att fuktbalansen i huden bevaras.

Att erbjuda dig sköna produkter som varsamt vårdar din hud, är hela vår grundidé. Vi har alltid utgått från en enkelhet och renhet men nu har vi tagit Oliva ett steg längre för att göra innehållet ännu bättre för dig - och för vår natur. Därför är Oliva by CCS eco; en förfinad hudvårdsserie som ger din hud mesta möjliga omsorg och naturen minsta möjliga belastning. Och som fortfarande ger en känsla av naturligt välbefinnande som stannar kvar länge."
                                                                                             KOM TILL DERAS SIDA HÄR FÖR ATT LÄSA MER!

Produkter som ingår i serien:
Fondation Natural, concealer, Foundation Tan,
body lotion, läpp balsam, hand kräm, ansiktsmask, showe gel, serum, body butter, make up remover wiper, ögon kram, dag & natt kram, rengörings mos, Deo, nagelbands olja, shampoo, balsam, Flytande tvål och tvål.